nu es arī esmu izbesījusies un pārgurusi ieejot ar bērniem veikalā😅, arī lietoju ārsta izrakstītos nomierinošus līdzekļus un tajās dienās tie nepalīdz, nesaprotu par ko te cepiens.😅ManPatiikLasiit @ 26.08.2022 19:32Skrīvere vispār dzird ko viņa runā? Te vairs nav runa par meiteni no laukiem vai ko tādu
Šodien redzamajos storijos sākumā stāsta cik pārgurusi ar bērniem pa veikalu, izbesījusies turpretī gandrīz pēdējos (jaunākajos) slavē nl tabletes , ka tās dzerot tik ātri nenogurst.
Un tā bieži sūdzas ka neko nespēj, nav spēka un pēc 5min jau izrādās pateicoties nl ir supersieviete un var visu.
Bet vai tu 101 storijā parādi, ka tev tie nepalīdz? Un pēc 5 minūtēm atkal palīdz?saule5551 @ 27.08.2022 10:51nu es arī esmu izbesījusies un pārgurusi ieejot ar bērniem veikalā?, arī lietoju ārsta izrakstītos nomierinošus līdzekļus un tajās dienās tie nepalīdz, nesaprotu par ko te cepiens.?
Ingredients: soy protein, dextrose, vegetable oil (soybean oil, dextrose syrup, milk proteins, natural flavouring), milk proteins, starch, acacia fiber, tripotassium citrate, flavourings, chicory inulin, almond (nuts), thickening agents: cellulose gum, tara gum; magnesium carbonate, pea proteins, sweeteners: acesulfame potassium, sucralose; dyes: turmeric oil extract, spirulina concentrate; salt, vitamins: C, E, PP, A, B5, K, D, B6, B1, B12, B2, B9, biotin; ferrous fumarate, zinc citrate, manganese gluconate, copper gluconate, enzyme preparation (lactase, alpha-amylase, bromelain), sodium selenite, potassium iodide.
Drīzāk tas, ka Biodrone ir paredzēts līdz 60kg 1 monodoza, ja ir slikti, Krasta saka, ka tad var dubultā dzert. Nākamajā teikumā saka, ka var pat 4 monodozas vienlaicīgi vairākas reizes dienā.Ketrisa @ 27.08.2022 14:52
Krasta šīsdienas storijos fano par pistāciju gabaliņiem savā pistāciju garšas kokteilī. Eh, Spriņģei te būtu ko izpausties. Materiāls kā uz delnas pasniegts ?
Ketrisa @ 27.08.2022 14:52
Krasta šīsdienas storijos fano par pistāciju gabaliņiem savā pistāciju garšas kokteilī. Eh, Spriņģei te būtu ko izpausties. Materiāls kā uz delnas pasniegts ?
Drīzāk tas, ka Biodrone ir paredzēts līdz 60kg 1 monodoza, ja ir slikti, Krasta saka, ka tad var dubultā dzert. Nākamajā teikumā saka, ka var pat 4 monodozas vienlaicīgi vairākas reizes dienā.
Tad sanāk, ka dienas laikā vari izdzert visu 35 eiro vērto sūdu paku?
man šķiet jūs vienkārši pārāk daudz viņai piekasaties.😅Lukreecija @ 27.08.2022 11:06Bet vai tu 101 storijā parādi, ka tev tie nepalīdz? Un pēc 5 minūtēm atkal palīdz?
Lūk, šeit, ir tā atšķirība. No rīta ir depresija, nekas nesanāk stress, pa dienu reklamē, iedzer Biodrone, pēcpusdienā Biodrone ir palīdzējis, viss super, vakarā atkal lielā depresija sākas.
Skrīvere vienkārši ir citā destinācijā :D
ManPatiikLasiit @ 27.08.2022 22:52Vai mani vienīgo drusku sašokēja Vucēnas pēdējais storijs kur bērni un pieaugušie spēlējas ar spēļu ieročiem.
Viss protams atkarīgs kādu spēli spēlē, bet tur izskatījās diezgan , pat nezinu kādu vārdu lai izmanto
Bet tas tik man tā likās dīvaini
*Cap @ 28.08.2022 01:01Varbūt nedaudz ne pa tēmu, bet runājot par Skrīveri, ik pa laikam paskatos un vēlējos pajautāt - vai ar diviem mazajiem, plus vēl mazu starpību tiešām ir tik traki kā Agnese dažreiz apraksta? Piemēram, nesenais story, kur viens kliedz un raud pat stundām ilgi kā rakstīja
Es ticu, ka ar diviem mazajiem ir grūti, lai nesākas te pārmetumi man ? bet vienkārši dažreiz skatos Agnesi un liekas oi, šitā dzīvojot nebrīnos, ka konstants nogurums un gribas apmānīt sevi ar Biodrone un to, ka tas visu atrisinās
ManPatiikLasiit @ 27.08.2022 22:52Vai mani vienīgo drusku sašokēja Vucēnas pēdējais storijs kur bērni un pieaugušie spēlējas ar spēļu ieročiem.
Viss protams atkarīgs kādu spēli spēlē, bet tur izskatījās diezgan , pat nezinu kādu vārdu lai izmanto
Bet tas tik man tā likās dīvaini