tankiste @ 06.10.2021 12:52Skatos komentārus un nesaprotu, kāds tam visam sakars ar Nīderlandi :D
Karina Gara another try @ 06.10.2021 11:55
Neesmu izplatītāja, bet cik saprotu, tad jā. Un cik saprotu, jābūt lielākam sūtījumam, lai būtu atlaide. Ja vēlies pati lietot, tad tas varētu būt vieds, kā iegādāties produmtu lētāk. Bet LV tas pats produkts kas Krievijā maksā 30 maksa 40. Tāpat, izskatās pēc Krievu coppy paste- plaģiāta ASV kompānijai Herbalife.
https://avvenice.com/en/supplements/13733-herbalife-nutrition-herbalife-formula-1-shake-meal-replacement-summer-berries-food-supplement.html
Reāls plaģiāts, un tirgo preci par to pašu cenu. Par šo ASV kompāniju 5 gadus atpakaļ jau izskanēja ka pirmaīgu shēma, un tirgotais produkts ir 3 reizes dārgāks par tirgū pieejamajiem līdzīgajiem produktie.
Tu neesi mēģinājusi apskatīties produktu sastāvu un papētīt fitnesa veikalos pieejamos proteīna pulverus un uztura bagātinātājus. Man tas tiešām atgādina ko līdzīgu, tikai daudz mazāku iepakojumu un augstāku cenu.
Cosmortd @ 06.10.2021 13:23
Varbūt šeit ir kāda izplatītāja zem kuras varu revistrēties? Produktus gribu priekš sevis, ir kas patīk, bet nejau par to cenu, kas ir priekš klientiem?
palīdzu turēt buru, jo atkal šī diskusija iet pa burbuli.Enazenaz @ 24.01.2022 11:48Paceļu šo diskusiju uz augšu, lai varam šeit aprunāt visas gudrās NL dāmas ?
Karlsone @ 25.01.2022 00:42Vucēna aktuālo situāciju ar bāriņtiesu uztver ar vēsu prātu vai smīnu, bet viņas mamma gan izskatās norūpējusies, ja pēdējo divu dienu laikā ir ielikusi 10 (!) postus Instagramā ar Vitu un Neitu. Vairāk gan redzama Vita, visādi mazie video samontēti ar laimīgiem un priecīgiem bērniem dažādās situācijās.
Viņa jau agrāk ir likusi video un foto ar mazbērniem, bet ne jau tādā intensitātē.
Vucēnas mātei pašai ir tiesības uz savu dzīvi. Var jau izpalīdzēt un pa laikam paskatīt mazbērnus, bet kad katru dienu jāaudzina, jāgatavo, jāmazgā un jāvāc…
Nezinu, man tas liekās absurdi.
Sievietes ir dažādas, bet es nespētu iedomāties, ka varētu savus bērnus atstāt omēm un pati blandīties riņķī.