krmmm @ 13.02.2025 22:23Droši vien daudzas atceras, kā Marija skaļi deklarēja, ka bērnus viņa dzemdējot tikai sev, tēvus nevajag, naudu arī no viņiem ne, jo pati ir biznesmene un diža pelnītāja. Raidījumu neesmu vēl noklausījusi, bet diezgan absurdi gaudot par ļaunajiem tēviem, ja viņa faktiski apzināti viņus ir atstājusi bez tēva, vienu pat apzināti radīja, zinot, ka nogriezīs tēvu no bērnu dzīves. Galīgi slima. Kristiete, imperatore, fizmate, punktuāla un kopta mammīte ar sapņu augumu.
un šī kaza studē bībeli? Mācās par ģimenes vērtībām? Par baušļiem? Kaunejusirs būtu vispār Dieva vārdu lietot un piesaukt.Mashka Kakashka @ 14.02.2025 00:15Nu jau arī Mātes diena Marijai traucē! Klau, Marija, atceļam tad pilnīgi visus svētkus un valsts pabalstus bērniem arī. Par ģimeniskām vērtībām viņa taisās mācīt savā ģimenē. Dura! Marija nespēj ar bērniem elementāras attīstības spēles paspēlēt, viņa taisās bērniem mācīt ģimeniskas vērtības. Marijas ģimeniskās vērtības – 5 bērni, katram savs tēvs, kuri nepiedalās bērnu dzīvē. Marija, atslēdz tak sev internetu.
P.S. Arī Marijai jāiet atpakaļ uz skolu mācīties, lai prastu salikt teikumus un komatus. Šī ir viena no spilgtākajām iezīmēm, kura ir kopīga visām MLM – slikta runa un gramatika. Vēl viņas atļaujas teikt, ka viņām pa šiem gadiem ir attīstība. Es redzu tikai lejupslīdi visām.
Mashka Kakashka @ 14.02.2025 00:15Nu jau arī Mātes diena Marijai traucē! Klau, Marija, atceļam tad pilnīgi visus svētkus un valsts pabalstus bērniem arī. Par ģimeniskām vērtībām viņa taisās mācīt savā ģimenē. Dura! Marija nespēj ar bērniem elementāras attīstības spēles paspēlēt, viņa taisās bērniem mācīt ģimeniskas vērtības. Marijas ģimeniskās vērtības – 5 bērni, katram savs tēvs, kuri nepiedalās bērnu dzīvē. Marija, atslēdz tak sev internetu.
P.S. Arī Marijai jāiet atpakaļ uz skolu mācīties, lai prastu salikt teikumus un komatus. Šī ir viena no spilgtākajām iezīmēm, kura ir kopīga visām MLM – slikta runa un gramatika. Vēl viņas atļaujas teikt, ka viņām pa šiem gadiem ir attīstība. Es redzu tikai lejupslīdi visām.
amnēzija @ 13.02.2025 23:26Vita taču ir atzīta, vienkārši tēvs nav viņas dzīvē, jo Marija izvēlējās pārtraukt tās attiecības.
Un kas tas par teikumu - "Es iznesīšu to bērnudārzu." Kā tas ir "iznesīšu"? ? tikai zīmējuma dēļ ? Un, ja Marijai kāda bērnudārza audzinātaja pajautātu, kāda situācija ir ģimenē: vai bērni aug ar tēti, vai bez tēta, cik adekvāta būtu viņas reakcija uz šo? Nebūtu atbilde: ko jūs atļaujaties, kā jūs iedomājāties šādus jautājumus man uzdot? ? spriežot pēc IG publicētajiem storijiem, man audzinātāju vietā būtu vispār bail jautāt personīgas dabas jautājumus, ka atkal storijos nesāk publiski ķidāt ?
Maša neatzīst, ne mātes, ne tēva dienu, arī par Latvijas svētkiem tā teiktu? Te taču ir jāmaksā lieli nodokļi. :DMashka Kakashka @ 14.02.2025 00:15Nu jau arī Mātes diena Marijai traucē! Klau, Marija, atceļam tad pilnīgi visus svētkus un valsts pabalstus bērniem arī. Par ģimeniskām vērtībām viņa taisās mācīt savā ģimenē. Dura! Marija nespēj ar bērniem elementāras attīstības spēles paspēlēt, viņa taisās bērniem mācīt ģimeniskas vērtības. Marijas ģimeniskās vērtības – 5 bērni, katram savs tēvs, kuri nepiedalās bērnu dzīvē. Marija, atslēdz tak sev internetu.
Tonya @ 14.02.2025 10:11Es atvainojos, bet kas tajā raidījumā izvēlās kurus personāžus aicināt? Vucēna jau kadrs ? kur nu vēl Kalnozols, wtffff ??? viņš tur padomus dod - kā nepiedalīties sava bērna dzīvē?
Varbūt es nesaprotu, neesmu skatījusies to raidījumu, tad atvainojos.
amnēzija @ 14.02.2025 10:55
Kalnozols piedalījās, jo pats audzis bez tēva. Ja pareizi atceros, tad ar tēvu iepazinies tikai 40 gadu vecumā un neilgi pēc tam (6 mēneši laikam) tēvs ir aizgājis mūžībā.
Tonya @ 14.02.2025 10:11Es atvainojos, bet kas tajā raidījumā izvēlās kurus personāžus aicināt? Vucēna jau kadrs ? kur nu vēl Kalnozols, wtffff ??? viņš tur padomus dod - kā nepiedalīties sava bērna dzīvē?
Varbūt es nesaprotu, neesmu skatījusies to raidījumu, tad atvainojos.
Acīmredzot raidījuma veidotāji arī nav no augstajiem plauktiem intelektuālajā plāksnē. Aicina visādas Mašas un Kivičlienes kā kaut kādas IG viedokļa līderes. Zeme atveries!Japānas princese @ 14.02.2025 13:40
Es arī nesaprotu, raidījuma veidotāji nemaz nepapēta viesus, ko aicina. Ja drusku būtu Mašku paskatījušies, saprastu, ka tur pretrunas pretrunu galā.
Japānas princese @ 14.02.2025 13:40
Es arī nesaprotu, raidījuma veidotāji nemaz nepapēta viesus, ko aicina. Ja drusku būtu Mašku paskatījušies, saprastu, ka tur pretrunas pretrunu galā.
začeits @ 14.02.2025 14:06Kāda zina, kā "atpisies" dāmiņa ir tikusi pie pirmā bērna?
amnēzija @ 14.02.2025 13:59
Tur ar drusku nepietiktu. Lai zinātu stāstu, kur nonāca Vitas zīmētā kartīte, nepietiek drusku papētīt. Tas ir jau vairāk kā gadu vecs notikums. Ja to epizodi neredzēja, tad nevarēja zināt kā tur īsti bija un klausītāji, raidījuma veidotāji noteikti ticēja viņas stāstītajam, ka Vita to kartīti atnesa mājās.
Un stāsts par DNS. Ja viņa būtu tik ļoti kristālskaidra un tīra, viņai nevajadzētu neko pierādīt, vīrietis būtu 100% pārliecināts, ka bērns ir viņa. Ja esi vienās attiecībās un pie tam, ja vēl plāno ar to cilvēku veidot ģimeni, tad nevajag paralēli vēl kaut kādas attiecības piekopt.. tad otrai pusei nebūs nekādu šaubu. Šo faktu pieminot, viņa pati sevi parādīja ne no tās smukākās puses. Ja jāpierāda bērna DNS tēvam, tad tur kaut kas šaubīgs ir bijis.
Un tas teksts "Pārējie bērni maziņi, viņi nezina ir tēvs, nav tēvs". Nu, no Svētā Gara vai stārķis viņus nav atnesis, ja jau viņi ir radušies, loģiski, ka tas tēvs kaut kur ir. Tas, ka māte bērniem nav stāstījusi par tēvu, tas jau ir cits stāsts ?
Šeit kāda zinātāja rakstīja, ka esot salaidusi ar precētu vīrieti.
SantaC @ 14.02.2025 14:22Meitenes, turam acis vaļā! Kaut kas šeit nav kārtībā.
CallMeAnnika @ 10.02.2025 17:44Vai nebija tā, ka pirmsākumos, kad sāka rīkot maratonus, tad bija 5x dienā kokteilis, 1000 kcal un 90-100g cukura? :D
začeits @ 14.02.2025 14:23
Un tādu kadru uzaicina runāt par jauktām ģimenēm. Varbūt viņa domāja, ka jaukta ģimene skaitās vīrs, sieva un mīļākā? :D
Par ko domā šova veidotāji? Tiešām neviens cits nepiekrīt pie viņiem iet?