Mashka Kakashka @ 04.03.2025 17:54
Es to pašu ievēroju, ka par pirmo meiteni ir parasti komentāri, nekas briesmīgs. Komentāri jau ir atkarīgi no cilvēka uzvedības, Marijas uzvedība bija briesmīga, pati pievelk tos komentārus. Lai Marija pajautā savai Darjai no cilvēka dizaina, kāpēc pret viņu vienīgo ir tādi komentāri. ?
sauliiite.paula @ 04.03.2025 17:54Egita: “ Nu tā, Tomasam būs pārsteigums, es viņu šodien izņemšu no dārziņa. Es ārpus kārtas paņēmu koliņu mmm, gribējās kaut ko gāzētu, atspirdzinošu. Paņēmu pusdienas mājās, atbrīvoju no gatavošanas, lai ir vakariņas, vienmēr ieeju tur, īstenībā, vienmēr ieeju tur Teikā. Ā, tur vienmēr ir ļoti garšīgas pusdienas var dabūtA. Paņēmu mums prekš vakara. Es sev paņēmu vienu drinkiņu, vienu. Kaut kas gāzēts, atspirdzinošs prasījās. “
Nu pasakat, ka viņa nav debīla? Nu kā var šādi runāt pieaudzis cilvēks ar vairāku gadu stāžu influenceres amatā? Tā ir izaugsme? Ko viņa darīs kad nebūs MK?
Es ārpus kārtas paņēmu koliņu mmm, gribējās kaut ko gāzētu, atspirdzinošu. Paņēmu pusdienas mājās, atbrīvoju no gatavošanas, lai ir vakariņas, vienmēr ieeju tur, īstenībā, vienmēr ieeju tur Teikā. Ā, tur vienmēr ir ļoti garšīgas pusdienas var dabūtA. Paņēmu mums prekš vakara. Es sev paņēmu vienu drinkiņu, vienu. Kaut kas gāzēts, atspirdzinošs prasījās. “
CallMeAnnika @ 04.03.2025 18:14Egita vai tad nav veselīgā dzīvesveida piekritēja? :D
Parēķinot, ka viņa izdzer 2 kokteiļus dienas laikā - 18+18 = 36g cukurs, un mazo 0,33 kolas skārdeni, kur ir 10,6g cukurs uz 100ml, tad dienas laikā Egita uzņem VISMAZ 71 GRAMU CUKURA. Tikai no kolas un 2 pulveriem.
sauliiite.paula @ 04.03.2025 17:54Egita: “ Nu tā, Tomasam būs pārsteigums, es viņu šodien izņemšu no dārziņa. Es ārpus kārtas paņēmu koliņu mmm, gribējās kaut ko gāzētu, atspirdzinošu. Paņēmu pusdienas mājās, atbrīvoju no gatavošanas, lai ir vakariņas, vienmēr ieeju tur, īstenībā, vienmēr ieeju tur Teikā. Ā, tur vienmēr ir ļoti garšīgas pusdienas var dabūtA. Paņēmu mums prekš vakara. Es sev paņēmu vienu drinkiņu, vienu. Kaut kas gāzēts, atspirdzinošs prasījās. “
Nu pasakat, ka viņa nav debīla? Nu kā var šādi runāt pieaudzis cilvēks ar vairāku gadu stāžu influenceres amatā? Tā ir izaugsme? Ko viņa darīs kad nebūs MK?
Monroe @ 04.03.2025 19:23Neatrodu TV3 tiktoku ar Mašku. Kāda var iekopēt linku?
Monroe @ 04.03.2025 19:23Neatrodu TV3 tiktoku ar Mašku. Kāda var iekopēt linku?
amnēzija @ 04.03.2025 17:05Līvai ir kaut kāda medicīniskā izglītība, ka viņa apgalvo, ka magnijs ir jālieto visu laiku un tam nav nekāds konkrēts kurss, to lieto ikdienā tāpat kā vitamīnu D, vitamīnu C? ? Vispār uztura bagātinātājus lieto tad, kad pēc analīžu rezultātiem uzrādās tā trūkums un tas ir ar ārsta ziņu. Uz savu galvu nevienam neko nevajadzētu dzert. Nogurumam un enerģijas trūkumam var būt arī cits iemesls, pat nopietnāks, kā tikai magnija trūkums..
dažreiz man liekas , viņas ir līdzīgas . Ja vien nebūtu latviešu vīrs, kurš prasa turēt līdz un mamma , kas citādāka kā Marijai , tape padomu viņa var neprasīt kāpēc tādi komenti . …Mashka Kakashka @ 04.03.2025 17:54
Es to pašu ievēroju, ka par pirmo meiteni ir parasti komentāri, nekas briesmīgs. Komentāri jau ir atkarīgi no cilvēka uzvedības, Marijas uzvedība bija briesmīga, pati pievelk tos komentārus. Lai Marija pajautā savai Darjai no cilvēka dizaina, kāpēc pret viņu vienīgo ir tādi komentāri. ?
drīz vai tad nebūtu jānomaina superbēbis? Vai vismaz nosaukumu derētu nomainīt😁Vivian10 @ 04.03.2025 20:08Ko MK pārstāves interesanti domā par Egitu?
Viņām nav neērti intervēt, filmēt, rādît TV bezsmadzeņu egitu?
stabili nohaidojusi no vīra😁😁😁😁začeits @ 04.03.2025 18:32
Drausmas.
Liekas, ka viņa runā tikai runāšanas dēļ.
Diez vīrs redz tos storijus, viņam nav kauns par tik glupu sievu?
ilūzija @ 04.03.2025 20:38dažreiz man liekas , viņas ir līdzīgas . Ja vien nebūtu latviešu vīrs, kurš prasa turēt līdz un mamma , kas citādāka kā Marijai , tape padomu viņa var neprasīt kāpēc tādi komenti . …
Egita , Marija ,un pārejas NL visas viņai liekas jaudīgas, bagātas un veiksmīgas . Objektīvi tur nebūs - tā strauji krīt dēļ sekotāju skaita ?
nuuu, cik nostāsti, viņa esot laba gultā.. nu tā runā😁😁 ar to arī vīru dabūjusi… un visus citus..sauliiite.paula @ 04.03.2025 16:19
Interesanti ko viņas tagadējais vīrs par to domā, ka sieva bez maz vai aizliedz ar saviem bērniem tikties? Izklausās, ka tā Elīna ir riktīgs tarakāns, mēģina izpostīt visu ko var.
Vārdotāja @ 04.03.2025 20:52nuuu, cik nostāsti, viņa esot laba gultā.. nu tā runā?? ar to arī vīru dabūjusi… un visus citus..
Tagadējais ir pilnīgs tupeļnieks, jo nav ne centa pie dvēseles. Un labāk esot piekāpties, nekā ar viņu kauties. Viņa IQ līmenis arī lielu lomu spēlē.
Ja no dzīves neko labāku negaidi, tad ar to sadzīvo. Bieži dzerot un neejot mājās.
Tik kad iedzerot, slūžas esot vaļā un draugiem visu atstāstot. Ir metis pat dāmu ārā no mājas.
Droši avoti..
uj, te jau visu nevar stāstīt 😁😁😁 dāma sapsihosies un paliks galīgi neadekvāta.sauliiite.paula @ 04.03.2025 21:05
Bāc interesanti..storijos tik balta un pūkaina??? Zobi Elīnai ir briesmīgi, tos nu gan vareja salabot
Vārdotāja @ 04.03.2025 21:32uj, te jau visu nevar stāstīt ??? dāma sapsihosies un paliks galīgi neadekvāta.
Esot interesanti arī ar bijušo vīru, kuru terorizējot, izmantojot bērnu. Bijuši arī storiji par to tēmu- meklējusi citas šķirtenes, lai palīdzot izjaukt ex attiecības.
Karoč tai tiešām galvā ir putni. Pati nelaimīga- sejā un aprisēs var redzēt. Uz pilnmēnesī viņai aiziet ciet, salasās vēl Sandrasmagickick saules iedegšanas mehānismus un aidaaa jūriņā…
Tie zobi- jā. Skaisti bez gala. Un savu ķermeni vēl salīdzina ar Beyonce???
Starp citu, es pat brīnos kā viena sieviete no policijas nav viņu paņēmusi pie dziesmas par vīra pavedināšanu. Cik zinu, tur tas sānsolis ir piedots, bet nu..