Cheating @ 29.04.2025 09:55Ko Kača dirš, ka Omniva nestrādās? Gan 2. maijā, gan 3. maijā strādās Omniva un pakomāts apkalpos.
Becinja @ 29.04.2025 10:34Par tiem 10k es sapratu, ka tik viņa tajā gadā esot maksājusi un tos 33k nav samaksājusi, par ko parāds. Respektīvi, tajā gadā kopā viņai esot bijuši jātērē 43k nodokļos. Nevis, ka šobrīd ir samaksājusi 10k.
Tas nodoklis var nebūt par peļņu. Viņai VID aprēķināja arī PVN, ko nemaksāja, jo uzņēmuma apgrozījums pārsniedza PVN nemaksātāju slieksni.Nitaris @ 29.04.2025 11:42ja 33 tūkstoši parāds, tad vai tad šī summa nav kopā ar uzrēķinato soda naudu? piem, 50% no tas summas soda nauda. tad sanāk, ka nesamaksātie nodokļi tikai ap 16 tūkstoši bija un līdz ar to nemaz tik liela peļņa viņai nebija
Vārdotāja @ 29.04.2025 14:15Nu Egitiņ, kā tev patīk, ka manikīre no tevis špiko drēbes? Vakar biji un šī jau šodien dabūjusi tavu jaku? vot tā ir gaume un stila izjūta.
Klau, tu viņai maksā skaidrā naudā vai ar pārskatījumu? Dzirdēju, ka viņai problēmas ar vid un patiesībā “dzīvo no alimentu naudas”? vīrs arī esot bomzis un visu sponsorē Elīna.
Kāda varbūt vēlas pievienoties manām draudzenēm un visam izprasīt no kā ta šī dzīvo?
ha ha. Man ar nepatiktu dalīties ar info, kur pērku drēbes😁😁😁sauliiite.paula @ 29.04.2025 14:32
Tā ir ka citiem izpostija dzīves, tagad pašai nākas maksāt??
Ak tapēc Egita vakar tik nelaimīga bija iznākusi no manikīres kabineta, jo redz jāpadalās ar savu oriģinalitāti?
amnēzija @ 28.04.2025 23:20
Cik ilgi viņai ir grāmatvede? Atceros, pirms pārvākšanās uz pirmo māju, viņa arī kaut kad pieminēja grāmatvedi. Šodien arī esot sazinājusies ar grāmatvedi. Pie velna, ja Tev ir grāmatvedis, kā var iedzīvoties tādos parādos? ?? ja pati saka, ka neprot finanses pārvaldīt. Grāmatvede tad viņai bija kā galvai frizūra, skaistumam? ?♀️
Egitai šomēnes jāpievelk astītes, tāpēc būs pateicīga par katru pasūtījumu. :D Īpaši labi neiet ar pelnīšanu.Vārdotāja @ 29.04.2025 15:02ha ha. Man ar nepatiktu dalīties ar info, kur pērku drēbes???
Cik Egita vispār reāli pelna?
grāmatvedim ar tādu parādu tik reputāciju sabojātu.Ja arī kāda bija iepriekš tad tā ir aizmukusi,pirms tādas lietas savārītu,ja normāla bijusi.Vismaz es aizmuktu.Elife @ 29.04.2025 16:15
Nopietnāk saka, mana grāmatvede.. :D Varbūt tāda pati kā viņa vai vienkārši kāda paziņa, neticu, ka ir algota, zinoša grāmatvede.
Ak Dies, tādi “biznesmeņi” visapkārt😁 Un vel citiem māca, kā biznesu būvēt 😁CallMeAnnika @ 29.04.2025 17:59Agita aizgāja pie Denisa uz Beautyplace strādāt, bet no 4.maija viņš pārtrauc uzņēmuma darbību. :D Neveicas.
Kā nemaksāt nodokļus. Taisām jaunu SIA, un liekam jaunu bildi iekšā. 🙈Rumblerx @ 29.04.2025 20:22Ak Dies, tādi “biznesmeņi” visapkārt? Un vel citiem māca, kā biznesu būvēt ?
Tieši tā arī Maša dara. Ko tad sekotājiem nepastāsta, ka jau krāj jaunajam SIA parādu? 2025.gada janvārī bija 250 eiro nodokļu parāds, februārī jau 520, bet aprīlī jau 800+. :DKārena @ 29.04.2025 21:43Kā nemaksāt nodokļus. Taisām jaunu SIA, un liekam jaunu bildi iekšā. ?
CallMeAnnika @ 29.04.2025 22:34Tieši tā arī Maša dara. Ko tad sekotājiem nepastāsta, ka jau krāj jaunajam SIA parādu? 2025.gada janvārī bija 250 eiro nodokļu parāds, februārī jau 520, bet aprīlī jau 800+. :D