Vakar vēl bija storijos pati ielikusi, ka grūti noticēt.FDieviete @ 11.01.2025 18:37Katrīne taču arī ir ASV, vai pat Kalifornijā nebija?
Vai savos storijos,kaut ko par ugunsgrēku ir runājuši vai viņai tādas globālas lietas pie kājas?
Viršos ,vakar skatījos bija 2.85.L izmērsCallMeAnnika @ 11.01.2025 18:02Kafija DUS maksā ap 2,50-3 eiro. Varbūt ar atlaižu karti ir lētāk, bet virs 2 eiro.
Arī Kača nereklamē Joyou kafiju. Kafijas banku reklamē biežāk nekā savu mīļākā veikala kafiju. :D Kafijas banka noteikti samaksā vairāk nekā cilvēki pērk Joyou kafiju par 40 eiro/kg. 500g maksā 19,90 eiro. Un iespējams tā kafija garšo slikti.
vivii @ 11.01.2025 17:50
Es arī par to iedomājos, viņa taču varēja kā Didra, priekšā un pakaļā reklamēt savu kafiju un pie reizes veicināt pārdošanu. Es gan nezinu, cik Latvijā maksā līdzņemšanas kafija, bet tie varētu būt 3-4€, ne?
Tad rupji rēķinot viņai atmaksātos pirkt savu joyou kafiju + būtu ko reklamēt, varētu kļūt par jauno kafijas Karalieni, jo cik skatos, viņas savu kafiju tā baigi nemaz nereklamē.
FDieviete @ 11.01.2025 18:37Katrīne taču arī ir ASV, vai pat Kalifornijā nebija?
Vai savos storijos,kaut ko par ugunsgrēku ir runājuši vai viņai tādas globālas lietas pie kājas?
Citronpipars @ 11.01.2025 13:20Man parastajam cilvēkam var kāds izskaidrot kas Marijai ar matiem izdarīts? Tak teica ka ņems ārā krāsu un ko tur taisīs. Man izskatās bez izmaiņām. ?
amnēzija @ 11.01.2025 17:18
Viņas pašas komandā ir taro kāršu licēja ?
Stalkere Jr. @ 11.01.2025 19:55
Vai Kirkuras rūnu padarīšana arī nav tāds šarlatānisms? Un kāršu izlikumi (nekad gan neesmu sapratusi, ko viņa tur izliek)?
Stalkere Jr. @ 11.01.2025 19:55
Vai Kirkuras rūnu padarīšana arī nav tāds šarlatānisms? Un kāršu izlikumi (nekad gan neesmu sapratusi, ko viņa tur izliek)?
Cilveeks @ 11.01.2025 18:59
Krāsu izņemt un nokrāsot maksā naudu. Noteikti vairāk kā pietonēt saknes.
CallMeAnnika @ 11.01.2025 18:02Kafija DUS maksā ap 2,50-3 eiro. Varbūt ar atlaižu karti ir lētāk, bet virs 2 eiro.
Arī Kača nereklamē Joyou kafiju. Kafijas banku reklamē biežāk nekā savu mīļākā veikala kafiju. :D Kafijas banka noteikti samaksā vairāk nekā cilvēki pērk Joyou kafiju par 40 eiro/kg. 500g maksā 19,90 eiro. Un iespējams tā kafija garšo slikti.
Redwine @ 11.01.2025 20:30
Teica , ka viņa pavadīs vairākas stundas frizētavā
amnēzija @ 11.01.2025 20:25
Par to pašu ir runa. Man šķiet, ka viņa tieši taro kārtis arī liek. Plus vēl tās "maģiskās" svecītes.
Mashka Kakashka @ 11.01.2025 20:31
Es ticu, ka tā Joyou no name kafija garšo pretīgi, ja jau pat bišu māte to nereklamē. Kurš idiots pirks kafiju 0.5kg par 20 eiro? Tikai Sniķere kā apmāta viņu dzer.
CallMeAnnika @ 11.01.2025 17:11Maša kārtējo reizi dodas uz Viršiem pēc kafijas, ignorējot savas problēmas.
Viņa stāsta, ka palaist Diānu prom nav tik skumji, jo jau plāno, kad varēs ar mazāko bērnu viņu apciemot. Lidojuma biļetes nopirks pa bērnu naudu, Diāna baros un izmitinās bez maksas. Tāds Maškas plāns.
Par ko šokējos (lai gan tas nav nekas jauns), ka pārējie bērni pavisam drīz dosies ceļojumā. Varu minēt, ka tas ir kruīzs ar omīti. Nākošais skolēnu brīvlaiks ir no 10.marta, šaubos, ka Maša domāja pavisam drīz ar 2 mēnešiem.
Kā puika pabeigs 3.klasi? Tad pats ir slims, tad māte-alkoholiķe nevar pamodināt bērnu (vai nevar pamosties pati) un atstāj mājās, tad puikam jāpieskata pa dienu sīkie, un tā uz apli. Cik no 4 mēnešiem viņš ir bijis skolā? Mēnesi? Un tagad vēl brauks ceļojumā.
Ceļojumi ir vajadzīgi, bet ne tad, ja ir jau grūtības ar mācībām un kavē skolu ikdienā. Bet Maša noteikti hepi hepi, jo 2 bērni būs prom, nebūs jāuztur šo laiku un bērnu pabalstu naudu varēs tērēt sev. Tikai tas nemazinās kredītsaistību un parādu problēmas.
Mashka Kakashka @ 11.01.2025 21:55
13.02. uz divām nedēļām. Tātad Neits, kuram ir neskaitāmas problēmas skolā gan uzvedībā, gan mācībās, atkal kavēs skolu 2 nedēļas. Galveinais, lai Suhova Marija var uzelpot.
Bija vakar storiji par to, ka tieši pirms nedēļas tur bija un viss bija kārtībā. Tagad no Meksikas aizlidoja uz Čikāgu. Ļoti paveicās.FDieviete @ 11.01.2025 18:37Katrīne taču arī ir ASV, vai pat Kalifornijā nebija?
Mashka Kakashka @ 11.01.2025 20:33
Atkal meli gan jau, tikko kā Marija atver muti, viņa jau sāk melot. Visu laiku sola to tiešraidi, tā arī vēl nav bijusi.
CallMeAnnika @ 11.01.2025 18:06Egita: es daudz ko nevaru ēst un es tiešām brokastīs tiešām neēstu cukurotas maizītes.
Arī Egita: es nevaru sagaidīt, kad varēšu dzert Joyou kokteiļus.
:D :D :D Tajā bulkā noteikti ir mazāk cukura nekā viena kokteiļa porcijā.
Mashka Kakashka @ 11.01.2025 20:31
Es ticu, ka tā Joyou no name kafija garšo pretīgi, ja jau pat bišu māte to nereklamē. Kurš idiots pirks kafiju 0.5kg par 20 eiro? Tikai Sniķere kā apmāta viņu dzer.
Tak vienkārši mēģina kārtējo reizi novelt vainu uz jebko citu izņemot savu slinkumuKenty @ 11.01.2025 15:01cilvēka dizains tak arī ielien cilvēkā,tas nav slikti??kautkādu samurgojumu tur pastāstīja.Numerooģija vispār nav saistīta ar karšu izlikšanu.