Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 908
Reģ: 21.11.2023
Bet Marijas gadījumā jeb kā Egita teiktu “Marijas tēmā” visabsurdākais šķiet tas viņas noliegums un turpina savu ierasto dzīves ritējumu,par parādu nebēdājot.
Katrīni nav ko vainot,ka slavina Džu-džu, tas ir viņas darbs to slavināt un meklēt aitas, bet nu pašas tiešām nesaprot reālo situāciju - tādas naudas kā NL ziedu laikos vairs nepelnīs nekad.
Marijas vienīgā izeja kur ātri dabūt naudu ir kļūt par eskortnieci un izklaidēties ar ārzemniekiem.
22.01.2025 21:10 |

Patīk
Reitings 48596
Reģ: 12.10.2022
ilūzija @ 22.01.2025 19:55
kur ir nl draugi ? Tie līderi , kas saka , ka te ir laba peļņa vai liela draudzība un ieguvumi zem katra posta ? Kāpēc bagātie līderi nepalīdz ?
Pašas ceļo, taisa plastikas , nestrādā - varēja samesties un palīdzēt , parādīt kāda kopība te ir ?jo kad Marijai bija nauda visu laiku kopà ņēmàs.. kad nav tad uzrodas tādas nebijušas kombinācijas no esošam , kurām piķis vēl jr .
Foxa arī ir Mašas draudzene, bet pašai vienmēr naudas trūkst, jo arī slinka. Šodien "jāstrādā", bet negrib. Vakar, aizvakar paņēma brīvu no darbiem un gulēja mājās. Nu jā, kā var strādāt, ja nav darba, un kā var būt nauda, ja nav darba. :D
22.01.2025 21:37 |

10 gadi
Reitings 2099
Reģ: 31.01.2012
Tastastas @ 22.01.2025 13:39

Nu, par veiksmi NL nosaukt gan nevar. Jā, padzīvoja zaļi kādu laiku, bet tagad ir pilnīgā bedrē. Un dēļ kā? Pateicoties NL. Pieņemu, ka viņai tā bedre būs daudz ilgāk, kā tie labie laiki. Nebūtu tur iepinusies, nebūtu sev tikusi pie šāda parāda.

NL viņai nelika pa labi, pa kreisi tērēt naudu bezjēdzīgām lietām, neko neieguldit vai neuzkrājot, turklāt vēl nemaksāt nodokļus. Nekādā ziņā neaizstāvu to kompāniju - mazajām bitēm tas ir un vienmēr ir bijis ap*išanas kantoris, bet nepiekrītu, ka tas ir NL dēļ. Tik pat labi var arī Rafu pie visa vainot. NL viņai un vēl dažām savā laikā reāli deva iespēju izveidot stabilu pamatu turpmākai dzīvei, bet Marija ir tik profesionāla pelnītāja, ka to visu vienkārši padirsa. Tas ir apbrīnojami un tajā pašā laikā skumji.
Arī PTAC sods.. Savā dzimšanas dienā pālī vainoja visus tos ļaunos, kas viņu nosūdzējuši. Lai gan tas pat nebija pirmais sods! Vienu reizi jau arī dabuja, tad atkal iestādes bija vainīgas, ka sūta vēstuli uz deklarēto adresi, kur taču VISIEM ZINĀMS, ka viņa vairs nedzīvo. Tur arī NL vainīgs? Nu, ja vienīgi pie tā, ka visi tie brīnumlīdzekļi noēd smadzeņu šūnas.
22.01.2025 21:47 |

Patīk
Reitings 48596
krmmm @ 22.01.2025 20:58

Droši vien pulveru ziedu laikos, kad viņai ienāca tie tūkstosi, viņa nevarēja atturēties un nenotērēt visu, iebāžot kabatā arī nodokļos maksājamo summu. Varbūt mēnesi pa mēnesim tā darīja, katru reizi domājot, ka nākamajā gan maksās, bet tagad jānopērk kešā mustangs, jāsapērk šmotkas, jaaizlido ceļojumā vai kāda cita "prioritāte" jāīsteno. Un tā pamazām iešļūca pamatīgās problēmās. Grāmatvedi tiešām agrāk pieminēja, tā kā gan jau zināja, ka jāmaksā. Kaut ko vēl toreiz storijos kaifoja par krievijas izcilo nodokļu sistēmu, kur maz esot jāmaksā salīdzinājumā ar Latviju.
Laikam tiešām vienīgā izeja ir emigrēt uz savu etnisko dzimteni. Eiropā no tā parāda nekur neaizmuks
Vai tad tik vienkārši var "aizbēgt" no parādiem?
Ja viņa emigrēs, pazudīs no valsts, vai viņai vēl turpina valsts skaitīt bērnu pabalstu? Man šķiet, ka nemaz nav tik viegli to izdarīt ar bērniem, jo vecākajam noteikti vajag tēva atļauju, ja grib pārcelties. Par mazākajiem nezinu. Ja Mašai nav bērnu nauda, tad viņai nepaliek īsti nekas.
22.01.2025 21:48 |

