Un būtu storiji “Es tak neko, tik jokoju ar sirsniņām”, un krievs pamet. maša, nu nebūs! Aizgāja vilciens uz Spāniju, bet uz Krieviju vari paspēt!!! 😂BellaCiao @ 07.07.2026 20:33
Tāpēc, ka gadījumā, ja Spānis atbildētu:”hej, mazā, pako somas un lido šurp”, Maša trīs sekundēs būtu ar koferi lidostā.
Un vēl it īpaši, ja Maša pieminēja, ka Rafa seko storijiem.Hermiine89 @ 08.07.2026 10:01Saņēmos un noklausījos tos garos storijus par spāni. Es kā brīvdienu psiholoģe varu apgalvot, ka mašai Rafa ir lielā dzīves trauma un mīla vienlaikus. Pinkainais krievs kalpo tikai kā plāksteris, kas izpalīdz ar bērnu loģistiku šad tad un ir kā atskaites punkts, ka tomēr Mašai dzīve “nokārtojusies”. Bet krievs nav ne stiprais balsts, ne pelnītājs, ne darītājs. Tā ka viss ir tikai skata pēc. Un to, ka kāds Mašu varētu par to apskaust, gan ir pilnīgs delulu.
Japānas princese @ 07.07.2026 19:55
Es nesaprotu, kāpēc mašai kā laimīgi precētai sievai, kā viņa pati apgalvo, bijušam sarakstoties jāliek sirsniņas, pat ja tas it kā joks. Un, kāpēc vispár sarakstīties ar viņu, ja viņs bērnu dzīvē nepiedalās. Man tas viss izklausās pēc izdomājuma, neizklausījās pārliecināti
It kā jau vīriņš palīdz ar bērnu pieskatīšanu, bet pats diez ko laimīgs nav. Var taču abu sejās redzēt prieku, kad omīte paņem bērnus.magdalena333 @ 08.07.2026 10:33Maškai ir pienācis laiks melot pašai sev, ja vēlas izlīst no tās bedres. Viņas vīrs Dieva dāvana, un esot nez cik laimīga, tajā pašā laikā netiek vaļā no depresijas, nepieciešams sēdēt uz zālēm un katru otro dienu mājiņās gultiņā. Piekrītu, Dima tik vien kā palīdz ar bērnu pieskatīšanu un varbūt palēnām tiek nomaksāts parāda.
Par Rafu, apstiprinājās tas, ko mēs domājām, visam apakšā bija pamats kāpēc viņš aizgāja tā, un, jā, var redzēt, ka viņš tika ļoti sapināts, un nav tam vēl ticis pāri, bet Marija tik ieņirdz vēl vairāk, tas over cute, ko viņa pateica, tas ir tas viņas indīgais vaibs! Un Redz Rafa vainīgs, viņa redz nabadzīte svētā, pfff, nevis aizlūdz par Rafu, bet labāk paskatījusies uz sevi un savu attieksmi, dievticīgā citiem bāž acīs, lai meklē Dievu, bet uzvedas tik indīgi ņirgājas par otru!
varbūt viņš ir tas, kuram ir sarežģījumi pa to līniju, ko Saulietei divi bērni jau ir. Neauglīga viņa navsauliiite.paula @ 02.07.2026 07:33
Pēteris nu dien nebūs ieinteresēts būt kopā ar Kaču, ja Kača tuvākajā laikā nevarēs dot bērnu.
Protams, ka viņa uztur to komunikāciju cerībā, ka Rafaels pārdomās un tomēr uzņemsies gādību par saviem bērniem. Bet tad, ka viņš pēc dzēruma izguļās un atkal nobloķē Mašu jau izsaka visu.Tastastas @ 08.07.2026 18:21
Arī par to domāju - ja Rafa viņu ir bloķējis, tad tak, kur problēma viņai viņu nobloķēt, nebojās dzīvi laimīgi precētajai Mašeņkai? Cik saprotams, ja būs kas steidzams, varēs sazināties e-pastā.
Un priekš, kam viņa viņam sūtīja tās bērnu bildes? Tad jau tomēr sanāk, ka komunikāciju uzsāka viņa.
Enjoy @ 09.07.2026 01:05varbūt viņš ir tas, kuram ir sarežģījumi pa to līniju, ko Saulietei divi bērni jau ir. Neauglīga viņa nav
Susurins1536 @ 09.07.2026 09:23
Tas, ka iepriekš ir bijuši bērni vēl neko nenozīmē. Tomēr jau 42 viņai, un arī dzīvesveids ne tas labākais - alkohols un visi tie pulveri katru dienu, kas noteikti atstāj nevēlamas sekas organismam.
Tonya @ 09.07.2026 09:45Masha tajā storijā kur mērās izskatās, ka diezgan apaļāka palikusi, nezinu ko viņa tur tievē visu laiku, bet nu iedvesmojoši nav. Nesaku, ka resna, nav. Bet ja salīdzina kā bija iepriekš un publiski pati sevi izliek... nu..
Senāk viņš piedāvāja uzņemties atbildību par bērniem, bet ne par Mašu. Mašai vajag, lai viņa nāk komplektā, uzturot arī viņu.Hermiine89 @ 09.07.2026 02:07Protams, ka viņa uztur to komunikāciju cerībā, ka Rafaels pārdomās un tomēr uzņemsies gādību par saviem bērniem. Bet tad, ka viņš pēc dzēruma izguļās un atkal nobloķē Mašu jau izsaka visu.
Protams, ka izmantojusi chatgpt, ja vispār tādas ziņas tika sūtītas.Sezam @ 09.07.2026 07:01Es arī paspēju noklausīties. Maša joprojām ir apsēsta ar spāni. Nu ja cilvēks tevi ir nobloķējis, tad viņa KATRU dienu čeko viņa statusu WA, ja paspēja tieši tajā mirklī ieiet kad atbloķēja, nu lai nedirš.
Laimīgā jaunā sieva tā nedarītu, neietu Rafas sarakstēs meklēt bildes utt, nu tāda melošana pašai sev.
Ir pagājuši 4 gadi kopš pameta, 4!!! Kam tev sūtīt bildes ar tekstu: ja nu tev gadījumā interesē kā iet bēbīšiem, viņiem iet labi. Oumaigād, nu es saprotu ka tā rīkojas 20 gados, agrā jaunībā, ne sūda nesaprotot no dzīves, bet tak ne jau 30+ un ar 3gab bērniem.
Tā aizlūgšana par Rafu, es vispār aprēcos, chatgpt teksts, mēs atceramies Mašas eng storijus, viņa pusi no tiem vārdiem uzrakstītajiem pat nespēj pareizi izrunāt 🤣🤣
atgādinu, ka tajā procesā piedalās divi. Diemžēl vairums automātiski uztver, ka “sieviete nevar palikt stāvoklī”, nevis vīrietim ir sarežģījumi apaugļot. Es, protams, nezinu šī pāra situāciju, bet variācijas par problēmām var būt dažādasSezam @ 09.07.2026 09:36
Nevajag pat 42 gadus, man radiniece 32 gados nevarēja palikt stāvoklī no tā paša vīrieša ar kuru 21 gadā palika stāvoklī uzreiz. Un viņi dzīvo abi veselīgi nevis kā šie abi
Smieklīgi, maratons pèc maratona, bet +10kg 😁Mashka Kakashka @ 09.07.2026 09:49
Viņa nesen teica, ka abi ar krievu esot uzēduši 7-10 kg. 🤡 Bet viņa visu šo laiku tievēja. 🙄🤡
7-10kg nevar uzēst pa vienu, divām, trim nedēļām. Tad tiešām ir jāsēž mājās un jāēd no rīta līdz vakaram. Un Mašai taču ir tik aktīvas un aizņemtas dienas, ka pat laika nav paēst, tāpēc kokteilis izglābj.Mashka Kakashka @ 09.07.2026 09:49
Viņa nesen teica, ka abi ar krievu esot uzēduši 7-10 kg. 🤡 Bet viņa visu šo laiku tievēja. 🙄🤡
Džoijistes nekad nav sportojušas, formu taču uztur tikai ar kokteiļiem, bet nu sāk daļa apmeklēt sporta zāli - Maša, Egita.Rumblerx @ 09.07.2026 13:53Smieklīgi, maratons pèc maratona, bet +10kg 😁