Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

10 gadi
Reitings 2098
Reģ: 31.01.2012
AnneBelle @ 22.01.2025 21:58
Tās, kas iesaka atdot bērnu Rafam, padomājiet, ka bērniem viņš ir pavisam svešs. Lai vai kāda mamma viņa ir, viņa tomēr ir mamma. Neits gan jau var dzīvot arī pie tēva - gan jau puikam tas nāktu tikai par labu, vienīgi tad nekādus alimentus nevar dabūt, bet jāmaksā pašai, tā kā tas arī viņai nav izdevīgi.
Viņai vajag jurista konsultāciju, kas palīdzēs izdomāt rīcības plānu. Vajag algotu darbu ar sociālajām garantijām, lai, ja bērni slimo, var turpināt saņemt kaut kādu naudu. Ja viņa varētu sev nodrošināt oficiālu algu vismaz 2k apmērā, pa 5 gadiem varētu izķepuroties. Bet jābeidz bāzt galva smiltīs... neviens tos parādus viņai nenorakstīs.

Teorētiski visu pareizi saki, BET… Saprotu, ka ar visiem parādiem viņai tēriņiem paliek kādi 500 eur? (Varbūt es kut ko pārpratu no iepriekš minētā, īsti nepārzinu visas šīs lietas). Ko tieši ar to summu var atļauties? Pilnīgi neko. Ne dzīvošanu, ne ēšanu. Un ko tad? Dzīvot stacijā? Vienīgais variants turpināt kā tagad, ja tiešām ir tā, ka NL naudu izņem caur kādu citu menedžeri (manīju te spekulācijas, ka tad jau arī tai būs problēmas ar nodokļu nemaksāšanu utt, bet man gan tomēr liekas, ja tiešām tā ir, tad tas otrs cilvēks maksā nodokļus, un tāpat Marijai tā ir izdevīgāk nekā tad, ja par prādiem gandrīz visus ienākumus novelk). Jā, tātad turpināt savu NL sūdu, kas viņai dos līdzekļus dzīvošanai + strādāt algotu darbu oficiāli, no kura algas tiks pamazām nomaksāti nodokļi. Es gan nestādos priekšā, cik tā procentu augšanas attiecība pret iemaksāto summu ir, bet nu varbūt kaut kā izķepurotos. Principā jebkuram cilvēkam šajā situācijā papildus oficiālai algai vajag kaut kādus ienākumus uz rokas, kaut vai tik vien, lai apmaksātu rēķinus.
23.01.2025 01:34 |

Reitings 6652
Reģ: 20.09.2022
amoreamore @ 23.01.2025 01:27
Es nekad nedomāju, ka es šo teikšu, bet man reāli sāk palikt cilvēciski žēl Marijas. Jā, lielākoties viņa uzvedās kā mēsls, bet tas kādos sūdos viņa ir tagad un AR BĒRNIEM, tas ir cilvēciski skumji.
Ceru, ka viņai sanāks izķepuroties un bērniem dzīve kļūs labāka.

Man šajā situācijā žēl vienīgi bērnu, tikai un vienīgi. Pieaudzis cilvēks, būtu jādomā vairāki soļi uz priekšu un jāapzinās sekas. Tas, ka Marijai šobrīd tādas milzīgas finansiālās problēmas, ir tikai un vienīgi viņas pašas darbību un pieņemto lēmumu rezultāts. Kā jau te iepriekš rakstīja, ir bijusi viņai arī kaut kāda grāmatvede. Nu neticu, ka normāls grāmatvedis viņai ir devis tik aplamus padomus, ka var iedzīvoties tādos milzīgos parādos.
23.01.2025 01:39 |

