Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 27
Reģ: 06.01.2025
Blauak ir piezemētaka, nav runājusi augstprātīgi pret citiem, tāpēc uzdrošinājās lūgt haltūras. Marijas vietā es pazustu no sociālajiem tīkliem neko nepaskaidrojot vai pasakot, ka nepieciešams laiks savai dzīvei, un sameklētu parastu darbu, jo pat jauns tīkla mārketings neko nedos, cik daudzas lēkā no viena uz otru. Noslēpties interneta vidē varbūt viņai būtu mazāk apkaunojoši nekā publiski ar visu dalīties. Viņa kopš 2022.gada ir tikai slīdējusi uz leju. Skaista nebija nekad, bet bija nauda, tāpēc bija kopta, un attiecības nebija ar visiem sarāvusi. Ja viņa neatradīs jaunu darbu, viņai ar steigu jāmeklē vīrietis, kas gribēs viņu un bērnus uzturēt, bet vai tāds atradīsies.. varbūt kāds ārzemnieks, kuram ir 70 gadi, kurš nevar atrast tradicionāli skaisto sugar baby un Marija salīdzinoši liksies hot. :D
06.01.2025 09:19 |

Reitings 633
Reģ: 13.09.2021
Mashka Kakashka @ 05.01.2025 22:39
Jā, Marija, nu pizģec, kamēr Ziepniekkalna Marija cenšas būt seksīga savos storijos un rāda nabu, tikmēr viņas bērns atrāda mātes vīna korķi un vīna attaisāmo. ???? Hahahahaha.. Rēcu pilnā balsī.

Bet es nobrīnījos, ka viņi ir tik ļoti pazudusi, ka pat nepiefiksē to korķi un nopublicē tādus story. Viņa taču redzēja, ka tas korķis bija manāms video.. tajā pat laikā ik pa brīdim, kad nav slinkums, uzsver, ka viņa taču jau mēnešiem nedzer.
06.01.2025 09:46 |

Reitings 166
Reģ: 12.09.2019
Un Maška atkal savu puiku neaizved uz skolu. Neita saka, ka sāp auss. Gan jau pašai poha, nevis bērnam auss sāp. Marija atkal varēs iet vanniņā un būt hepī hepī. Tā vien liekas, ka Marija priecājas par ikvienu lielā bērna argumentu neiet uz skolu, jo tādējādi pati iegūst bezmaksa aukli. Man bērns šorīt teica, ka negrib uz skolu, vai tas bija iemesls neiet? Nē, jo bērniem ir jāiet skolā, jāmācas, lai nebūtu savā dzīvē jātirgo pulveri.
Kristapam būtu tai kazai jāatņem bērns! Dzen arvien lielākā postā ne tikai sevi, bet arī bērnus.
06.01.2025 09:47 |

Reitings 895
Reģ: 21.11.2023
amnēzija @ 05.01.2025 22:25

Un lūpas uzkrāsotas, lai nevar redzēt to apakšlūpu tumši sarkanajā krāsā, ko no rīta kāda bija piefiksējusi? ?

Bet kā ir jādzer un cik daudz ir jādzer, lai šādi iekrāsojas apakšlūpa?
Man garšo sarkanvīns, reizēm esmu atļāvusies pa vakariem kādu glāzi iedzert, bet neatceros ka man būtu šādi.
Ja jau Maškai ir tāds Minhauzena sindroms, varbūt arī viņas stāsts par psihologu, AD un apstiprinātu depresiju arī ir tik kārtējā pasaciņa ko lej saviem sekotājiem.
Nav vilkme un piķis, sēž un tēlo depresiju, kolīdz kāda neliela vilkme, piķis vināram - tā uzreiz hepī hepī un lekā storijos - plusā vēl bērni kādam nogrūzti, atradusi kādu joberi un uzpošas.
Sieviete cirks! Un ko teiks, ka pa īstam depresija viņu piemeklēs, jo šādi noliedzot realitāti un dzīvojot utopijā, imperatorei tiešām var slikti beigties.
06.01.2025 09:50 |

Reitings 118
Reģ: 03.08.2024
Tieši nodomāju, ka gan jau pēc vakardienas korķa šodien atkal pidžamdiena visai Mašas ģimenei. Kā tad. Nu kur var būt tik bezatbildīga švamme?
06.01.2025 09:50 |

