agnyyyy @ 29.08.2022 18:26Rafam naudas ir daudz, viņam nekādu kredītus nevajag, tas tā , ja nu kas. Iespējams kāda ir pētijusi kaut ko vairāk par viņu. Man īsti to visu informāciju nav vēlmes iznest šeit tik smalki, jo Rafas bizness un Rafa dzīve, nav saistīta ar nl , ja kādai gribas tad noteikti var pameklēt un atrast visu par viņa finansēm. ?
Nu Egita īrē 😀 Vucēnai savaRumblerx @ 29.08.2022 22:16Nu kàdas màjas ípaśumos? Zirgam jàsmejas. Nezinu kà Vucenai, bet pakałskrèjèja Eglīte Īrè (lasi pèrk/maksà kredītu ípaśniekam), brauc ( lasi maksà kredītu) par maśínu dzīvokła vèrtíbà. Iedomàjusies no sevis business woman ?♀️
Tullip @ 29.08.2022 22:24
Nu tāda zinātāja :D Pašai smiekli nenāk? :D Pat tad, ja tu esi tajos līderu čatos vai vēl sazin kur, nu tik nožēlojami... Nākt un kladzināt :D Ķipa "zinu, bet neteikšu, papētiet pašas, hihihi"
Nu tāda zinātāja Pašai smiekli nenāk? Pat tad, ja tu esi tajos līderu čatos vai vēl sazin kur, nu tik nožēlojami... Nākt un kladzināt Ķipa "zinu, bet neteikšu, papētiet pašas, hihihi"
sauliiite.paula @ 29.08.2022 23:34Eglītei ir reti neglīta seja..un vēl tās uzķūnētās lūpas ir ka mazas rozīnītes..deguns arī, liels pa visu seju
agnyyyy @ 29.08.2022 23:26Nu Egita īrē ? Vucēnai sava
Raella @ 29.08.2022 23:12Egitu uzturēs vīrietis,ja viss plīsīs?
Kurš,tas ar ko kopā dzīvo????
Viņa taču stāstīja,ka pirms tam aizņēmās no draudzenēm pirms algas,jo vīrietis nedeva neko,neizskatās arī nekāds bagātais.
Egitai būs ļoti sāpīgs zemais kritiens,bet es domāju viņa līdz pēdējam turēsies pretī,neēdīs,bet īres to māju?
JERSIKA @ 30.08.2022 12:31
Egita iespējams runāja par savām iepriekšējām attiecībām, varbūt ar meitas tēvu.
Par esošo maz ko stāsta, minimāli arī storijos, postos.
Bet jā, pierod pie kādas noteiktas dzīves, bet tas nav uz ilgu laiku, viss ar laiku sabruks.
Maza kaza @ 30.08.2022 12:50
Nē, manuprāt, viņa tieši par Oskaru stāstīja.
Jo ar Annas tēvu viņa nekad nav dzīvojusi kopā, viņš bija precēts, krietni vecāks. Šo no paziņām esmu dzirdējusi, kuri kādreiz strādāja pie Annas tēva.
Maza kaza @ 30.08.2022 12:50
Nē, manuprāt, viņa tieši par Oskaru stāstīja.
Jo ar Annas tēvu viņa nekad nav dzīvojusi kopā, viņš bija precēts, krietni vecāks. Šo no paziņām esmu dzirdējusi, kuri kādreiz strādāja pie Annas tēva.
Liepinjja @ 30.08.2022 13:59Darbu NL var tik lieliski apvienot ar savu brīvo laiku (kā viņas sludina), bet Skrīvere ne reizi nav aizbraukusi šovasar pat uz jūru.
Krizdole @ 30.08.2022 13:27
Nu vai tad viņa par tagadējo vīrieti stāstītu, ka nedod naudu? Ne taču, tas par iepriekšējo un nav jau kopā jādzīvo, kopīgs bērns, tātad saistības ir
Cilveeks @ 30.08.2022 14:13Foxai atkal viss slikti. Uztaisīju biorezonansi, noskaidroja, ka pilns organisms smagajiem metāliem (no kā diez, ja lieto super puper labos kokteiļus, biodronu un drainīti), aminoskābes neuzsūcas utt. Nu pakaļā, vajag detoksu iet.