Siredzho @ 22.07.2025 17:31Es nesaprotu, kāda vīza viņai ir 2000€?
Man draudzene bija bijusi Sīrijā, Irānā, tāpēc viņai vajadzēja kārtot B vīzu un tā vīza bija zem 200€, uz interviju vajadzēja iet ASV vēstniecībā, kas, protams, bija angļu valodā, bet viņai tā bija ļoti ātra. Cilvēciņus pirms viņas tur ilgi tirdīja, bet tie nebija gluži eiropeiski cilvēki. Kas būs prasījusi, lai runā viņai saprotamā valodā ASV vēstniecībā? ?
CallMeAnnika @ 22.07.2025 16:56Sēž uz slimības lapas tajā, no kuras atlaida? Vai vēl skaitās kā darbiniece?
amnēzija @ 22.07.2025 15:47
Grūti nokārtot eksāmenu, ja nezina valodu. Ņemot vērā, pēc tā ko Marija ir teikusi, gana grūti tai mammai sokas ar valodas apguvi. Pieļauju domu, ka eksāmenu toreiz nenokārtoja.
Mashka Kakashka @ 22.07.2025 18:28
Neiemācīties tās valsts valodu, kurā dzīvo gadu desmitiem, var tikai pilnīgs idiots vai okupants.
oij, jā. Tur tik mazi burti bija, ka pārskrienot diagonāli likās, ka vīzā šī iztērējusi. Bet nu 2000€ nav nesasniedzama summa, īpaši, ja gribi ceļot uz Ameriku. Uz divām dienām tik tālu nelidosi, vismaz uz nedēļu, tur tādu summu aptuveni vajadzētu, nu tad pierādi, ka vari sevi uzturēt.Mashka Kakashka @ 22.07.2025 18:22
Ne jau vīza maksā viņai 2000 eiro. Ne Latvijas pilsoņiem, sniedzot vīzas pieteikumu, jāspēj pierādīt, ka gūst ienākumus šeit, kad sniedz dokumentus uz vīzu, kontā nedrīkst būs mazāk par 2000 eiro.
Visa problēma ir tajā, ka viņa pa šiem gadu desmitiem, kopš šeit dzīvo, tā arī nav nokārtojusi Latvijas pilsonību.
Tas tikai pierāda, ka Maškas māmuļai nav kauna sajūtas. Tāda neeksistē. Man būtu šausmīgs kauns nemācēt tās valsts valodu, kurā es dzīvoju. Tas nav tupums, tā ir bezkaunība.Mashka Kakashka @ 22.07.2025 18:28
Neiemācīties tās valsts valodu, kurā dzīvo gadu desmitiem, var tikai pilnīgs idiots vai okupants.
Vai viņa māk kādu citu valodu bez krievu?Hermiine89 @ 22.07.2025 21:55Tas tikai pierāda, ka Maškas māmuļai nav kauna sajūtas. Tāda neeksistē. Man būtu šausmīgs kauns nemācēt tās valsts valodu, kurā es dzīvoju. Tas nav tupums, tā ir bezkaunība.