Domājams, ka Kača nedraudzējas ar Mašu. Viņa jau iepriekš vairākkārt izteicās, ka Maša meklē attaisnojumus, lai nestrādātu.truedeee @ 05.09.2026 10:32Kāpēc Maša vairs nedraudzējas ar Vasiļevsku? Mašai vispār ir kāda draudzene?
Tādas tur visas mazās bites biznesmenes, tikai lielās bites nez kāpēc nepāršēro viņu story😁 un uz baltajiem piknikiem neaicina 😁Mashka Kakashka @ 02.09.2026 22:31Izpeldēja Tiktok jauna Džojiste @zane.2340 🤡 Zobiem naudas nav, bet pulveriem nauda ir. Šādi personāži lieliski parāda Joyou kontingentu. Skumji.
CallMeAnnika @ 05.09.2026 10:55Domājams, ka Kača nedraudzējas ar Mašu. Viņa jau iepriekš vairākkārt izteicās, ka Maša meklē attaisnojumus, lai nestrādātu.
Pēdējā reize bija, kad pagājušo gadu vēl grieza kopā kūku Baltajā piknikā. Vēl mēģināja tēlot "jaunā" Joyou līderes. :D
atkarībā kad tramsfērs. Ja uzreiz pēc stimulācijas , tad 10 dienas pēc procesa. Ja atliek transfēru uz nezināmu laiku tad gan grūti prognozētsauliiite.paula @ 04.09.2026 19:56Vai, vai, vai cik Kača šodien tiktok live bija uzblīdusi, pārgurusi, bez enerģijas, ko arī pati atzina.
Varbūt kāda zina, kad apstiprinās grūtniecība, ja ir bijis veiksmīgs IVF?
Šis ir tikai mans viedoklis, bet, manuprāt, dīvaini dalīties ar tik privātām lietām, reklamējot maksas kanālu.Mia6 @ 05.09.2026 16:24atkarībā kad tramsfērs. Ja uzreiz pēc stimulācijas , tad 10 dienas pēc procesa. Ja atliek transfēru uz nezināmu laiku tad gan grūti prognozēt
CallMeAnnika @ 06.09.2026 10:41Šis ir tikai mans viedoklis, bet, manuprāt, dīvaini dalīties ar tik privātām lietām, reklamējot maksas kanālu.
Susurins1536 @ 06.09.2026 10:50
Nav jau ko citu viņai rādīt - sēž visu dienu mājās, filmē piramīdas video un ik pa laikam kaut kādas sadarbības nofilmē… un tās pašas tiek uzfilmētas ļoti pavirši. Tagad vismaz cer nopelnīt, rādot šo intīmo procesu. Arī man tas nešķiet pareizi, bet, kā jau noskaidrojàm, šai būtnei viss griežas tikai par un ap naudu.
Danaja @ 06.09.2026 21:50Šodien Vasiļevska redzēta drifta pasākumā ar savu Pēteri. Nedaudz nošokējos cik nevīžīgs paskats- saprotams ka ja krāso matus, gadās, ka ataugušas saknes, bet tik netīri mati.. 😬
jā, tāda kārtīga pusbomzene. Es arī redzēju 😀Danaja @ 06.09.2026 21:50Šodien Vasiļevska redzēta drifta pasākumā ar savu Pēteri. Nedaudz nošokējos cik nevīžīgs paskats- saprotams ka ja krāso matus, gadās, ka ataugušas saknes, bet tik netīri mati.. 😬
būtu tiešām matus izmazgājusi, nevis filmējusi kā savus sūdbagātinātājus dzerKrizdole @ 06.09.2026 22:13
Jau pēc viņas rīta storijiem var redzēt, ka viņa ir ļoti nevīžīga, kura sevi cienoša sieviete ietu kadrā kā cēlusies, tā vēlusies, izpūrušiem matiem, aizpampusi, nesaku, ka jābūt kaujas meikapā, bet matus taču var saķemmēt.
Apnika skatīties viņu, bet SmartGo taču ir visas nepieciešamās uzturvielas. :D Un vēl Biomatrix visu spēj atrast organismā, kas trūkst. Pašas ir antireklāmas produktiem.amnēzija @ 07.09.2026 19:14Varbūt kāda var mani palabot. Šķiet, kādu laiku atpakaļ Egita stāstīja, ka viņa esot konsultējusies un viņa kādu laiku dzeršot 2 Biomatrix dienā, lai to dzelzs līmeni uzturētu vai savestu kārtībā. Un šeku reku, pēc kāda laika viņai esot dzelzs deficīts un mati krītot ārā... 🫣
amnēzija @ 07.09.2026 19:14Varbūt kāda var mani palabot. Šķiet, kādu laiku atpakaļ Egita stāstīja, ka viņa esot konsultējusies un viņa kādu laiku dzeršot 2 Biomatrix dienā, lai to dzelzs līmeni uzturētu vai savestu kārtībā. Un šeku reku, pēc kāda laika viņai esot dzelzs deficīts un mati krītot ārā... 🫣
CallMeAnnika @ 07.09.2026 19:28Apnika skatīties viņu, bet SmartGo taču ir visas nepieciešamās uzturvielas. :D Un vēl Biomatrix visu spēj atrast organismā, kas trūkst. Pašas ir antireklāmas produktiem.
Atceros, ka Maša arī cīnījās ar dzelzs deficītu. Sistēmas pat laida iekšā. Tie viņu brīnumpulveri un šķidrumi šķiet diezgan veiksmīgi izvada arī dzelzi no organisma.amnēzija @ 07.09.2026 19:14Varbūt kāda var mani palabot. Šķiet, kādu laiku atpakaļ Egita stāstīja, ka viņa esot konsultējusies un viņa kādu laiku dzeršot 2 Biomatrix dienā, lai to dzelzs līmeni uzturētu vai savestu kārtībā. Un šeku reku, pēc kāda laika viņai esot dzelzs deficīts un mati krītot ārā... 🫣
mani uzjautrina reizes, kad viņas dzer alkoholu kas jau tā izdzen ūdeni un vēl pa virsu savu mistisko sūdpulveri, kas dara to pašu.Susurins1536 @ 07.09.2026 20:56
Izcils piemērs tam, ka tie sūdi vispàr nekādu labumu nedod. Tur viņàm visām klapes gan uz acīm, gan ausīm. Mani visvairāk pārsteidz tas, ka vēl ir cilvēki, kas tiešām viņām visām tic un pērk tos pārcenotos produktus ar švakajiem sastāviem.