sauliiite.paula @ 31.05.2025 20:36Tā Sintija ir tik liela cūka, es nevaru..man reāli vēmiens nāk ar kādām rokām biznesmene taisa kokteiļus. Tur tādus spaļus var pakaļā dabūt..
a tas nav vecs hennas zīmējums, kas gandrīz nogājis, bet vēl palicis🤣?KrūzīteDūzīte @ 02.06.2025 07:20
Ak, šausmas? es ceru, ka tàs rokas ir tik netīras no dārza ravēšanas, vai arī viņa ir automehāniķe. To nevar tā atmazgāt uzreiz. Jo citādi ir baigàs auzas.
Maija kvalifikācijas:CallMeAnnika @ 05.05.2025 20:00Aprīļa kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP / DT.
Egita - B1 / 1S.
Agneta, Inga P. - M3 / Star.
Maša - M2 / Master Elite.
Foxa, Krasta, Stapāne - R.
Apsveicam lūzerus. :D
Kur jauno komandu meiteņu kvalifikācijas? Jūlijā būs gads kopš Joyou (jeb NL pārsaukšanas). Kača mākslīgi tur savu kvalifikāciju, velk Egitu un Ingu, pārējās slīd zemāk. Foxa vispār R. Un Joyou viņai ir PAMATDARBS. :D :D
Maša laikam uz augšu,ne? Baznīca pacēla?CallMeAnnika @ 02.06.2025 20:55Maija kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP / DT.
Egita, Vucēna - B1 / 1S.
Agneta - M3 / Star.
Inga P. - M2 / Master Elite.
Foxa - Active.
Krasta, Stapāne - R.
Nevienai uz augšu tur nekas neiet.
Kas tad tur uz augšu? 1S dēļ Katrīnes. Šomēnes ir savākusi bokaviku jeb sāna PV, neskaitot Katrīni, vismaz 2500 PV, bet tas ir ieskaitot arī tās dažas komandas meitenes.Siredzho @ 02.06.2025 21:25Maša laikam uz augšu,ne? Baznīca pacēla?
CallMeAnnika @ 02.06.2025 20:55Maija kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP / DT.
Egita, Vucēna - B1 / 1S.
Agneta - M3 / Star.
Foxa - Active.
Krasta, Stapāne - R.
CallMeAnnika @ 02.06.2025 20:55Maija kvalifikācijas:
Ex Sauliete - TOP / DT.
Egita, Vucēna - B1 / 1S.
Agneta - M3 / Star.
Foxa - Active.
Krasta, Stapāne - R.
EmilijaArm @ 02.06.2025 22:52
Pretice pat nokritusies, izskatās.
Vāks, nu uz ko viņas tur visas vēl cer...
Nu tak gan jau fake tan.KrūzīteDūzīte @ 02.06.2025 07:20
Ak, šausmas? es ceru, ka tàs rokas ir tik netīras no dārza ravēšanas, vai arī viņa ir automehāniķe. To nevar tā atmazgāt uzreiz. Jo citādi ir baigàs auzas.
Nu tak jānoreklamē viss, ko iedod par velti.CallMeAnnika @ 02.06.2025 22:24Egita reklamē Guppi piepūšamās atrakcijas kā vislabakās, bet vai nesen nereklamēja citas?
lieniite2015 @ 03.06.2025 09:59Nu tak jānoreklamē viss, ko iedod par velti.
Es nesaprotu, kūka arī bija apmaksāta sadarbība. Vai viņas pašas raksta un uzmācās uzņēmumiem, lai iedod tikai par velti, un es visu noreklamēšu..
Paskaties, cik Egitai ir daudz like vai komentāru, ja vien tas nav collab ar Katrīni. Nedomāju, ka sadarbības partneri pie viņas stāv rindā. Gan jau pati raksta un uzprasās, sakot, ka ir slavenība, jo ir TV ekrānos. :Dlieniite2015 @ 03.06.2025 09:59Nu tak jānoreklamē viss, ko iedod par velti.
Es nesaprotu, kūka arī bija apmaksāta sadarbība. Vai viņas pašas raksta un uzmācās uzņēmumiem, lai iedod tikai par velti, un es visu noreklamēšu..
Kur to var redzēt? :D Un tāpat tos 50 eiro (no kuriem lielākā daļa ir dāvanu nauda) nevar izmaksāt uz konta. Visu mēnesi no rīta līdz vakaram reklamē, bet saņem neko. :Dlieniite2015 @ 03.06.2025 13:11Mūsu topošajai Jojo līderei Sintijai alga par pagājušo mēnesi bija 50€. Es nesaprotu, viņas tiešām tik stulbas un domā, ka sasniegs to, ko sasniedz Katrīne??? Neviena taču tā vairāk nepelnīs kā viņa!
Turklāt, viņa ir iegājusi mīnusos ar visu sūdu produktu iegādi. Nevis kaut ko nopelnījusi? Nu tupas kas tupas.
CallMeAnnika @ 03.06.2025 13:22Paskaties, cik Egitai ir daudz like vai komentāru, ja vien tas nav collab ar Katrīni. Nedomāju, ka sadarbības partneri pie viņas stāv rindā. Gan jau pati raksta un uzprasās, sakot, ka ir slavenība, jo ir TV ekrānos. :D
Savos storijos pati stāstīja šorīt.CallMeAnnika @ 03.06.2025 13:24Kur to var redzēt? :D Un tāpat tos 50 eiro (no kuriem lielākā daļa ir dāvanu nauda) nevar izmaksāt uz konta. Visu mēnesi no rīta līdz vakaram reklamē, bet saņem neko. :D