sauliiite.paula @ 23.11.2025 14:32Egita varēja nevis zobus izkļančīt uz sadarbību, bet gan estētiski uzlabot degunu, jo no malas izskatās kā viens liels kartupelis..par lūpām no malas vispār nerunāsim..
MTY @ 24.11.2025 10:07Es nezinu vai esat redzējušas Egitas matraču reklāmu, tur viņa nu tāda lauķe! Ne tikai izskata, bet arī runas stilā ?
Nepalika atmiņā matrača brends, tikai Egitas lauķes runa.
CallMeAnnika @ 25.11.2025 21:31Joyou rīkotā tievēšanas maratona Xmas Sprint komplekti bija nopērkami līdz 23.11., bet kāds "negaidīts" pārsteigums - arī vēl šonedēļ varot pasūtīt un ielekt iekšā maratonā, kas sāksies 3.12.
Tagad visas mudinās līdz 30.11. nopirkt komplektu, lai varētu savilkt kvalifikācijas, bet 1.decembrī atkal teiks, ka nu tomēr vēl var. :D :D
ZANZEZAN @ 25.11.2025 22:25Ai ai, kvīnai atkal varžacs traumēta un vajag nodirst forumnieces par koncerta komentāriem. Ne nu ta jau ir, kad tieši trāpa, tad kvīna speciāli pat story taisa, lai tikai attaisnoties. Reti tizla. Pat savā vārdā dienā.
ZANZEZAN @ 25.11.2025 08:16Egita teksti Lauma reklāmā.. Tu vari iet gulēt sievišķiskajā tādā..
Egita, tev jāprasa sadarbība 3.klases vielas apgūšanai.
amnēzija @ 26.11.2025 00:13Es nemaz nešaubos, ka filma ir lieliska, bet tas, ka zāle plaudē.. ?? tam, ka cilvēki zālē ir plaudējuši filmas beigās, tam es ticu ?
ZANZEZAN @ 25.11.2025 22:25Ai ai, kvīnai atkal varžacs traumēta un vajag nodirst forumnieces par koncerta komentāriem. Ne nu ta jau ir, kad tieši trāpa, tad kvīna speciāli pat story taisa, lai tikai attaisnoties. Reti tizla. Pat savā vārdā dienā.
Matilde23 @ 26.11.2025 08:06
Vasiļevska ir prasta kā zirga deķis. Man tik skan ausīs tā viņas patiešām tuvas draudzenes teikums, ka kauns, ka pazīst prasto vasileni, vienīgi noderot, ka viņai daudzi sekotāji. Tad nu arī Dukurs pacieš skaļo, prasto, lēto pamuļķi, lai tik pareklamē viņa koncertiņus. Vasiļevska tak nav aizdomājusies, ka liela daļa pacieš viņu, lai tikai tiktu noreklamēti viņas burbulī. Viņa tak neredz sevi no malas. Urlu varone atradusies. Atspēko savu debīlismu, nu nevajag sūdu kustināt. Smird tak!!!!!
Puppet @ 26.11.2025 17:00Omg. Nu Maša ritīga babuška tagad. Ļoti nepatīk. Me krāsa , ne griezums, bet zinu labi, ka man tādai nebūs jāstaigā apkārt.