Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 6598
Reģ: 20.09.2022
krmmm @ 11.01.2025 12:32
Ģeniāli ? Marija izdomājusi jaunu teoriju. Viņai dzīvē neejot un sākās depresija, jo pirms diviem gadiem aizgāja pie zīlnieces. Tas nemaz nevarētu būt saistīts ar to, ka pirms diviem gadiem krievi iebruka Ukrainā, tāpēc rašas pulveru bizness aizgāja pa burbuli un līdz ar to viņas ienākumi. Cilvēka prāts un tā akrobātika ir fenomenāla.

Ja cilvēks aiziet tīri tā, uzzināt kaut ko par sevi vai lai palīdzētu sev tuvajam, kā pēc tam dzīvē tas var atspēlēties? 🙄 Par tiem, kuri šādus pakalpojumus izmanto sliktu nodomu vadīti, piem., lai kaitētu kādam(diemžēl, bet arī šādi cilvēki ir ne mazums mūsdienās), tiem, jā, tiem es saprotu, ka tas dzīvē var atspēlēties.
Un šo visu klausoties, mazliet iesmēju. Un , kā ir ar cilvēka dizainu? 😂 ar to viss ok vai ok, tāpēc, ka personīgi tuvs cilvēks ar šo nodarbojas? 😂
11.01.2025 12:54 |

Reitings 6598
Ģeniāli ? Marija izdomājusi jaunu teoriju. Viņai dzīvē neejot un sākās depresija, jo pirms diviem gadiem aizgāja pie zīlnieces. Tas nemaz nevarētu būt saistīts ar to, ka pirms diviem gadiem krievi iebruka Ukrainā, tāpēc rašas pulveru bizness aizgāja pa burbuli un līdz ar to viņas ienākumi. Cilvēka prāts un tā akrobātika ir fenomenāla.

Un jā, tas, ka viņai neiet, nav aizdomājusies, ka liela daļa notikumu ir tikai viņas pašas izvēles, rakstura un rīcības sekas? Nav tur pie vainas tas, ka pie zīlnieces bija. Lai gan, kas to lai zina ko viņa tur īsti pie zīlnieces meklēja 🙄😂
11.01.2025 12:58 |

Reitings 6598
CallMeAnnika @ 11.01.2025 12:39
Bet SIA IVN ir reģistrēts kopš 2024.gada maija. Sanāk, ka viņa iepriekš bija IK vai pašnodarbinātais? Ja pārreģistrē no IK uz SIA, tad parādi velkas līdzi?
Vai vēl viena versija varētu būt tā, ka viņa nav nomaksājusi VID sodu par PVN nemaksāšanu, kad bija IK, līdz ar to, viņa riskē ar savu mantu, tāpēc Mustangam ir liegums?

Viņa kaut kad iepriekš kaut kur gāja kaut ko uzzināt un sakārtot. Vēl, šķiet, izteicās ne visai labi par darbinieces kompetenci. Tas nav tas pats parāds, kas jau no tā laika velkas?
11.01.2025 13:00 |

Reitings 6598
CallMeAnnika @ 11.01.2025 12:43
Varbūt tas pat ir labi. Lai tikai atmet Joyou, jo tā ir bedre. Apgūs profesiju, sāks strādāt un sapratīs, ka profesija ienes naudu un dara labu cilvēkiem, nevis Joyou noskalo naudu podā.

Saprotu, ka viņa ir no tām, kurai patīk JOYOU darba stils. Ja viņai nebūs priekšnieka, kas nosaka darba laiku un izdarāmo darbu sarakstu, tad viņai patiks. Viņa ir brīvmāksliniece pēc būtības.
11.01.2025 13:02 |

Reitings 785
Reģ: 02.08.2022
Viņai NAV nekāda depresija. Pie īstas klīniskas depresijas cilvēks vispār nespēj funkcionēt.
Viņa to lieliski spēj, kad ir jānomet bērnus kādam un jābrauc drāzties vai dzert.
11.01.2025 13:05 |

Reitings 1912
Reģ: 15.09.2023
CallMeAnnika @ 11.01.2025 12:39
Bet SIA IVN ir reģistrēts kopš 2024.gada maija. Sanāk, ka viņa iepriekš bija IK vai pašnodarbinātais? Ja pārreģistrē no IK uz SIA, tad parādi velkas līdzi?
Vai vēl viena versija varētu būt tā, ka viņa nav nomaksājusi VID sodu par PVN nemaksāšanu, kad bija IK, līdz ar to, viņa riskē ar savu mantu, tāpēc Mustangam ir liegums?

Viņa bija pašnodarbināta persona, nesekoja līdzi finansēm un vienā brīdī viņai sākās nepatikšanas ar VID. Viņa pārsniedza pašnodarbinātā 40 000 eiro apgrozījumu par gadu, kad šī summa tiek pārsniegta, tad ir jāreģistrējas kā PVN maksātājam un jāmaksā bez visiem citiem nodokļiem arī PVN. Šo viņa palaida garām un tad VID viņai ar atpakaļejošu datumu aprēķināja PVN. Tas, ka viņa bija pašnodarbinātā un tad pārslēdzās kā PVN maksātāja, neatbrīvo viņu ne no viena nodokļa parāda, lai vai kādā statusā viņa bija. Papildus aprēķinātajam PVN, no VID seko arī soda naudas par kavējumiem.
Par cik viņai ir SIA, tad viņa kā valdes locekle un patiesā labuma guvēja, atbild ar visu savu mantu par visiem parādiem, ne tikai saviem kā privātpersona, bet arī uzņēmuma. Tāpēc ZTI ir uzlicis liegumu, jo kādu laiku jau ir spēkā likums, ka valdes locekļi atbild ar savu mantu par visu.
11.01.2025 13:11 |

Reitings 140
Reģ: 06.09.2024
Man parastajam cilvēkam var kāds izskaidrot kas Marijai ar matiem izdarīts? Tak teica ka ņems ārā krāsu un ko tur taisīs. Man izskatās bez izmaiņām. 🙄
11.01.2025 13:20 |

Reitings 5442
Reģ: 06.08.2014
Par Mašas matiem runājot. Kaut kad lasīju te, ka labi izskatās tie tumšie mati. Bet es atļaušos nepiekrist. Manuprāt, viņa ar tumšajiem matiem izskatās nu ļooti, ļooooti slikti. Es teiktu, ka diezgan lēti. Kaut kas tur tai kopskatā nav. Vai nu ādas krāsa par gaišu tumšiem matiem, bet nu, izskatās tiešām slikti viss kopumā. Nepiestāv viņai tumši mati. Vienīgie, kuri kaut cik labi izskatījās, tie bija pavisam gaišie. Laikam Rafas laikos. Bet nu, mēs zinām, un arī maša zin, cik maksā tādus matus uzturēt. Tāpēc, lai iet tumšie!🤭 tiem vismaz saknes var pa lēto ar kadu drogu krāsu piekrāsot 😄 es pati krāsoju ar Drogu matukrāsuatus, bet nuu, es jau neesmu luxury Maša 🤩😃
11.01.2025 14:00 |

10 gadi
Reitings 1334
Reģ: 11.04.2010
amnēzija @ 11.01.2025 12:54

Ja cilvēks aiziet tīri tā, uzzināt kaut ko par sevi vai lai palīdzētu sev tuvajam, kā pēc tam dzīvē tas var atspēlēties? ? Par tiem, kuri šādus pakalpojumus izmanto sliktu nodomu vadīti, piem., lai kaitētu kādam(diemžēl, bet arī šādi cilvēki ir ne mazums mūsdienās), tiem, jā, tiem es saprotu, ka tas dzīvē var atspēlēties.
Un šo visu klausoties, mazliet iesmēju. Un , kā ir ar cilvēka dizainu? ? ar to viss ok vai ok, tāpēc, ka personīgi tuvs cilvēks ar šo nodarbojas? ?

es arī tieši par cilvēka dizainu iedomājos :D un tā nav "sātana zinātne"? putra viņai galvā totālākā.
11.01.2025 14:40 |

Reitings 1758
Reģ: 25.01.2023
amnēzija @ 11.01.2025 12:58

Un jā, tas, ka viņai neiet, nav aizdomājusies, ka liela daļa notikumu ir tikai viņas pašas izvēles, rakstura un rīcības sekas? Nav tur pie vainas tas, ka pie zīlnieces bija. Lai gan, kas to lai zina ko viņa tur īsti pie zīlnieces meklēja ??
cilvēka dizains tak arī ielien cilvēkā,tas nav slikti?😁kautkādu samurgojumu tur pastāstīja.Numerooģija vispār nav saistīta ar karšu izlikšanu.
11.01.2025 15:01 |

Reitings 450
Reģ: 29.03.2021
Mashka Kakashka @ 11.01.2025 12:12

Marija bēg no savām problēmām ar iešanu pēc kafijas uz Viršiem un gulēšanu vannā stundām ilgi. Viņai besī viņas bērni, atstāj Neitu pieskatīt mazākos, kamēr pati iet pēc kafijas. Tā vietā, lai ko darītu savas situācijas uzlabošanā, meklētu darbu, viņa izdomās 101 nodarbi, lai tikai nestrādātu.

Viņām taču ir arī sava 20 eiro vērtā joyou kafija😀 tā vietā, lai filmētu, kā iet uz benzīntanku, varētu vismaz filmēt, kā taisa to savu kafiju un pie reizes kaut ko nopārdot. Bet viņai laikam tiešām galvenais tikt ārā no mājas, prom no bērniem
11.01.2025 15:22 |

Reitings 12653
Reģ: 21.09.2023
Maša nebeidz pārsteigt. Tagad viņa jūtas ietekmīga kristiete, kas palīdzēs mums nesadarboties ar sātana zinātnēm - taro, numeraloģiju. Njā, ir atrasts vainīgais! Pats nelabais! Nu tik Marijai dzīve ies uz augšu! Viņa ir uz taisna ceļa.
11.01.2025 17:10 |

Patīk
Reitings 48135
Reģ: 12.10.2022
Maša kārtējo reizi dodas uz Viršiem pēc kafijas, ignorējot savas problēmas.
Viņa stāsta, ka palaist Diānu prom nav tik skumji, jo jau plāno, kad varēs ar mazāko bērnu viņu apciemot. Lidojuma biļetes nopirks pa bērnu naudu, Diāna baros un izmitinās bez maksas. Tāds Maškas plāns.
Par ko šokējos (lai gan tas nav nekas jauns), ka pārējie bērni pavisam drīz dosies ceļojumā. Varu minēt, ka tas ir kruīzs ar omīti. Nākošais skolēnu brīvlaiks ir no 10.marta, šaubos, ka Maša domāja pavisam drīz ar 2 mēnešiem.
Kā puika pabeigs 3.klasi? Tad pats ir slims, tad māte-alkoholiķe nevar pamodināt bērnu (vai nevar pamosties pati) un atstāj mājās, tad puikam jāpieskata pa dienu sīkie, un tā uz apli. Cik no 4 mēnešiem viņš ir bijis skolā? Mēnesi? Un tagad vēl brauks ceļojumā.
Ceļojumi ir vajadzīgi, bet ne tad, ja ir jau grūtības ar mācībām un kavē skolu ikdienā. Bet Maša noteikti hepi hepi, jo 2 bērni būs prom, nebūs jāuztur šo laiku un bērnu pabalstu naudu varēs tērēt sev. Tikai tas nemazinās kredītsaistību un parādu problēmas.
11.01.2025 17:11 |

Reitings 6598
Hermiine89 @ 11.01.2025 17:10
Maša nebeidz pārsteigt. Tagad viņa jūtas ietekmīga kristiete, kas palīdzēs mums nesadarboties ar sātana zinātnēm - taro, numeraloģiju. Njā, ir atrasts vainīgais! Pats nelabais! Nu tik Marijai dzīve ies uz augšu! Viņa ir uz taisna ceļa.

Viņas pašas komandā ir taro kāršu licēja 😂
11.01.2025 17:18 |

Patīk
Reitings 48135
amnēzija @ 11.01.2025 12:54

Ja cilvēks aiziet tīri tā, uzzināt kaut ko par sevi vai lai palīdzētu sev tuvajam, kā pēc tam dzīvē tas var atspēlēties? ? Par tiem, kuri šādus pakalpojumus izmanto sliktu nodomu vadīti, piem., lai kaitētu kādam(diemžēl, bet arī šādi cilvēki ir ne mazums mūsdienās), tiem, jā, tiem es saprotu, ka tas dzīvē var atspēlēties.
Un šo visu klausoties, mazliet iesmēju. Un , kā ir ar cilvēka dizainu? ? ar to viss ok vai ok, tāpēc, ka personīgi tuvs cilvēks ar šo nodarbojas? ?
Es vienu brīdi cerēju, ka Maša tomēr saņemsies, sāks strādāt, kļūs par apmierinošu, vismaz kaut cik atbildīgu māti, bet pēc šodienas storijiem saprotu, ka viņa ir nolemta pilnīgam sabrukumam.
Ja sāk meklēt savu problēmu iemeslus vairākus gadus atpakaļ un izdomāt, ko, kurš, kāpēc ir vainīgs pie viņas šī brīža situācijas, tad tur nav izejas uz pozitīvu iznākumu.
Maša nespēj un negrib atzīt, ka viņa nespēj uzņemties atbildību un pie visa vainīgas ir viņas dzīves izvēles, nevis kāds cits. Zīlniece taču neteica, lai ņem ātros kredītus, reklamē Biodronu bez #reklāma un piedēvē zāļu īpašības, ignorē parādsaistības un visu dienu guļ vannā. Tās ir Mašas dzīves nepareizās izvēles, no kurām viņai nav mācība, tāpēc ka ignorē visas problēmas.
Marijas dzīve gada laikā ir būtiski pasliktinājusies. Kas būs vēl pēc gada?
11.01.2025 17:30 |

10 gadiPatīk
Reitings 4723
Reģ: 03.11.2012
Stefania @ 11.01.2025 15:22

Viņām taču ir arī sava 20 eiro vērtā joyou kafija? tā vietā, lai filmētu, kā iet uz benzīntanku, varētu vismaz filmēt, kā taisa to savu kafiju un pie reizes kaut ko nopārdot. Bet viņai laikam tiešām galvenais tikt ārā no mājas, prom no bērniem

Es arī par to iedomājos, viņa taču varēja kā Didra, priekšā un pakaļā reklamēt savu kafiju un pie reizes veicināt pārdošanu. Es gan nezinu, cik Latvijā maksā līdzņemšanas kafija, bet tie varētu būt 3-4€, ne?
Tad rupji rēķinot viņai atmaksātos pirkt savu joyou kafiju + būtu ko reklamēt, varētu kļūt par jauno kafijas Karalieni, jo cik skatos, viņas savu kafiju tā baigi nemaz nereklamē.
11.01.2025 17:50 |

Reitings 140
Reģ: 06.09.2024
A kāda starpība ticēt dievam, horoskopiem, tarologam vai Zsv vecītim. Nekas no tā visa neeksistē un viss ir izdomājums.
Un šitas, ka viņai slikti ir dēļ melnajām zintīm 🧙‍♀️ ir tipisks sektas skaidrojums, pats ne pie kā neesi vainīgs, nabadziņš, nāc tik uz sektu, maksā biedra naudu un mēs tevi apestīsim, pašam neko nedarot un neuznemoties nekādu atbildību.
Tumsoņa. Karoč tā arī viņai vajag ka viņai neiet, naturāli nulle līdzjūtības.
11.01.2025 17:52 |

Patīk
Reitings 48135
vivii @ 11.01.2025 17:50

Es arī par to iedomājos, viņa taču varēja kā Didra, priekšā un pakaļā reklamēt savu kafiju un pie reizes veicināt pārdošanu. Es gan nezinu, cik Latvijā maksā līdzņemšanas kafija, bet tie varētu būt 3-4€, ne?
Tad rupji rēķinot viņai atmaksātos pirkt savu joyou kafiju + būtu ko reklamēt, varētu kļūt par jauno kafijas Karalieni, jo cik skatos, viņas savu kafiju tā baigi nemaz nereklamē.
Kafija DUS maksā ap 2,50-3 eiro. Varbūt ar atlaižu karti ir lētāk, bet virs 2 eiro.
Arī Kača nereklamē Joyou kafiju. Kafijas banku reklamē biežāk nekā savu mīļākā veikala kafiju. :D Kafijas banka noteikti samaksā vairāk nekā cilvēki pērk Joyou kafiju par 40 eiro/kg. 500g maksā 19,90 eiro. Un iespējams tā kafija garšo slikti.
11.01.2025 18:02 |

Patīk
Reitings 48135
Egita: es daudz ko nevaru ēst un es tiešām brokastīs tiešām neēstu cukurotas maizītes.
Arī Egita: es nevaru sagaidīt, kad varēšu dzert Joyou kokteiļus.
:D :D :D Tajā bulkā noteikti ir mazāk cukura nekā viena kokteiļa porcijā.
11.01.2025 18:06 |

Reitings 222
Reģ: 09.06.2015
Katrīne taču arī ir ASV, vai pat Kalifornijā nebija?
Vai savos storijos,kaut ko par ugunsgrēku ir runājuši vai viņai tādas globālas lietas pie kājas?
11.01.2025 18:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits