CallMeAnnika @ 26.04.2025 00:11Tavi izteicieni gan dažbrīd ir reti pretīgi. Kāds ir dabīgs, lai paliek. Lūpas un uzacis jau sabojāja, zobi gaumes jautājums, nevajag vēl vairāk izbojāt izskatu.
Egitai vajag sākt nodarboties ar sportu gan veselības, gan izskata ziņā, jo taču vienmēr sapņo par sapņu augumu.
Nikai ex Lindei piedzima 3.bērns vienu vai divus mēnešus agrāk nekā Egitai, bet viņa dodas uz zāli, ir labā formā gan izskatā, gan veselības ziņā bez jebkādiem pulveriem un tievēšanas maratoniem. Egitai viss ļum. Un endosfēra nepalīdzēs, pašai būs jāpakustina sava d*rsa.
Sezam @ 26.04.2025 11:44Es reāli gribētu redzēt komentētāju izcili perfektās sejas un augumus, ja Egitai VISS ļum, Katrīne izskatās drausmīgi vecāka sejā nekā 40 un tādā garā.
Nu reāli, atrādiet tad sevi, lai zinām kāda ir īstenā Dieviete ?
Drusku sazemējaties.
Jā, es varu pateikt, ka ļum, jo tā ir veselība. Jo vecāks kļūsti, jo svarīgāka ir muskuļu masa. Ja tievēšanas maratonus sludina kā vislabākos, lai iegūtu formu, tā nepavisam nav. Sports + uzturs, nevis čupām nevajadzīgi UB un tievēšanas pulveri, kuri ir pārcukuroti.Sezam @ 26.04.2025 11:44Es reāli gribētu redzēt komentētāju izcili perfektās sejas un augumus, ja Egitai VISS ļum, Katrīne izskatās drausmīgi vecāka sejā nekā 40 un tādā garā.
Nu reāli, atrādiet tad sevi, lai zinām kāda ir īstenā Dieviete ?
Drusku sazemējaties.
Mashka Kakashka @ 26.04.2025 12:37Ilze vakar izteicās par nesenajiem pagātnes rēgiem. Lieku galvu ķīlā, ka tas ir teikts par Joyou un Egitu, jo Ilze aizgāja no Joyou prom. Vienmēr, kad kāds aiziet prom no Egitas, Vasiļevskas vai Marijas, seko mēslu virca no lielajām imperatorēm. Varu pat iedomāties, kā viņas nodi** visus, kuri aiziet no viņām prom. ?