Euclid @ 16.02.2025 23:04A davai nesaukāsim tos cilvēkus, kas iestājas par taisnīguma un likuma ievērošanu, par heiteriem, stukačiem.
Pasargāsim tādas mašiņas, jo? Ptac ziņošana laba, zti ziņošana slikta, jo?
A tas stukačs un heiteris godīgi savus nodokļus maksā, lai mašiņas 3 bērņuki dārziņā ietu un pie ģā par kapeikām tiktu. Nu forši tā.
Es nesaku, ka jāziņo. Iespējams, nemaz nav tādu kanālu, kur zti cilvēkiem no malas ziņot un viņi šādu info nemaz neapstrādātu, tā ka di*sā darbs un materiāls gan ziņotājam, gan tam darbiniekam, kuram saņemto info tālāk nav, kur likt.
Bet davai ka vismaz nenoraksim tos cilvēkus, kuriem kremt netaisnība un viņi nav vienaldzīgi par pārkāpumiem, sistēmas apiešanu utt.
Siredzho @ 16.02.2025 22:45kurš prasa līst par PTAC?
Viņa ir parādā valstij, tātad katrai no mums, pat ne katrai no mums, bet tas nav solidāri pret katru no mums, kas maksā nodokļus, kamēr viņa 30 vai 50 pakas notralināja. Kāpēc, lai neziņotu ZTI? Kāpēc kādam jāprasa atļauja? Šeit ir kāda lēmeja institūcija, kas izsniedz atļaujas? Kuras tad ir tās iestādes, kur lūdz sūdzēties-PTAC un BT? VP tikai par jostu nelietošanu drīkst sūdzēt?
Kamēr neviens normāli viņai skābekli nepiegriezīs, tikmēr viņa dzīvos savu vonderful laif.
začeits @ 14.02.2025 14:06Kāda zina, kā "atpisies" dāmiņa ir tikusi pie pirmā bērna?
sauliiite.paula @ 17.02.2025 00:13Egitas pēdējie storiji par kino, nu bļāviens..viņa tak nevar normālu teikumu salikt..????? tāda ambāle es nevaru, kādi viņai tie bērni izaugs, jo no tādas mātes īsti nav ko iemācīties..divus vārdus atkārto 5x un īsti nevar pabeigt teikumu?? Kino tēmā varēja redzēt Egitas acu izbolīšanas īsto dabu, nevis samāksloto, kas parasti ir?
Tastastas @ 17.02.2025 00:59Mani interesē, kā Vasiļevska savam kanālam veic tās pārbaudes, pirms pielaiž pie satura? Pārbaudot, vai ir normāls cilvēks un vai nav foruma žurka - kā tad interesanti tas ir paveicams? A, ja cilvēks samaksā savus 10eur, bet Kvīnai liekas, ka viņš nav normāls un met ārā, tad atdod samaksu? Vai novelk naudu tikai jau , kad apstiprina? Sadomājusies no sevis nez kādu zvaigzni ??
sauliiite.paula @ 17.02.2025 00:23Interesanti kapēc Egitas meitai nav tēva uzvārds? Kā tad tur ar tiem alimentiem?
sauliiite.paula @ 17.02.2025 00:13Egitas pēdējie storiji par kino, nu bļāviens..viņa tak nevar normālu teikumu salikt..????? tāda ambāle es nevaru, kādi viņai tie bērni izaugs, jo no tādas mātes īsti nav ko iemācīties..divus vārdus atkārto 5x un īsti nevar pabeigt teikumu?? Kino tēmā varēja redzēt Egitas acu izbolīšanas īsto dabu, nevis samāksloto, kas parasti ir?
Un kino storijos var redzēt, cik ļoti "iedarbīgas" ir Joyou matu ampulas. :Dsauliiite.paula @ 17.02.2025 00:13Egitas pēdējie storiji par kino, nu bļāviens..viņa tak nevar normālu teikumu salikt..????? tāda ambāle es nevaru, kādi viņai tie bērni izaugs, jo no tādas mātes īsti nav ko iemācīties..divus vārdus atkārto 5x un īsti nevar pabeigt teikumu?? Kino tēmā varēja redzēt Egitas acu izbolīšanas īsto dabu, nevis samāksloto, kas parasti ir?
Es nevaru, viņas pašas sevi neredz, tiešàm? Superšampūni, apmulas un kas tik tur nè, nu tad kaut saņemies un saķemmè tos matus tà lai nav plikumi galvà, kad ej èterà, jo tak lieto un reklamè superšampūnus! Antireklàmas, jeibogu. Visas tur sapampušas, bez matiem, notievèt nespèjošas, bet reklamè supermantas vaigus piepūtušas.CallMeAnnika @ 17.02.2025 10:58Un kino storijos var redzēt, cik ļoti "iedarbīgas" ir Joyou matu ampulas. :D
Hyrte @ 17.02.2025 11:58Es pareizi saprotu, Īlonam naktī bijusi caureja, bet viņa tāpat lidos pie Diānas, kura ir stāvoklī? Un ja tas ir kāds vīruss, tas viņu neuztrauc? Forša draudzene!
Hyrte @ 17.02.2025 11:58Es pareizi saprotu, Īlonam naktī bijusi caureja, bet viņa tāpat lidos pie Diānas, kura ir stāvoklī? Un ja tas ir kāds vīruss, tas viņu neuztrauc? Forša draudzene!
Hubabuba @ 17.02.2025 12:23
Man vispar fascinē kā mūsu valstī dzīvo visādi parādnieki, alimentu nemaksātāji utt.- maška, kiviči uc sūdabrāļi. Es vienkårši šo nespēju aptvert. Kamer citas vientuļās māmiņas sitas kā plikas pa nātrēm, lai izvilktu kārtējo mēnesi, tikmer bezdarbniece maška ar 50tk parādu vnk bauda dzīvi, braukā apkārt pa pasauli, “vāc soļus” darbadienas vidū, sēž vanniņā utt. Kiviči tādi paši. Nu kautkas mums valstī ir nogājis stipri greizi…