10 gadi
Reitings 504
Reģ: 31.01.2009
cupcake2 @ 23.01.2025 01:34

Teorētiski visu pareizi saki, BET… Saprotu, ka ar visiem parādiem viņai tēriņiem paliek kādi 500 eur? (Varbūt es kut ko pārpratu no iepriekš minētā, īsti nepārzinu visas šīs lietas). Ko tieši ar to summu var atļauties? Pilnīgi neko. Ne dzīvošanu, ne ēšanu. Un ko tad? Dzīvot stacijā? Vienīgais variants turpināt kā tagad, ja tiešām ir tā, ka NL naudu izņem caur kādu citu menedžeri (manīju te spekulācijas, ka tad jau arī tai būs problēmas ar nodokļu nemaksāšanu utt, bet man gan tomēr liekas, ja tiešām tā ir, tad tas otrs cilvēks maksā nodokļus, un tāpat Marijai tā ir izdevīgāk nekā tad, ja par prādiem gandrīz visus ienākumus novelk). Jā, tātad turpināt savu NL sūdu, kas viņai dos līdzekļus dzīvošanai + strādāt algotu darbu oficiāli, no kura algas tiks pamazām nomaksāti nodokļi. Es gan nestādos priekšā, cik tā procentu augšanas attiecība pret iemaksāto summu ir, bet nu varbūt kaut kā izķepurotos. Principā jebkuram cilvēkam šajā situācijā papildus oficiālai algai vajag kaut kādus ienākumus uz rokas, kaut vai tik vien, lai apmaksātu rēķinus.

Ja nekļūdos, tad Marijas gadījumā, ņemot vērā, ka ir apgādājamie, kontā būtu jāpaliek minimālajai algai. Alimentiem un bērnu naudai, protams, arī. Viss, kas ir pa virsu, aizietu parāda nomaksai. Bet sākumā vajag vienoties. Man arī nav ne jausmas, ko dara, ja ir 30k-40k parādsaistības, tur procentos vien cik daudz tiek uzkrāts. Teorētiski sākumā nomaksā pamatparādu, tad procentus, bet vismaz, ja maksātu, parāda kopsumma neaugtu ģeometriskā progresijā.
23.01.2025 02:57 |

Reitings 4171
Reģ: 08.09.2015
Mariju varētu žēlot, ja viņa tiešām būtu sapratusi savas kļūdas, pieņemtu to, atzītu, un tagad darītu visu, lai tās labotu un nenonāktu atkal tādā situācijā. a, ko dara Marija? Vanniņa un man nebija vilkme atbildēt tiesai, varbūt jau ir kāds uzlikts sods🤯 a, neizņēmu bērnu pases, jo nebija vilkmes aizbraukt viņām pakaļ, domāju, ka varbūt būs uzlikts sods par neuzņemšanu🤯 Nē, Marija nav mainījusies un neko nav sapratusi, acīmredzot cer vai tic, ka kāds viņu izglābs vai parāds kādā brīdī tiks norakstīts, savādāk es nesaprotu kā cilvēks var katru dienu sēdēt vanniņā un pirkt kafijas, ja parādīt smeļas mutē. Ļoti, ļoti ēru dēļ bērniem, ka tēvi uzņemsies atbildību par viņiem, lai nenāktos ciest badu kādu dienu dēļ mātes izdarībām!
23.01.2025 05:49 |

Reitings 20
Reģ: 22.01.2025
CallMeAnnika @ 22.01.2025 21:48
Vai tad tik vienkārši var "aizbēgt" no parādiem?
Ja viņa emigrēs, pazudīs no valsts, vai viņai vēl turpina valsts skaitīt bērnu pabalstu? Man šķiet, ka nemaz nav tik viegli to izdarīt ar bērniem, jo vecākajam noteikti vajag tēva atļauju, ja grib pārcelties. Par mazākajiem nezinu. Ja Mašai nav bērnu nauda, tad viņai nepaliek īsti nekas.

Uz Krieviju var vienkārši aizbraukt un pazust. Daudzi ar kriminālsodāmībām tā pazūd līdz ar galiem. Izbraukt arī vienkārši, piemēram, kā vīrietis (kuram bija paredzēta tiesa) ar meitu uz supa Zilupē. Bet, tāpat kā tajā gadījumā, otrs bērna vecāks ietu uz policiju un toreiz ar lielu otra bērna vecāka iesaisti un sadarbībā ar krievu iestādēm sanāca bērnu atpakaļ dabūt. Domāju, ka Kristaps nepieļautu, ka viņa bērnu aizved prom, bet Rafam tas nebūtu svarīgi. Tad Marija var atstāt Neitu Kristapam un ar diviem mazākajiem riskēt braukt pie Bondarčukas, cerot, ka Rafam vienalga. Bērniem, protams, tur nebūs laba vide..
Iespējams, tur pat Marijai kaut ko (kaut kādu naudiņu) piešķirtu nosacīti par brīvu (pret dalību šovos stāstot, ka Latvija slikta).
23.01.2025 07:03 |

Reitings 20
AnneBelle @ 22.01.2025 21:58
Tās, kas iesaka atdot bērnu Rafam, padomājiet, ka bērniem viņš ir pavisam svešs. Lai vai kāda mamma viņa ir, viņa tomēr ir mamma. Neits gan jau var dzīvot arī pie tēva - gan jau puikam tas nāktu tikai par labu, vienīgi tad nekādus alimentus nevar dabūt, bet jāmaksā pašai, tā kā tas arī viņai nav izdevīgi.
Viņai vajag jurista konsultāciju, kas palīdzēs izdomāt rīcības plānu. Vajag algotu darbu ar sociālajām garantijām, lai, ja bērni slimo, var turpināt saņemt kaut kādu naudu. Ja viņa varētu sev nodrošināt oficiālu algu vismaz 2k apmērā, pa 5 gadiem varētu izķepuroties. Bet jābeidz bāzt galva smiltīs... neviens tos parādus viņai nenorakstīs.

Viņai noteikti vajag jurista konsultāciju, bet es nedomāju, ka viņa var atrast darbu 1500-2000 eiro uz rokas. Varbūt viesmīlēm ir lielas tējasnaudas un tas savācās vai online kazino ņemot naktsmaiņas, bet visur citur tādām algām vajag izglītību un pieredzi. Lai skaistumkopšanas speciālists pelnītu labu naudu, jābūt pieredzei un klientu lokam, bet pats galvenais, ka nepieciešams no sākuma ieguldīties kursos, kam naudas viņai nav.
Es domāju, ka pēc jurista konsultācijas un vismaz aptuvenā plāna sastādīšanas, viņa var aiziet pie tiesu izpildītāja un likt priekšā savu plānu un, piemēram, sarunāt, ka naudas summu x viņai vajag kursiem, lai palielinātu savu kvalifikāciju (nejau džodžo!). Jo cik efektīva piedziņa var būt, ja nav nekādu ienākumu? Tāpēc domāju, ka varētu sarunāt - pēc auto pārdošanas, lai jau kaut kas iemaksāts, ar labu attieksmi un plāna pildīšanu. Bet, lai to visu paveiktu, Marijai ir jāmaina sava attieksme un uzvedība, ar plānu "džodžo" visu nopelnīšu, bet jūs esat raganas, un vēl es netaisos maksāt vairāk kā 100 eiro mēnesī, nekas nebūs.
Starp citu, ne tik sen bija grozījumi, kur ir mazāk stingri noteikumi piedziņai, lai parādniekus dabūtu ārā no melnās vai pelēkās zonas, kas liek domāt, ka šobrīd tiesu izpildītāji pielaidīgāki nekā pirms vairākiem gadiem.
Mēs te sniedzam labus padomus (savā ziņā arī bēgšana uz Krieviju ir variants :D), ka viņai vajadzētu šeit ieskatīties.
23.01.2025 07:29 |

Reitings 908
Reģ: 21.11.2023
amnēzija @ 23.01.2025 00:00

Marijai vienmēr visi citi ir bijuši vainīgi. Sekojot līdzi viņas darbībām, rodas iespaids, ka noteikumi uz viņu neattiecas. #sadarbība/#reklāma nav ielikusi, vainīgs tas, kurš noziņo, ka viņa to nav izdarījusi.
Un par to NL runājot. Kaut kur jau tā NL iekšējā virtuve tomēr ir pie vainas. Viņām no austrumu gala tika borēts, ka ir jārāda sava skaistā dzīve, pirkumi, ceļojumi, restorāni. Bija jāparāda tas, ka esot NL var pelnīt un atļauties iegādāties visu ko grib un piepildīt savas vēlmes, un sapņus.

Egita tač ar bija galīgā pakaļā ar saviem parādiem,bet tāpat stāstīja cik lieliska kompānija,peļņa milzīga un vervē komandā naivās aitas.
23.01.2025 08:28 |

