EmilijaArm @ 09.09.2022 17:11
Kas pa Laini un uz kuru pusi izmainījusies?
easywithaces @ 09.09.2022 16:36Manuprāt drīz atsekošu Egitai, tas vairs nav izturams, tik sekla un tukša. Un cenšās kopēt Kaču, ja vēl Kačai kaut cik vēl interesants saturs, tad Egita nu pilnīga 0. Dzīvē nekas nenotiek un māk rādīt tik kā dzer savus acesulfāma K piepičkātos koktēļus, kā klausās pie stūres mūziku, un jau sākusi mājās dejot. Nu ārprāts, ja Tev nav ko rādīt Egit, tad nerādi, zinu ka lasi šo, beidz sevi apkaunot. Un kad ver vaļā muti padomā kā norauj galotnes un loki nepareizi vārdus. Man deg ausis klausoties tās muļķības. Cilvēkiem nav BAILS, bet ir vārds BAILES. Nākamreiz pirms iet masēt savu celulīta dibenu, aizej nopērc kādu latviešu valodas grāmatu. ???
ja es mājas atnāktu un uzdāvinātu savam vīrietim biodronu, viņš mani ar aukstu mietu pa māju dzenātu......🤣Hey_Lola @ 09.09.2022 20:51OMG, FB māmiņu grupā pamanīju vecu komentāru tēmā par to, ko vīriem dāvināt ziemsvētkos. Nabaga vīrs, kuram ir NL sieva ????♀️
ķipa baigais trends tagad esot 🤣Marija20 @ 09.09.2022 20:06
Njā, tā runāšana viņai jocīga ?? piemēram, tas kā viņa saka “Hilou” nevis hellou ???
nu baigais pārsteigums jau nav... ka tieši no kačiņas ņems, vismaz nebūs nauda jātērē... varēs vairāk iepirkt nl superiiiiiigos produktinus.... un galu galā kārtīgu pienu..... nuuuuu ne tos ko maxima tirgo....🤣🤣🤣Rumblerx @ 09.09.2022 20:21Ha, Egita kłančī Saulietei balles kleitu ?
Nu es, piemēram, nesekoju nevienai. Es ieeju šad un tad tikai apskatīties, jo visām ir atvērts profils.BellaCiao @ 09.09.2022 22:11Tik pat jocīgi, kā pats NL fenomens, man šķiet tas, ka jūs, meitenes, sekojat visām tā NL tirgotājām. Ok, Sauliete dēļ saviem gultas sakariem bija dažās aprindās zināma arī pirms Nl, Vucēnai daži var sekot, kā seriālam, bet kaut kādas Egitas, Agitas, tā sušķe ar netīro pamperu kaudzi un citas… Kāpēc, lai kāds viņām sekotu, ja nav viņu klients?! Priekš kam sekot, runāt un radīt viņam iespaidu, ka viņas ir kaut kas labāks par jebkuru citu no mums? Tik pat labi var sekot jebkurai Drogu kasierei.
Nekādas atbildes negaidu, tikai brīnos.
Lukreecija @ 10.09.2022 09:47Interesanti, vai Vucēnas iemesls nebraukt uz Dubaiju ir kašķis ar Royal zaru, nauda vai tomēr tiešām negribas? Izsviest 600 eiro biļetēs un neaizbraukt...
sveciite @ 09.09.2022 20:48https://instagram.com/stories/saulessvece74/2923579767594813702?utm_source=ig_story_item_share&igshid=YmMyMTA2M2Y=
Es nevaru??? šis ir tik ļoti sad!
Scandinavian @ 10.09.2022 09:50
Un kāpēc esot stāvoklī būtu tur jāperas?