Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 5595
Reģ: 29.04.2024
krmmm @ 13.02.2025 22:23
Droši vien daudzas atceras, kā Marija skaļi deklarēja, ka bērnus viņa dzemdējot tikai sev, tēvus nevajag, naudu arī no viņiem ne, jo pati ir biznesmene un diža pelnītāja. Raidījumu neesmu vēl noklausījusi, bet diezgan absurdi gaudot par ļaunajiem tēviem, ja viņa faktiski apzināti viņus ir atstājusi bez tēva, vienu pat apzināti radīja, zinot, ka nogriezīs tēvu no bērnu dzīves. Galīgi slima. Kristiete, imperatore, fizmate, punktuāla un kopta mammīte ar sapņu augumu.
Mashka Kakashka @ 14.02.2025 00:15
Nu jau arī Mātes diena Marijai traucē! Klau, Marija, atceļam tad pilnīgi visus svētkus un valsts pabalstus bērniem arī. Par ģimeniskām vērtībām viņa taisās mācīt savā ģimenē. Dura! Marija nespēj ar bērniem elementāras attīstības spēles paspēlēt, viņa taisās bērniem mācīt ģimeniskas vērtības. Marijas ģimeniskās vērtības – 5 bērni, katram savs tēvs, kuri nepiedalās bērnu dzīvē. Marija, atslēdz tak sev internetu.
P.S. Arī Marijai jāiet atpakaļ uz skolu mācīties, lai prastu salikt teikumus un komatus. Šī ir viena no spilgtākajām iezīmēm, kura ir kopīga visām MLM – slikta runa un gramatika. Vēl viņas atļaujas teikt, ka viņām pa šiem gadiem ir attīstība. Es redzu tikai lejupslīdi visām.
un šī kaza studē bībeli? Mācās par ģimenes vērtībām? Par baušļiem? Kaunejusirs būtu vispār Dieva vārdu lietot un piesaukt.
14.02.2025 08:41 |

Reitings 1075
Reģ: 13.07.2024
Nu jau arī Mātes diena Marijai traucē! Klau, Marija, atceļam tad pilnīgi visus svētkus un valsts pabalstus bērniem arī. Par ģimeniskām vērtībām viņa taisās mācīt savā ģimenē. Dura! Marija nespēj ar bērniem elementāras attīstības spēles paspēlēt, viņa taisās bērniem mācīt ģimeniskas vērtības. Marijas ģimeniskās vērtības – 5 bērni, katram savs tēvs, kuri nepiedalās bērnu dzīvē. Marija, atslēdz tak sev internetu.
P.S. Arī Marijai jāiet atpakaļ uz skolu mācīties, lai prastu salikt teikumus un komatus. Šī ir viena no spilgtākajām iezīmēm, kura ir kopīga visām MLM – slikta runa un gramatika. Vēl viņas atļaujas teikt, ka viņām pa šiem gadiem ir attīstība. Es redzu tikai lejupslīdi visām.

Jau dzēsts komentārs .
14.02.2025 08:45 |

Reitings 1799
Reģ: 07.02.2024
amnēzija @ 13.02.2025 23:26
Vita taču ir atzīta, vienkārši tēvs nav viņas dzīvē, jo Marija izvēlējās pārtraukt tās attiecības.
Un kas tas par teikumu - "Es iznesīšu to bērnudārzu." Kā tas ir "iznesīšu"? ? tikai zīmējuma dēļ ? Un, ja Marijai kāda bērnudārza audzinātaja pajautātu, kāda situācija ir ģimenē: vai bērni aug ar tēti, vai bez tēta, cik adekvāta būtu viņas reakcija uz šo? Nebūtu atbilde: ko jūs atļaujaties, kā jūs iedomājāties šādus jautājumus man uzdot? ? spriežot pēc IG publicētajiem storijiem, man audzinātāju vietā būtu vispār bail jautāt personīgas dabas jautājumus, ka atkal storijos nesāk publiski ķidāt ?

Šis teikums par bērnudárza iznešana, pasaka visu par Mariju. Kā viņa stāstija par iepriekšējā dārziņa konfliktiem, ka viņa esot tik saprotoša un draudzīga, bet sliktās ir audzinātājas. Tad nu mēs te redzam, ka Maša visticamāk arī tur iznesa visus.
14.02.2025 08:53 |

Patīk
Reitings 54483
Reģ: 12.10.2022
Maša neatzīst, ne mātes, ne tēva dienu, arī par Latvijas svētkiem tā teiktu? Te taču ir jāmaksā lieli nodokļi. :D
14.02.2025 09:46 |

Reitings 815
Reģ: 31.03.2023
Es atvainojos, bet kas tajā raidījumā izvēlās kurus personāžus aicināt? Vucēna jau kadrs 😀 kur nu vēl Kalnozols, wtffff 😀😀😀 viņš tur padomus dod - kā nepiedalīties sava bērna dzīvē?
Varbūt es nesaprotu, neesmu skatījusies to raidījumu, tad atvainojos.
14.02.2025 10:11 |

Reitings 7180
Reģ: 20.09.2022
Tonya @ 14.02.2025 10:11
Es atvainojos, bet kas tajā raidījumā izvēlās kurus personāžus aicināt? Vucēna jau kadrs ? kur nu vēl Kalnozols, wtffff ??? viņš tur padomus dod - kā nepiedalīties sava bērna dzīvē?

Kalnozols piedalījās, jo pats audzis bez tēva. Ja pareizi atceros, tad ar tēvu iepazinies tikai 40 gadu vecumā un neilgi pēc tam (6 mēneši laikam) tēvs ir aizgājis mūžībā.
14.02.2025 10:55 |

Reitings 2678
Reģ: 15.09.2023
amnēzija @ 14.02.2025 10:55

Kalnozols piedalījās, jo pats audzis bez tēva. Ja pareizi atceros, tad ar tēvu iepazinies tikai 40 gadu vecumā un neilgi pēc tam (6 mēneši laikam) tēvs ir aizgājis mūžībā.

Jā, tā bija. Tēvs esot viņu uzmeklējis, kad Kalozolam bija 40 gadi un pēc pusgada nomira. Par šo stāstīja raidījumā.
14.02.2025 12:46 |

Reitings 2678
KERKIRA, kur ir tavi daudzie dzīvnieki? Joprojām neviens nav redzēts!!!! Jaunās mājas saimnieki neatļāva turēt dzīvniekus un atbrīvojies? Es ļoti ceru, ka nē. Galu galā, Kerkira ir Vasiļevskas komandā, visi zina cik ļoti Vasiļevskai rūp dzīvnieki, viņa jau izteicās par Bidres atbrīvošanos no suņa, kad tas kļuva par apgrūtinājumu. Kerkira, labāk parādi mums savus dzīvniekus, ka viņi visi ir paņemti līdzi un sveiki un veseli.
14.02.2025 13:04 |

Reitings 1799
Reģ: 07.02.2024
Tonya @ 14.02.2025 10:11
Es atvainojos, bet kas tajā raidījumā izvēlās kurus personāžus aicināt? Vucēna jau kadrs ? kur nu vēl Kalnozols, wtffff ??? viņš tur padomus dod - kā nepiedalīties sava bērna dzīvē?

Es arī nesaprotu, raidījuma veidotāji nemaz nepapēta viesus, ko aicina. Ja drusku būtu Mašku paskatījušies, saprastu, ka tur pretrunas pretrunu galā.
14.02.2025 13:40 |

Reitings 15009
Reģ: 21.09.2023
Japānas princese @ 14.02.2025 13:40

Es arī nesaprotu, raidījuma veidotāji nemaz nepapēta viesus, ko aicina. Ja drusku būtu Mašku paskatījušies, saprastu, ka tur pretrunas pretrunu galā.
Acīmredzot raidījuma veidotāji arī nav no augstajiem plauktiem intelektuālajā plāksnē. Aicina visādas Mašas un Kivičlienes kā kaut kādas IG viedokļa līderes. Zeme atveries!
14.02.2025 13:49 |

Reitings 7180
Japānas princese @ 14.02.2025 13:40

Tur ar drusku nepietiktu. Lai zinātu stāstu, kur nonāca Vitas zīmētā kartīte, nepietiek drusku papētīt. Tas ir jau vairāk kā gadu vecs notikums. Ja to epizodi neredzēja, tad nevarēja zināt kā tur īsti bija un klausītāji, raidījuma veidotāji noteikti ticēja viņas stāstītajam, ka Vita to kartīti atnesa mājās.
Un stāsts par DNS. Ja viņa būtu tik ļoti kristālskaidra un tīra, viņai nevajadzētu neko pierādīt, vīrietis būtu 100% pārliecināts, ka bērns ir viņa. Ja esi vienās attiecībās un pie tam, ja vēl plāno ar to cilvēku veidot ģimeni, tad nevajag paralēli vēl kaut kādas attiecības piekopt.. tad otrai pusei nebūs nekādu šaubu. Šo faktu pieminot, viņa pati sevi parādīja ne no tās smukākās puses. Ja jāpierāda bērna DNS tēvam, tad tur kaut kas šaubīgs ir bijis.
Un tas teksts "Pārējie bērni maziņi, viņi nezina ir tēvs, nav tēvs". Nu, no Svētā Gara vai stārķis viņus nav atnesis, ja jau viņi ir radušies, loģiski, ka tas tēvs kaut kur ir. Tas, ka māte bērniem nav stāstījusi par tēvu, tas jau ir cits stāsts 😂
14.02.2025 13:59 |

Reitings 7180
Nu re, komentāros parādās teksti no cilvēkiem - "Noklusē kaut ko par otro laulību. Kaut kas neiet kopā, laulībā dzimušajiem nevar būt svītriņa dzimšanas apliecībā, jo laulātais automātiski ir ierakstīts, kā tēvs. Interesanti." Šeit nu Marija iebrauc auzās ar to, ka bijušo saderināto pasludina kā bijušo vīru.
14.02.2025 14:04 |

10 gadi
Reitings 4415
Reģ: 02.01.2011
Kāda zina, kā "atpisies" dāmiņa ir tikusi pie pirmā bērna?
14.02.2025 14:06 |

Reitings 7180
začeits @ 14.02.2025 14:06
Kāda zina, kā "atpisies" dāmiņa ir tikusi pie pirmā bērna?

Šeit kāda zinātāja rakstīja, ka esot salaidusi ar precētu vīrieti.
14.02.2025 14:07 |

Reitings 2678
amnēzija @ 14.02.2025 13:59

Tur ar drusku nepietiktu. Lai zinātu stāstu, kur nonāca Vitas zīmētā kartīte, nepietiek drusku papētīt. Tas ir jau vairāk kā gadu vecs notikums. Ja to epizodi neredzēja, tad nevarēja zināt kā tur īsti bija un klausītāji, raidījuma veidotāji noteikti ticēja viņas stāstītajam, ka Vita to kartīti atnesa mājās.
Un stāsts par DNS. Ja viņa būtu tik ļoti kristālskaidra un tīra, viņai nevajadzētu neko pierādīt, vīrietis būtu 100% pārliecināts, ka bērns ir viņa. Ja esi vienās attiecībās un pie tam, ja vēl plāno ar to cilvēku veidot ģimeni, tad nevajag paralēli vēl kaut kādas attiecības piekopt.. tad otrai pusei nebūs nekādu šaubu. Šo faktu pieminot, viņa pati sevi parādīja ne no tās smukākās puses. Ja jāpierāda bērna DNS tēvam, tad tur kaut kas šaubīgs ir bijis.
Un tas teksts "Pārējie bērni maziņi, viņi nezina ir tēvs, nav tēvs". Nu, no Svētā Gara vai stārķis viņus nav atnesis, ja jau viņi ir radušies, loģiski, ka tas tēvs kaut kur ir. Tas, ka māte bērniem nav stāstījusi par tēvu, tas jau ir cits stāsts ?

Marija varēja pastāstīt par savām attiecībām ar Robertu. 😁 Tāpēc jau Rafa lika taisīt DNS testu, jo tikko kā Marija sastrīdējas ar Rafu, tā viņa bija gultā pie Roberta. Vēl bija tas viens čalis, kurš ar Mariju kaifoja pie Rafas baseina, kamēr Rafa strādāja un tas čalis vēl valkāja Rafas kedas. 😁 Nu labi, viņš laikam bija gejs, bet nu tik un tā. 😁 Un, jā, ja jau bija precējusies ar Rafu, tad jau gan Vitai, gan Īlonam tēvs tiktu automātisks ierakstīts dzimšanas apliecībā. 😁
Viņa ir tā sapinusies savos melos, ka pati vairs neko laikam nesaprot. Katru reizi cita versija.
14.02.2025 14:16 |

Reitings 24435
Reģ: 16.04.2023
Meitenes, turam acis vaļā! Kaut kas šeit nav kārtībā.
14.02.2025 14:22 |

10 gadi
Reitings 4415
Reģ: 02.01.2011
Šeit kāda zinātāja rakstīja, ka esot salaidusi ar precētu vīrieti.

Un tādu kadru uzaicina runāt par jauktām ģimenēm. Varbūt viņa domāja, ka jaukta ģimene skaitās vīrs, sieva un mīļākā? :D
Par ko domā šova veidotāji? Tiešām neviens cits nepiekrīt pie viņiem iet?
14.02.2025 14:23 |

Reitings 2678
SantaC @ 14.02.2025 14:22
Meitenes, turam acis vaļā! Kaut kas šeit nav kārtībā.

Izskatās, ka dzīvnieku vairs nav. Būs likvidējusi. Tad jau atbildētu ar kādu svaigu bildi, viņa tak bieži storijos bija ar kaķiem. Ja viņa būs likvidējusi tos dzīvniekus, kaut viņa elles liesmās degtu. Cerams, ka tādā gadījumā Vasiļevska sacels traci.
14.02.2025 14:30 |

Reitings 2310
Reģ: 31.08.2022
CallMeAnnika @ 10.02.2025 17:44
Vai nebija tā, ka pirmsākumos, kad sāka rīkot maratonus, tad bija 5x dienā kokteilis, 1000 kcal un 90-100g cukura? :D

Bija bija :D
14.02.2025 14:43 |

Reitings 7180
začeits @ 14.02.2025 14:23

Un tādu kadru uzaicina runāt par jauktām ģimenēm. Varbūt viņa domāja, ka jaukta ģimene skaitās vīrs, sieva un mīļākā? :D
Par ko domā šova veidotāji? Tiešām neviens cits nepiekrīt pie viņiem iet?

Nu, šajā gadījumā viņa varbūt bija kā runātāja no šī punkta, kad viņas vīram šajā ģimenē viens bērns nav viņa? (Neskatījos raidījumu) 🤔
14.02.2025 15:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits