tik mākslīgi tas viss! Kur nu vēl mākslīgāk. Tā feikā apjūsmošana, priecāšanās. VjakCallMeAnnika @ 14.06.2026 16:29Tik nožēlojami no malas skatīties, kā Egitai ar puķēm skrien apkārt pieaugušas sievietes. It kā būtu kaut kāds elks.
Ne viņa kādu no viņām ir padarījusi finansiāli stabilu, ne arī maksā algu.
neticu, ka viņa mainīs banku pēkšņi😁 a ko, ja nākamgad viņas jaunā banka pievienosies? Beigās vairs nevienas bankas nebūs 😁😁😁CallMeAnnika @ 14.06.2026 14:46Atbalstīt LGBT nav ok, bet atbalstīt Krieviju ir ok? Interesantas tās sektantu vērtības. :D
Marija ar visām savām vērtībām varētu nomainīt valsti un miers!Vārdotāja @ 15.06.2026 10:26neticu, ka viņa mainīs banku pēkšņi😁 a ko, ja nākamgad viņas jaunā banka pievienosies? Beigās vairs nevienas bankas nebūs 😁😁😁
CallMeAnnika @ 13.06.2026 19:01Ar salonu Mirklis, ja pareizi atceros.
Nezinu, vai bija sadarbības video ar viņu pašu, bet konkursu izspēlēja ar šo salonu, bet tas jau bija gadu vai divus atpakaļ.mayja @ 15.06.2026 12:38
Tad dīvaini, esmu pati mirklī taisījusi un man ir super skaistas uzacis. Nevarēju nekur atrast sadarbības video
Domā, ka viņa Krievijai ir vajadzīga? :DKārena @ 15.06.2026 10:46Marija ar visām savām vērtībām varētu nomainīt valsti un miers!
Egitai tā Rita vai tad netaisīja uzacis?mayja @ 15.06.2026 12:38
Tad dīvaini, esmu pati mirklī taisījusi un man ir super skaistas uzacis. Nevarēju nekur atrast sadarbības video
Vivian10 @ 18.06.2026 00:10Egitai tā Rita vai tad netaisīja uzacis?
amnēzija @ 18.06.2026 08:52Nu ko, Marijas draudzenītei dusmiņa, viņa netiek ceļojumā, jo atsaka vīzas. Ahujeļi esot, jo viņai "navsrala vaša Jevropa", viņa tikai gribot paskatīties un nevis tur palikt, jo viņi esot krievi un dzīvojot Krievijā. Eiropā esot krīze, vai tad lieku naudu negribot.. šī jau esot sapņojusi kā izpirkšot outletus gan Francijā, gan Spānijā.
Claire @ 18.06.2026 13:10Mans jaunais guilty pleasure ir Dagnija Medele tiktokā😳 Nu kā meitenes var sevi šādi pazemot…
Interesanti, kuras bites komandā viņa ir. :D Te arī var labi redzēt, kādus cilvēkus piesaista Joyou. :DClaire @ 18.06.2026 13:10Mans jaunais guilty pleasure ir Dagnija Medele tiktokā😳 Nu kā meitenes var sevi šādi pazemot…
amnēzija @ 18.06.2026 08:52Nu ko, Marijas draudzenītei dusmiņa, viņa netiek ceļojumā, jo atsaka vīzas. Ahujeļi esot, jo viņai "navsrala vaša Jevropa", viņa tikai gribot paskatīties un nevis tur palikt, jo viņi esot krievi un dzīvojot Krievijā. Eiropā esot krīze, vai tad lieku naudu negribot.. šī jau esot sapņojusi kā izpirkšot outletus gan Francijā, gan Spānijā.