Pareģone @ 27.02.2025 10:45Katrīne reklamē Vers69 Denisa zelta masku. Vai kāda ir lietojusi? Ir tiešām tik laba, kā visi saka?
Mashka Kakashka @ 27.02.2025 11:56
Vasiļevskas Instagram profils ir totāla mēslu bedre. Vienas reklāmas vien. Ja viņai samaksās 1000 eiro, viņa jebkuru sūdu noreklamēs. Ticamība tam ko viņa reklamē un stāsta ir absolūtā nulle.
vai kādam nav vēl skaidrs, ka botox ir vienīgasi, kas glābj to seju?Mākoņu Dejotāja @ 27.02.2025 12:52Katrīnai nevajadzēja filmēt savu seju tuvplānā. Viņa pierādīja, kā NL produkti un slavētais jaunības eleksīrs nemaz neizrādās ļoti efektīvs kā bija teikts.
Te kaut kad bija kāda zinātāja rakstījusi, ka Egitas manikīre aprunā viņu aiz muguras, vai otrādāk, bet tēlo draudzenes. :DVārdotāja @ 27.02.2025 09:52tai omei Egita izkārtojusi rotu stendu. Tikai ar Egitas atbalstu viņa tur tiek.
Un ziniet, es aizvien vairāk aizdomājos, kas gan Egita par cilvēku…. Vai nu naiva un stu**a vai arī tāda pati.
CallMeAnnika @ 27.02.2025 14:18Te kaut kad bija kāda zinātāja rakstījusi, ka Egitas manikīre aprunā viņu aiz muguras, vai otrādāk, bet tēlo draudzenes. :D
Šausmas. Tas ir tas pats. Bea vajadzētu aizsūtīt šo, lai paskatās uz imperatori Mašu - labākā reklāma Bea. :DTonya @ 27.02.2025 14:48Kaut kā kvalitāte bildēm sabojājās, bet nu :D tas ir tas pats mētelis?
Tonya @ 27.02.2025 14:48Kaut kā kvalitāte bildēm sabojājās, bet nu :D tas ir tas pats mētelis?
kača diez vai nēsā ikdienā.Hmmm1 @ 27.02.2025 14:56
Jā abām bija sadarbība, man šķiet.
Nu Kačai tas mētelis neizskatās nemaz pēc bomža :D
Tonya @ 27.02.2025 14:48Kaut kā kvalitāte bildēm sabojājās, bet nu :D tas ir tas pats mētelis?
izrādās, ka manikīre Māmiņklubā piedalīsies kā paraugmāte!!! Es ahujel….amnēzija @ 27.02.2025 09:21
Opiņā, kas par pavērsienu! ?? ģimeņu vajāšana? ?
Bet varbūt uz tām Māmiņkluba meistarklasēm paši pakalpojumu sniedzēji varēja pieteikties? ?
Vārdotāja @ 27.02.2025 18:41izrādās, ka manikīre Māmiņklubā piedalīsies kā paraugmāte!!! Es ahujel….
Egita, Tavs intelekts un domāšana ir zirņa lielumā. Apsēdies un ar viņu aprunājies- kam un ko viņa ir darījusi. Un apvaicājies vai nepastāv risks negatīvajam PR Māmiņklubam???? un vēl vari piezvanīt uz pāris instancēm, kur viņai patīk regulāri kafijot.
Dāmas, ja arī jūsu bērniem tā ome ir kko nodarījusi, rakstiet man privāti. Man jau ir zināmas 3!
pašai ir bērns un vēl citi apkārt.amnēzija @ 27.02.2025 19:25
Kur tā sieviete tiek pie svešien bērniem? ??
Pastāsti vairāk, kas tur ir. Ko viņa ir darījusi?Vārdotāja @ 27.02.2025 18:41izrādās, ka manikīre Māmiņklubā piedalīsies kā paraugmāte!!! Es ahujel….
Egita, Tavs intelekts un domāšana ir zirņa lielumā. Apsēdies un ar viņu aprunājies- kam un ko viņa ir darījusi. Un apvaicājies vai nepastāv risks negatīvajam PR Māmiņklubam???? un vēl vari piezvanīt uz pāris instancēm, kur viņai patīk regulāri kafijot.
Dāmas, ja arī jūsu bērniem tā ome ir kko nodarījusi, rakstiet man privāti. Man jau ir zināmas 3!
es domāju, ka meklē sadarbību…CallMeAnnika @ 27.02.2025 22:05Dzirdējāt? Maša paziņoja, KA NO 3.MARTA VIŅA IES UZ SPORTA ZĀLI REGULĀRI. Par sporta zāli arī jāmaksā. :D
Un vēl meklē attaisnojumus, kāpēc neņem privāto treneri. Muļķīgākais attaisnojums - jo nevar pielāgot ar savu dzīvi laikus, piemēram, otrdienās 10:00.
Tāpēc jau privātiem treniņiem norunā abām pusēm ērtus un izdevīgus laikus, ja brīvs. Kādas problēmas, ja bērni ir dārziņā un skolā? Nauda ir problēma. Viens treniņš vidēji 30-40 eiro.
Saku, ka nekur neaizies, jo bērni "būs slimi". Vai vienu dienu aizies un ar to arī būs viss.
Tiešām domā, ka sporta klubs dos sadarbību ar pulveru tirgotāju? Sporta klubi primāri ir par veselīgu dzīvesveidu nevis par mūžīgo tievēšanu.Vārdotāja @ 27.02.2025 22:10es domāju, ka meklē sadarbību…
Domā, ka nedabūs?