Skaistslaiks @ 25.09.2022 21:00Krizdole, Vucēnai arī filleri, pie tam pēdējo reizi viņai šķībi ielaida, smaidot ļoti labi redzams, ka augšējai lupai viena puse zemāka, man tas ļoti duras acīs. Nesaprotu kāpēc Vucēna vispār tos fillerus lūpām vajag, manā skatījumā viņai dabīgi viss kā nākas, un tagad pēc tiem filleriem uztaisīja tikai defektu, es par to asimetriju augšējā lūpā
mon_moiselle @ 25.09.2022 17:25
Te būs ?
https://failiem.lv/f/qzxc7rz4g
Skaistslaiks @ 26.09.2022 00:01Ok, Sandra reāli uztaisīja uz šo situāciju haipu, bet tas nemaina faktu no kā šis viss sākās, Sandra tikai pajautāja jautājumu. Un kāds vispār sakars, negrib strādāt?! Tā Sandra jau arī turpina strādāt, tāpēc jau to tavu sū** dzer, jo nejau viņa nolika produktus, bet izvilka gaismā to netīro virtuvi, bet Sauliete tik turpina cilvēkiem mālēt acis, Sandra šāda, tāda, tagad pie visa Sandra vainīga, tas tā, lai visi aizmirst no kā viss šis sākās! Un Saulietei viss po***, turpina tik atbalstīt krievus, viņai boltik veikals?, tusē ar krieviem, braukšot satikt eiropiešus, kā tad, malacis, tā turpini!!!
Skaistslaiks @ 26.09.2022 08:48Jā, Saulietei pēdējā laikā tiešām uzvedas dīvaini. Es gan nezinu vai tā ir bijis vienmēr, vai viņai vienkārši ir problēmas ar dusmu savaldīšanu, bet atliek kādam kaut ko pajautāt, un ne pat ļauni domājot, pretī var saņemt spaini ar sū***. Tādā ziņā Vucēna ,jā, publiski no situācijas spēj iziet tīkamāk, neatstājot par sevi kaut kādas lētas babenes iespaidu. Bet cik noprotu Vucēna labāk spēj savaldīt savas emocijas, to ir teikusi arī sakarā ar Neitu, ka šis bļauj un nez ko, bet viņa čill. Tā, ka neapskaužu Saulietes mājiniekus, kad Saulietei ir dusmu izvirdumi?, bet nu jā, es viņas vietā padomātu par psihologu, jo tomēr tā viņas uzvedība ietekmē/ēs viņas super biznesu!
sauliiite.paula @ 26.09.2022 08:54
Saulietei ir problēmas ar dusmu izgāšanu, psihiku, to pat viņas meitas ir teikušas, ka mamma pārāk daudz bļauj virsū. No malas jau var ļoti labi redzēt, ka cilvēkam ar emocijām ir problēmas.
Domāju, ka kā sākās karš, viņa saprot, ka vairs nepelnīs tik daudz, kā ziedu laikos, un tagad uzvedas, kā nikns suns, tik mēģina jaunās māmiņas par idiotēm uztaisīt, ka nu tik tagad pelnīsat, kā es (Sauliete), bet nu būsim reāli, zem Saulietes ir daudz naivu meiteņu, kas arī kačā viņai to kvalifikāciju.