10 gadi
Reitings 2099
Reģ: 31.01.2012
engelens @ 22.01.2025 14:06
Principā Marijai ir tāds vidējs Hipotekārais kredīts paņemts, tikai bez nodrošinājumā! Parasti pie ikdienas situācijas cilvēki tādu ņem uz gadiem 10-20! Protams, ka gada laika izmaksāt ir utopija, tomēr, ja grib, var vismaz uzlikt mērķi un mēģināt izmaksāt izmaksāt gados 5-10! Nezinu, nokāptu no saviem augstumiem un izmācītos vismaz par manikīra meistari vai ar kaut ko citā skaistumkopšanas jomā. Tur klienti ir vienmēr, vieglāk sakoriģēt darba laikus, domāju ka klienti arī atrastos, kaut vai savas jojo meitenes. Pluss paralēli vari darboties ar saviem pulveriem, nu tas neaizņem visu dienu, bet ka papildus peļņas avots pie pamata darba - super.... Grūti jau iziet no savas komforta zonas, domāju, ka vēl nav tik traki nospiesta, tāpēc pagulēs vanniņā....

Kāds manikīrs? Viņa ar savām trīcošajām rokām nevienu nagu normāli nevarēs nolakot. 😄
22.01.2025 21:50 |

10 gadi
Reitings 504
Reģ: 31.01.2009
Tās, kas iesaka atdot bērnu Rafam, padomājiet, ka bērniem viņš ir pavisam svešs. Lai vai kāda mamma viņa ir, viņa tomēr ir mamma. Neits gan jau var dzīvot arī pie tēva - gan jau puikam tas nāktu tikai par labu, vienīgi tad nekādus alimentus nevar dabūt, bet jāmaksā pašai, tā kā tas arī viņai nav izdevīgi.
Viņai vajag jurista konsultāciju, kas palīdzēs izdomāt rīcības plānu. Vajag algotu darbu ar sociālajām garantijām, lai, ja bērni slimo, var turpināt saņemt kaut kādu naudu. Ja viņa varētu sev nodrošināt oficiālu algu vismaz 2k apmērā, pa 5 gadiem varētu izķepuroties. Bet jābeidz bāzt galva smiltīs... neviens tos parādus viņai nenorakstīs.
22.01.2025 21:58 |

Patīk
Reitings 48596
AnneBelle @ 22.01.2025 21:58
Tās, kas iesaka atdot bērnu Rafam, padomājiet, ka bērniem viņš ir pavisam svešs. Lai vai kāda mamma viņa ir, viņa tomēr ir mamma. Neits gan jau var dzīvot arī pie tēva - gan jau puikam tas nāktu tikai par labu, vienīgi tad nekādus alimentus nevar dabūt, bet jāmaksā pašai, tā kā tas arī viņai nav izdevīgi.
Viņai vajag jurista konsultāciju, kas palīdzēs izdomāt rīcības plānu. Vajag algotu darbu ar sociālajām garantijām, lai, ja bērni slimo, var turpināt saņemt kaut kādu naudu. Ja viņa varētu sev nodrošināt oficiālu algu vismaz 2k apmērā, pa 5 gadiem varētu izķepuroties. Bet jābeidz bāzt galva smiltīs... neviens tos parādus viņai nenorakstīs.
Kāda cerība, ka Maša neturpinās visu ignorēt? Vakar stāstīja par braukšanu sabiedriskajā transportā, un ka viņa pavisam drīz jau sēdēs un brauks ar savu sarkano miskasti, bet kā viņa to domā izdarīt? Tur nav viņai pat doma strādāt. Izskatās, ka Maša vispār neko nesaprot.
22.01.2025 22:11 |

Reitings 23404
Reģ: 16.04.2023
Mačkas vilciens būt par eskortnieci jau ir aizgājis. 😁 Viņa izskatās traģiski.

Es pat nezinu, kur viņa varētu strādāt, jo viņai praktiski nav nekādas pieredzes ārpus pulveru tirgošanas. 😬 30 gados būt tādai lūzerei diez kas nav!
Par viesmīli viņai arī neder, ja vien Neits auklētu mazākos pa vakariem.
22.01.2025 22:32 |

Reitings 3029
Reģ: 10.04.2022
Interesanti kapēc Mašai ar māti ir tik sliktas attiecības? Varbūt dēļ šiem savārītajiem sūdiem? Mašas māte arī diez gan negatīvi izturās pret Mašu attiecībā par bērnu audzināšanas kultūru. Bērni aug kā mežoņi. Maša kaut kad prasīja mātei, kā vārīt boršču, uz ko māte aizsūtija tikai rēcošo smaidiņu un viss. Tā interesanti viss..
22.01.2025 22:46 |

Reitings 1770
Reģ: 25.01.2023
CallMeAnnika @ 22.01.2025 21:48
Ja viņa emigrēs, pazudīs no valsts, vai viņai vēl turpina valsts skaitīt bērnu pabalstu? Man šķiet, ka nemaz nav tik viegli to izdarīt ar bērniem, jo vecākajam noteikti vajag tēva atļauju, ja grib pārcelties. Par mazākajiem nezinu. Ja Mašai nav bērnu nauda, tad viņai nepaliek īsti nekas.
Neitam obligāti vajag atļauju,ja pārvācas pa visām,par Spāni nezinu.Pabalstus skaitīs tikmēr,kamēr neuzsāks otrā valstī papīrus kārtot uz tiem bērnu pabalstiem.Latvijā tad ir jāatsakās.Ja neatteiks nāksies atmaksāt atpakaļ.2 valstīs nevar saņemt pabalstus.Ar visiem bērniem viņa viena nemaz nevar nekur aiztriekties.Latvieši,kas ir pārvākušies vieni paši,bērnus atstāj omēm vai uzticibas personām ar pilnvarām,ja nav iekrājumus tūlītējai dzīvošanai.
22.01.2025 23:21 |

10 gadi
Reitings 1360
Reģ: 11.04.2010
CallMeAnnika @ 22.01.2025 21:48

Nēnu skaidrs, ka kļūstot par citas valsts rezidenti viņa Latvijā nevarēs saņemt pabalstus. Protams, ka parādi nekur nepazūd, un Eiropā īpaši viss tapat vilktos pakaļ, jo valstis savstarpēji sadarbojas. Tāpēc saku, ka raša vienīgā izeja, jo tā jau nekādus likumus neievēro un nevajās tādu Mariju tāpēc, ka viņai Latvijā sūdi. Mazākos var uzreiz ņemt līdz, Neitu noteikti ne.
Es jau tik fantazēju, jo tiešām nesaprotu, kā viņa godīgā ceļā un tepat Latvijā no šī tiks ārā.
22.01.2025 23:44 |

Reitings 6655
Reģ: 20.09.2022
cupcake2 @ 22.01.2025 21:47

NL viņai nelika pa labi, pa kreisi tērēt naudu bezjēdzīgām lietām, neko neieguldit vai neuzkrājot, turklāt vēl nemaksāt nodokļus. Nekādā ziņā neaizstāvu to kompāniju - mazajām bitēm tas ir un vienmēr ir bijis ap*išanas kantoris, bet nepiekrītu, ka tas ir NL dēļ. Tik pat labi var arī Rafu pie visa vainot. NL viņai un vēl dažām savā laikā reāli deva iespēju izveidot stabilu pamatu turpmākai dzīvei, bet Marija ir tik profesionāla pelnītāja, ka to visu vienkārši padirsa. Tas ir apbrīnojami un tajā pašā laikā skumji.
Arī PTAC sods.. Savā dzimšanas dienā pālī vainoja visus tos ļaunos, kas viņu nosūdzējuši. Lai gan tas pat nebija pirmais sods! Vienu reizi jau arī dabuja, tad atkal iestādes bija vainīgas, ka sūta vēstuli uz deklarēto adresi, kur taču VISIEM ZINĀMS, ka viņa vairs nedzīvo. Tur arī NL vainīgs? Nu, ja vienīgi pie tā, ka visi tie brīnumlīdzekļi noēd smadzeņu šūnas.

Marijai vienmēr visi citi ir bijuši vainīgi. Sekojot līdzi viņas darbībām, rodas iespaids, ka noteikumi uz viņu neattiecas. #sadarbība/#reklāma nav ielikusi, vainīgs tas, kurš noziņo, ka viņa to nav izdarījusi.
Un par to NL runājot. Kaut kur jau tā NL iekšējā virtuve tomēr ir pie vainas. Viņām no austrumu gala tika borēts, ka ir jārāda sava skaistā dzīve, pirkumi, ceļojumi, restorāni. Bija jāparāda tas, ka esot NL var pelnīt un atļauties iegādāties visu ko grib un piepildīt savas vēlmes, un sapņus.
23.01.2025 00:00 |

