haipo 🤣 Gan jau domāja Diānas meitiņuKenty @ 01.05.2025 12:01es tā arī nesapratu,"ļoti drīz+1 ģimenē,,Diana ļoti rupējas par manu jauno draudzeni" Tas viņa par Dianas mazuli vai par sevi jau runā
Diānas. Jaunā draudzene bija domāts, ka dzims meitene, bet Maša jau vedina uz domām, lai to varētu pārprast. Tad jau viņa pildīs savu plānu drīz.Kenty @ 01.05.2025 12:01es tā arī nesapratu,"ļoti drīz+1 ģimenē,,Diana ļoti rupējas par manu jauno draudzeni" Tas viņa par Dianas mazuli vai par sevi jau runā
Intrigantetapati @ 02.05.2025 00:43Kopš kura laika Jūlija vēl nodarbojas ar NL
sauliiite.paula @ 02.05.2025 11:46Es te tā novēroju, ka daudzi ietekmeļi ir sākuši lietot jojo produkciju..vājprāts
Ātri sapratīs, ka produkti nav vērtīgi, un tā ir tikai naudas tērēšana.Intrigantetapati @ 02.05.2025 00:43Kopš kura laika Jūlija vēl nodarbojas ar NL
Ietekmeļi var reklamēt, bet vai ir cilvēki, kas pērk šos produktus ilgstoši. Jā, var nopirkt vienu reizi, divas, tad saprot, ka maciņā veidojas liels melnais caurums, un atmet produktu lietošanu, jo tas ir bezjēdzīgi.amnēzija @ 02.05.2025 12:10
Katrīne sākusi likt uzsvaru uz ietekmeļu iesaisti. Tad, kad NL bija pievienojušies sabiedrībā zināmāki cilvēki, peļņa paausgtinājās. Toreiz bija gan Sanda, gan Signe. Abas ļoti ātri noslēdza augstas kvalifikācijas. Nenoliegsim, ka tas arī bija tas laiks, kad daudzi klātienē nedrīkstēja strādāt. Arī šis bija viens no iemesliem kāpēc sākās tāds krass biznesa uzplaukums.
diemžēl nesen ir sākusi. Tāds rūgtums pārņēma, kad ieraudzīju yoyo storijus. Arī domāju atsekot, ja tie storiji parādīsies biežāk :/Intrigantetapati @ 02.05.2025 00:43Kopš kura laika Jūlija vēl nodarbojas ar NL
sauliiite.paula @ 02.05.2025 11:46Es te tā novēroju, ka daudzi ietekmeļi ir sākuši lietot jojo produkciju..vājprāts
Palasi dažas lapas atpakaļ. Būs interesanti. :DPinko @ 02.05.2025 20:16Mašku kāds prec? ?kas tie pa story viņai…
Jā.Drīz būs kāzasPinko @ 02.05.2025 20:16Mašku kāds prec? ?kas tie pa story viņai…
pagaidīsim viņu pirmos algu čekus 😀CallMeAnnika @ 02.05.2025 13:04Ietekmeļi var reklamēt, bet vai ir cilvēki, kas pērk šos produktus ilgstoši. Jā, var nopirkt vienu reizi, divas, tad saprot, ka maciņā veidojas liels melnais caurums, un atmet produktu lietošanu, jo tas ir bezjēdzīgi.
nez, ja atsauktos kāda vispār nepazīstama manikīre- aizietu?😁 diez vaimon_moiselle @ 03.05.2025 08:49Katrīne nožēlojama. Diedelē sadarbību manikīram, jo pieaugusi sieviete nespēj laikus saplānot savu kalendāru. House of nails šodien ir entās brīvās vietas, bet viņa lūdz atsaukties kādu kas varētu viņai uztaisīt nagus. Sieviete, ej un samaksā 60 eiro un dabūsi savus nagus, nevis ubago IG