Reitings 6599
Reģ: 20.09.2022
Claire @ 06.01.2025 09:47
Un Maška atkal savu puiku neaizved uz skolu. Neita saka, ka sāp auss. Gan jau pašai poha, nevis bērnam auss sāp. Marija atkal varēs iet vanniņā un būt hepī hepī. Tā vien liekas, ka Marija priecājas par ikvienu lielā bērna argumentu neiet uz skolu, jo tādējādi pati iegūst bezmaksa aukli. Man bērns šorīt teica, ka negrib uz skolu, vai tas bija iemesls neiet? Nē, jo bērniem ir jāiet skolā, jāmācas, lai nebūtu savā dzīvē jātirgo pulveri.
Kristapam būtu tai kazai jāatņem bērns! Dzen arvien lielākā postā ne tikai sevi, bet arī bērnus.

Kas to lai zina. Viņam ar ausīm jau iepriekš bija kaut kādas problēmas. Un vakar vienā storijā varēja redzēt, ka viņam diezgan pliks kakls, varbūt kādā brīdī arī auss bijusi plika un vējš sapūta.
06.01.2025 10:02 |

Reitings 1959
Reģ: 27.04.2023
liilac @ 06.01.2025 09:46

Bet es nobrīnījos, ka viņi ir tik ļoti pazudusi, ka pat nepiefiksē to korķi un nopublicē tādus story. Viņa taču redzēja, ka tas korķis bija manāms video.. tajā pat laikā ik pa brīdim, kad nav slinkums, uzsver, ka viņa taču jau mēnešiem nedzer.

Nu ko Jūs, tas tak bezalkoholiskais vīns ganjau bija💯💪
A Jūs uzreiz- Masha dzer😂 Masha ir svētā. Beidziet😂
06.01.2025 10:10 |

Reitings 693
Reģ: 13.07.2024
Pēc šī saprotu , ka vispirms jaunais produkts iznāk Krievijā?
06.01.2025 11:08 |

Reitings 40132
Reģ: 10.11.2022
Hepī, hepī, maška atkal no rīta netika augšā. Viņa esot cīrulis, ha, ha, ha, kur tik ļoti var muldēt. Tikko visi pa kalnu dragāja un Ilons ratiņos gulēja vienā kombinezonā. Maška-mamaška, tev ir 3 bērni un tu esi pilnīga dura. Vai arī tu speciāli dari visu, lai bērni slimo un tu vari pa gultu vārtīties un depresiju tēlot?
06.01.2025 11:31 |

Reitings 6599
Redwine @ 06.01.2025 11:08
Pēc šī saprotu , ka vispirms jaunais produkts iznāk Krievijā?

Krievijā ir vecais zaļais drains. Šeit ir domāts, ka prezentācija krievu valodā un latviešu valodā.
06.01.2025 11:43 |

Patīk
Reitings 48182
Reģ: 12.10.2022
amnēzija @ 05.01.2025 22:29

Jo, bez intrigām viņai nav ar ko sekotājus noturēt.
Saprotu, ka viņa grib grāmatu par savu dzīvi rakstīt? Diez, kurš to grāmatu pirks un kuram tā šķistu saistoša? ? lai pats uzrakstītu grāmatu, jābūt bagātai valodai, prasmei izteikties. Storiji, publikācijas - tur viss tādā primitīvā valodā ar gramatikas un interpunkcijas kļūdām. Protams, pirms izdod grāmatu to it kā vēl rediģē kāds, bet nu tāpat..
Esmu gatava nopirkt un izlasīt grāmatu no vāka līdz vākam par Mašas dzīvesstāstu, bet īsto, reālo dzīvesstāstu, nevis viņas rozā poniju pasauli. :D
06.01.2025 12:10 |