Patīk
Reitings 48596
Reģ: 12.10.2022
krmmm @ 22.01.2025 23:44

Nēnu skaidrs, ka kļūstot par citas valsts rezidenti viņa Latvijā nevarēs saņemt pabalstus. Protams, ka parādi nekur nepazūd, un Eiropā īpaši viss tapat vilktos pakaļ, jo valstis savstarpēji sadarbojas. Tāpēc saku, ka raša vienīgā izeja, jo tā jau nekādus likumus neievēro un nevajās tādu Mariju tāpēc, ka viņai Latvijā sūdi. Mazākos var uzreiz ņemt līdz, Neitu noteikti ne.
Es jau tik fantazēju, jo tiešām nesaprotu, kā viņa godīgā ceļā un tepat Latvijā no šī tiks ārā.
Un ko viņa darīs Krievijā ar 2 maziem bērniem, bez ienākumiem? Pārvācoties, šaubos, ka viņa saņems no Latvijas bērnu pabalstus. Tā ir tā nauda, no kuras viņa šobrīd dzīvo. Pat ja nav parādu, bet nav arī bērnu naudas, vajag startu, ar ko sākt dzīvot, arī tajā pašā Rašā.
Šaubos, ka Bondarčuka uzņems Mašu ar atplestām rokām, jo Bondarčukai svarīgi ir luxury lifestyle, vīrieši un uzmanība, Mašai arī, bet Maša ir nekopta daudzbērnu māte.
23.01.2025 08:40 |

Reitings 2198
Reģ: 31.08.2022
Kenty @ 22.01.2025 14:14
Nosplautos uz to mustangu un liktu ZTI ,lai liek izsolē.Pati viņa nevar pārdot,bez atļaujas.

Nu summa samazinātos gan, bet parāds jau tāpat paliktu liels. Bet jā, es arī nospļautos par mustangu. Drīzāk , lai tirgo nost ko konserfu bundžu, iemaksā to naudu, mēģina sarunāt tālāk maksāšanas grafiku paŗējai summai.
23.01.2025 10:20 |

Reitings 2198
Reģ: 31.08.2022
Vivian10 @ 22.01.2025 14:32
Nu viņas ir pilnīgas idiotes. Marijai ir tādā D…sā, ka nu tikai. Principā, te variants ir savākt bērnus un emigrēt no LV uz citu valsti. Te viņa nogrims.

Un ko dotu emigrēšana?
23.01.2025 10:21 |

10 gadi
Reitings 4217
Reģ: 02.01.2011
Vislabākais padomdevējs hohla, kas draudzīgi attur no AD, varētu "intīmi atvērtās" draudzības vārdā pieslēgties šai mazajai problēmai un nosegt šo parādiņu, pārdodot savu jahtu vai kādu citu nieciņu :D
23.01.2025 10:24 |

Reitings 2024
Reģ: 15.09.2023
sauliiite.paula @ 22.01.2025 22:46
Interesanti kapēc Mašai ar māti ir tik sliktas attiecības? Varbūt dēļ šiem savārītajiem sūdiem? Mašas māte arī diez gan negatīvi izturās pret Mašu attiecībā par bērnu audzināšanas kultūru. Bērni aug kā mežoņi. Maša kaut kad prasīja mātei, kā vārīt boršču, uz ko māte aizsūtija tikai rēcošo smaidiņu un viss. Tā interesanti viss..

Marijai ar mammu jau no bērnības ir sliktas attiecības, pati stāstījusi cik ļoti viņai besī sava māte. 16 gados Marija aizgāja no mājām. Tāpat Marijai ir sliktas attiecības ar māsu, viņas vispār nekomunicē savā starpā. Marijas mamma izskatās, ka arī Mariju pacieš tikai dēļ bērniem. Marija ir toksisks cilvēks, ļoti. Mamma viņai vajadzīga tikai bērnu pieskatīšanai. Ne Marijas mamma audzināja Mariju, ne Marija tagad savus bērnus audzina. Aug kā mežoņi. Marijas mamma pati ir teikusi storijos, ka labāk iet uz darbu strādāt, nekā pavada laiku ar Marijas bērniem.
23.01.2025 10:43 |

Reitings 20
CallMeAnnika @ 23.01.2025 08:40
Un ko viņa darīs Krievijā ar 2 maziem bērniem, bez ienākumiem? Pārvācoties, šaubos, ka viņa saņems no Latvijas bērnu pabalstus. Tā ir tā nauda, no kuras viņa šobrīd dzīvo. Pat ja nav parādu, bet nav arī bērnu naudas, vajag startu, ar ko sākt dzīvot, arī tajā pašā Rašā.
Šaubos, ka Bondarčuka uzņems Mašu ar atplestām rokām, jo Bondarčukai svarīgi ir luxury lifestyle, vīrieši un uzmanība, Mašai arī, bet Maša ir nekopta daudzbērnu māte.

Sākt strādāt kaut kur, tāpat kā viņai vajadzētu šeit to darīt, bet būs bez parāda, jo Latvijai ar Krieviju nav īsti sadarbības, kā jau saku, uz turieni pat notiesātie bēg un viņus neizdod. Vismaz nopelnīto paturēs, nevis atdos parādos, tomēr, protams, arī iekārtošanās un pārējais prasa līdzekļus. Par Bondarčuku vairāk joks, skaidrs, ka viņa neko nepalīdzētu.
Krievija ir super slikts variants (lai gan viņa patiešām kādreiz slavēja Krievijas nodokļu sistēmu, bet parasti jau Krievijas slavētāji mīl Krieviju tikai no attāluma), bet bēgšana uz normālām valstīm gan neko daudz nedotu, arī piedziņas ziņā. Līdz ar to šaubos, ka viņa kaut kur bēgtu.
Vienīgais variants viņai ir ar juristu vai citu gudru cilvēku (bet ne cilvēkdizaina speciālisti) sataisīt plānu, kur strādāt, kas jāpiemācās, cik varēs samaksāt piedziņai, cik paliks pāri utt. Ja viņa turpinās nedarīt neko, vispār nav skaidrs, kā viņa plāno tālāk dzīvot.
23.01.2025 10:59 |

Reitings 2024
Te iepriekš tika pieminēts, ka Marijai būtu jāatrod darbs ar atalgojumu 1500-2000 neto. Teikšu kā ir realitātē, Marijai neviens oficiāls darbs ar tādu atalgojumu nespīd. Marijai nav darba pieredzes, vienīgā viņas darba pieredze ir viesmīles darbs 10 gadus atpakaļ. Būsim godīgi, ar Marijas raksturu, viņa nevienā oficiālā darba vietā tāpat ilgi nenoturētos. Loģiski domājot un izvērtējot visus variantus, viņai ir tikai divi varianti.
1) Marijai ir jāatdod visi bērni bērnu tēviem audzināšanā un jāmeklē oficiantes darbs, jācenšas izlīst no visas šitās bedres, kurā viņa ir. Ja viņa to nedarīs, viņa attapsies sociālajā namā ar visiem bērniem.
2) Marijai ir jāsarunā ar mammu, ka viņa ar bērniem iet dzīvot pie viņas, jāmeklē nakts darbs. kamēr viņas mamma varētu pa nakti būt ar bērniem, Marijai jāstrādā naktī. No rīta aizved bērnus uz skolu, Marija var izgulēties un vakarā atkal uz darbu. Marijas mamma pa dienu uz savu darbu.
Diemžēl citu opciju Marijai nav. Joyou ir nogrimis, nekas tur nebūs ne pēc gada, ne diviem, ne desmit. Jo ātrāk Marija pieņems realitāti, jo labāk pašai. Viņas parādi mistiski nepazudīs, pieaugs tikai soda procenti un atlīdzības ZTI.
Vienīgie darbi kuri Marijai spīd ir viesmīles darbs, nakts darbs Omnivas, utt. pakošanās. Viņai pat nekādas izglītības nav, nekas viņai nav.
Ja es būtu Marijas vietā, es lūgtos bērnu tēviem, lai ņem bērnus pie sevis. Paliktu viena, pazemīgi lūgtos ZTI, meklētu jebkādas peļņas iespējas. Bet nu jā, es jau neesmu Marija, kura labāk pagulēs vanniņā un tērēs gadā 1000 eiro Viršu kafijās.
23.01.2025 11:27 |

Reitings 2024
Marijai šobrīd ir ļoti laba situācija kā viņa varētu nopelnīt naudu no sabiedriskajiem medijiem. Runa ir par Joyou. Viņa varētu beidzot atzīt, ka visa šitā piramīdshēmu huiņa ir viena liela cilvēku čakarēšana. Viņa var pārdot savu stāstu medijiem, raidījumiem, utt. Izstāstīt visu patiesību kā ievelk cilvēkus, kā tiek čakarēti ar visiem tievēšanas maratoniem. Izveidot savu podcast. No jebkura citrona var izspiest sulu, šajā gadījumā citrons ir Joyou un ticiet man, cilvēki pat maksātu naudu par viņas poscast, viņai atliek vien pieminēt Katrīnes Vasiļevskas iesaisti tur un būs viena liela ziepju opera. Ja neviens nezina kas ir Marija, tad ar Vasiļevskas pieminēšanu to uzzinās visa Latvija. Bet Marija jau tupi spītēsies un neatzīs, ka Joyou laiki beigušies. Nu i muļķe, būtu vēl pēdējo naudu vismaz izspiedusi uztaisot skandālu.
23.01.2025 11:41 |

Reitings 1991
Reģ: 27.04.2023
ashwanagwa @ 23.01.2025 07:29

Viņai noteikti vajag jurista konsultāciju, bet es nedomāju, ka viņa var atrast darbu 1500-2000 eiro uz rokas. Varbūt viesmīlēm ir lielas tējasnaudas un tas savācās vai online kazino ņemot naktsmaiņas, bet visur citur tādām algām vajag izglītību un pieredzi. Lai skaistumkopšanas speciālists pelnītu labu naudu, jābūt pieredzei un klientu lokam, bet pats galvenais, ka nepieciešams no sākuma ieguldīties kursos, kam naudas viņai nav.
Es domāju, ka pēc jurista konsultācijas un vismaz aptuvenā plāna sastādīšanas, viņa var aiziet pie tiesu izpildītāja un likt priekšā savu plānu un, piemēram, sarunāt, ka naudas summu x viņai vajag kursiem, lai palielinātu savu kvalifikāciju (nejau džodžo!). Jo cik efektīva piedziņa var būt, ja nav nekādu ienākumu? Tāpēc domāju, ka varētu sarunāt - pēc auto pārdošanas, lai jau kaut kas iemaksāts, ar labu attieksmi un plāna pildīšanu. Bet, lai to visu paveiktu, Marijai ir jāmaina sava attieksme un uzvedība, ar plānu "džodžo" visu nopelnīšu, bet jūs esat raganas, un vēl es netaisos maksāt vairāk kā 100 eiro mēnesī, nekas nebūs.
Starp citu, ne tik sen bija grozījumi, kur ir mazāk stingri noteikumi piedziņai, lai parādniekus dabūtu ārā no melnās vai pelēkās zonas, kas liek domāt, ka šobrīd tiesu izpildītāji pielaidīgāki nekā pirms vairākiem gadiem.
Mēs te sniedzam labus padomus (savā ziņā arī bēgšana uz Krieviju ir variants :D), ka viņai vajadzētu šeit ieskatīties.

Kamēr Marija visus, kas nedara to, ko viņa grib, sauks par raganām, un kautkādiem tur lohiem, nekas nemainīsies un parādi nemazināsies, ienākumi nepalielināsies. Var jau plānot nez kādus Napaleona plānus, bet realitātē viņa ir prasta krievu duņka, kas domā, ka ir pasaules naba un viņai viss pienākas. Viss viss. Un es piekrītu, mēs esam pelnījuši visu labāko, kas ir uz zemes, bet ar noteikumu, ka esam ar cieņpilnu attieksmi pret apkārtējiem- visās nozīmēs.
23.01.2025 11:41 |

10 gadi
Reitings 1361
Reģ: 11.04.2010
ashwanagwa @ 23.01.2025 10:59

Sākt strādāt kaut kur, tāpat kā viņai vajadzētu šeit to darīt, bet būs bez parāda, jo Latvijai ar Krieviju nav īsti sadarbības, kā jau saku, uz turieni pat notiesātie bēg un viņus neizdod. Vismaz nopelnīto paturēs, nevis atdos parādos, tomēr, protams, arī iekārtošanās un pārējais prasa līdzekļus. Par Bondarčuku vairāk joks, skaidrs, ka viņa neko nepalīdzētu.
Krievija ir super slikts variants (lai gan viņa patiešām kādreiz slavēja Krievijas nodokļu sistēmu, bet parasti jau Krievijas slavētāji mīl Krieviju tikai no attāluma), bet bēgšana uz normālām valstīm gan neko daudz nedotu, arī piedziņas ziņā. Līdz ar to šaubos, ka viņa kaut kur bēgtu.
Vienīgais variants viņai ir ar juristu vai citu gudru cilvēku (bet ne cilvēkdizaina speciālisti) sataisīt plānu, kur strādāt, kas jāpiemācās, cik varēs samaksāt piedziņai, cik paliks pāri utt. Ja viņa turpinās nedarīt neko, vispār nav skaidrs, kā viņa plāno tālāk dzīvot.

Krievija ir slikts varitans normāliem cilvēkiem, bet Marija ir vate, kas tur justos gan jau pat komfortabli. Atbilst viņas mentalitātei un uzskatiem tā vide. Kā starta naudu var te paņemt ātro kredītu un aizlaisties (neticu, ka viņai JAU nav ātro kreditu parādu pa virsu tam VIDam vēl).
Bet Latvijā viņai labs variants būtu online kazino. Tur nevajag kvalifikāciju un maksā labi. Varēs arī likt lietā savus ieguldījumus izskatā (iespīlēt savus silikonus smukās kleitās, krāsoties utt.).
23.01.2025 11:52 |

Reitings 2024
krmmm @ 23.01.2025 11:52

Krievija ir slikts varitans normāliem cilvēkiem, bet Marija ir vate, kas tur justos gan jau pat komfortabli. Atbilst viņas mentalitātei un uzskatiem tā vide. Kā starta naudu var te paņemt ātro kredītu un aizlaisties (neticu, ka viņai JAU nav ātro kreditu parādu pa virsu tam VIDam vēl).
Bet Latvijā viņai labs variants būtu online kazino. Tur nevajag kvalifikāciju un maksā labi. Varēs arī likt lietā savus ieguldījumus izskatā (iespīlēt savus silikonus smukās kleitās, krāsoties utt.).

Marijai ātros kredītus neviens vairs nedos, viņa pat nevar pie mobilo sakaru operatora paņemt telefonu uz nomaksu. Viņai ir ZTI un VID liegumi, kas ir redzami viņas kredītvēsturē. Ātro kredītu devējiem ir arī redzams, ka Marija ir parādā 34000 VID un 1600 PTAC. Kas zina kam vēl viņa ir parādā, varbūt jau ir iegrābusies ātrajos kredītos.
23.01.2025 11:58 |

Reitings 2462
Reģ: 14.09.2024
cupcake2 @ 22.01.2025 21:47

NL viņai nelika pa labi, pa kreisi tērēt naudu bezjēdzīgām lietām, neko neieguldit vai neuzkrājot, turklāt vēl nemaksāt nodokļus. Nekādā ziņā neaizstāvu to kompāniju - mazajām bitēm tas ir un vienmēr ir bijis ap*išanas kantoris, bet nepiekrītu, ka tas ir NL dēļ. Tik pat labi var arī Rafu pie visa vainot. NL viņai un vēl dažām savā laikā reāli deva iespēju izveidot stabilu pamatu turpmākai dzīvei, bet Marija ir tik profesionāla pelnītāja, ka to visu vienkārši padirsa. Tas ir apbrīnojami un tajā pašā laikā skumji.
Arī PTAC sods.. Savā dzimšanas dienā pālī vainoja visus tos ļaunos, kas viņu nosūdzējuši. Lai gan tas pat nebija pirmais sods! Vienu reizi jau arī dabuja, tad atkal iestādes bija vainīgas, ka sūta vēstuli uz deklarēto adresi, kur taču VISIEM ZINĀMS, ka viņa vairs nedzīvo. Tur arī NL vainīgs? Nu, ja vienīgi pie tā, ka visi tie brīnumlīdzekļi noēd smadzeņu šūnas.

Visas šīs darba vietas, kas maksā, bet pašam jārūpējas par nodokļu nomaksu, ir mēsli. Protams, ka tā ir pašas vaina, ka nemaksāja un tagad ir bedrē, bet darba vieta, kas nespēj pati nomaksāt nodokļus, ir līdzvainīga. Tak pat LV uzņēmums tam kantorim uzbliezts, kur problēma samaksāt nodokļus par savām tik mīļajām un vērtīgajām darbiniecēm? Nedzīvojam tak Emirātos, kur nodokļi nav jāmaksā.
23.01.2025 12:04 |

Reitings 12774
Reģ: 21.09.2023
Kas viņai ir ar to vanniņu? Kaut arī man ir vanna mājās, es tajā eju nu ļoti reti. To laikam var tikai cilvēks bez darba atļauties -pa dienu gulšņāt vannā. Kā gan viņa domā tikt vaļā no parādu jūga, ja turpina ierasto dīkstāvi. Nēsāšanās uz sektas pasākumiem nav darbs. Tāpat kā soļu skaitīšana.
23.01.2025 12:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits