Zebradivi @ 31.01.2026 15:53Sorry , bet man vienmēr šķiet , ka tie kas brēc , ka bērni brauc ceļojumos skolas laikā ir tie , kas paši pat brīvlaikos nebrauc. Dažreiz vērtīgāk ir to nedēļu izvēdināt galvu , iepazīt pasauli, citu kultūru nekā atsēdēt skolas solā. Manam bērnam viss ok, garus ceļojumus neplānojam mācību laikā, jo pats negrib, bet mazajos kur sanāk kavēt , piemēram, divas mācību dienas gan aizlaižam. Tomēr taisnibas vārdā jāsaka , ka tad jau laicīgi ir izrunāts ar skolotājiem ko un kā nokārtot. Otra lieta skolotāji - skolotāji paši brauc skolas laikā ceļojumos! Vismaz mūsu skolā , janvārī aizbrauc uz Ēģipti… Stundas nenotiek , jo nav kas aizvieto… Skolotājiem taču jārāda piemērs , ne? Viss ko es ar to gribu pateikt - nav vienmēr tas tik viennozīmīgi …
CallMeAnnika @ 31.01.2026 11:53Nezinu gan par Kačas situāciju, bet domāju, ka katrs gadījums ir individuāls. Ir bērni, kuriem skolā viss padodas, ir disciplīna, un izbraucieni neko neietekmē, ja tas nav bieži.
Zebradivi @ 31.01.2026 15:53Sorry , bet man vienmēr šķiet , ka tie kas brēc , ka bērni brauc ceļojumos skolas laikā ir tie , kas paši pat brīvlaikos nebrauc. Dažreiz vērtīgāk ir to nedēļu izvēdināt galvu , iepazīt pasauli, citu kultūru nekā atsēdēt skolas solā. Manam bērnam viss ok, garus ceļojumus neplānojam mācību laikā, jo pats negrib, bet mazajos kur sanāk kavēt , piemēram, divas mācību dienas gan aizlaižam. Tomēr taisnibas vārdā jāsaka , ka tad jau laicīgi ir izrunāts ar skolotājiem ko un kā nokārtot. Otra lieta skolotāji - skolotāji paši brauc skolas laikā ceļojumos! Vismaz mūsu skolā , janvārī aizbrauc uz Ēģipti… Stundas nenotiek , jo nav kas aizvieto… Skolotājiem taču jārāda piemērs , ne? Viss ko es ar to gribu pateikt - nav vienmēr tas tik viennozīmīgi …
Mashka Kakashka @ 31.01.2026 21:35
Ko tad Vasiļevskas bērni iepazīst no valstu kultūrām? ? To vien dara kā dirn pie baseina, staigā pa veikaliem un ēd ātrajās ieskrietuvēs. Par citu valstu kultūras iepazīšanu šo nenosauksi. ?
Vārdotāja @ 31.01.2026 22:56Maška aktīvi taisa haipu? Uzmanības laikam trūkst.
Tās visas, kuras viņai zoom, ir viņas maziņā komanda?
Tastastas @ 31.01.2026 18:47Es nesaprotu vienu lietu - ko visām viņām tāda sajūsma par Īrijas Ingas Pro kvalifikāciju? Vai tad viņai tāda nav jau bijusi n-tās reizes un vai viņa kaut kad arī Grand nenoslēdza, kad bija augstāk par Egitu? Tad neatceros ne fanfaras, ne Instagram. Es saprotu, ja kaut ko jaunu noslēdz, bet regulāri viens un tas pats.
Bet jāturpina tēlot posh life style. Esmu bijusi tieši tajā vietā, kur bišu karaliene tusē. Ļoti nepatika. Visur krieki apkārt. Baigā drūzma. Katrīnei piestāv gan tā vieta, gan tā publika apkārt.MatildeR @ 01.02.2026 08:31Katrinai tas Dubaijas ceļojums? paliek vecā dzīvoklī, ikdienā tusē publiskākajā pludmale (Dubaijā ir daudz skaistu pludmaļu un beach clubu, šī vieta, kur ir viņa varētu salīdzināt ar vecāķu pludmali, kur ir visnetīrāk un vistūriskāk ne labā nozīmē), kostīms no shein. Dzīves limenis krities.
Inga vienreiz noslēdza PRO1, bet Egitai bija PRO. Grand Ingai nav bijis.Tastastas @ 31.01.2026 18:47Es nesaprotu vienu lietu - ko visām viņām tāda sajūsma par Īrijas Ingas Pro kvalifikāciju? Vai tad viņai tāda nav jau bijusi n-tās reizes un vai viņa kaut kad arī Grand nenoslēdza, kad bija augstāk par Egitu? Tad neatceros ne fanfaras, ne Instagram. Es saprotu, ja kaut ko jaunu noslēdz, bet regulāri viens un tas pats.
Maša būtu labāk atzinusi, ka imperatore ir kritusi jau sen no troņa, mazliet par viņu pasmietos, un viss. Bet viņa labāk sevi dodas apkaunos Threads.Vārdotāja @ 31.01.2026 22:56Maška aktīvi taisa haipu? Uzmanības laikam trūkst.
Tās visas, kuras viņai zoom, ir viņas maziņā komanda?