viņa viņu ļoti labi zin, bij tak kopīgas tas nl prezentācijas nl boltiks pasākuma Rīga... un viņas abas ar galma ākstu taisījās gan uz Īriju, Angliju un Nīderlandi kaut kad braukt... viņa vnk ieslēdz muļķi, ķipa mana dzīve tādu negatīvu cilvēku nav..iiieviiite @ 24.09.2022 19:22https://failiem.lv/u/9tsky6q5z
arī Katrīna izdomāja ielīst kā strauss ar galvu smiltīs un izlikties, ka nekas nav noticis.
Katrīn, Sandra ir cilvēks no Eiropas NL zara, kas ir struktūrā zem viena no taviem "spēcīgākajiem līderiem" un tādējādi, kas arī tev pelna naudu.
Un jā, Katrīnai nav nekādas sajēgas no tā, kādam jābūt vadītājam.
PS. domāsim loģiski, viņa nekādā veidā nevar nezināt, kas ir Sandra, dzīvojot visas šīs dienas kopā ar Egitu vienā istabā?
Nitaris @ 24.09.2022 19:58Esmu šokā par strausa pozīciju
tāpēc jau vuceena paņirgājas par abām pēdējā posta... aiztesas un dabūja pliķi seja.... ja vuceena būtu braukusi tad ar krieviem pavisam savādāka runa būtu.... jo būsim godīgi vuceena daudz tuvākā krieveliem nekā šis abas parodijas....Mia6 @ 24.09.2022 22:20Es tikai nesaprotu vienu, Kačina visu laiku runā par kkādu Eiropas zaru utt, bet brauc uz Dubaiju un tusē ar krieviem. Paskatījos storijus, tie izmisīgie skatieni kad pagriež pret viņu kameru un tik mākslīgi radīta sajūsma lai tikai būtu pamanīta un iederētos tajā kompānija
Nitaris @ 24.09.2022 23:36Sandrai ir atbilde uz Kvīnkačiņas jautājumu “Kas ir Sandra?”.
EmilijaArm @ 24.09.2022 10:30Esmu nedaudz pārsteigta, cik sūdīgi sākusi izskatīties Katrīnes seja. Uzskatu viņu par ārkārtīgi skaistu sievieti, bet pēdējā laikā actiņas kļuvušas šauras, zem acīm ādas krokas, kādu tur iepriekš nebija, vaigi tumīgāki... Iespējams, nieres netiek galā ar burbuļūdeni, un draini to lietu nerisina. Bet varbūt vienkārši saaukstēšanās dēļ tāds nevesels skats?
sauliiite.paula @ 24.09.2022 22:10Es nesaprotu, kas ir Sauliete? Kaut kāda pasaules naba, ka visas skrien no pakaļas, vai, ka visas klusē un baidās..es šito liekulību nesaprotu tajā visā čūsku midzenī.
Tā jau saka “Kāds priekšnieks, tādi padotie”
Losenite @ 24.09.2022 21:42Tā tad, agritai šorīt bija TikTok live, viena meitene pacēla šo tēmu, jautāja agritas viedokli blablabla. Agrita: jā, karaliene izmeta no čata sandru, galma āksts-egita piebalsoja, ka nevajag negācijas čatā. Tā tad NL iekšienē kachinja ir karaliene, egita ir āksts. Agrita caur puķēm piekrita sandrai, bet ne tieši. Viņa teica, ka uz āru visu šo nenestu (neliktu IG un netaisītu live par to). Ā un esot privāti sandrai rakstījusi, ka malacis, ka par šo runā... (var secināt ka agritai bail? No kachinjas) Bija komentārs, ka egita cenšas līdzināties kachinjai, izlasīja, nosminēja. Ar to viss beidzās par šo tēmu.
Nitaris @ 25.09.2022 09:01
Re, Agrita baidās no kvīnas, droši vien pat no galma āksta. Pašai ir viedoklis, bet nesaka, klusē. Cerams, ka tomēr saņemsies, jo es ticu, ka Agritai tomēr ir mugurkauls.
Izrādās, ka ir vairākas šādas meitenes, ar citu viedokli, ko bail teikt. Īstenībā tāda klusēšana norāda, ka viņas nav labi līderi, mentori, kam sekot. Re, kā Sandra, pateica savu viedokli, dabūja daudz vairāk sekotājus, kam viņa tiešām sāk patikt, nevis sekot, lai pasmietos.
Baibai arī vajadzētu pateikt savu viedokli skaļi, nevis baidīties, ko kvīna ar švītu padomās. Viņai uzreiz daudz labāk veiksies jaunajā kompānijā, jo iegūs respektu, ka nav bailīga pele, kas notinās, bet ir spēcīgs līderis, kam ir savs viedoklis, kam var sekot, kas aizstāvēs, pie kā var justies droši
jà , es ar iesmēju, atbildes reakcija perfekta !! Tā turpināt Sandra!Lukreecija @ 25.09.2022 10:03Sandras šī rīta storijs - Kas es esmu? Šodien es esmu Sandris. + piemin, ka nodzerta balss :D
Ujjjj kā dod Kvīn Kačiņai pretī :D Malacis!
Mia6 @ 25.09.2022 10:24jà , es ar iesmēju, atbildes reakcija perfekta !! Tā turpināt Sandra!
Omniva55 @ 25.09.2022 12:39
Katrina tikko atbildi uztakstija. Ka nav tada sandra lideros.
Vienkarsi pizgets