ZANZEZAN @ 29.11.2025 10:31Ko Egita sajēdz? Kurā jomā viņa zina kaut ko par saviem produktiem? Tagad jau pači ir ļoti efektīgi, tādi plāni kaitīgi pieslēdzas palīgā. darīt savu darbiņu. Tur viss pa organismu ceļo? Sākot no matricas beidzot ar pašiem?
Tālmācība būtu variants, pabeigt 3.klasi.
Un šīm dāmām arī vajadzētu kādu brīdinājumu par to, ka izmanto savu izglītību, lai nopelnītu uz naivu sieviešu veselības rēķina.amnēzija @ 28.11.2025 23:54
Tur taču esot darbiniece tajā kantorī, kura ir kāda tur zinātniece un kas tur vēl. Tā jau arī tos visus produktua reklamē. Tā ir tā pati, kura SmartGo salīdzināja ar ābolu un teica, ka ābolā esot vairāk cukura nekā tajā kokteilī. Un uztura speciāliste ar svaigu diplomu, vasarā iegūtu, reklamē uz vella paraušanu šos maratonus.
ZANZEZAN @ 29.11.2025 11:39Varbūt šūnas rīko sapulces?
Visas salasās kopā pie citoplazmas apaļā galda un spriež:
“Kolēģi, mums te skābe klauvē. Kādi priekšlikumi?”
Un tad šīs jojū tanteņas ar saviem “strādā šūnu līmenī” domā, ka izklausās gudras, bet faktiski skaļi konkurē ar vienšūņiem par gada balvu “Gada amēba 2025”.
Godīgi sakot, ar tādu fantāzijas lidojumu viņas varētu mierīgi pasniegt lekcijas — ne medicīnas fakultātē gan, bet bērnudārza grupā “Kā rodas muļķības?”
Bet tāpēc jau arī cilvēku tur vairāk nepaliek. Ilgstošās amēbas tusē un tērē naudu, domājot, ka ir visgudrākās.Matilde23 @ 29.11.2025 11:18
Vai egita varētu lūdzu pastāstīt, kā tas tehniski notiek, ka strādā šūnu līmenī? Es esmu pārliecināta, ka viņa nezin absolūti neko, kas ir šūna, ko viņa nozīmē un, ko dara. Un tad man arī interesē, kā tās skābes meklē vājās vietas organismā, viņas klauvē tā kā pie durvīm un sauc? Es patiesi esmu aizgrābta ar domu, kā tas izskatās, a varbūt skābes sauc, lai atsaucas tās vājās vietas? Varbūt staigā ar brillēm, fonendeskopu, mikroskopu, lupu, lai labāk var saskatīt? Man jau liekas, ka šūnām vieglāk būtu sazvanīties ar iphoniem un apjautāties, kā kurai klājas, tad šūna viena otru ātrāk varētu sameklēt un piepalīdzēt grūtā brīdī??? Tak šūnas gan jau arī dzīvo digitālā laikmetā. Tieši tik debīlas viņas no malas izklausās. Es nez, vot domāju visu nakti un dienu, kā tas process notiek. Pamuļķes tik gudri stāsta, ka būs man arī jāiestājas debīliķu kompānijā un jàiet pakalausīties augstākās medicīnas profesoru savārstojumi. Viņas nezin, ka no malas izklausās pēc primitīvām amēbām???
man tie viņas mati nevisai.ZANZEZAN @ 29.11.2025 18:22Tikmēr maša ēd lidl mīdijas no katliņa..
ZANZEZAN @ 29.11.2025 18:22Tikmēr maša ēd lidl mīdijas no katliņa..
