nebrīnos par šādiem Marijas storijiem. Arī tad, kad viņa man rakstija piedāvājot savu biznesu un es atteicos, sakot, ka man ir veiksmīga karjera citā jomā. Uz ko viņa atbildēja - nu neņem ļaunā, bet Tev ir atvērts IG profils un pēc tā neizskatās, ka ir kā Tu saki.Mashka Kakashka @ 17.01.2025 12:51Marija: Man bija viens cilvēks apkārtnē, kurš man norādīja uz to, ka es nepareizi tērēju savu nopelnīto naudu, viņš bija ar lieku svaru un pliku pauri, neticēja manam produktam.
Arī Marija: 2024.gada maijā VID uzliek liegumu un apķīlā Marijas mantu, 2024.gada novembrī arī ZTI uzliek liegumu un apķīlā Marijas mantu. Marijas Mustangam uzlikts liegums, Marija melo, ka brauc ar Mustangu, turpina izlikties, ka viss ir šokolādē, parādi pilna pakaļa, naudas nav.
Marija, man liekas, ka tam plikpaurainajam bija taisnība. ? Kad beidzot atzīsies par Mustangu?
Nopietni!? Nē nu šis ir wow! Tā atļauties komentēt sveša cilvēka IG. Maša ir pilnīgi nelabojams un neglābjams gadījums.SmiekliNāk @ 18.01.2025 13:11nebrīnos par šādiem Marijas storijiem. Arī tad, kad viņa man rakstija piedāvājot savu biznesu un es atteicos, sakot, ka man ir veiksmīga karjera citā jomā. Uz ko viņa atbildēja - nu neņem ļaunā, bet Tev ir atvērts IG profils un pēc tā neizskatās, ka ir kā Tu saki.
It kā tikai sociālie portāli un bildes tajos nosaka, cik veiksmīgs un foršs Tu esi ????
Hermiine89 @ 18.01.2025 14:30Nopietni!? Nē nu šis ir wow! Tā atļauties komentēt sveša cilvēka IG. Maša ir pilnīgi nelabojams un neglābjams gadījums.
SmiekliNāk @ 18.01.2025 13:11nebrīnos par šādiem Marijas storijiem. Arī tad, kad viņa man rakstija piedāvājot savu biznesu un es atteicos, sakot, ka man ir veiksmīga karjera citā jomā. Uz ko viņa atbildēja - nu neņem ļaunā, bet Tev ir atvērts IG profils un pēc tā neizskatās, ka ir kā Tu saki.
It kā tikai sociālie portāli un bildes tajos nosaka, cik veiksmīgs un foršs Tu esi ????
SmiekliNāk @ 18.01.2025 13:11nebrīnos par šādiem Marijas storijiem. Arī tad, kad viņa man rakstija piedāvājot savu biznesu un es atteicos, sakot, ka man ir veiksmīga karjera citā jomā. Uz ko viņa atbildēja - nu neņem ļaunā, bet Tev ir atvērts IG profils un pēc tā neizskatās, ka ir kā Tu saki.
Pēc kkāda LĒTĀ VĪNA tādas paliek? Vai pēc jebkāda vīna?Mashka Kakashka @ 18.01.2025 16:15Dāmas, uzmanieties, šī imperatore jums nozags vīrus. ? Marijai vakar atkal bijis labs vīna vakars, atkal visas lūpas sarkanas no tā. Vai tad nevar noberzt ar citronu, pirms nākt storijos, lai neizskatītos pēc totālas siņkas. Tur jāizdzer kādas 2 pudeles sarkanvīna, lai šitādas lūpas paliktu. ? Marija grimst arvien zemāk un zemāk.
Galvenais, ka šodien teju vai svētā Marija atkal tusē ar draudzes(sektas) biedriem. Nu kuru viņa mēģina apmānīt? Izskats jau runā pats par sevi. Ir pat tāds termins - vīna seja.Mashka Kakashka @ 18.01.2025 16:15Dāmas, uzmanieties, šī imperatore jums nozags vīrus. ? Marijai vakar atkal bijis labs vīna vakars, atkal visas lūpas sarkanas no tā. Vai tad nevar noberzt ar citronu, pirms nākt storijos, lai neizskatītos pēc totālas siņkas. Tur jāizdzer kādas 2 pudeles sarkanvīna, lai šitādas lūpas paliktu. ? Marija grimst arvien zemāk un zemāk.
es viņai pajautāju, kas tieši manā profilā norāda uz to, cik veiksmīga vai neveiksmīga esmu. Neko vairs neatbildēja. Bija doma uzrakstīt par tiem ZTI, bet, ja godīgi, negribas rokas smērēt un nolaisties līdz viņas līmenim.Merilda @ 18.01.2025 17:01
Un ko Tu? Es ceru, ka nosūtīju viņai screenu no šejienes ar ZTI liegumiem, lai Maškai Kakaškai aizvērtu muti?
Un ar ko Marija lielījās? Ar īrētu māju? Mēbeles Rafa bija pircis, tagad izpārdotas. Ar veco Mustangu? No brendu lietām viņai bija tikai Prada saulesbrilles un kkādas vēl, nekas cits no lielajiem brendiem nav bijis.
sauliiite.paula @ 18.01.2025 11:36Kača pati storijos bija stāstījusi, ka pirmajā randiņā ar Pēteri pārgulēja, un ilgi nedomādami centušies jau sākumā pie bērna tikt. Bet nu loģiski, ka ja Pēteris ir maz mājās, pie bērna netikt. Pēteris mājās izskatās, ka ir tad kad Kačai meņkas. ?
Krizdole @ 18.01.2025 21:39Vai tad ex NL-iete Upīte Līga arī šķīrusies? Zem Siekstiņas Ingas 6. janvāra reela, ka notievējusi dēļ šķiršanos, Upīte komentē, ka viņai -7kg un zina, cik tas grūti un Schutte Sandra arī vēl iekomentē, ka viņai iet līdzīgi, kas viņas tur visas šķiras? + Dace Leimane un Alise, NL šķirteņu klubiņš, vai? ?
Mashka Kakashka @ 18.01.2025 21:02Kur ir visi Marijas "draugi"? Vai tiešām neviens nevar viņai pateikt, lai apstājas un beidz dzert? Tas paskats viņai ir briesmīgs. Tur tiešām nav tālu ar dzīves veidu "zem tilta". ? Acīmredzot, viņa pati neredz sevi no malas.
Krizdole @ 18.01.2025 21:39Vai tad ex NL-iete Upīte Līga arī šķīrusies? Zem Siekstiņas Ingas 6. janvāra reela, ka notievējusi dēļ šķiršanos, Upīte komentē, ka viņai -7kg un zina, cik tas grūti un Schutte Sandra arī vēl iekomentē, ka viņai iet līdzīgi, kas viņas tur visas šķiras? + Dace Leimane un Alise, NL šķirteņu klubiņš, vai? ?