Reitings 147
Reģ: 06.09.2024
Neticu ka ZTI neļauj dalīt maksājumus, lai nedirš. Tak tam ZTI ar gribas labāk lai maksā nekā nemaksā. Bet kas gan ir fakts, ka ja summa ir 35k tad vot kādam tur jābūt mēneša maksājumam. Ir bijusi jaunības kļūdu pieredze, ka ja pie ZTI ir 1000 SMS kredīta parāds, tad prasa lai maksā 150eur mēnesi, kas ir toč ok summa, nomaksā 6 menešos un aizmirsti, pec pirmā maksajuma atbloke kontus utt, viss super. bet nu 35k sadalīt maksājumos, pffff, tas tāpat ir nenormāls mēneša maksājums ko Marija pacelt nespēj un nespēs. Nu kaut vai ja viņai atļautu maksāt 10gadus, tas būtu 3.5k mēnesi, kaut vai 20 gadus, 1,7k mēnesi nu to tak nespēj ne viņa un būsim reāli vispār tam kurš spēj nomaksāt 1,7 vai 3.5k mēnesi tam nav parāds 35k. Tur ir pilnīgs pizģts un vāks.
23.01.2025 00:11 |

Reitings 6655
Citronpipars @ 23.01.2025 00:11
Neticu ka ZTI neļauj dalīt maksājumus, lai nedirš. Tak tam ZTI ar gribas labāk lai maksā nekā nemaksā. Bet kas gan ir fakts, ka ja summa ir 35k tad vot kādam tur jābūt mēneša maksājumam. Ir bijusi jaunības kļūdu pieredze, ka ja pie ZTI ir 1000 SMS kredīta parāds, tad prasa lai maksā 150eur mēnesi, kas ir toč ok summa, nomaksā 6 menešos un aizmirsti, pec pirmā maksajuma atbloke kontus utt, viss super. bet nu 35k sadalīt maksājumos, pffff, tas tāpat ir nenormāls mēneša maksājums ko Marija pacelt nespēj un nespēs. Nu kaut vai ja viņai atļautu maksāt 10gadus, tas būtu 3.5k mēnesi, kaut vai 20 gadus, 1,7k mēnesi nu to tak nespēj ne viņa un būsim reāli vispār tam kurš spēj nomaksāt 1,7 vai 3.5k mēnesi tam nav parāds 35k. Tur ir pilnīgs pizģts un vāks.

Un viņa to grib nomaksāt gada laikā 😂 Kā saka "Aizver acis pirms sapņo!".
23.01.2025 00:21 |

10 gadi
Reitings 3180
Reģ: 13.11.2011
Es ļoti atvainojos, bet tas ir pizģec, es vienkārši esmu šokā! Es naktis nevarētu gulēt, ja zinātu, ka esmu parādā 34 000eiro!!!!!!! Vājprāts
23.01.2025 00:22 |

Reitings 147
Reģ: 06.09.2024
Citronpipars @ 23.01.2025 00:11

Ui kā man te sajuka rakstot, bet nevar vairs izlabot. Gribēju rakstīt nevis 10 un 20 gadi, bet mēneši.
23.01.2025 00:24 |

Reitings 145
Reģ: 18.01.2025
...
23.01.2025 00:27 |

Reitings 6655
fifa @ 23.01.2025 00:22
Es ļoti atvainojos, bet tas ir pizģec, es vienkārši esmu šokā! Es naktis nevarētu gulēt, ja zinātu, ka esmu parādā 34 000eiro!!!!!!! Vājprāts

Ir teiciens par kaunu, bet es rakstīšu par ko citu. Kad sirdsapziņu dalīja, Marijas nebija mājās.
Es arī nevarētu gulēt, ja man pat par vienu mēnesi nebūtu kaut kur kaut kas samaksāts/nomaksāts, kur nu vēl par gadu/-iem. Es pat domu nepieļauju kaut ko nesamaksāt un izvēlos mierīgu dzīvi nevis milzīgas un nevienam nevajadzīgas problēmas. Kur nu vēl pakļaut riskam savu atvasi (palikt bez dzīvesvietas, bez iztikas un tā tālāk). Tāpat es nesapratu to, kā pēc tikko nomaksāta nodokļu parāda var tūlīt augšā "cept" nākamo, bet tur tomēr pietika prāta nevilkt garumā..
23.01.2025 00:54 |

Reitings 2317
Reģ: 16.02.2021
Interesanti ko Marija katru dienu dara tai vanniņā, jo pec vanniņas mati vienmēr netiri.
23.01.2025 01:24 |

Reitings 8488
Reģ: 13.04.2022
Es nekad nedomāju, ka es šo teikšu, bet man reāli sāk palikt cilvēciski žēl Marijas. Jā, lielākoties viņa uzvedās kā mēsls, bet tas kādos sūdos viņa ir tagad un AR BĒRNIEM, tas ir cilvēciski skumji.
Ceru, ka viņai sanāks izķepuroties un bērniem dzīve kļūs labāka.
23.01.2025 01:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits