Ņem savus vārdus atpakaļ. :D Mašai šovakar būs s*x. Brauc divatā ar Robi, acis aizdzertas, pati tik hepi hepi.Mashka Kakashka @ 08.01.2025 21:07
Nedomāju, ka viņiem tur kaut kas ir. Ir atbraukusi Diāna un Roberts ir viņu kopīgais draugs no visa bara, izskatās, ka visi sanākuši vienkārši kopā. Bet Marija jau nevar neielikt bildi ar vīrieti. Ja viņai ar Robertu kaut kas būtu, tad būtu redzamas kopējas bildes storijos, ietu kopā pusdienās. Vienkārši satikās kopējā draugu barā. Marija nevar neielikt nevienu savu joberi, ar visiem jāvirinās savos storijos, tāpat kā virina savu kājstarpi storijos.
Tāpēc arī Maša bildējas no visiem rakursiem ar Robi, jo viņai neviens neraksta. :D Iepriekš visa tā uzsvēršana, ka esmu pieprasīta, man tik daudzi raksta. Maša, paskaties uz sevi ikdienā. Neviens normāls vīrietis negribēs māti, kura ir katastrofa attiecībā uz bērniem, alkoholiķe, mele, vieglas uzvedības sieviete, slinka un vēl parādos līdz ausīm. Uz one night stand perfekti piemērota.krmmm @ 08.01.2025 21:32
Jau tā bildēšanās vien ir pusaudziska ākstīšanās, kas arī liecina par pašcieņas trūkumu. Ja vīrietis tevi ir tā vazājis aiz deguna, pircis tevi par austerēm un atteicies uzņemties jebkādu nopietnāku attieksmi pret tevi, tad tu koķeti ar viņu nebildējies un neplāties "pa jokam" instagramā.
CallMeAnnika @ 08.01.2025 22:41Tāpēc arī Maša bildējas no visiem rakursiem ar Robi, jo viņai neviens neraksta. :D Iepriekš visa tā uzsvēršana, ka esmu pieprasīta, man tik daudzi raksta. Maša, paskaties uz sevi ikdienā. Neviens normāls vīrietis negribēs māti, kura ir katastrofa attiecībā uz bērniem, alkoholiķe, mele, vieglas uzvedības sieviete, slinka un vēl parādos līdz ausīm. Uz one night stand perfekti piemērota.
Mašai vajag bagātu vīrieti nevis nodzērušos wannabe dziedātāju. Vai tiešām kāds Mašas-alkoholiķes dēļ izpostīs biznesu, labu dzīvi un no labas dzīves nolaidīsies līdz bankrotam? Var jau būt, bet Mašas gaidas pret vīrieti ir daudz augstākas nekā Lienei.Meitttene @ 08.01.2025 22:51
Nu, nezinu, apraksts pilnībā atbilst Kiviču Lienei, un re, atradās, kas viņu paņem un nogrimst kopā. ?⚓️
CallMeAnnika @ 08.01.2025 23:00Mašai vajag bagātu vīrieti nevis nodzērušos wannabe dziedātāju. Vai tiešām kāds Mašas-alkoholiķes dēļ izpostīs biznesu, labu dzīvi un no labas dzīves nolaidīsies līdz bankrotam? Var jau būt, bet Mašas gaidas pret vīrieti ir daudz augstākas nekā Lienei.
Par brīnumu šorīt aizveda, pat nebija slinkums braukt ar sabiedrisko. Laikam tāpēc, lai pa dienu bērni ir prom un varētu izklaidēties ar draudzenēm. To arī vajag, bet kurā brīdī Maša strādā?magdalena333 @ 09.01.2025 05:23Diez Marijai neseko neviens no Īlons vai Vitas grupiņas vecākiem, ja es būtu kāds no vecākiem un redzētu šo, es pārliecinātos vai bērni ir bērnudārzā, ja nebūtu, tad ziņotu šo audzinātājām, ka māte iepriekšējā vakarā kārtējo reizi plosījās sadzērusies, varbūt audzinātājas noorganizētu sociālo dienestu viņai uz papēžiem, vai arī, ja šī iemesla dēļ bērni netiek vesti uz mācību iestādi, lai atskaita, māte sēž katru dienu mājās, tad, lai pati ņemas ar bērniem, bet neaizņem vietu dārziņā kam to tiešām vajag.
CallMeAnnika @ 09.01.2025 09:07Vai es pareizi sapratu, ka vakar 9gadnieks pieskatīja mazākos bērnus visu vakaru, kamēr māte-alkoholiķe dzēra? Atnāca mājās ap 22, nolika mazos gulēt, un 9gadnieks aizgāja gulēt vēlāk, no rīta ceļoties ar asarām.
magdalena333 @ 09.01.2025 05:23Diez Marijai neseko neviens no Īlons vai Vitas grupiņas vecākiem, ja es būtu kāds no vecākiem un redzētu šo, es pārliecinātos vai bērni ir bērnudārzā, ja nebūtu, tad ziņotu šo audzinātājām, ka māte iepriekšējā vakarā kārtējo reizi plosījās sadzērusies, varbūt audzinātājas noorganizētu sociālo dienestu viņai uz papēžiem, vai arī, ja šī iemesla dēļ bērni netiek vesti uz mācību iestādi, lai atskaita, māte sēž katru dienu mājās, tad, lai pati ņemas ar bērniem, bet neaizņem vietu dārziņā kam to tiešām vajag.
Tusnelda @ 08.01.2025 23:39
Liene intervijās lepni vāvuļoja, ka viņai esot ļoooti augstas prasības! Bet beigās bija laimīga, ka dabūja kaut vai tādu pamuļķi kā Kivičs. Jo labāku ņēmēju nebija!
Tev šķiet, ka viņa citiem stāsta par saviem parādiem? Ja visu laiku prasīs Robertam, lai atved, aizved, tad noteikti rodas jautājums, kāpēc pati nevar, jo auto taču ir. :D Un Maša vēl joprojām Mustangu nav atrādījusi, kā solīja. :Dmagdalena333 @ 09.01.2025 11:28Kad Marijai ir jāiet izklaidēties, tad redz var saņemties piektdienā bērnus aizvest pat ar visu pohu.
Marija šorīt izskatās max slikti, sejā redzamas sekas no dzeršanas, nu nevar pateikt, ka viņai ir 30 gadi, seja ir ļoti sliktā stāvoklī, uzpūtusies, rikas trīc, viņa ļoti strauji noveco.
Māte atkal apdzērusies un pat nezin cikos bērns ieiet gulēt, nebūtu jātiekas ar Diānu noteikti atstātu Neitu mājās, jo pati ari nemaz negribētu līst ārā no gultas.
Marijai lielie prieki, ka Robčiks uz sauszemes, gan jau cer, ka šis ik pa laikam būs šoferis viņai, un varbūt, ka tiks uzaicināta uz kādu austeri izelpot.
CallMeAnnika @ 09.01.2025 16:32Tev šķiet, ka viņa citiem stāsta par saviem parādiem? Ja visu laiku prasīs Robertam, lai atved, aizved, tad noteikti rodas jautājums, kāpēc pati nevar, jo auto taču ir. :D Un Maša vēl joprojām Mustangu nav atrādījusi, kā solīja. :D
Mashka Kakashka @ 09.01.2025 17:08Marija vakar bija normālā pip***. Acis katra uz savu pusi, dzēruma runasveids un aiziet gulēt, kamēr bērni neguļ, gan jau no reibuma atrubījās. Marijas uzvedība un izskats ir kā Origo dzērājai. Tas plušķainais mētelis visu viņas kopskatu vēl vairāk pietuvina Origo apkārtnes dzērājām. Drausmīgi!
Bea ir Mašas vienīgais mētelis. Ir ziema, viņai nav nekas cits, ko vilkt.Dainuviete @ 09.01.2025 17:15
Jā, tas Bea mētelis un hūdijs ir augstākā pilotāža :D
Tiešām kā bomžiem - tie jau ar visādas pērles atrod pie miskastēm, tad nu savelk visu ko un defilē kā no Parīzes modesskates.