laikam speciali privats konts.lai redzetu to drāmu japiesekoDaunpasaule @ 29.08.2022 12:02Redzejat “_alinaangelina profila instagrama ka vina ar NL lidzekliem sabojaja savu seju??? Tada drama tur taagd
Vucēna māju īrē 😂agnyyyy @ 29.08.2022 13:31
Vucēna tā teica,jo reāli tā arī ir, visas savas mammas vajadzības, apmaksā tieši viņa. Vucēnas mammai bija vieni citi plāni, kurus izjauca Vucēnas mājas pirkums un uz to brīdi viņas abas bija atsekojušas viena otrai un pārtraukušas jeb kāda veida kontaktu.
Šeit Tu saki , viņa nekad nedomā par nākotni,tāpēc šokā droši vien. Bet vai pa loģiskajai domāšanai, tā nav jābūt? Ja šobrīd ar visu Tavu plānošanu, Tev uz galvas uzkristu vēl +3 kurus Tev jauztur par savu naudu. Kā arī es jau iepriekš minēju,Vucēnas alga ir jau ļoti samazinājusies , viņa vairs nepelna kā pelnīja kad bija DT-5. Tāmdēļ tagad viņai būs jādomā vairāk,kā nopelnīt. Pēc manām domām, Rafa arī atgriezīsies,jo Vucēna ar nl naudu nespēs šo visu pavilkt un vīrietis ar naudu būs ļoti vajadzīgs. gan mašīnai,gan mājas uzturēšanai, gan bērniem.
AllSaints @ 29.08.2022 13:44
Vai tad Vucēna māju nopirka? Man likās, ka īrē.
Valdet @ 29.08.2022 13:59Labi, mammas uzturesana tur tad ta, vai nu auklei tapat maksatu vai mammai. Bet es vairak par to, ka karsh Ukraina notiek jau no februara… un tagad tikai vina attopas, ka vinas samera tuvi radi tomer brauks uz LV begt no kara. Nu apmeram ta, nu labrit, tagad tu personigi izjutisi sekas, ko tu pati visu laiku esi atbalstijusi ? jo vina joprojam uzskata, ka krievi tachu neko nav izdarijusi.
Nymba @ 29.08.2022 14:00Vucēna māju īrē ?
Viņa ar visiem dalījās,ka māja tiek būvēta un dalījās arī par darba procesiem.
Ieva333 @ 29.08.2022 14:21
pec manas saprašanas, māju nopirka Rafa, jo Vucēnai vai tad kāds dotu kredītu?
Valdet @ 29.08.2022 14:26Nedomaju, ka ta ir Vucenas maja. Jo par sarkano mustangu taa lielijas, ka pati par savu naudinu nopirkusi, tad par maju gan pilnigi neko nav stastijusi.
Skaistslaiks @ 29.08.2022 14:28agnyyyy, tiešām nerēķinājās, ka visi bērni būs uz viņas rēķina? Ar tādu attieksmi kā viņa izpaužas, pie tam skaļi paziņojot, ka viņai interesē bērni ne vīrieši, kā Tev liekas kāds scenārijs bija gaidāms?! Tu nevari aiziet pie vīrieša pagulties apakšā, lai šis uztaisa bērnu, un tad viņu pasūtīt un gaidīt, lai viņš tagad vienkārši maksā visu dzīvi! Viņš acīmredzot nevēlējās šo bērnu, vai arī domāja, ka būs ar savu ģimeni, nevis ,ka viņš vienkārši tiek izmantots bērnu uztaisīšanā un kā kājslauķis izmests. To arī Vucēna paziņoja savos storijos, ka priecājas, ka dabūja bērnu, bet Rafa viņai vairs nav vajadzīgs! Ideāli! Es domāju, ka viņš sajūtās kā spermas donors, un mēs zinām, ka no spermas donora naudu nepiedzen!
Marija māju ire pa 1500€/men. Tur cēla vairākas mājas uz iri, arī viņas draudzenei kas blakus dzivo. Pirmā dzirdēšana par to, ka īpašumus izīrē pirms tie ir uzcelti?agnyyyy @ 29.08.2022 14:18
Viņa ar visiem dalījās,ka māja tiek būvēta un dalījās arī par darba procesiem.
Nymba @ 29.08.2022 14:38Marija māju ire pa 1500€/men. Tur cēla vairākas mājas uz iri, arī viņas draudzenei kas blakus dzivo. Pirmā dzirdēšana par to, ka īpašumus izīrē pirms tie ir uzcelti?
Nymba @ 29.08.2022 14:38Marija māju ire pa 1500€/men. Tur cēla vairākas mājas uz iri, arī viņas draudzenei kas blakus dzivo. Pirmā dzirdēšana par to, ka īpašumus izīrē pirms tie ir uzcelti?
agnyyyy @ 29.08.2022 14:30
Bērni? Kur es teicu bērni? Tu viņai seko vispàr, Tu zini par ko šobrīd ir runa?
Tagad pie viņas atbrauc vecvecāki + tante ! 3 cilvēki,kurus viņa uzturēs papildus saviem 3 bērniem un mammai.