Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 1560
Reģ: 05.12.2021
ZANZEZAN @ 22.11.2025 07:52
lai tā būtu, bet neviens sevi cienošs ārsts, neatstāj pacientu bez zobiem. Arī dzīšanas laikā, utt ir pagaidu zobi.

Nav nekādi pagaidu zobi sānos :) nē, nu gan jau var papildus maksāt un likt, bet kam to vajag. Dzerokļos ir vnk uzlika uz skrūves.
Implanata ielikšana bez kaula pieaudzēšanas aizņēma 6 mēnešus, arī to laiku staigāju ar “caurumu”.
RSU implantoloģijas klinika
22.11.2025 16:46 |

Patīk
Reitings 61122
Reģ: 12.10.2022
Liizha1 @ 22.11.2025 16:42

Ar gudru diršanu instagramā, tagad vīra slavēšanu, izelpošanu pie jūriņas, bēbīšu vadāšanu, iepirkšanos, lai varētu atrādīt netā receptes, pašlaik komandas būvēšanai nav jaudas, bet ar laiku nāks klāt zoom atkal, ā nu vēl smuks meikaps jāuzliek.
Maša grib 3 lietas - naudu, būt apbrīnotai/varu un darīt, ko grib - tusēt, iet uz restorāniem, copēt joberus utt..
Viņai tas viss bija, bet tagad nav naudas, nav varas, drīzāk visi iesmej par Mašu, un viņa neko nedara.
Bet pareizi, Maša bija apmaldījusies. :D Ja tagad būtu nauda, tad atkal būtu apmaldījusies. :D :D
Kaut kad pa starpu viņai bija sadarbības, bet tagad nav neviena. Laikam neviens negrib turpināt sadarbību ar šo mammiņu.
Starp citu, ja Maša noliedz Cilvēku dizainu, ar Darju draudzība cauri? Bija taču "draudzenes".
22.11.2025 17:15 |

Reitings 2820
Reģ: 07.02.2024
magdalena333 @ 22.11.2025 14:44
Marija ir super mammiņa, to vien dara kā ir 24/7 mammiņa, un sevi nebeidz slavēt, bet bērni līdz 4 gadiem sēž pamperos, zīž īkšķus, ir problēmas ar uzvedību, mācībām, zobiem, kājām un sarakstu varētu turpināt. Neitam jau 10 gadi, bet bērns bez skolas neapmeklē nekādus pulciņus (izņemot to boksu pāris mēnešus, lai izvilktu vairāk naudas alimentiem), ā vēl kaut kas bija īsu brīdi, laikam florbols, bet tad acīmredzot mammiņa sagura.
Man arī ir jautājumi, ar ko tieši Marija nodarbojas esot mammiņa 24/7?

Un visu laiku krutā biznesmene, kura varot pelnīt bez robežām gaužas, ka bērnam ir maksas mecicīna. Nu ja, tāpēc, ka tādas kā viņa un daudzi citi negrib maksāt nodokļus, tad tā sanāk. Un vēl, tak reklamē, ka tikai NL var pelnīt, neiet uz darbu un apsmej tās, kuras katru dienu iet uz darbu, un neko nenopelnot. Tikai viena atšķirība-jā es eju 5 dienas nedēļā uz darbu, man patīk mans darbs un es varu savus bērnus aizvest pie maksas speciālista un neņaudēt par to.
22.11.2025 17:20 |

Reitings 18355
Reģ: 21.09.2023
CallMeAnnika @ 22.11.2025 17:15
Maša grib 3 lietas - naudu, būt apbrīnotai/varu un darīt, ko grib - tusēt, iet uz restorāniem, copēt joberus utt..
Viņai tas viss bija, bet tagad nav naudas, nav varas, drīzāk visi iesmej par Mašu, un viņa neko nedara.
Bet pareizi, Maša bija apmaldījusies. :D Ja tagad būtu nauda, tad atkal būtu apmaldījusies. :D :D
Kaut kad pa starpu viņai bija sadarbības, bet tagad nav neviena. Laikam neviens negrib turpināt sadarbību ar šo mammiņu.
Starp citu, ja Maša noliedz Cilvēku dizainu, ar Darju draudzība cauri? Bija taču "draudzenes".
Mašai visas “draudzenes” bija kā tā brīža dzīvesveida papildinājums. Nav vairs naudas, nav vairs “draugu”. Tagad tik ar sektas dāmām var mēģināt draudzēties, kaut gan tas viņai nav vajadzīgs. Draudzība tomēr prasa ieguldīties un kopt attiecības. Tas nav par Mašu. Šķiet ka viņai labāk patiktu pamīcīties ar austerdžekiem, bet nebija vairs piedāvājumu.
22.11.2025 17:24 |

Patīk
Reitings 61122
Japānas princese @ 22.11.2025 17:20

Un visu laiku krutā biznesmene, kura varot pelnīt bez robežām gaužas, ka bērnam ir maksas mecicīna. Nu ja, tāpēc, ka tādas kā viņa un daudzi citi negrib maksāt nodokļus, tad tā sanāk. Un vēl, tak reklamē, ka tikai NL var pelnīt, neiet uz darbu un apsmej tās, kuras katru dienu iet uz darbu, un neko nenopelnot. Tikai viena atšķirība-jā es eju 5 dienas nedēļā uz darbu, man patīk mans darbs un es varu savus bērnus aizvest pie maksas speciālista un neņaudēt par to.
Tieši tāpat kā brīvdienās nav jāstrādā (izņemot SOS situācijas), ja esi slima, tad vari atpūsties un veseļoties, doties pelnītā un apmaksātā atvaļinājumā, tāpat strādāt no mājām, sakārtot savu laiku un darbus tā, lai paspētu visu un vēl atliktu gana laiks pašai priekš sevis un arī neko nedarīt.
Lai izaugtu līdz tam ir jāieguldās sevī, darbā, mācībās, uz ko neviena no Joyou darbonēm un imperatorēm nav spējīga.
Neesmu Kačas fane, bet viņa visvairāk darbojās. Pelna Joyou visvairāk, bet vienmēr pieķer klāt kādu TV projektu vai ko citu, kamēr Mašai tikai Joyou ir par grūtu. :D
22.11.2025 17:43 |

Reitings 3211
Reģ: 15.09.2023
Starpcitu, Marija tak pirms kāzām gāja pie sektas meitenēm uz brokastīm, “lasīt bībeli”. Tur arī vairs neiet. Kas nu?!
Es nevaru, rēcu katru reizi, ka viņa to savu krievu “mans vīrs, skaistais vīrs”.. nav tur nekā skaista. Parasts krievs, kurš neprot iemācīties valsts valodu un cienīt to. Vīrs, kuram laikam nav savs mājoklis pēc 40 gadu vecuma, ka tagad mitinās imperatores divistabu dzīvoklī un guļ gultā, kas blakus cepeškrāsnij. 😁 Rēcīgi.
Man patīk kā karma atspēlējusies pret Mariju par visiem viņas izlecieniem un izrunāšanos par cilvēkiem, kuri pelnīja mazāk, kad viņa bija piecu minūšu “iedomātās” bagātības virsotnē. Te prasītos ielikt Marijas bildi, kur viņa ar pliku dirsu sēdēja sniegā, jo tieši tādā situācijā viņa ir šobrīd. 😁
22.11.2025 17:50 |

Reitings 7091
Reģ: 29.04.2024
Liizha1 @ 22.11.2025 16:46

Nav nekādi pagaidu zobi sānos :) nē, nu gan jau var papildus maksāt un likt, bet kam to vajag. Dzerokļos ir vnk uzlika uz skrūves.
Implanata ielikšana bez kaula pieaudzēšanas aizņēma 6 mēnešus, arī to laiku staigāju ar “caurumu”.
RSU implantoloģijas klinika
nu tad tev nepaveicās ar ārstu. Man 5tā zoba vietā, audzējot kaulu bija smuks zobs vietā, tad ielika implantu un kamēr tas ieaugas bija smuks kronitītis. Varēju gan runāt, gan smaidīt un neviens neko nepamanīja, vienīgais ar ko jāuzmanās bija ešana, jo uz tā zoba nevarēja likt slodzi. Līdz ar to, īpaši TV cilvēkam, kas katru dienu runā un filmējas, šitā īsti nav pieļaujams. Pie tam, tas papildus neko kosmisku nemaksā.
22.11.2025 23:21 |

Reitings 7655
Reģ: 10.01.2023
ZANZEZAN @ 22.11.2025 07:52
lai tā būtu, bet neviens sevi cienošs ārsts, neatstāj pacientu bez zobiem. Arī dzīšanas laikā, utt ir pagaidu zobi.
Tas gan! Kur tie laiki, ka staigā ar skrūvēm mutē. Pat tiem, kam visus zobus izrauj, uz skrūvēm pagaidu uzliek.
23.11.2025 00:52 |

Reitings 8962
Reģ: 14.09.2024
magdalena333 @ 22.11.2025 14:44
Marija ir super mammiņa, to vien dara kā ir 24/7 mammiņa, un sevi nebeidz slavēt, bet bērni līdz 4 gadiem sēž pamperos, zīž īkšķus, ir problēmas ar uzvedību, mācībām, zobiem, kājām un sarakstu varētu turpināt. Neitam jau 10 gadi, bet bērns bez skolas neapmeklē nekādus pulciņus (izņemot to boksu pāris mēnešus, lai izvilktu vairāk naudas alimentiem), ā vēl kaut kas bija īsu brīdi, laikam florbols, bet tad acīmredzot mammiņa sagura.
Man arī ir jautājumi, ar ko tieši Marija nodarbojas esot mammiņa 24/7?

Esot taču korejiešu valoda arī.
23.11.2025 02:19 |

Reitings 349
Reģ: 04.09.2020
Aizgāju vakar uz Dukura koncertu..
Pats Dukurs ļoti centās, centās iesaistīt savu klausītājus, dzied ļoti labi. BET.. divas vecas, sadzērušās “dāmas” visu sačakarēja tiktāl, ka vienkārši gribējās iet prom ātrāk. Sauliete ar Egitu to koncertu pataisīja par cirku.
1. Iegāzās ar nokavēšanos un protams uz pirmo rindu
2. Uzreiz telefoni ārā, sāk vēl ar zibspuldzi filmēt, vicināt tos telefonus apkārt
3. Redzami sadzērušās un vīriņi pienesa vēl šmigu plastmasas glāzēs kā kaut kādā jauniešu dzerstiņā
4. Dukurs tiešām centās komunicēt ar saviem klausītàjiem, bet Sauliete kā pretīgs korķis visu laiku bāzās pa vidu, bļāva un mēģināja visu uzmanību pievākt sev
5. Ir forši, ja mūziķis spēlē kādu dziesmu un publika pieceļās utt, bet Sauliete šo piecelšanās procesu nu tiik extra ļoti mēģināja uzspiest, ka visiem nostrādāja pretreakcija un neviens necēlās. Piecēlās varbūt vēl 5 cilvēki. Pat viņu vīri necēlās, droši vien bija kauns. Saulietei ar viņas uzvedību ir vieta tikai Positivus, SS vai kaut kādā lauku zaļumballē.
Sauliete ar Egitu tiešām šo visu sačakarēja, tik pretīgs egoisms un tik ļoti lielā vēlme pēc uzmanības, fuj. Tam koncertam bija jābūt skaistam, baudāmam, mierīgam, romantiskam, bet tās visu sabojāja. Man no sirds žēl Dukuru. Es domāju daudziem ir tāda pēcgarša.
Liela daļa dāmu tiešām bija skaisti ģērbušās. Egita izskatījās šausmīgi. Neiet tur kopā tie šorti ar to topu ar pliko muguru šādā sezonā un pasākumā.
Pēc koncerta no malas redzēju abas no profila. Saulietei lūpas neglītas, augšā nevis skaista pāreja, bet tāds kā āķis. Uz viņas augšlūpas varētu uzkarināt kaut ko. Egitai vispār tur auzas ir.
23.11.2025 11:00 |

Patīk
Reitings 61122
Sonic @ 23.11.2025 11:00
Pats Dukurs ļoti centās, centās iesaistīt savu klausītājus, dzied ļoti labi. BET.. divas vecas, sadzērušās “dāmas” visu sačakarēja tiktāl, ka vienkārši gribējās iet prom ātrāk. Sauliete ar Egitu to koncertu pataisīja par cirku.
2. Uzreiz telefoni ārā, sāk vēl ar zibspuldzi filmēt, vicināt tos telefonus apkārt
3. Redzami sadzērušās un vīriņi pienesa vēl šmigu plastmasas glāzēs kā kaut kādā jauniešu dzerstiņā
4. Dukurs tiešām centās komunicēt ar saviem klausītàjiem, bet Sauliete kā pretīgs korķis visu laiku bāzās pa vidu, bļāva un mēģināja visu uzmanību pievākt sev
5. Ir forši, ja mūziķis spēlē kādu dziesmu un publika pieceļās utt, bet Sauliete šo piecelšanās procesu nu tiik extra ļoti mēģināja uzspiest, ka visiem nostrādāja pretreakcija un neviens necēlās. Piecēlās varbūt vēl 5 cilvēki. Pat viņu vīri necēlās, droši vien bija kauns. Saulietei ar viņas uzvedību ir vieta tikai Positivus, SS vai kaut kādā lauku zaļumballē.
Sauliete ar Egitu tiešām šo visu sačakarēja, tik pretīgs egoisms un tik ļoti lielā vēlme pēc uzmanības, fuj. Tam koncertam bija jābūt skaistam, baudāmam, mierīgam, romantiskam, bet tās visu sabojāja. Man no sirds žēl Dukuru. Es domāju daudziem ir tāda pēcgarša.
Liela daļa dāmu tiešām bija skaisti ģērbušās. Egita izskatījās šausmīgi. Neiet tur kopā tie šorti ar to topu ar pliko muguru šādā sezonā un pasākumā.
Pēc koncerta no malas redzēju abas no profila. Saulietei lūpas neglītas, augšā nevis skaista pāreja, bet tāds kā āķis. Uz viņas augšlūpas varētu uzkarināt kaut ko. Egitai vispār tur auzas ir.
Tad realitātē ir vēl trakāk nekā tas izskatās storijos. :D
Dukurs daļēji vainīgs. Dod brīvbiļetes šādām dāmām, tad nu arī lai rēķinās ar izgājieniem. Gana tusēts viņiem kopā, lai saprastu, kādas ir šīs Joyou "dāmas".
23.11.2025 11:29 |

Reitings 7768
Reģ: 20.09.2022
Sonic @ 23.11.2025 11:00

Gan jau šodien stāstīs, cik foršs koncerts vakar esot bijis.
Nu, uzvedība jau storijos likās kaut kas baiss, kad Katrīne Endijai skaļi uzdeva tos jautājumus - "Tā esi Tu?".. un Egita fonā skaļi ķiķināja un kaut ko Kačai pakaļ piebalsoja, vēl plaudēja viena pati.
23.11.2025 11:34 |

Reitings 349
Ak vai, pareizi. Bija taču brīdis, kad Dukurs pats visu sačakarēja. Viņš vienu no savām dziesmām pieteica kā Joyou dziesmu/himnu.
23.11.2025 11:35 |

Reitings 7768
Sonic @ 23.11.2025 11:35
Ak vai, pareizi. Bija taču brīdis, kad Dukurs pats visu sačakarēja. Viņš vienu no savām dziesmām pieteica kā Joyou dziesmu/himnu.

Gan jau, ka tā ir tā ar tiem vārdiem "Es Tev saku, mēs iesim tālu". Tā, kuru viņas vienmēr Mikam bļauj līdzi. Tieši tā - bļauj nevis dzied.
23.11.2025 12:06 |

Reitings 7768
Sonic @ 23.11.2025 11:35

Un ko tad tā JOYOU dziesma/himna neskanēja 8.novembrī, pasākumā? 🤣 Tāpēc, ka visi citi partneri Latvijas uzņēmumā latviešu valodu ņibumbum? 😂 Vai tāpēc, ka tā ir Katrīnes & CO iedomātā JOYOU himna? 🤣
23.11.2025 12:17 |

Reitings 349
amnēzija @ 23.11.2025 12:06

Gan jau, ka tā ir tā ar tiem vārdiem "Es Tev saku, mēs iesim tālu". Tā, kuru viņas vienmēr Mikam bļauj līdzi. Tieši tā - bļauj nevis dzied.
jā jā, kaut kas tāds bija. Tiešām ķērca līdzi, nevis dziedāja.
23.11.2025 12:26 |

Reitings 7768
Sonic @ 23.11.2025 12:26
jā jā, kaut kas tāds bija. Tiešām ķērca līdzi, nevis dziedāja.

Bet izskatās, ka bija, kam tas balagāns pirmajās rindās patika.
23.11.2025 12:39 |

10 gadi
Reitings 2369
Reģ: 11.04.2010
Jūs smejaties, ka Dima ievācies Marijas divistabniekā un guļ virtuvē, arī atbrīvojies no sava auto, bet visai iespējams, ka viņam šis ir apgreids, ja pirms tam viņš dzīvoja pie vecākiem un brauca ar volvo, kam skatē iedoti kādi 10 divnieki. A tagad braukā ar sarkanu bundžu :D Te vēl laikam jāpadomā, kurš vairāk ir iegrābies.
23.11.2025 14:24 |

Reitings 4812
Reģ: 10.04.2022
Egita varēja nevis zobus izkļančīt uz sadarbību, bet gan estētiski uzlabot degunu, jo no malas izskatās kā viens liels kartupelis..par lūpām no malas vispār nerunāsim..
23.11.2025 14:32 |

Reitings 4812
Reģ: 10.04.2022
krmmm @ 23.11.2025 14:24
Jūs smejaties, ka Dima ievācies Marijas divistabniekā un guļ virtuvē, arī atbrīvojies no sava auto, bet visai iespējams, ka viņam šis ir apgreids, ja pirms tam viņš dzīvoja pie vecākiem un brauca ar volvo, kam skatē iedoti kādi 10 divnieki. A tagad braukā ar sarkanu bundžu :D Te vēl laikam jāpadomā, kurš vairāk ir iegrābies.

Omg salīdzinot ar Rafu, Marijai šobrīd ir labākais vīrs pasaulē..bezšaubām, ticu, ka Maša tagad ir ļoti laimīga🤣
23.11.2025 14:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits