un tàs vientuļàs màmiņas stràdà šito mašku un kiviču nicinàtajos darbos 8-17, maksà nodokļus un uztur ar saviem nodokļiem i mašku, i kivičus 😵💫Hubabuba @ 17.02.2025 12:23
Man vispar fascinē kā mūsu valstī dzīvo visādi parādnieki, alimentu nemaksātāji utt.- maška, kiviči uc sūdabrāļi. Es vienkårši šo nespēju aptvert. Kamer citas vientuļās māmiņas sitas kā plikas pa nātrēm, lai izvilktu kārtējo mēnesi, tikmer bezdarbniece maška ar 50tk parādu vnk bauda dzīvi, braukā apkārt pa pasauli, “vāc soļus” darbadienas vidū, sēž vanniņā utt. Kiviči tādi paši. Nu kautkas mums valstī ir nogājis stipri greizi…
jau vien, bērnam caureja var būt bīstama. Ok, 99% nav bīstama, bet var būt... Domā, ka viņai ir ceļojuma apdrošināšana, ja būs tas 0.001%, kad vajadzēs medicīnisko palīdzību, viņa meklēs? Viņa varēs atļauties? Uk nav EVAK karte spēkā.Hmmm1 @ 17.02.2025 12:37
Tieši tā. Nesaprotu kā tāds dzīvesprieks var būt ar tādiem parādiem un vēl domāt lidot uz UK.
Biļetes nav jau dārgas, bet nu tāpat.
Bērns ar caureju, beigās tas būs vīruss. Padomāt tak vajag, ja lidmašīnā slikti paliek u.t.t?
Bet nu Marijai jau nav smadzeņu...
Redwine @ 17.02.2025 13:17
Labi var redzēt pameri zem peldkostīma
sauliiite.paula @ 17.02.2025 14:07
Pirksti vēl joprojām mutē
Maza kaza @ 17.02.2025 14:30
Jā, man šis arī visvairāk iekrita acīs. Žēl bērna palika... Viņa tik piemīlīga, bet var redzēt, ka pietrūkst patiesas rūpes.
Hyrte @ 17.02.2025 11:58Es pareizi saprotu, Īlonam naktī bijusi caureja, bet viņa tāpat lidos pie Diānas, kura ir stāvoklī? Un ja tas ir kāds vīruss, tas viņu neuztrauc? Forša draudzene!
domāju, ka ja jau zeķes jāskrien vēl pirkt pirms lidmašīnas, tad gan jau ceļojumu apdrošināšanu atcerēsies, kad mājās atbrauks. (vai, kad savajadzēsies)Siredzho @ 17.02.2025 13:45jau vien, bērnam caureja var būt bīstama. Ok, 99% nav bīstama, bet var būt... Domā, ka viņai ir ceļojuma apdrošināšana, ja būs tas 0.001%, kad vajadzēs medicīnisko palīdzību, viņa meklēs? Viņa varēs atļauties? Uk nav EVAK karte spēkā.
Vēl jau tas parāds, saprastu, ka parāds radies, jo ēst nebūtu bijis, bet parāds radies, jo pa to naudu uzdzīvoja kā daļai varbūt nekad dzīvē nebūs iespējas, kuri maksā nodokļus. Un īpaši tie maksā, kam 2 bērni un pat 3+ kartes visus labumus ne tuvu neredzēt, kamēr Maša var visur vicināt un bļaut, ja že matj
sauliiite.paula @ 17.02.2025 14:04wtf???Maša tomēr lasa komentārus, bet kladzināja, ka nelasa? Tad jau forumu arī scrollo???
Hyrte @ 17.02.2025 11:58Es pareizi saprotu, Īlonam naktī bijusi caureja, bet viņa tāpat lidos pie Diānas, kura ir stāvoklī? Un ja tas ir kāds vīruss, tas viņu neuztrauc? Forša draudzene!
marfina @ 17.02.2025 15:00domāju, ka ja jau zeķes jāskrien vēl pirkt pirms lidmašīnas, tad gan jau ceļojumu apdrošināšanu atcerēsies, kad mājās atbrauks. (vai, kad savajadzēsies)
Skatījos un tiešām šausminājos. Kā var visu laiku nekas nebūt sarūpēts, un pietrūkt. un tieši pēdējā brīdī.
man trauksme nāk, kad atveru pēdējo piena paku mājās, vienmēr jābūt 2+ gab rezervē, tāpat ar visu pārējo. Man tas tā tracinātu, ka pēkšņi vajag liekas 20-30 minūtes, lai pēc zeķēm skrietu... sviests.
un vest slimu bērnu ceļojumā ir egoisms un vardarbība pret bērnu. Gada māte! jopt.ai
sauliiite.paula @ 17.02.2025 14:04wtf???Maša tomēr lasa komentārus, bet kladzināja, ka nelasa? Tad jau forumu arī scrollo???
sēdēs un gaidīs brīnumu, varbūt Dieviņš apmaksās parādus
začeits @ 17.02.2025 15:37
Parādiem ir noilgums? cik- 10 gadi?
Ja zti bērnu dēļ ir jāatstāj gandrīz 1000 viņas kontā katru mēnesi, tad viņa var arī nemaksāt neko.
Uz cita cilvēka vai kreiso kontu ienāk pulveru nauda, tur viss chill...
Viņai nav ko atņemt, sarkanā bundža sapūs (vai sarūsēs) zem klajas debess nekustināta ( ja netiks līdz izsolei).
Šobrīd viņas finansiālo situāciju izglābj bērni un viņu nauda.
Nezinu. Vienu dienu Mašas mammai bija story, ka Vita līdz vakaram ir bērnu istabā. Varbūt ko pārpratu, bet nelikās ok.Hmmm1 @ 17.02.2025 14:40
Bet vismaz Vita un Neits izbauda labu laiku ar omi.
Nevis skatās uz mūžam nogurušo mašu, kurai interesē vanniņa, vīns un gulta :D
Mashka Kakashka @ 17.02.2025 15:43
Marijas parādiem nav un nebūs noilguma. Viņas parādi ir jau nonākuši pie ZTI, tātad caur tiesu, pēc likuma, šādiem parādiem nav noilguma. ZTI arī pēc 30 gadiem viņai pieprasīs atmaksāt šo parādu.
viktorijar @ 17.02.2025 16:23Un tos pamperus es arī nesaprotu. Tie taču čuru, es atvainojos, neaiztur - būtībā domāti, lai kaksis ūdeņos nepeldētu. Vai tiešām 4 gadīgs bērns nespēj kontrolēt vai pieteikt to, ka vajag uz tualeti pakakāt? GADĪTIES var visadi, bet te regulāri ir pamperi.