Mana versija būtu līdzīga, zinot to, ka Maša mērķtiecīgi meklēja sev vīru (lasīt kā - sponsoru). Man šķiet, ka kāzu pressings bijis no mācītāja puses vispirms, ar ko Maša bieži vien tikās. Sarunājusi ar mācītāju, lai pierunā ar šo precēties, un tad gan jau pati mēģinājusi dot mājienus.caps @ 18.05.2025 20:06Jau vairāks dienas domāju, ka Maškas kāzas ir ļoti saistītas ar viņas pēkšņo ideju. Vai atceraties rīta storiju mašīnā, kad viņab teica, ka viņai visas idejas notiek dažu minūšu laikā, bet viņai tikai vajag akceptu no uesaistītā cilvēka. Un tad, pēc kādas nedēļas, bija tas pieteikums no zagsa. Var redzēt, ka onkulim Maška ļoti patīk, tāpēc viņš, apmulsis, visam ir piekritis. Tāpēc arī izskatās, ka viss ir feiks, jo Maškai vajag? Kāpēc? Es domāju, ka tādā veidā viņa ceļ sev statistiku, jo citādi neviens neskatās viņas storijus, cilvēki atrakstās no viņas kanāla un viņa nevar reklamēt sektu, kura, manuprāt, no skatījumiem varētu arī viņai maksāt. Maškai viss ir nauda un statuss. Šis ir par naudu un viņa visu var dēļ tās pārdot, nodot utt. Māti kāzās nevar aicināt, jo tā izstāstītu daudz lietas (jo tā, tāpat kā Maška, nevar noturēties kaut ko nepateikusi vai neparādījusi). Maška nedomā, kas būs tālāk (pēc kāzām), jo viņa taču dzīvo šodienā un cilvēki ir tikai resurss viņas vajadzību apmierināšanai.
sauliiite.paula @ 18.05.2025 22:00
Mati Dimam arī nekopti, nu neticu, ka Dima ir bagāts papiņš un viņa kūst dēļ viņa. Tīrs aprēķins.
Tik tupa.Mashka Kakashka @ 18.05.2025 22:00Egita, man tev ļoti silts ieteikums, ej, lūdzu, mācīties, kaut vai uz RSU par uzturu, to sūdu ko tu runā un centies citiem iestāstīt, kauns! Man ir kauns tavu bērnu vietā, ka viņiem ir tik tupa māte! Cukurs viņai neprasās, kad lieto Joyou sūdpulverus, kuros ir 20 grami cukura vienā porcijā. Es tiešām brīnos kā tas Oskars var šitādu tukšpauri paciest!
Vai uz viņu attiecas likumi, ja viņa dzīvo UK?Mashka Kakashka @ 18.05.2025 22:04
Par Līvu es arī ziņoju. Bet tur ir vēl šitāda muļķe, kas Biomatriksam piedēvē brīnumainas spējas, arī ziņoju PTAC.
Mashka Kakashka @ 18.05.2025 22:10
Bagāts viņš noteikti nav, neved Mariju ne brokastīs, ne vakariņās uz restorāniem. Vienīgā reize kad aizveda, tad tas pats bija uz restorānu, kur viņš taisījis dizainu. Man viņš vispār liekas riktīgs urla, kārtējais krievs kurš dzīvo Latvijā, bet visas komunikācija noris krieviski. Viņš raksta, ka viņš dizainā ir 25 gadus, bet tas viņa dizains, ko esmu redzējusi, godīgi teikšu, sūds. Kaut kādas Pinteresta idejas, nekas vairāk.
Bagāts viņš noteikti nav, neved Mariju ne brokastīs, ne vakariņās uz restorāniem. Vienīgā reize kad aizveda, tad tas pats bija uz restorānu, kur viņš taisījis dizainu. Man viņš vispār liekas riktīgs urla, kārtējais krievs kurš dzīvo Latvijā, bet visas komunikācija noris krieviski. Viņš raksta, ka viņš dizainā ir 25 gadus, bet tas viņa dizains, ko esmu redzējusi, godīgi teikšu, sūds. Kaut kādas Pinteresta idejas, nekas vairāk.
CallMeAnnika @ 18.05.2025 22:26Vai uz viņu attiecas likumi, ja viņa dzīvo UK?
Mashka Kakashka @ 18.05.2025 22:23Kāpēc Joyou ģenerāldirektore, nu tā kura imitē Hohlovu Latvijā, nav ar perfektu figūru, sejas ādu un matiem? Kāpēc viņa izskatās pēc Centrāltirgus zivju paviljona saldēto zivju pārdevējas? ? Šeit nav nekāds body šeimings, man ir vienaldzīga viņas figūra. Kāpēc viņa nerāda piemēru, ka ar Joyou var iegūt labu augumu, sejas ādu un matus? Jo tie produkti nestrādā? ????????
krmmm @ 18.05.2025 22:30
Viņš un viņa darbi vispār nav arī sagūglējami (latviešu internetos). Ir tikai tas ig konts, po russki. Nebrīnītos, ja šis ir atbēdzis no rašas un mēģina ar laulībām dabūt uzturēšanās atļauju.
Un domāsim pozitīvi - varbut uz restorāniem neved un matus nekopj tāpēc, ka katru lieko eiro ieliek Marijas parādu atmaksā ???
Vai ne. :D Bet viens plus viņai par to, ka prot latviešu valodu. Kā viņa ir dabūjusi tādu uzticību no Hohlova?Mashka Kakashka @ 18.05.2025 22:23Kāpēc Joyou ģenerāldirektore, nu tā kura imitē Hohlovu Latvijā, nav ar perfektu figūru, sejas ādu un matiem? Kāpēc viņa izskatās pēc Centrāltirgus zivju paviljona saldēto zivju pārdevējas? ? Šeit nav nekāds body šeimings, man ir vienaldzīga viņas figūra. Kāpēc viņa nerāda piemēru, ka ar Joyou var iegūt labu augumu, sejas ādu un matus? Jo tie produkti nestrādā? ????????
Tio Rio @ 18.05.2025 22:42
Pačekoju šodien mūsu bizneslēdiju stories no ofisa. Ak Dievs kādas viņām visām ir uzpampušas sejas, vnk OMG.
Viena lieta ir kad liek story no sava profila ar runājošo galvu, bet pavisam cits stāsts kad tiek kadrā nejauši no citu profiliem. Dažus tur vispār nevar pazīt?♀️
Talsu Ingai seja izskatās kā pankūka ar dubultzodu, bet savā profilā viņai seja slaida kā modelei. Kāpēc viņas sevi tā izposta??? Viņas nesaprot, ka viņu vecumā tas viss var būt neatgriezeniski. Un Katrīnei nelīdz vairs aparātprocedūras un šļirces, seja jau ir sākusi slīdēt lejā un tās grumbas acu zonā izskātās šausmīgi.
Ja 25 gadus darbojas savā sfērā, tad var iegūt ļoti daudz atsauksmes un rekomendācijas, un pelnīt ļoti labi. Un ja vēl nemaksā nodokļus, tad pelna vēl labāk. :D Šo es nezinu, bet topošā sieviņa gan ir liela nodokļu parādniece.Tio Rio @ 18.05.2025 22:27
Protams kā nav viņš bagāts, prasts remontu dizaineris, tādu LV ir daudz un nepelna viņi lielu naudu. Tie labākie un talantīgākie izmācās pēc arhitektiem vēlāk, bet mūsu līgavainis noteikti nav tas gadījums.
Ja tā aizdomājas, tad tiešām, ja strādā 25 gadus interjera dizaina sfērā, ir jābūt kaut kādiem soc.tīkliem, portfolio, nevis IG konts ar pāris darbiem.krmmm @ 18.05.2025 22:30
Viņš un viņa darbi vispār nav arī sagūglējami (latviešu internetos). Ir tikai tas ig konts, po russki. Nebrīnītos, ja šis ir atbēdzis no rašas un mēģina ar laulībām dabūt uzturēšanās atļauju.
Un domāsim pozitīvi - varbut uz restorāniem neved un matus nekopj tāpēc, ka katru lieko eiro ieliek Marijas parādu atmaksā ???
CallMeAnnika @ 18.05.2025 22:51Ja 25 gadus darbojas savā sfērā, tad var iegūt ļoti daudz atsauksmes un rekomendācijas, un pelnīt ļoti labi. Un ja vēl nemaksā nodokļus, tad pelna vēl labāk. :D Šo es nezinu, bet topošā sieviņa gan ir liela nodokļu parādniece.
Mashka Kakashka @ 18.05.2025 22:46
Pameklēju po russki, vienīgais ko atradu ir šis: https://salon.ru/creators/dmitrij-yuhnevich-4978
Tie dizaini ir briesmīgi. Tiešām tāds remontstrādnieks, interjera ieteicējs, vispār nekādas oriģinalitātes nav.
Mashka Kakashka @ 18.05.2025 22:58
Ja cilvēks 25 gadus darbojas interjera dizainā, tad par viņu būtu gan raksti medijos, gan žurnālos, gan intervijas. Turklāt, labi dizaineri attīstās tālāk un kļūst arī par arhitektiem. Par šo personāžu gandrīz nekādas informācijas nav saistībā ar interjera dizainu. Tas liek secināt, ka viņš ir parasts remontstrādnieks - interjera dizainers (pēdiņās). Tāpēc jau Marija kā aizbrauc ar viņu no rīta uz Jūrmalu, tā visu dienu tur dirn, kamēr šis dara savas lietas. Interjera dizainerim nav jāpavada katra diena objektā, jo izmaiņas, kuras varētu regulēt dizaineris, nemainās katru dienu un stundu.
krmmm @ 18.05.2025 23:00
Tātad tiešām no krievijas. FB profils un ig konts arī izveidots tikai 2022.gadā. krieviski tur salicis savu pakalpojumu reklāmas. Interesanta shēma, ja tā sekta Latvijā velk iekšā krievus un notur viņus te, salaulājot ar vietējām duņām. Sāk palikt skaidrāks, kāds viņam no šī labums.