Mashka Kakashka @ 18.02.2025 12:20
Nevienam viņa arī Krievijā nav vajadzīga. Turklāt, lai pārceltos, vajag naudu. Viņai nav naudas, lai pārceltos no Ziepniekkalna uz Mārupi, kāda vēl Krievija. Bondarčukai viņa tur noteikti nav vajadzīga, Bondarčukai viņa bija vajadzīga, kad arī viņai bija nauda. Bondarčuka tak saprot, ka Marija kā parazīts tad sēdētu viņai uz kakla.
Mashka Kakashka @ 18.02.2025 12:23
Cik tā Marija ir pretīga un bezatbildīga. Īlonam 100% ir rotenieks, kurš ir lipīgs. Tūlīt aplaidīs vēl grūtnieci un visu viņas ģimeni.
Kārena @ 18.02.2025 03:05Lielbritānijā viņai nav legāli iespēju nekādu.
noidea @ 18.02.2025 12:37
Ir jau nu gan. Viņa var tikt pie vīzas un dzīvot tur. Un parādi no Latvijas uz UK aizbraucot viņai principā vairs nebūtu, vienīgais būtu sareźğīti atgriesties LV. Tas ir - parādi būtu, bet tos piedzīt nebūtu tik vienkārši, jo UK vairs nav ES. Zinot viņu, mani nekas nepāsteigtu.
Un tagad vēl pielikusi pie reela, ka šis ir TIK svarīgs ceļojums viņai. Kāpēc tad tik svarīgs? Vai varbūt mēğina satikties ar Rafaelu, kaut kur pusceļā, lai tiktu pie vairāk uzturlĩdzekļiem? Zinu, ka izklausās neticami, bet šī ir sieviete, kura taisīja DNS testu, lai pierādītu, ka bērns ir tik tiešām Rafaela. Nezinu, kaut kas tur nav tīrs. Un nedomăju, ka viņas mamma labprātīgi aizceļoja ar 2 bērniem kruīzā, ko mamma pati visticamāk apmaksāja. Gan jau Maška lūdza ņemt bērnus līdzi, jo ir kas ļoti svarīgs jāsakārto.
Ir jau nu gan. Viņa var tikt pie vīzas un dzīvot tur. Un parādi no Latvijas uz UK aizbraucot viņai principā vairs nebūtu, vienīgais būtu sareźğīti atgriesties LV. Tas ir - parādi būtu, bet tos piedzīt nebūtu tik vienkārši, jo UK vairs nav ES. Zinot viņu, mani nekas nepāsteigtu.
Un tagad vēl pielikusi pie reela, ka šis ir TIK svarīgs ceļojums viņai. Kāpēc tad tik svarīgs? Vai varbūt mēğina satikties ar Rafaelu, kaut kur pusceļā, lai tiktu pie vairāk uzturlĩdzekļiem? Zinu, ka izklausās neticami, bet šī ir sieviete, kura taisīja DNS testu, lai pierādītu, ka bērns ir tik tiešām Rafaela. Nezinu, kaut kas tur nav tīrs. Un nedomăju, ka viņas mamma labprātīgi aizceļoja ar 2 bērniem kruīzā, ko mamma pati visticamāk apmaksāja. Gan jau Maška lūdza ņemt bērnus līdzi, jo ir kas ļoti svarīgs jāsakārto.
varbūt pa kluso no precējās un uztaisīja sievas vīzu? Kāds kam vai nu pilsonība vai uzturēšana atļauja 😆 vīzu jākārto kamēr nedzīvo UK un tagad var braukt? Tāpēc integrējas par uzvārdu maiņu ,jo visur tak jāmaina papīri 😂noidea @ 18.02.2025 12:37
CallMeAnnika @ 12.02.2025 18:18Maša pati arī drīz lidos pie Diānas prom uz nedēļu. Varēs arī trešo bērnu nogrūst draudzenei.
Elife @ 18.02.2025 13:14
Man vispār ir sajūta, ka viņa paŗcelsies uz UK vai vismaz gribētu.
Elife @ 18.02.2025 13:14
Man vispār ir sajūta, ka viņa paŗcelsies uz UK vai vismaz gribētu.
Mashka Kakashka @ 18.02.2025 13:30
Ko viņa tur darīs? Tur nebūs viņas mammas, kurai var bērnus uzmest uz kakla pēkšņi. Naudas viņai nav, lai noīrētu mājokli. Diānai uz kakla nevarēs sēdēt, Diānai tūlīt būs otrs bērns, viņai nebūs laika Marijas bērniem. Marija strādās UK? ? Ja nu vienīgi kādā rūpnīcā vai noliktavā, bet tik zemu viņa diez vai nolaidīsies. Viņa mums ir imperatore. ?
CallMeAnnika @ 17.02.2025 22:28Izskatās, ka Sigita R. un Agita pēc vairākiem gadiem ir sapratušas, ka Joyou nebūs lielais piķis. Profilā vēl stāv info par Joyou, bet storijos vairs gandrīz nereklamē.
krmmm @ 18.02.2025 15:03Nebrīnos, ka Marijai nepatika lidmašīnas apkalpe. Tieši viņai vienmēr ir problēmas ar visiem apkārtējiem, lai arī kur viņa neietu - kaimiņi, pārdevēji, pielūdzēji utt. visi ne tā izturas pret princesi. Zinot viņu, gan jau ar savu drausmīgo attieksmi visus noveda pirmajās minūtēs. Ryanair mūsu imperatori nenodrošināja ar lux servisu ?
Aizbrauktu uz krievzemi, tāpat viņai tie 9% būtu slogs un par daudz. Domā, ka viņa tur maksātu tos 8 vai 9%?krmmm @ 18.02.2025 12:29
Bet kur citur viņa ir vajadzīga? Latvijai ne tik. Toties rašā, lūk, rašā vismaz viss notiek atbilstoši viņas vērtībām, un viņas dižajam biznesam nodoklis tikai 9%! Pie tādas svētlaimes par varēs pievērt acis uz sauso ateju.
Bet Maša nav viena. Ko darītu viņas bērni Anglijā? Mazajiem varbūt nebūtu tik lielas problēmas, bet vecākais dēls? Viņam problēmas ir jau šeit, Latvijā esot, tad kā viņš spētu mācīties ārzemēs? Protams, ka Maša vienmēr saka, ka dēls māk latviešu, krievu, angļu un spāņu valodas, bet realitātē gan šķiet ir tā, ka māk tikai krievu valodu.noidea @ 18.02.2025 12:37
Sezam @ 18.02.2025 15:57Nu, nu dāmas, jūs Mariju novērtējat daudz par zemu!
Un nu tiešām pārspīlējat par daudz-Marijai naudas nav nekam un par fabriku utt utt.
Viņai noteikti ir kaut kāds plāns, tak nav tik stulba, lai ar savu “fizmata” domāšanu nesarēķinātu cik drīz būs pilnīga d**. Kaut kādi jau pagaidu varianti ir/bija-algu saņem caur muteri vai to pašu Diānu (piemēram).
Un par to fabriku-nu nevajag, pilna Anglija ar letiņiem, caur pazīšanos var visu ko sabīdīt, angļu valoda viņai ir.
Padzīvosies noteikti pie Diānas, ja jau iepriekš LV pusgadu vairāk dzīvoja kopā, kāpēc, lai nevarētu atkal
Kooperēties? Neitu atstās muterei un Kristapam uz pusēm-alimenti tāpat vairs nebūs 500€.
Neaizmirstiet, ka jau maijā gribēja ar auto braukt uz UK. Kaut kāds plāns tur ir noteikti, neba jau tikai ciemoties, bulshits.