Drīz jau būs alga, ap kādu 3.datumu gan jau samaksās kaut ko no tā parāda.sauliiite.paula @ 28.11.2025 23:10Egita neguļam tavs parāds atkal uzaudzis no 1704€ uz 1916€.
var redzèt kà ar gadiem atmiñà paliek vēlamais , jautājums ir nevis cik reizes bija , bet kāpēc pazūd draugi , ja kādam nav naudas vai depresija ? Marijas lielajā māja notika visu zaru party , tad arī bija laba 🤭un partikas kaste 🫣tà ar lèto alkoholu !??? Tas biją joks. Izrèktamnēzija @ 24.11.2025 08:20
Cik tad nu bija pie viņas tajā villā? 1x? Ir vai nav Marijai nauda, viņa prot attiecības sabojāt ar visiem sava rakstura un viedokļa dēļ. Ne vienmēr attiecībās ir naudas jautājums. Kad viņa tikko ievācās dzīvoklī, Katrīne ar citām kopā Marijai, sakarā ar pārvākšanos, sarūpēja gana lielu pārtikas kasti.
ilūzija @ 30.11.2025 09:19var redzèt kà ar gadiem atmiñà paliek vēlamais , jautājums ir nevis cik reizes bija , bet kāpēc pazūd draugi , ja kādam nav naudas vai depresija ? Marijas lielajā māja notika visu zaru party , tad arī bija laba ?un partikas kaste ?tà ar lèto alkoholu !??? Tas biją joks. Izrèkt
:D :D Parāds pieaugs. Ir tas, kas jāmaksā katru mēnesi, parāds pienāk klāt, jo daļu no tā samaksā, daļu nemaksā.lieniite2015 @ 29.11.2025 20:40Drīz jau būs alga, ap kādu 3.datumu gan jau samaksās kaut ko no tā parāda.
Viņa rīkoja daudzas ballītes visam Joyou. Paskaties Mašas postus, kaut kas ir vēl saglabājies. Tas bija laiks, kad Vita bija maza, kad Rafa noīrēja māju. To pašu māju, no kuras Mašai "nozaga" Mustangu. :Damnēzija @ 30.11.2025 11:22
Kura tad tajā Marijas mājā rīkoja savas komandas pasākumus? ?? Spānijā viņu apciemoja tikai daži cilvēki (~4cilvēki). Un tās bija uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas reizes. Un tur neviena tusiņus savai komandai nerīkoja. Un tie tusiņi, kas bija Marijas mājās Latvijā, vienīgais pasākums, kas man nāk prātā, kas tur rīkoja savu ballīti - tā bija Alise. Ja nemaldos, viņa tur svinēja vienu no savām dzimšanas dienām un kopā ar Mariju. Viņas tajā laikā komunicēja gana bieži.
Alkohola kaste tika dāvāta dzimšanas dienā. Kad pārvācās uz dzīvokli, tad bija pārtikas paka.
Vai visi ir saucami par draugiem, ar kuriem kopā viņa mēdza "pasēdēt"? Domāju, ka nē. Vai tikai naudas trūkums būtu vainojams pie tā, ka Marija ir palikusi novārtā no draugu puses? Domāju, ka nē. Domāju, ka daudzi draugi ir "atbiruši" Marijas rīcību un uzskatu dēļ.
CallMeAnnika @ 30.11.2025 13:20Viņa rīkoja daudzas ballītes visam Joyou. Paskaties Mašas postus, kaut kas ir vēl saglabājies. Tas bija laiks, kad Vita bija maza, kad Rafa noīrēja māju. To pašu māju, no kuras Mašai "nozaga" Mustangu. :D
amnēzija @ 30.11.2025 22:20Kura tur rēcot teica, ka Chogan nestrāda? Nez, vai neko nedarot, var noslēgt jaunu kvalifikāciju ar čeku 11.140€. Un algas čeks ir bez bonusiem.
Godīgi sakot, prieks par Tatjanu, ka viņa ir prom no tās toksiskās vides un vēlreiz ir pierādījusi sevi kā spēcīgu līderi. Lai arī kādu žulti bija saņēmusi no savas iepriekšējās mentores ar tekstu - "s grjazi v kņazi"..