jā es tā daru, man ir gaiša āda. Garās rokas krekls, taču nav runa par biezu kokvilnas kreklu. Jej.CallMeAnnika @ 14.03.2025 18:46Tieši tas ir labi, ka viņa nekautrējas no tām un pieņem nepilnības. Ja cilvēks spēj izbaudīt dzīvi un tas netraucē, kāda starpība?
Visu mūžu neceļot uz siltajām zemēm, un ja arī ceļo, tad sēdēt kreklā ar garajām rokām? Tās, kuras tā saka, jūs pašas tā darītu?
BURUNDUKS iignais @ 14.03.2025 19:31Maškai toč ir trāpīts ar kaut ko. Vispār pazudusi no IG, vairs ne skrien ne smaida.
Trakā stalkere varētu atklāt ko izdarīja.
Man vēl viena versija, ka ZTI atklāja, ka pelna naudu uz citu kontu..nu vai nu kaut ko tādu.
Bet ļubestība arī nav atrādīta, tā kā man tomēr liekas, ka kaut kas ar to saistībā
Sezam @ 14.03.2025 17:53Alise nolika tiesības ar vvz kuro reizi, brauc un filmē, piecgadīgs bērns priekšā sēž uz paliktņa… bez komentāriem.
Redwine @ 14.03.2025 21:26
Ir paliknis Stefai !!!
amnēzija @ 14.03.2025 21:27
Bet nebija taču rakstīts, ka nav ?
Pirms pāris dienām Mustangs vēl stāvēja pagalmā.krmmm @ 14.03.2025 20:09
Vai arī kāda ir informējusi ZTI, kur stāv mustangs, un tas ir aizevakuēts prom uz pārdošanu ?
man jau šķiet te vairāk runā nevis par nebaidās/baidās atrādīt publiski nepilnības, bet par to cik veselīgi/neveselīgi tas ir pašas organismamCallMeAnnika @ 14.03.2025 18:46Tieši tas ir labi, ka viņa nekautrējas no tām un pieņem nepilnības. Ja cilvēks spēj izbaudīt dzīvi un tas netraucē, kāda starpība?
Visu mūžu neceļot uz siltajām zemēm, un ja arī ceļo, tad sēdēt kreklā ar garajām rokām? Tās, kuras tā saka, jūs pašas tā darītu?
CallMeAnnika @ 14.03.2025 22:37Joyou ir "vislabākā" kompānija pasaulē. :D :D
''Aicinām uz JOYOU Business Summit 2025!
Datums: 5.-10. maijs
Vieta: Albānija, Golema, viesnīca Royal G Max Hotel & SPA
Dalība: JOYOU partneri, kas kvalificējušies JUNIOR līmenim martā.
Programma: • 5. maijs – ierašanās, reģistrēšanās viesnīcā, uzņemšanas vakariņas tikai uzņēmuma partneriem. • 6.-8. maijs – intensīva apmācību programma. • 9. maijs – ekskursija (pēc vēlēšanās), noslēguma vakariņas tikai uzņēmuma partneriem. • 10. maijs – izlidošana uz mājām.
Kas ietilpst 150 EUR dalības maksā?
• Trīs dienu apmācību programma. • Divas vakariņu maltītes no uzņēmuma puses. • Fotogrāfa pakalpojumi visa pasākuma laikā. • Business komplekts: piezīmju grāmatiņas, pildspalvas, vārda uzlīmes.
Kas NAV iekļauts dalības maksā?
Nakšņošana, lidojumi, transports, ekskursija. Dalības pirkšana Business Summit 2025 pasākumam ir atvērta no 11.marta līdz 20.aprīlim (ieskaitot).
Kur mēs dzīvosim? Apmācības notiks viesnīcā Royal G Max (5*)."
Šomēnes mazajām bitēm ir jārauj kvalifikācijas, tāpēc arī ir kompānijas rīkotais maratons, lai dabūtu vismaz zemāko kvalifikāciju un varētu braukt uz Albāniju.
Neskatoties uz to, ka jāpērk pašām lidojuma biļetes, jāmaksā par viesnīcu un ēdienu, IR VĒL DALĪBAS MAKSA 150 EIRO.
Un paskatījos, ka lētākajā numuriņā 5 naktis 2vietīgajā izmaksā 500 eiro, 3vietīgajā 750 eiro, lai gan Joyou mājaslapā rakstīts, ka sākot no 35 eiro/pers. naktī un var saņemt atlaides.
hahahaha,šis nu ir neatvairāms piedājums. Un man tiešām, nekas nav pret Albāniju, super valsts, tomēr pie prestižajām neliksi. Protams labi, ka izceļ jebkuru valsti, man gan vairāk liekas, bija lētāk tāpēc. Jo krieviem pažizņ patīk zīmēties.CallMeAnnika @ 14.03.2025 22:37Joyou ir "vislabākā" kompānija pasaulē. :D :D
''Aicinām uz JOYOU Business Summit 2025!
Datums: 5.-10. maijs
Vieta: Albānija, Golema, viesnīca Royal G Max Hotel & SPA
Dalība: JOYOU partneri, kas kvalificējušies JUNIOR līmenim martā.
Programma: • 5. maijs – ierašanās, reģistrēšanās viesnīcā, uzņemšanas vakariņas tikai uzņēmuma partneriem. • 6.-8. maijs – intensīva apmācību programma. • 9. maijs – ekskursija (pēc vēlēšanās), noslēguma vakariņas tikai uzņēmuma partneriem. • 10. maijs – izlidošana uz mājām.
Kas ietilpst 150 EUR dalības maksā?
• Trīs dienu apmācību programma. • Divas vakariņu maltītes no uzņēmuma puses. • Fotogrāfa pakalpojumi visa pasākuma laikā. • Business komplekts: piezīmju grāmatiņas, pildspalvas, vārda uzlīmes.
Kas NAV iekļauts dalības maksā?
Nakšņošana, lidojumi, transports, ekskursija. Dalības pirkšana Business Summit 2025 pasākumam ir atvērta no 11.marta līdz 20.aprīlim (ieskaitot).
Kur mēs dzīvosim? Apmācības notiks viesnīcā Royal G Max (5*)."
Šomēnes mazajām bitēm ir jārauj kvalifikācijas, tāpēc arī ir kompānijas rīkotais maratons, lai dabūtu vismaz zemāko kvalifikāciju un varētu braukt uz Albāniju.
Neskatoties uz to, ka jāpērk pašām lidojuma biļetes, jāmaksā par viesnīcu un ēdienu, IR VĒL DALĪBAS MAKSA 150 EIRO.
Un paskatījos, ka lētākajā numuriņā 5 naktis 2vietīgajā izmaksā 500 eiro, 3vietīgajā 750 eiro, lai gan Joyou mājaslapā rakstīts, ka sākot no 35 eiro/pers. naktī un var saņemt atlaides.
BURUNDUKS iignais @ 14.03.2025 17:46vispār jā, nav taču uzreiz džemperis jāvelk, bet garroku kreklu vai kaut kādu nosedzošu tuniku. Kā arī SPF ar 50+ faktoru
Pludmalē un tiešā saulē grillēties ir pilnīgs neprāts.
Tur nav norādīta biznesa samita valoda. Angļu vai krievu? Angļu valodu nesaprot visas, kā arī krievu valodu nezin daudzas no Joyou. Tad ko šīs darbones iegūs no "apmācībām"? :DBURUNDUKS iignais @ 14.03.2025 23:24hahahaha,šis nu ir neatvairāms piedājums. Un man tiešām, nekas nav pret Albāniju, super valsts, tomēr pie prestižajām neliksi. Protams labi, ka izceļ jebkuru valsti, man gan vairāk liekas, bija lētāk tāpēc. Jo krieviem pažizņ patīk zīmēties.
nav gluži tā, bet dari kā gribi. Es palikšu pie pārbaudītiem variantiem.KrūzīteDūzīte @ 14.03.2025 23:35
Viņa taču lieto SPF. Un nav jāvelk nekādi krekli, uzliec SPF un dzīvo pa sauli. Rētas vai citi pleķi nu nebūs iemesls nebaudīt sauli.
fotogrāfijas 😁CallMeAnnika @ 14.03.2025 23:38Tur nav norādīta biznesa samita valoda. Angļu vai krievu? Angļu valodu nesaprot visas, kā arī krievu valodu nezin daudzas no Joyou. Tad ko šīs darbones iegūs no "apmācībām"? :D
CallMeAnnika @ 14.03.2025 23:38Tur nav norādīta biznesa samita valoda. Angļu vai krievu? Angļu valodu nesaprot visas, kā arī krievu valodu nezin daudzas no Joyou. Tad ko šīs darbones iegūs no "apmācībām"? :D
amnēzija @ 15.03.2025 00:16
Vai tur vispār ko iegūs, izņemot to, ka maciņa saturs paliks plānāks? ? Tas, kas viņām sarakstīts pie šī ceļojuma mērķa, to visu var paklausīties zoomos, netērējot naudas summas simtos. Es ļoti šaubos, ka būs kāds gudrs lektors pieaicināts, gan jau, kā vienmēr, tās pašas lielās līderes savā starpā sadalīs tēmas un tās arī prezentēs. Ieguvums nulles vērtībā. Saprastu, ja tur vēl būtu pieaicināts kāds augsta ranga kompetents lektors, tad vēl varētu padomāt, bet maksāt tādas summas, lai kārtējo reizi paklausītos Katrīnes vai Marijas vāvuļošanu un tādās tēmās, kuras viņas ikdienā zoomos stāsta.. da nu ? Tev vēl ir jautājumi par valodu? 100% viss notiks krievu valodā.
Redwine @ 14.03.2025 21:26
Ir paliknis Stefai !!!