Daunpasaule @ 29.08.2022 12:02
Redzejat “_alinaangelina profila instagrama ka vina ar NL lidzekliem sabojaja savu seju??? Tada drama tur taagd
Sen neesmu šeit rakstījusi, skatos pienācis laiks ierakstīt.
😀 Protams tā var gadīties katrai. 🐛 Tas var būt arī no citu firmu līdzekļiem. Kas mani šeit vairāk pārsteidza. Viņa tā 100% apgalvo,ka tas tik tiešām esot no nl sejas kopšanas līnijas. Bet vai ir kāds apgalvojums no viņas ārsta,kāds izraksts,ka ir izpētīts sastāvs,ka tieši nl produktu sastāvs izprovocēja šādas pumpas? Pirmais kas manu mammu kā pārzinošu speciālistu šajā jomā pārsteidza,bija tas,ka pumpas ir tikai uz pieres,nevis pa visu seju. Tātad tas jau ir pirmais,kas norada uz to,ka tas ir hormonu dēļ vai arī gremošanas trakta dēļ. Citas klientes kas ir nākušas, nāk ar reālām alerģijas pumpām kas norāda uz to,ka tas ir dēļ sastāviem, bet šeit jūs pašas redzat, pumpas lielas, strutainas,bet ne kopšanas līnijas seku dēļ.
Pati viņai nesekoju,bet palūdzu pazīstamai meitenei to izdarīt,lai apskatas visu kopējo ar ko dalās . Alīnas uzturs ne tuvu nav normai, fast-food, liels saldumu daudzums, gāzēti dzērieni, alus-veidīgi kokteiļi, nevienmērīgas ēdienreizes, lieliski var parādīties uz sejas ādas. 🌭 Šis varētu būt tas gadījums.
Es nenoliedzu,ka tas var būt nl sejas produktus dēļ, bet pirms ticēt, ir nepieciešami vairāki pierādijumi,nevis tukšas runas un viena bilde , procentuāli lielākajai daļai sieviešu pirms mēnešreizēm parādas pumpas,kas nav nekas īpašs un tik pat ātri pazūd. Alīnas gadījumā šis viss izskatās pēc “haipa” un uzmanības trūkuma, ko arī varēja redzēt iepriekš,ka nezināja kā pacelt savu instagrama statistiku un sāka taisīt šāda veida drāmas. 🐍
Ja šeit gadījuma kāda vēlas pateikt,ka es aizstāvu nl produktus, tad dažas lpp atpakaļ var izlasīt visu ar ko es dalījos.. nāku šeit iedod vairāk informācijas,nekā ir pieejama jums instagram un citā vidē, ja kādai gadījumā kaut kas nepatīk manā teiktajā, tad tik pat labi, es varu neturpināt šo darīt un aiziet no jūsu foruma.
Tām kurām interesē, vai gaidāt jaunās kvalifikācijas? 🍹 Esmu jau lietas kursā par dažām, pateicoties bundžām, lielās bitītes aug atpakaļ, bet paņēmieni nav tie labāki, jau šobrīd līderu čatos , tiek plānots kā jauniņos pierunāt uz pirkšanu. Kā arī Taņa instagram vidē ir klusa,bet reāli turpina ar citām nl meitenēm celt jaunus plānus , cik sapratu no draudzenes, drīzumā atgriezīsies darboties.😀