Nu viņai tie teksti katru dienu ir vienkārši čau🤣 Tikai ko tik bezsakarīgu var Egita izdomāt. Avenes ražojas, kā tev cēlās. Šis tiešām ir jājautā vīram.🤣EsPati @ 15.09.2025 14:27Egita šorīt-“Kā Tev šorīt cēlās?”
Kā var kaut ko tik bezsakarīgu un nesaprotamu uzrakstīt??? Lai pajautā savam vīram, kā viņam šorīt cēlās ? Citreiz liekas, ka viņai ir kādas nediagnosticētas problēmas ?
Es paklausījos Egitas live ar Evu (komandas meiteni, kura dzīvo Japānā).lieniite2015 @ 15.09.2025 21:37Nu viņai tie teksti katru dienu ir vienkārši čau? Tikai ko tik bezsakarīgu var Egita izdomāt. Avenes ražojas, kā tev cēlās. Šis tiešām ir jājautā vīram.?
CallMeAnnika @ 15.09.2025 22:12Es paklausījos Egitas live ar Evu (komandas meiteni, kura dzīvo Japānā).
Egita un viņas sarunas vadīšanas NEspējas.... Itkā saruna ar otru meiteni, bet visi Egitas jautājumi ir vērsti tā, lai tikai slavinātu Joyou, itkā būtu bail, ka otra puse nepasaka kaut ko citu. Un Egitas atkārtojumi - te ir tas moments, es sajutu iespēju, te ir brīvība, tu pats sev priekšnieks, un te ir tas moments, un te atkal ir tas moments. :D :D :D
CallMeAnnika @ 16.09.2025 12:46Egitai posta teksts par sapņiem un to piepildīšanu. Interesanti, vai viņas sarakstā ir nomaksāt nodokļu parādu? :D
Melānijaa @ 13.09.2025 23:20Runājot par Saulieti. Esmu ievērojusi, ka pēdējā laikā viņa rāda, kā sataisa savas brīnumdziras, bet neparāda kā izdzer. Kādreiz tos dzēra ar lieliem malkiem un slavināja. Varbūt viņa ir sapratusi, ka nav īsti labi tos dzert, ja plāno bērniņu?
Krizdole @ 16.09.2025 16:44
Blakus tēmā kādam tur it kā putniņi pačivinājuši, ka esot jau stāvoklī un rīta storijā, sarunājoties ar kaķi, tā grūtniecēm tipiski, pieskārās vēderam ?
Blakus tēmā kādam tur it kā putniņi pačivinājuši, ka esot jau stāvoklī un rīta storijā, sarunājoties ar kaķi, tā grūtniecēm tipiski, pieskārās vēderam ?
amnēzija @ 16.09.2025 12:53
Diezin vai tas ir viņas sapnis. Gan jau turpina joprojām sapņot par Madīvām, cik tur gadus pēc kārtas. Kamēr dažas konkurentes, no tik ļoti nīstās kompānijas, pēdējo divu gadu laikā vismaz divas reizes tur jau ir bijušas ?
Tajā pat laikā Egita pat aizlidot uz Turciju nespēj bez sadarbības.Tio Rio @ 16.09.2025 19:28
Es atvainojos, bet aizbraukt uz Maldīvu salām uz retrītu un dzīvot viesu mājā vietējā salā nav nekas dižs. Tie, kuri ir bijuši sapratīs. Un runa nav par all inclusive un alkohola lietošanu, bet gan par servisu. Chogan vecenēm tur bija diezgan šausmīgi, gan istabas, gan ēdiens. Pludmales josla nesakopta, peldēšana arī nosacīta, jo tuvu rifs. Nerunājot par SPA un citām ekstram. Kam vajag tādu atpūtu?!?
CallMeAnnika @ 16.09.2025 19:39Tajā pat laikā Egita pat aizlidot uz Turciju nespēj bez sadarbības.
Tio Rio @ 16.09.2025 19:28
Es atvainojos, bet aizbraukt uz Maldīvu salām uz retrītu un dzīvot viesu mājā vietējā salā nav nekas dižs. Tie, kuri ir bijuši sapratīs. Un runa nav par all inclusive un alkohola lietošanu, bet gan par servisu. Chogan vecenēm tur bija diezgan šausmīgi, gan istabas, gan ēdiens. Pludmales josla nesakopta, peldēšana arī nosacīta, jo tuvu rifs. Nerunājot par SPA un citām ekstram. Kam vajag tādu atpūtu?!?
lieniite2015 @ 16.09.2025 21:49Nu cik tā Egita var aicināt savā komandā un jojo ģimenē. Tak nevienam to nevajag, saprātīgi domājošam cilvēkam. Viņai laikam nav kā parādus nomaksāt.
Domāju, ka tā šikošana un mūžīgā tēlošana nemaz prieku, jo nereti visvienkāršākās lietas padara cilvēku laimīgu un piepildītu, nevis 24/7 skraidīt ar kameru rokās un tēlot, cik man viss labi, lai gan mājās gaida mūžīgais nodokļu parāds un problēmas.amnēzija @ 16.09.2025 21:03
Kurš brauc šikot un kurš brauc vienkārši baudīt dabu un atpūtu. Viņām bija sava programma.
paskatoties, ko viņa tur galā salika, nav viņa tur neko dramatiski smagu nesusi. Izlēma vnk priekš video dramatiski pastenēt un atkal sevi paslavēt kāda stipriniece.amnēzija @ 16.09.2025 19:17
Nu nez, tādā gadījumā nav prāta darbs staipīt smagumus. Iepriekšējā dienā nesa tos plauktus. Nez vai baigi vieglie bija ?