CallMeAnnika @ 31.03.2026 19:01Tās Joyistes ir neaptēstas. :D Inguna stāsta par Omegu, ka ražota ar Concordix tehnoloģiju, kura ir patentēta, un tāpēc nekur citur tādu neatradīs.
Jā, šī tehnoloģija ir patentēta, bet tas nenozīmē, ka šis uzņēmums neražo vēl 100 citiem uzņēmumiem Omegas. :D
CallMeAnnika @ 31.03.2026 22:31Drīzāk jāprasa, kāpēc tās, kuras grib notievēt, nevar gadiem notievēt, dzerot kokteiļus? :D
smūtijs @ 01.04.2026 14:50
Es kaut kad tik tokā vienā no mazo bitīšu video iekomentēju, kāpēc katru mēnesi ir jātaisa tievēšanas maratoni. Kaut ko vēl tur pierakstīju, lai labāk sāk normāli ēst un izbeidz lietot tos pārcukurotos mēslus. Mani nobloķēja.😁
joprojām nesaprotu tos, kas viņas idejām piekrīt. Nu tā ir bezatbildība, necieņa pret citu darbu. Kā var tādu svarīgu notikumu, kā ēna, sarunāt tas pašas dienas rītā, pie tam uzjautāt laikā, kad cilvēks guļ. Bāc, ja tu esi bezatbildīga kaza, kāpēc citi tam piekrīt. Pasūtītu mašuli 10 mājas tālāk, ja man pajautātu ko tādu 10 minūtes pirms.. un pati tai laika gulšņā savā virtuvē, jo baigi nostrādājās pēc diviem zoomiem.Becinja @ 01.04.2026 16:38Tikai Marija var lepoties, ka ēnu dienas rītā atradusi bērnam ko ēnot..
Tas neko labu arī neliecina par to uzņēmumu. Labums - reklāma no Mašas? Drīzāk antireklāma.ZANZEZAN @ 01.04.2026 23:00joprojām nesaprotu tos, kas viņas idejām piekrīt. Nu tā ir bezatbildība, necieņa pret citu darbu. Kā var tādu svarīgu notikumu, kā ēna, sarunāt tas pašas dienas rītā, pie tam uzjautāt laikā, kad cilvēks guļ. Bāc, ja tu esi bezatbildīga kaza, kāpēc citi tam piekrīt. Pasūtītu mašuli 10 mājas tālāk, ja man pajautātu ko tādu 10 minūtes pirms.. un pati tai laika gulšņā savā virtuvē, jo baigi nostrādājās pēc diviem zoomiem.
Šeit varat redzēt ar visām bildēm. :D https://joyou.co/lv/peopleDiamonda* @ 02.04.2026 12:09Sauliete ielikusi savu algas čeku.
Varbūt tā, kura te liek katru mēnesi, var ielikt kvalifikācijas, ja jau pieejamas?
CallMeAnnika @ 02.04.2026 12:39Šeit varat redzēt ar visām bildēm. :D https://joyou.co/lv/people
Saulietei TOP1, Egitai Grand, Īrijas Ingai 1S.
Mašas komandas meitenei Pro jeb Star, bet Maša vēl joprojām nav sarakstā. :D Viņa ir Joyou melnajā sarakstā, vai pati palūgusi, lai nepublicē imperatori?
Jā, Kača labi pelna ar pulveriem. 10950 eiro (protams, mīnus nodokļi), bet savus 7,5k saņem uz rokas.
Es brīnos, kā nav 20k+, jo vienreiz saņēma TOP club bonusu 13k (šis nav miljons sapnim).
Mashka Kakashka @ 02.04.2026 13:11
Tā summa jau nav katru mēnesi. Šī summa ir ieskaitot ceturkšņa bonusu. Agrāk viņai kopā ar ceturkšņa bonusu bija 27 000, tagad tikai 10 000. Tas nozīmē, ka mēneša atalgojums viņai ir kādi 2000-3500, ne vairāk.
Ir vairāk par 2-3k, jo tur papildus nāk komandas bonusi, individuālais PV bonuss, struktūras bonuss (jo augstāka kvalifikācija, jo vairāk naudas no apakšējo līniju cilvēku PV. Un vēl tajos 11k ir Travel bonus iekļauts.Mashka Kakashka @ 02.04.2026 13:11
Tā summa jau nav katru mēnesi. Šī summa ir ieskaitot ceturkšņa bonusu. Agrāk viņai kopā ar ceturkšņa bonusu bija 27 000, tagad tikai 10 000. Tas nozīmē, ka mēneša atalgojums viņai ir kādi 2000-3500, ne vairāk.
😜CallMeAnnika @ 03.04.2026 13:13Maša varētu arī publicēt savu algas čeku, nevis tikai vienas komandas meitenes - 2000 eiro. Mašas čeks noteikti ir mazāks.
Jūs domājat, ka šī nav ģimenes traģēdija? Ieliekot tēvu cietumā, neviens bērnu augšā neuzcels. Ir tomēr vēl viens dēls, kam abi vecāki ir vajadzīgi. Neviens savu bērnu nevēlas nogalināt. Pats tēvs kā jūtas, bail iedomāties. Visa ģimene ir izpostīta, sagrauta. Žēl Jolantas. Pat ļaunākajam ienaidniekam neko tādu nenovēlu.Vārdotāja @ 04.04.2026 09:18Nu Gobzema profilā interesanti stāstiņi par Dzollie.
Ja viņa ir vēl kopā ar vīru, tad es nesaprotu. Viņš nesēž par netiešu bērna slepkavību?
Bezatbildīguma kalngals no visām pusēm.
Un pārējais par to māsu, ar ir labs
ZANZEZAN @ 03.04.2026 23:10Laila karo 300 eiro alga.. fantastiski. Ļoti kārdinošs atalgojums tam darbam, ko katru dienu dara, sēž zūmos, triec iekšā pašas sapirktos pulverus par vairāk kā 300 eiro mēnesī.. pilnīgi skauž.
ZII @ 04.04.2026 10:53Jūs domājat, ka šī nav ģimenes traģēdija? Ieliekot tēvu cietumā, neviens bērnu augšā neuzcels. Ir tomēr vēl viens dēls, kam abi vecāki ir vajadzīgi. Neviens savu bērnu nevēlas nogalināt. Pats tēvs kā jūtas, bail iedomāties. Visa ģimene ir izpostīta, sagrauta. Žēl Jolantas. Pat ļaunākajam ienaidniekam neko tādu nenovēlu.
es domāju ka viņš izcieš savu bargāko sodu, sadzīvojot ar to katru dienu. Apzinoties, ka ir nogalinājis savu bērnu!Mashka Kakashka @ 04.04.2026 11:02
Ik vienam ir jāuzņemas atbildība un jāizcieš sekas par savu rīcību. Jolantas vīrs dzērumā uz motocikla vizināja bērnu, kurš gāja bojā. Lai sadzīvo tagad ar sekām un izcieš sodu.