Sintijas mēneša alga ir tikpat liela (maza), cik ieejas biļete uz Balto pikniku. :Damnēzija @ 17.07.2025 13:11Izskatās, ka Sintija ar visiem tiem saviem karekļiem arī gulējusi ?
Un JOYOU paverot iespējas apmeklēt pasākumus.. ? lai arī kurā kompānijā cilvēks būtu un plānotu pasākumus, ja nav reāla cilvēka tuvāko lokā, kurš uz pasākumu palaidīs un pavadīs tās pāris stundas kopā ar bērniem, lai mamma varētu izskriet, nu nav reāli pasākumus apmeklēt. Tas, ka māmiņas iesaistīsies, nenozīmē, ka visām tūlīt pasākumi ir reāli apmeklējami ? pats reālākais, ko var izdarīt - zoomā pasēdēt un patarkšķēt, pārējais bez atbalsta komandas ir grūtāk izdarāms. ?
Tur es tikai varu pateikt, ka ar katru gadu viņas sūdīgāk izskatās
Tastastas @ 17.07.2025 16:54Vai spējat tam noticēt, ka Dieva talanta īpašniece un restorānu biznesa eksperte tā varēja nokļūdīties ar galdautiem? Tiešām, traģiski, ka imperatorei tā gadījās ?
amnēzija @ 17.07.2025 17:46
Nu, pazudis ķēriens, tikai reizi gadā praktizējot reiz iegūtās prasmes.
Visi centušies nomierināt. Nu kā tad nu ne, pamēģini kaut ko imperatorei pateikt vai aizrādīt, būs spuras gaisā un spers zibeņi ?
Vivian10 @ 17.07.2025 18:09Kerijai tas džekiņš boyfriends? ?
CallMeAnnika @ 17.07.2025 19:32Kur tu to redzi?
Piekrītu. Un ir forši, ka ārzemniekiem parāda Latviju no labākās puses. :)Tastastas @ 17.07.2025 19:34Kopumā Katrīne ir laba mamma, kurai izskatās, ka tiešām rūp savas meitas un viņa ir gatava tērēt naudu viņu labklājībai. ❤️
Bet laikam, ja būtu viņas meita, man dažbrīd būtu kauns par viņas izdarībām.
Hmmm1 @ 17.07.2025 15:10Marija ielikusi bildi, kur jaatrod 10 atsķirības.
Tur es tikai varu pateikt, ka ar katru gadu viņas sūdīgāk izskatās :D
MTY @ 17.07.2025 15:19
Un Kačai stils katru gadu ar vien sliktāks :D
Ņem vērā, ka Maša ir arī 10 gadus jaunāka, bet par apģērbu gan piekrītu.BugsPony @ 17.07.2025 20:54
Sorry not sorry, bet man personīgi liekas, ka Marija Baltajā Piknikā izskatījās daudz labāk un svaigāk par Kačiņu. Glīta kleita, normāla frizūra, tā teikt, normāli sapucējusies.
Kača gan ar savu drausmīgo outfitu un uzburbušo fillerseju man vairāk atgāda sievieti, kura cenšas būt par 20 gadiem jaunāka.
BugsPony @ 17.07.2025 20:54
Sorry not sorry, bet man personīgi liekas, ka Marija Baltajā Piknikā izskatījās daudz labāk un svaigāk par Kačiņu. Glīta kleita, normāla frizūra, tā teikt, normāli sapucējusies.
Kača gan ar savu drausmīgo outfitu un uzburbušo fillerseju man vairāk atgāda sievieti, kura cenšas būt par 20 gadiem jaunāka.