Patīk
Reitings 48182
Airbaltic @ 06.01.2025 09:11

Itālijā Blauak bija modele, bilde izskatās no fotosesijas. Viņai no seriāliem arī varēsi atrast video apakšveļā, bet tas nereprezentē viņas Instagramu.
Respect Blauak, ka atzīst situāciju un meklē jebkādas haltūras. Daudzi radoši cilvēki dzīvo no projekta uz projektu, bez finanšu pratības. Paskatieties uz Kasparu Zāli :D
Viņa ieberzās ar jojo, tagad būtu jāizstājas no tā. Haltūras, ko viņa meklē, ir labi īstermiņam, bet ilglaicīgākam labumam lai apgūst profesiju (kā Madara Rābe izmācījās par grāmatvedi) vai iziet skaistumkopšanas speciālista kursus.
Bet nebrīnīšos, ja turpinās jojo kamēr neatradīs ko ienesīgāku vai viņas vīrs nepateiks stop, jo viņa daudzos jautājumos ir naiva, nezinoša un negrib iedziļināties.
Nesalīdziniet ar Mašu, divi dažādi cilvēki, Mašai ir ļaunprātība iekšā, Blauak par maz prāta, lai saprastu, ka jojo ir skams.
Cilvēkam, kuram ir divi bērni, mājdzīvnieki, ģimene, vajadzētu būt atbildīgākam un racionāli domājošam.
Tas, ka ir viens, divi, trīs projekti, tas nozīmē īstermiņa labumu un darbu. Kā tu raksti - vajag apgūt profesiju, lai būtu stabilitāte, vai vismaz strādāt paralēli pusslodzes darbiņu ar visām sociālajām garantijām. Šeit ir negribēšana, tāpēc arī ir Joyou, jo domā, ka viegla nauda, bet rezultātā vēl paņem kredītu, lai veiktu pasūtījumu un iekrīt dziļākā bedrē.
Es arī rakstīju, ka Blauak malacis, ka atzīst un meklē kā piepelnīties, bet turpināt reklamēt Joyou ir nožēlojami.
06.01.2025 12:15 |

Reitings 2306
Reģ: 30.05.2024
Jā, Blauak jau nu riktīgi labā 😅 Sēž tik tiktok live un vervelē krieviski, vācot sev īsto auditoriju 😂 Drīzāk pieteiksies nākamajam šovam vai piramīdai, lai tik nebūtu jāstrādā.
06.01.2025 12:36 |

Reitings 6599
Sunlight @ 06.01.2025 12:36
Jā, Blauak jau nu riktīgi labā ? Sēž tik tiktok live un vervelē krieviski, vācot sev īsto auditoriju ? Drīzāk pieteiksies nākamajam šovam vai piramīdai, lai tik nebūtu jāstrādā.

Viņai taču tagad ukraiņu fanu pa pilnam, tāpēc noteikti ir tā vervelēšana krievu valodā.
06.01.2025 12:55 |

Patīk
Reitings 48182
Airbaltic @ 06.01.2025 09:19
Blauak ir piezemētaka, nav runājusi augstprātīgi pret citiem, tāpēc uzdrošinājās lūgt haltūras. Marijas vietā es pazustu no sociālajiem tīkliem neko nepaskaidrojot vai pasakot, ka nepieciešams laiks savai dzīvei, un sameklētu parastu darbu, jo pat jauns tīkla mārketings neko nedos, cik daudzas lēkā no viena uz otru. Noslēpties interneta vidē varbūt viņai būtu mazāk apkaunojoši nekā publiski ar visu dalīties. Viņa kopš 2022.gada ir tikai slīdējusi uz leju. Skaista nebija nekad, bet bija nauda, tāpēc bija kopta, un attiecības nebija ar visiem sarāvusi. Ja viņa neatradīs jaunu darbu, viņai ar steigu jāmeklē vīrietis, kas gribēs viņu un bērnus uzturēt, bet vai tāds atradīsies.. varbūt kāds ārzemnieks, kuram ir 70 gadi, kurš nevar atrast tradicionāli skaisto sugar baby un Marija salīdzinoši liksies hot. :D
Mašai vajag bagātu ārzemnieku, un uz tādiem jau rindā stāv sievietes, kuras tīko pēc bagātiem papikiem. Maša ir mūžam nogurusi, aizpampusi mājsaimniece-alkoholiķe. Nu kuram tādu vajag? Pat parastam latvju bāleliņam tādas kā Maša vajadzīgas uz vienu nakti vai labākajā gadījumā FWB. Ne tur mīlestība, ne rūpes, ne cieņa no Mašas puses, tikai mērķis, lai vīrietis uzturētu viņu un visu viņas taboru.
06.01.2025 12:56 |

Reitings 24850
Reģ: 18.08.2022
Es tā pēkšņi iedomājos,kur pazudis Mašas “brālis” nu tas čoms pie kura uz dāču brauca katru nogali,kopš Mašas dzimšanas dienas nav manǐts ne?
06.01.2025 14:24 |

Patīk
Reitings 48182
Dainuviete @ 06.01.2025 09:50

Bet kā ir jādzer un cik daudz ir jādzer, lai šādi iekrāsojas apakšlūpa?
Man garšo sarkanvīns, reizēm esmu atļāvusies pa vakariem kādu glāzi iedzert, bet neatceros ka man būtu šādi.
Ja jau Maškai ir tāds Minhauzena sindroms, varbūt arī viņas stāsts par psihologu, AD un apstiprinātu depresiju arī ir tik kārtējā pasaciņa ko lej saviem sekotājiem.
Nav vilkme un piķis, sēž un tēlo depresiju, kolīdz kāda neliela vilkme, piķis vināram - tā uzreiz hepī hepī un lekā storijos - plusā vēl bērni kādam nogrūzti, atradusi kādu joberi un uzpošas.
Sieviete cirks! Un ko teiks, ka pa īstam depresija viņu piemeklēs, jo šādi noliedzot realitāti un dzīvojot utopijā, imperatorei tiešām var slikti beigties.
Psihologs nemaz nevar izrakstīt AD, to var ģimenes ārsts, bet ne visos gadījumos, un psihiatrs. Es arī šaubos, ka Maša ir devusies pie ārstiem, tā vietā nopirkusi alkohola pudeles un tā ārstējusi savu depresiju.
Kad ir bērni un nav alkohols = Mašai depresija.
Kad ir bērni un ir alkohols = Maša slēpjas vannā un ir daļēji hapi.
Kad nav bērni un ir alkohols = Maša ir veri hapi.
06.01.2025 14:35 |

Patīk
Reitings 48182
amnēzija @ 06.01.2025 12:55

Viņai taču tagad ukraiņu fanu pa pilnam, tāpēc noteikti ir tā vervelēšana krievu valodā.
Tā filma vai seriāls iznāca nesen, tāpēc ir fanu pulciņš, bet cik ilgi? Mūsdienās, lai paliktu uzmanības centrā, ir jābūt nemitīgā apritē, jo citādi tevi aizēnos nākamais projekts, seriāls, filma.
Pāršērojot savas fanu lapas, vai viņa domā, ka tie būs cilvēki, kas pirks Joyou? Vai sēžot vairākas stundas TikTok live, cerot, ka kāds ziedos? Kā daļa Džoijistes domā izdzīvot, neko nedarot?
06.01.2025 15:20 |

Reitings 27
Meitenes, es neteicu, ka Katrīna B ir laba, bet viņa noteikti nav pielīdzināma Marijai. Marija ir ļauna un labi apzinājās, ka ved savas NL bites uz nekurieni, Katrīna vienkārši muļķe, to es viņai sekojot senāk daudz pamanīju dažādos jautājumos, viņai nav zināšanu daudzās jomās un nav vēlmes tās iegūt. Tomēr viņa tāpat atbildīgāka par Mariju pret bērniem un savu dzīvi, ja meklē kaut kādu darbu.
Viņa vervelē krieviski, jo visi seriāli, kuros viņa bija, ir ukraiņu un tagad viņai daudz ukraiņu fanīšu. Es nezinu, kāpēc ukraiņi, kas runā ukrainiski, viņas atbildes krieviski tolerē, bet noteikti pusaudzes tās ir, jo kas cits vēl tā fanotu?
06.01.2025 15:50 |

Reitings 27
CallMeAnnika @ 06.01.2025 12:56
Mašai vajag bagātu ārzemnieku, un uz tādiem jau rindā stāv sievietes, kuras tīko pēc bagātiem papikiem. Maša ir mūžam nogurusi, aizpampusi mājsaimniece-alkoholiķe. Nu kuram tādu vajag? Pat parastam latvju bāleliņam tādas kā Maša vajadzīgas uz vienu nakti vai labākajā gadījumā FWB. Ne tur mīlestība, ne rūpes, ne cieņa no Mašas puses, tikai mērķis, lai vīrietis uzturētu viņu un visu viņas taboru.

Es arī domāju, ka cerības atrast mazas, bet peļņa ar MLM ir vēl mazākas. :D Ja negrib sākt strādāt parastu darbu, izdzīvot nav variantu.
06.01.2025 15:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits