Bea ir Mašas vienīgais mētelis. Ir ziema, viņai nav nekas cits, ko vilkt.Dainuviete @ 09.01.2025 17:15
Jā, tas Bea mētelis un hūdijs ir augstākā pilotāža :D
Tiešām kā bomžiem - tie jau ar visādas pērles atrod pie miskastēm, tad nu savelk visu ko un defilē kā no Parīzes modesskates.
CallMeAnnika @ 09.01.2025 19:01Bea ir Mašas vienīgais mētelis. Ir ziema, viņai nav nekas cits, ko vilkt.
Kur palikušas viņas drēbes, ko agrāk pirka? Ziedu laikos katru nedēļu gāja iepirkties, un tas nebija tik sen, nepilni 3 gadi atpakaļ. Man ir mētelis, kuru valkāju jau sesto gadu, ziemu. Katru otro gadu papildinu savu ziemas garderobi, bet, ja ieguldās klasiskās un kvalitatīvās lietās, tad tās kalpos ļoti daudzas sezonas.
Centrāltirgus AlkāneSantaC @ 09.01.2025 12:37Maškai laikam uz pohām salst, sēž savā kažokā ar toneri matos. ?
Rumblerx @ 09.01.2025 21:23Tas vienīgais mētelītis arī jau izskatās krietni panēsāts un izplūkāts. Jā, saprotu, ka krāsa tāda kāda viņa ir, bet kombinācijā ar Mašku viņš izskatās novalkāts un netīrs.
bēdīgākais tas, ka tas pat nav toneris, bet gan vienkārši netīri mati 😅😅😅😅😅SantaC @ 09.01.2025 12:37Maškai laikam uz pohām salst, sēž savā kažokā ar toneri matos. ?
amnēzija @ 09.01.2025 22:53
Tieši nodomāju, ka nepieciešama ķīmiskā tīrīšana. Izskatās ļoti necili - novalkāts un nobružāts.
Vari, lūdzu, paskaidrot, ko ar šo domāji?Kārena @ 10.01.2025 02:42Starp citu! Man te arī raksta no Robčika profila! un satikšot mani tūlīt! ?
sauliiite.paula @ 10.01.2025 11:32Es vispār brīnos par to, ka Marijas bērni nav izmesti no izglītības iestādēm par to, ka viņi netiek regulāri apmeklēti, kā arī neklauvē bāriņtiesa/sociālais dienests. Tā bezatbildība ir vienkārši unikāla.
be.beta @ 07.01.2025 18:27also Maska - "ir pieņemts, ka sabiedriskais ir priekš lohiem un bomžiem- man nav problēmu" - tiesi kā radīts priekš tevis :D
Mashka Kakashka @ 10.01.2025 12:26Marija stāsta, ka viņai ātri mati aug, stāsta un rāda, ka maijā bijis karē griezums līdz ausīm.
Tikmēr pati ieliek bildi no maija, kur mati nav bijuši līdz ausīm. ?
Marijai ir Minhauzena sindroms, neprot melot pat ticami. ?
Vai tūlīt sekos Occubas reklāma? ?????? Tādas pulvergalvas, nu kā var būt tik tupas radības.
P.S. Cilvēkam mēneša laikā izaug aptuveni 1cm mati, tas ir tas garums kas viņai no maija ataudzis. ?
Redwine @ 07.01.2025 14:13
VID liegumu tā nenoņems vienkārši , tur viss jāatmaksā līdz kapeikai