jēziņ!!!! Viņa taču ir pilnīga aita!!!!! Kā var tā maldināt cilvēkusMashka Kakashka @ 24.01.2025 17:25Alise ir Marija 2! Nu tāda tuparila! Neko nemācās no Marijas kļūdām. Piedēvēs saviem sūdiem maģiskās atveseļošanās dinamikas vēža slimniekiem. Alise, es katru tavu storiju tagad sūtīšu uz PTAC, KATRU! Gatavojies PTAC sodam, kā tuparilai Marijai bija! Kauna galīgi nav, bezsmadzeņu radījumi!
SantaC @ 25.01.2025 01:20
Galvenais, ka taukus paspēja atsūkt un silikonus ielikt. ?
Mašai VID ir 280 eiro nodokļu parāds uz 22.01.2025. Pārējais, cik saprotu, ir par PVN nemaksāšanu, PTAC sodi, ātrie kredīti vēl papildus, un gan jau arī Rīgas satiksmes sodi.Liizha1 @ 23.01.2025 14:25Es te tikko tikai pieslēdzos Mašas epopejai - bet nu godīgi sakot, tas ir reāls pisģets.
Manā galvā vispār neliekas kopā izeja no visas šitās bedres, kur viņa ir. Tur pat atrodot darbu, nu kaut vai štuka uz rokas + alimenti + bērnu nauda + ok, kreisā nauda no NL, viņa vispār spēj pavilkt to parāda nomaksu?
Tam Egitas 5tk parādam kā auga %, tad kas notiek ar šādas milzīgas summas %?
Un nav taču iespējams vienoties ar VID, ka maksās summu un, lai neuzrēķina procentus?
Mašai taču ir fizmatu galva. :D Gan jau aprēķinājusi visu. :D :D :D Tikai kaut kā nešķiet, ka paliek labāk.Sinilga @ 23.01.2025 14:47Kaut kā sajūta, ka vakar bijusi runāt ar mācītāju par naudas aizdošanu vai palīdzību. Kaut ko jau dara, lai izķepurotos. Pārdotu auto, parāds tiešām vairs nebūtu tik iespaidīgs. Un galvenais mēģināt laipni Un saprotoši slēgt grafiku. Tad salikt sev visus parādus tabulā, kas, kad jāmaksā un rīkoties pēc plāna.
Iespējams, mācītājs atteica palīdzību vai apdomāsies, tāpēc šodien tāda depresiva un saprot, ka nu gan viss.
krmmm @ 24.01.2025 22:41
Da labi, "diez vai atļautos" ? atgadināšu, ka mēs runājam par cilvēku, kas vairākus gadus dažādi šikoja, ieskaitot dzīvošanu Mārupē ar kkādu 1,5k eiro īri, lai gan, kā tagad izrādās, nevarēja to atļauties, jo nodokļos maksājamās summas ir notērējusi iracionālā ikdienas luxiņā. Vēl arī noteikti iegrābusies kredītos. Jocīgi, ka tu sagaidi loģisku rīcību no cilvēka, kas uzkrājis 35k VID parādu, kam ZTI kaklā un kas vienalga turpina katru otro dienu iet uz kino un restorāniem
sivenssivenamdraugs @ 25.01.2025 12:37
Viņas izeja ir maksātnespējas iziešana. Taču to arī bez naudas nevar ierosināt. Pāris štukas vajag. Neapskaužama situācija. Marija, tak pārdod savu Mustangu. Ko tu turi to kā mēbeli uz ielas?
CallMeAnnika @ 25.01.2025 10:57Kaut kā sāk šķist, ka Mašas jūras braucieni un došanās uz kino ir apzināta otras puses (sponsora) meklēšana. Tā sakot, testē visus pēc kārtas un pārliecinās, vai potenciālajam sponsoram ir pietiekami naudas un vēlmes nosegt Mašas parādus, uzturēt viņu un visu taboru. :D
ZANZEZAN @ 25.01.2025 12:04Un šodien gan jau poha pēc jūras un hinkaļiem, tāpēc neiziet ig. Šausmīgi vienkārši šausmīgi viss.
CallMeAnnika @ 25.01.2025 11:02Mašai VID ir 280 eiro nodokļu parāds uz 22.01.2025. Pārējais, cik saprotu, ir par PVN nemaksāšanu, PTAC sodi, ātrie kredīti vēl papildus, un gan jau arī Rīgas satiksmes sodi.
sivenssivenamdraugs @ 25.01.2025 12:37
Viņas izeja ir maksātnespējas iziešana. Taču to arī bez naudas nevar ierosināt. Pāris štukas vajag. Neapskaužama situācija. Marija, tak pārdod savu Mustangu. Ko tu turi to kā mēbeli uz ielas?
Liizha1 @ 25.01.2025 13:28
Par ko viņai būtu bijis jāmaksā pvn?
Par tām no raškas vestajām precēm, vai nē? ? nē, tur bija muita jāmaksā. Es vnk nesaprotu baigi visas šitās nodokļu lietas
Mashka Kakashka @ 25.01.2025 13:55
Marija bija pašnodarbinātā persona sākumā, nodokļus nemaksāja. Tad vienā brīdī viņa gadā pārsniedza 40000 eiro apgrozījumu, tad bija jāreģistrējas kā PVN maksātājam. Viņa reģistrējās, bet nodokļus turpināja nemaksāt. Lūk arī viņas 34000 eiro parāds VID. Papildus tam, viņai ir PTAC sods par cilvēku maldināšanu, kurš arī nav apmaksāts. Papildus vēl gan jau ir ātro kredītu parādi. VID un ZTI liegums uz bankas kontiem, automašīnu. Papildus visiem parādiem, Marijai būs jāmaksā milzīgas summas ZTI par amata atlīdzību, soda naudām, utt. Tā kā es pat ticu, ka Marijas parāds ir ap 50000 eiro. Ā, vēl viņai ir neapmaksāti sodi par stāvvietām un ātruma pārsniegšanu, Mustangam ir parāds par ceļu nodokli, utt. Tur viss ir dziļā, dziļā, dziļā ānusā, maigi sakot. Bet Marija tik guļ vanniņā, tērē naudu Viršu kafijā un hinkaļos.
Marija, es tev šodien atgādinu, ka tev ir glutēna nepanesamība, lūdzu neēd neko kur ir milti, arī hinkaļos ir milti. ? Un sāc meklēt darbu!
Es domāju, ka ja viņa atrastu pietiekami bieži sponsoru viņa diezgan mierīgi atdotu taboru tēviem, ja vien tēvi ņemtu pretī. Bērni viņai šobrīd vajadzīgi tikai naudai un uzmanībai no cilvēkiem. Būs pietiekami no kāda paprika - alimentu naudu atkal nevajadzēs+ savā stilā taisis haipu ar puspatiesībām, ka sliktie tēvi atņēma, viņai pietrūkst uttCallMeAnnika @ 25.01.2025 10:57Kaut kā sāk šķist, ka Mašas jūras braucieni un došanās uz kino ir apzināta otras puses (sponsora) meklēšana. Tā sakot, testē visus pēc kārtas un pārliecinās, vai potenciālajam sponsoram ir pietiekami naudas un vēlmes nosegt Mašas parādus, uzturēt viņu un visu taboru. :D
Ja gada apgrozījums pārsniedz noteiktu summu uzņēmumam, tev jāmaksā ovnLiizha1 @ 25.01.2025 13:28
Par ko viņai būtu bijis jāmaksā pvn?
Par tām no raškas vestajām precēm, vai nē? ? nē, tur bija muita jāmaksā. Es vnk nesaprotu baigi visas šitās nodokļu lietas