amnēzija @ 03.08.2025 14:25Nesaprotu to sajūsmu par mega ātrajām piegādēm. Parastas/ierastas piegādes, kā jebkuram citam paciņu sūtītājam. Vairākkārt esmu sūtījumu saņēmusi tikpat ātrā laikā. Piem, trešdienas vakarā veikts pasūtījums un piektdien no rīta jau saņemu ziņu, ka ir piegadāts pakomātā. ?? nav nekas ekstra citādāks vai ātrāks kā citiem ?
Un vēl svētdienā sēdēt kārtējā Egitas komandas Zoomā, par kuru viņām nemaksā. Gadiem sēž, mācās kaut ko, liek mērķus, bet nekur nav tikušas.Matilde23 @ 03.08.2025 16:22
Es atkal gribētu redzēt tās dāmas, kas pārcenotos krievu sūdus pērk. Jo nevienai no NL- ietēm man galīgi negribas līdzināties. Vasiļevska vienmēr tūskaina, Egita djorgannaja visu laiku, laikam stress, ka komanda neaug, tikai parādi aug, knapi kāds ko nopērk, un visas tās zoomistes ar netīriem nagiem un dvieļugalvām… oi… nu var redzēt, kā humīnskābes staigā pa orgsnismu. Man būtu reāli kauns sēdēt naktskreklos un uzbāzties visiem lai pērk superproduktus, kas, pēc viņu teiktā, pamodina, iedod enerģiju, noņem tūsku, sameklē vainas organismā, stiprina imunitāti, mati aug griezdamies, bet visām pielikti, Egitai vienīgi nav, bet šķidri, ka bail, bet jēga no produktiem ta nekāda!!!!! Klauni. Oi, es nevaru. Man ir kauns viņu vietā.
CallMeAnnika @ 03.08.2025 16:21Balvu izloze loterijai notiks 08.augustā plkst. 15:00 tiešraidē Joyou Youtube kanālā.
Interesanti, kādā valodā, ja piedalās visa Eiropa. Vai tomēr Jevropa. :D
amnēzija @ 03.08.2025 14:25Nesaprotu to sajūsmu par mega ātrajām piegādēm. Parastas/ierastas piegādes, kā jebkuram citam paciņu sūtītājam. Vairākkārt esmu sūtījumu saņēmusi tikpat ātrā laikā. Piem, trešdienas vakarā veikts pasūtījums un piektdien no rīta jau saņemu ziņu, ka ir piegadāts pakomātā. ?? nav nekas ekstra citādāks vai ātrāks kā citiem ?
Domāju, ka realitātē viņas sūta 10x mazāk nekā runā, jo pārsteidzoši ātri beidzas viss. Lai gan ja tiešām dzer tā, kā viņas saka, tad ik pēc 10 dienām vajag jaunus iepakojumus. :DTastastas @ 03.08.2025 23:18
No Krievijas un Baltkrievijas tak pakas ilgi nāca, tāpēc tagad tāda sajūsma.
Bet es atkal nesaprotu, ko var mūždien kaut ko sūtīt un vienmēr kaut kas - "vai man beidzās", "šausmas, tikai viens palicis, bet neesmu pasūtījusi", "vairs nevaru atrast, labi, ka bija kaut kur vēl viens aizkritis". Tāds pats haoss savos preču krājumos kā viņu pašu dzīvē un galvās.
o johaidī. Tur tač bija tūkstoši jānomaksā, ne tā?magdalena333 @ 04.08.2025 17:16Kaut kā Marija tikusi pie Mustanga, tas tik apstiprina, ka visa tā kāzu padarīšana bija ar nodomu, jo nu skaidrs savādāk viņa nebūtu spējusi nomaksāt to parādu vai pat daļu, ja ir vienojusies. Nu nav viņai no NL ne tuvi tādi ienakumi, pat Egita nespej savus parādus dzēst.
Marijai gan es ieteiktu ar steigu tikt tagad no Mustanga vaļā, ja viņa to nedarīs, tad viņa ir totāla muļķe, un nepaies ilgs laiks, ka tur būs auzas atkal.
Hermiine89 @ 04.08.2025 18:18Man tiešām interesē, par kādu naudu Maša tika atkal pie Mustanga. Tur taču bija liela summa jānomaksā, lai noņemtu to liegumu. No kurienes tā nauda? Mācītājs beidzot pārskaitīja par sektas influencēšanu?
Mashka Kakashka @ 04.08.2025 18:57
Nav jau teikts, ka nomaksāja visu parādu. Varbūt beidzot noslēdza vienošanos ar ZTI par ikmēneša maksājumiem. Tur jau ir tas teksts, ka atļauts iziet tehnisko apskati, nav neviena vārda, ka būtu noņemts liegums pilnībā.
kur tu šo skaties?Mashka Kakashka @ 04.08.2025 19:07Tikko paskatījos, Marijai joprojām ir nodrošinājums gan no VID, gan no ZTI. Un jauno VID parādu arī joprojām nav nomaksājusi, turpina krāt soda procentus.
Vārdotāja @ 04.08.2025 19:09kur tu šo skaties?
Tad kas ir mainījies?