Redwine @ 18.03.2025 23:15Gada māte 21 vakarā uzzina, ka bērnam šodien ir vārda diena . Hello. Viņam jau divi gadi tomēr !!!
Man arī nepatīk, bet, ja Kačai patīk, lai jau velk.lipsinluka @ 19.03.2025 21:51
tās šļūcenes ir tik neglītas un bezgaumīgas. Reāli neglītas un nekādas.
Viņa raksta valodā, lai draudzene Egita un pārējās mazās neizglītotās bites spētu saprast. :D :DKrizdole @ 19.03.2025 22:13Tas teksts zem Vasiļevskas tupeļu reela - kas bija tev, ko pēdējo pažēloji sev? - Man uzkārās smadzenes ? Kāda var iztulkot šo domu graudu? Laikam pulverdzērieni jādzer, lai ko tādu saprastu
Jaunais. :D Varētu paskaitīt, cik laikā, kopš piedzima Vita, Mašai ir bijuši joberi. :DBURUNDUKS iignais @ 19.03.2025 22:26Tas ir Robčiks Vitas dzimenē? Vai tas jaunais?
Kamēr pati Maša 21 vakarā ieliek storiju, ka viņas bērnam ir vārda diena. :D :D Līdz tam brīdim neviens to nepieminēja.amoreamore @ 19.03.2025 22:29
Nu var jau daudz kam piepisties, bet šis gan tā tizli.
Pirmkārt, krieviem vispār nav pieņemts svinēt vārda dienas. Otrkārt, jā, ir, kaut kādā paplašinātajā versijā. Oficiāli vārda dienas viņam nav, un iespējams, ka svin 22.maijā.
Mashka Kakashka @ 19.03.2025 21:44Tā Vasiļevska ir iesprūdusi kaut kādā 2002.gadā. Nu kuru vairs interesē unpacking video? Nu tiešām? ??? Nopērk kaut kādas sūda iešļūcenes "glaunā" kastē un filmē speciāli reelu. ? Cilvēki, kuriem tiešām ir nauda, nekad šādi neuzvestos. ? Vai tiešām ir vēl stulbi cilvēki, kuri uz šādiem unpacking uzķeras un domā, ka MLM var nopelnīt naudu? ?
Krizdole @ 19.03.2025 22:13Tas teksts zem Vasiļevskas tupeļu reela - kas bija tev, ko pēdējo pažēloji sev? - Man uzkārās smadzenes ? Kāda var iztulkot šo domu graudu? Laikam pulverdzērieni jādzer, lai ko tādu saprastu
CallMeAnnika @ 19.03.2025 22:52Kamēr pati Maša 21 vakarā ieliek storiju, ka viņas bērnam ir vārda diena. :D :D Līdz tam brīdim neviens to nepieminēja.
Krievi nesvin, bet Maša savu vārda dienu gan atzīmē. :D Tāpat kā savas dzimšanas dienas, bet bērniem svētki tiek tad, ja kāds nosponsorē kūku un uzsauc sadarbību. :)
aa, domāju, apvēlies Robčiks, bet līdz galam neizskatās kaut kas.CallMeAnnika @ 19.03.2025 22:48Jaunais. :D Varētu paskaitīt, cik laikā, kopš piedzima Vita, Mašai ir bijuši joberi. :D
Oriona @ 20.03.2025 00:00Es pat tādas iešļūcenes par velti neņemtu, bet Kača samaksā €850. Katram savs? Cilvēkam varbūt ir nauda, bet gaumes izjūta nu ne kā.
Un vai kādam skauž? Es domāju mazās bitītes siekalojas skatoties uz šo visu, tāds jau ir arī Kačas plāns- lai meitenes turpinātu viņai pelnīt piķi, jāiemet video.
Mashka Kakashka @ 19.03.2025 21:44Tā Vasiļevska ir iesprūdusi kaut kādā 2002.gadā. Nu kuru vairs interesē unpacking video? Nu tiešām? ??? Nopērk kaut kādas sūda iešļūcenes "glaunā" kastē un filmē speciāli reelu. ? Cilvēki, kuriem tiešām ir nauda, nekad šādi neuzvestos. ? Vai tiešām ir vēl stulbi cilvēki, kuri uz šādiem unpacking uzķeras un domā, ka MLM var nopelnīt naudu? ?
Redwine @ 20.03.2025 07:11
Parādi !! Mani nobloķēja
SantaC @ 20.03.2025 09:27
Briesmīgas čības! Būtu tad labāk nopirkusi Hermes Oran.
SantaC @ 20.03.2025 09:27
Briesmīgas čības! Būtu tad labāk nopirkusi Hermes Oran.
BURUNDUKS iignais @ 19.03.2025 23:34aa, domāju, apvēlies Robčiks, bet līdz galam neizskatās kaut kas.
Nu vilkt uz bērna dzimšanas dienu, kārtējo pielūdzēju, kurš tikko iepazīts, nav jauki pret bērniem, īpaši, ka viņi tik bieži mainās..
Citronpipars @ 20.03.2025 12:03
Nu nav jau vairs baigi jauns, tak jau kādu laiku redzēts. Tik tas, ka atšķirībā no citiem loveriem, netaisa storijus katru dienu, nav translācija pālī utt, kā tas bija ar Robertu.