ilūzija @ 08.01.2025 00:28jā šis meitenēm traki, . visu laiku cer , ka kāds līderis izcels saulītē …ja viņas būs tās , kas izšaus tos tūkstošus .
Ps ,Marija , Marija šeit un tur forumá - tikmēr Egitai būs zobi pa velti , kā saka -forums rej , karavāna iet tālāk …
ilūzija @ 08.01.2025 00:28jā šis meitenēm traki, . visu laiku cer , ka kāds līderis izcels saulītē …ja viņas būs tās , kas izšaus tos tūkstošus .
Ps ,Marija , Marija šeit un tur forumá - tikmēr Egitai būs zobi pa velti , kā saka -forums rej , karavāna iet tālāk …
CallMeAnnika @ 07.01.2025 23:14Vai tad par iepazīšanās maksā? Tas jau nav ĢB vai SBF, kur dienu dienā kamera seko un filmē visu.
Sākotnēji domāju, ka varbūt tas ir Ēdienkartē randiņš, bet tad Mašai būtu jātaisa vīrietim ēst, vai, ja otrādi, tad viņai būtu jādodas 3 vakarus pie dažādiem vīriešiem. Visticamāk šis atkrīt, bet varbūt rīt atkal dosies filmēties.
Labāk sāc šodien savu atslodzi ar cukurotajiem kokteiļiem, un nodrošini arī sev zobārstu, jo cukurs bojā zobus. :)ilūzija @ 08.01.2025 00:28jā šis meitenēm traki, . visu laiku cer , ka kāds līderis izcels saulītē …ja viņas būs tās , kas izšaus tos tūkstošus .
začeits @ 08.01.2025 12:18Tieši cik ļoti ir jābēg no savas dzīves, lai savu bezbēbīšu dārgo laiku un finanses veltītu tam, lai zvilnētu ķinītī?
Kā kino viņas finansiālā situācijā var būt prioritāte, uz ko tērēt naudu? Nu kāāāā?
Un laiks. Tas taču ir tāda vērtība, kad sīkie ir iestādēs, bet ko viņa pat to laiku dara... ?
Agrāk teica, ka visu var pati atļauties, cik labi, ka var nopirkt ko un kad grib, nav jāskatās uz cenām, bet tagad neko vairs bez sadarbībām nevar nopirkt. Pat grūtnieču džinsi pa 40 eiro bija žēl.amnēzija @ 08.01.2025 00:45
Tas, ka Egitai būs zobi par velti, tas tā kā kaut kāds baigais sasniegums? Es augstāk vērtētu to, kura pati sev to visu apmaksā nevis sadarbībās sarunā. Lai tik turpina iet tā karavāna. ?
Katrs tērē savus materiālos līdzekļus kā vēlas,
Maša sevi vienmēr pozicionējusi kā līderi un skaitļu cilvēku, bet neprot ne komunicēt, ne iedvesmot, ne vadīt. Viss, ko viņa ir izdarījusi, ir iedzinusi sevi bankrotā. Ja tāds bija mērķis, tad viņa tiešām ir skaitļu cilvēks. :Damnēzija @ 08.01.2025 13:22
Katrs tērē savus materiālos līdzekļus kā vēlas, bet to, ka ar laika un budžeta plānošanu ir galīgi garām, tas gan manāms. Lai arī cik ļoti viņa būtu "skaitļu cilvēks"(viņa to par sevi pati bieži saka), nu tā skaitīt ir "jāprot", lai uztaisītu sev tik pamatīgas materiālās problēmas.
CallMeAnnika @ 08.01.2025 13:36Agrāk teica, ka visu var pati atļauties, cik labi, ka var nopirkt ko un kad grib, nav jāskatās uz cenām, bet tagad neko vairs bez sadarbībām nevar nopirkt. Pat grūtnieču džinsi pa 40 eiro bija žēl.
Vai viņa nopirka matraci? Diezgan ilgi storijos par to gaudoja, ka nespēj izgulēties. :D Sadarbību, protams, neviens neiedeva.
začeits @ 08.01.2025 13:43
Jā, protams, ja esi atbildīgs tikai pats par sevi un tev nav finansiālu saistību/parādu.
Ignorē savas parādsaistības. Nav pirmā reize. PTAC vēstules arī ilgi ignorēja, domāja, ka neuzliks sodu, bet rezultātā saņēma 1600 eiro sodu. Pēc gada! Neviens uzreiz neliek sodu, tiek sūtīti brīdinājumi, dota iespēja komunicēt, bet Maša domā, ka labāk pagulēs vai ieies vanniņā, un problēmas būs "izgaisušas". :DZabiite @ 08.01.2025 13:58Es kaut ko,laikam esmu palaidusi garām. Kāpēc Mašas mustangs ir apķīlāts? ?
jā, man līdzīgas domas. Viss tiek darīts (apzināti vai nē), lai neieraudzītu patieso situāciju, kurā viņa atrodas. Gan tā tupēšana vannā stundām, gan "vienītī baudu kino" - a kas, vai tad es neesmu pelnījusi?, gan filmēšanās (iespējams pat bez atlīdzības) kaut kādā "projektā".... Viss, lai tikai aizņemtu galvu ar ko citu, lai NAV jāskatās un jāierauga REALITĀTE. arī tā emociju nejušana ir dīvaina. varbūt no AD, ja protams viņa tos dzer. lai gan... kopā ar sārto vīnu nav diez ko palīdzoša kombinācija. jā, jādomā arī par savu dzīvi, viņas iespaidā. Vai es vienmēr un visur redzu patieso situāciju vai arī aizmigloju skatienu, jo realitāti negribās, jo jūtams, ka tas būs nepatīkami vai sāpīgi. vienīgais, kas ir skaidrs, ka nav iespējama izeja no situācijas, kamēr TU to neredzi un nesaproti. jo ilgāk tupēsi ar rozā brillēm no pagātnes, jo sūdīgāks būs izejas punkts! diemžēl.začeits @ 08.01.2025 12:18Tieši cik ļoti ir jābēg no savas dzīves, lai savu bezbēbīšu dārgo laiku un finanses veltītu tam, lai zvilnētu ķinītī?
Kā kino viņas finansiālā situācijā var būt prioritāte, uz ko tērēt naudu? Nu kāāāā?
Un laiks. Tas taču ir tāda vērtība, kad sīkie ir iestādēs, bet ko viņa pat to laiku dara... ?
Man gan šķiet, ka tā emociju neizjušana un taisnošanās storiji bija tāpēc, ka vakar šeit rakstīja, ka Maša, ieraugot savu sirdsdraudzeni, bija vairāk šokā, ne priecīga.marfina @ 08.01.2025 14:33jā, man līdzīgas domas. Viss tiek darīts (apzināti vai nē), lai neieraudzītu patieso situāciju, kurā viņa atrodas. Gan tā tupēšana vannā stundām, gan "vienītī baudu kino" - a kas, vai tad es neesmu pelnījusi?, gan filmēšanās (iespējams pat bez atlīdzības) kaut kādā "projektā".... Viss, lai tikai aizņemtu galvu ar ko citu, lai NAV jāskatās un jāierauga REALITĀTE. arī tā emociju nejušana ir dīvaina. varbūt no AD, ja protams viņa tos dzer. lai gan... kopā ar sārto vīnu nav diez ko palīdzoša kombinācija. jā, jādomā arī par savu dzīvi, viņas iespaidā. Vai es vienmēr un visur redzu patieso situāciju vai arī aizmigloju skatienu, jo realitāti negribās, jo jūtams, ka tas būs nepatīkami vai sāpīgi. vienīgais, kas ir skaidrs, ka nav iespējama izeja no situācijas, kamēr TU to neredzi un nesaproti. jo ilgāk tupēsi ar rozā brillēm no pagātnes, jo sūdīgāks būs izejas punkts! diemžēl.
bišķiņ jau bija līdzīgi ar sejas izteiksmi, kādu filmās rāda, ka vīrs vai sieva par ātru atgriežas mājās un pieķer krāpnieku ar mīļāko gultā. :DCallMeAnnika @ 08.01.2025 14:50Man gan šķiet, ka tā emociju neizjušana un taisnošanās storiji bija tāpēc, ka vakar šeit rakstīja, ka Maša, ieraugot savu sirdsdraudzeni, bija vairāk šokā, ne priecīga.
Gan jau tiešām bija šoks, jo jāaicina mājās, bet mājās ir miskaste. Ja visu dienu guļ gultā un vannā, bērni nepieskatīti vanda māju, tad tur varētu būt liels haoss.
CallMeAnnika @ 08.01.2025 14:50Man gan šķiet, ka tā emociju neizjušana un taisnošanās storiji bija tāpēc, ka vakar šeit rakstīja, ka Maša, ieraugot savu sirdsdraudzeni, bija vairāk šokā, ne priecīga.
Gan jau tiešām bija šoks, jo jāaicina mājās, bet mājās ir miskaste. Ja visu dienu guļ gultā un vannā, bērni nepieskatīti vanda māju, tad tur varētu būt liels haoss.