CallMeAnnika @ 27.02.2025 22:05Dzirdējāt? Maša paziņoja, KA NO 3.MARTA VIŅA IES UZ SPORTA ZĀLI REGULĀRI. Par sporta zāli arī jāmaksā. :D
Un vēl meklē attaisnojumus, kāpēc neņem privāto treneri. Muļķīgākais attaisnojums - jo nevar pielāgot ar savu dzīvi laikus, piemēram, otrdienās 10:00.
Tāpēc jau privātiem treniņiem norunā abām pusēm ērtus un izdevīgus laikus, ja brīvs. Kādas problēmas, ja bērni ir dārziņā un skolā? Nauda ir problēma. Viens treniņš vidēji 30-40 eiro.
Saku, ka nekur neaizies, jo bērni "būs slimi". Vai vienu dienu aizies un ar to arī būs viss.
man ir plāns saprast vai šo omi kaut kur aicinās. ja neatcels, tad 7.03 es te ielikšu tādas bombas!CallMeAnnika @ 27.02.2025 21:48Pastāsti vairāk, kas tur ir. Ko viņa ir darījusi?
CallMeAnnika @ 27.02.2025 22:14Tiešām domā, ka sporta klubs dos sadarbību ar pulveru tirgotāju? Sporta klubi primāri ir par veselīgu dzīvesveidu nevis par mūžīgo tievēšanu.
viņai tāpat kā Mašai vajag sadarbību ar kādu grāmatvedi par finanšu lietām un tad var sportot.amnēzija @ 27.02.2025 22:16
Egitai nebija iepriekš arī sadarbība ar sporta klubu? Pat diviem? Vai tas bija ar konkrētiem treneriem? ? tas bija jau labu laiku atpakaļ, neatceros vairs kā tur bija.
Vārdotāja @ 27.02.2025 22:15man ir plāns saprast vai šo omi kaut kur aicinās. ja neatcels, tad 7.03 es te ielikšu tādas bombas!
Bet nu ir vardarbība pret svešiem bērniem un aizdomas, ka savu arī.
Viņa jau senāk ir izpaudusies. Uzgāju arī kaut kādu čatu par ģimenes apmelošanu, bilžu zagšanu, ko lika savos stoorijos. Bija diskusija ar visiem skrīniem.
Māmiņklubā laikam ejot karsti. Egita cenšās savējām ieskaidrot, ka viss meli. Bet viņa vilsies, ja turpina tēlot, ka nekā nav..
MK iet karsti un Egita cenšas ieskaidrot, ka tā nav? Par to savu manikīri, ka tie ir meli, lai viņa varētu piedalīties MK?Vārdotāja @ 27.02.2025 22:15man ir plāns saprast vai šo omi kaut kur aicinās. ja neatcels, tad 7.03 es te ielikšu tādas bombas!
Bet nu ir vardarbība pret svešiem bērniem un aizdomas, ka savu arī.
Viņa jau senāk ir izpaudusies. Uzgāju arī kaut kādu čatu par ģimenes apmelošanu, bilžu zagšanu, ko lika savos stoorijos. Bija diskusija ar visiem skrīniem.
Māmiņklubā laikam ejot karsti. Egita cenšās savējām ieskaidrot, ka viss meli. Bet viņa vilsies, ja turpina tēlot, ka nekā nav..
Bija sadarbība Kačas dēļ ar treneri Aneti Move Gym. Ar Egitu pārtrauca sadarboties, Kača palika. Egitu vajadzēja tikai uz brīdi, jo Kačai vajadzēja paaugstināt kvalifikāciju. Tas taču arī viss bija tikai mārketinga ietvaros, lai reklamētu tievēšanas maratonu.amnēzija @ 27.02.2025 22:16
Egitai nebija iepriekš arī sadarbība ar sporta klubu? Pat diviem? Vai tas bija ar konkrētiem treneriem? ? tas bija jau labu laiku atpakaļ, neatceros vairs kā tur bija.
jā, tieši tā.CallMeAnnika @ 27.02.2025 22:24MK iet karsti un Egita cenšas ieskaidrot, ka tā nav? Par to savu manikīri, ka tie ir meli, lai viņa varētu piedalīties MK?
arī. Tur stāsts arī par sava vīra bērniem un ne tikai.sauliiite.paula @ 27.02.2025 22:24
Jā, par vardarbību pret savu bērnu arī dzirdēju. Drāmas karaliene bijušā vīrieša ģimenē.
Nepietiks. Egita vienmēr ir bijusi d.... līdēja. Savus sekotājus dabūja tikai dēļ Kačas, sadarbības arī dēļ Kačas, tagad mēģina izkļenčīt visu bez maksas. Vai tad laidīs garām uztaisīt manikīru bez maksas? :D Gan jau viņām ir barteris.Vārdotāja @ 27.02.2025 22:37jā, tieši tā.
Es jau varētu pateikt priekšā kur interesentiem piezvanīt un apjautāties par faktiem, bet klusībā ceru, ka Egitai pietiks saprāta.
būtu vispār interesanti noskaidrot vai VIDiņā visi nodokļi ir nomaksāti, ja jau Egita vakar bijusi astotā kliente. Hihi..CallMeAnnika @ 27.02.2025 22:41Nepietiks. Egita vienmēr ir bijusi d.... līdēja. Savus sekotājus dabūja tikai dēļ Kačas, sadarbības arī dēļ Kačas, tagad mēģina izkļenčīt visu bez maksas. Vai tad laidīs garām uztaisīt manikīru bez maksas? :D Gan jau viņām ir barteris.
elina kalnina no Ainaziem vai Salacgrivas.Vivian10 @ 28.02.2025 00:22Kā sauc to viņas manikīri?
Redwine @ 28.02.2025 09:25Nevis Brenčiem paldies , bet paldies Nlam , kura dēļ nodzīvojās līdz parādiem , ka vienīgo mustangu ko nopelnīja , tagad apķīlāja , kurš stāv pagalmā kā atgādinājums kā dzīvot nevajag .