what?! Kur un kad viņa ir apguvusi tādas prasmes?Sezam @ 21.01.2026 16:28Urrrā, Maška laikam beiiiidzot strādās “parasto” darbu un taisās būt vizāžiste
be.beta @ 21.01.2026 16:42ahh, kad mashka ieliek vecās foto tas vizuālais kontrasts ir prātam neaptverams.
tie story, kur blondie mati, brilles - viņa tik labi izskatās. es tiešām nekad neticēšu, ja kāds teiks, ka tagad ir labāk vai labi :D
fenomenāli, piecu gadu laikā vizuāli novecot par 20 gadiem! :o
Hermiine89 @ 21.01.2026 17:36what?! Kur un kad viņa ir apguvusi tādas prasmes?
sauliiite.paula @ 22.01.2026 10:08Bļā rēcīgi ar to “šefu gaidījāt” kur Kača uzaicināja Ingu un Egitu, kā “draudzenes”. Tēma aizsākās par kopābūšanu gan priekos, gan bēdās. Un tad Egita: “Mūsu ģimenes ir kopā, mammu - mammas, zin un jau seko līdzi un mūsu bērni savukārt atkal tik ļoti arī pieņem grib takā nu kā lai pasaka..” un tad Kača sper ārā: “Nu manējie ar jūsējiem negrib!”
Egitas sejā varēja nolasīt tādu vilšanos, neērtumu, ka pat sakarīgu teikumu kameras priekšā nevar pateikt. ? Es ticu, ka Kača, Inga, Rita kad ir kopā diez gan ievērojami nodirš Egitu, par viņas neprasmi runāt un domāt.
Skābene @ 22.01.2026 10:33
Aga. Raidījuma vadītāja nevar divus vārdus salikt kopā lai noformulētu teikumu.
Un Vasiļevskai jau atkal bija jāpiemin ka vīrs ir pilots. Cirks.
Mašai pirms gada vai nepilna gada jau iedeva 40 gadus randiņšovā, un tad viņa izskatījās daudz labāk nekā šobrīd. :Dbe.beta @ 21.01.2026 16:42ahh, kad mashka ieliek vecās foto tas vizuālais kontrasts ir prātam neaptverams.
tie story, kur blondie mati, brilles - viņa tik labi izskatās. es tiešām nekad neticēšu, ja kāds teiks, ka tagad ir labāk vai labi :D
fenomenāli, piecu gadu laikā vizuāli novecot par 20 gadiem! :o
Tas bija iespaidīgi😁😁 galvenais vēl padalīties ar to sviestu. Nožēlojami, nožēlojami. Tāda izgāšanāssauliiite.paula @ 22.01.2026 10:08Bļā rēcīgi ar to “šefu gaidījāt” kur Kača uzaicināja Ingu un Egitu, kā “draudzenes”. Tēma aizsākās par kopābūšanu gan priekos, gan bēdās. Un tad Egita: “Mūsu ģimenes ir kopā, mammu - mammas, zin un jau seko līdzi un mūsu bērni savukārt atkal tik ļoti arī pieņem grib takā nu kā lai pasaka..” un tad Kača sper ārā: “Nu manējie ar jūsējiem negrib!”
Egitas sejā varēja nolasīt tādu vilšanos, neērtumu, ka pat sakarīgu teikumu kameras priekšā nevar pateikt. ? Es ticu, ka Kača, Inga, Rita kad ir kopā diez gan ievērojami nodirš Egitu, par viņas neprasmi runāt un domāt.
sauliiite.paula @ 22.01.2026 10:08Bļā rēcīgi ar to “šefu gaidījāt” kur Kača uzaicināja Ingu un Egitu, kā “draudzenes”. Tēma aizsākās par kopābūšanu gan priekos, gan bēdās. Un tad Egita: “Mūsu ģimenes ir kopā, mammu - mammas, zin un jau seko līdzi un mūsu bērni savukārt atkal tik ļoti arī pieņem grib takā nu kā lai pasaka..” un tad Kača sper ārā: “Nu manējie ar jūsējiem negrib!”
Ha, ha! Maša un maksās nodokļus, ka tik ne arī! Domāju, ka tai ģimenē reāli ūdens smeļas mutē, tāpēc Mašai jākrīt tik zemu un jāmeklē kaut kādi nebūt ienākumi. Uz to lempīgo vīru paļauties nevar.Sezam @ 22.01.2026 09:16
mācīsies, jau meklē modeles. Nu par to strādāšanu, protams, kas lai zin, bet ne jau tāpat vien. Nē, nu sev meikapu viņa smuki liek, māk tā inčīgi uzkrāsoties, tā ir tiesa. Nu idejiski šis varētu būt tīri labs darbiņš, ka tik atkal nodokļus neaizmirst samaksāt :D
Matilde23 @ 22.01.2026 16:55
Vasilene nevarēja sevi izcelt, nu klaigāja kā klukste- no tā es vēmu, nu majonēze jau ir reti pretīgs ēdiens, nu tāds tauku kunkulis visu laiku mutē, to tu griez pats, tur man nagi visur ēdienā, bet ģimene jau pieradusi, tur es negribēju, tas man nepatika, manējie negrib ar tavējiem…….ES, ES, ES ??? Un pie vārda uzraksts- influencere un TV raidījumu vadītāja, ko arī pati uzsvēra, diez, kādu raidījumu vada??? Nedod Dies šito redzēt publiski. Un draudzenes arī amēbas- nazi laiza, izteikties nemāk, mākslīgie smaidi, prastums, skaļums… man vīrs tik saka- slēdz prom, slēdz prom… tie TV šovu vadītāji tiešām nepapēta, ko aicina? Nu tāds balagāns, sūds uz kociņa ???
Sanāk, ka Maša ies Vizāžistu PRO Make Up kursu pa 1350 eiro 10 dienās?Hermiine89 @ 22.01.2026 11:33Ha, ha! Maša un maksās nodokļus, ka tik ne arī! Domāju, ka tai ģimenē reāli ūdens smeļas mutē, tāpēc Mašai jākrīt tik zemu un jāmeklē kaut kādi nebūt ienākumi. Uz to lempīgo vīru paļauties nevar.
CallMeAnnika @ 22.01.2026 17:59Sanāk, ka Maša ies Vizāžistu PRO Make Up kursu pa 1350 eiro 10 dienās?
Kamēr citi mācās 2 gadus vai apgūst intensīvo kursu 7+ mēnešos ar profesiju.
CallMeAnnika @ 22.01.2026 17:59Sanāk, ka Maša ies Vizāžistu PRO Make Up kursu pa 1350 eiro 10 dienās?
Kamēr citi mācās 2 gadus vai apgūst intensīvo kursu 7+ mēnešos ar profesiju.
Vai tad nopārdeva?Reina @ 22.01.2026 21:52tapēc tirgoja bruļikus, lai ietu kursikos
CallMeAnnika @ 23.01.2026 10:29Vai tad nopārdeva?