Mashka Kakashka @ 05.01.2025 22:39Jā, Marija, nu pizģec, kamēr Ziepniekkalna Marija cenšas būt seksīga savos storijos un rāda nabu, tikmēr viņas bērns atrāda mātes vīna korķi un vīna attaisāmo. ???? Hahahahaha.. Rēcu pilnā balsī.
amnēzija @ 05.01.2025 22:25
Un lūpas uzkrāsotas, lai nevar redzēt to apakšlūpu tumši sarkanajā krāsā, ko no rīta kāda bija piefiksējusi? ?
Claire @ 06.01.2025 09:47Un Maška atkal savu puiku neaizved uz skolu. Neita saka, ka sāp auss. Gan jau pašai poha, nevis bērnam auss sāp. Marija atkal varēs iet vanniņā un būt hepī hepī. Tā vien liekas, ka Marija priecājas par ikvienu lielā bērna argumentu neiet uz skolu, jo tādējādi pati iegūst bezmaksa aukli. Man bērns šorīt teica, ka negrib uz skolu, vai tas bija iemesls neiet? Nē, jo bērniem ir jāiet skolā, jāmācas, lai nebūtu savā dzīvē jātirgo pulveri.
Kristapam būtu tai kazai jāatņem bērns! Dzen arvien lielākā postā ne tikai sevi, bet arī bērnus.
liilac @ 06.01.2025 09:46
Bet es nobrīnījos, ka viņi ir tik ļoti pazudusi, ka pat nepiefiksē to korķi un nopublicē tādus story. Viņa taču redzēja, ka tas korķis bija manāms video.. tajā pat laikā ik pa brīdim, kad nav slinkums, uzsver, ka viņa taču jau mēnešiem nedzer.
Redwine @ 06.01.2025 11:08Pēc šī saprotu , ka vispirms jaunais produkts iznāk Krievijā?
Esmu gatava nopirkt un izlasīt grāmatu no vāka līdz vākam par Mašas dzīvesstāstu, bet īsto, reālo dzīvesstāstu, nevis viņas rozā poniju pasauli. :Damnēzija @ 05.01.2025 22:29
Jo, bez intrigām viņai nav ar ko sekotājus noturēt.
Saprotu, ka viņa grib grāmatu par savu dzīvi rakstīt? Diez, kurš to grāmatu pirks un kuram tā šķistu saistoša? ? lai pats uzrakstītu grāmatu, jābūt bagātai valodai, prasmei izteikties. Storiji, publikācijas - tur viss tādā primitīvā valodā ar gramatikas un interpunkcijas kļūdām. Protams, pirms izdod grāmatu to it kā vēl rediģē kāds, bet nu tāpat..
Cilvēkam, kuram ir divi bērni, mājdzīvnieki, ģimene, vajadzētu būt atbildīgākam un racionāli domājošam.Airbaltic @ 06.01.2025 09:11
Itālijā Blauak bija modele, bilde izskatās no fotosesijas. Viņai no seriāliem arī varēsi atrast video apakšveļā, bet tas nereprezentē viņas Instagramu.
Respect Blauak, ka atzīst situāciju un meklē jebkādas haltūras. Daudzi radoši cilvēki dzīvo no projekta uz projektu, bez finanšu pratības. Paskatieties uz Kasparu Zāli :D
Viņa ieberzās ar jojo, tagad būtu jāizstājas no tā. Haltūras, ko viņa meklē, ir labi īstermiņam, bet ilglaicīgākam labumam lai apgūst profesiju (kā Madara Rābe izmācījās par grāmatvedi) vai iziet skaistumkopšanas speciālista kursus.
Bet nebrīnīšos, ja turpinās jojo kamēr neatradīs ko ienesīgāku vai viņas vīrs nepateiks stop, jo viņa daudzos jautājumos ir naiva, nezinoša un negrib iedziļināties.
Nesalīdziniet ar Mašu, divi dažādi cilvēki, Mašai ir ļaunprātība iekšā, Blauak par maz prāta, lai saprastu, ka jojo ir skams.
Sunlight @ 06.01.2025 12:36Jā, Blauak jau nu riktīgi labā ? Sēž tik tiktok live un vervelē krieviski, vācot sev īsto auditoriju ? Drīzāk pieteiksies nākamajam šovam vai piramīdai, lai tik nebūtu jāstrādā.
Mašai vajag bagātu ārzemnieku, un uz tādiem jau rindā stāv sievietes, kuras tīko pēc bagātiem papikiem. Maša ir mūžam nogurusi, aizpampusi mājsaimniece-alkoholiķe. Nu kuram tādu vajag? Pat parastam latvju bāleliņam tādas kā Maša vajadzīgas uz vienu nakti vai labākajā gadījumā FWB. Ne tur mīlestība, ne rūpes, ne cieņa no Mašas puses, tikai mērķis, lai vīrietis uzturētu viņu un visu viņas taboru.Airbaltic @ 06.01.2025 09:19Blauak ir piezemētaka, nav runājusi augstprātīgi pret citiem, tāpēc uzdrošinājās lūgt haltūras. Marijas vietā es pazustu no sociālajiem tīkliem neko nepaskaidrojot vai pasakot, ka nepieciešams laiks savai dzīvei, un sameklētu parastu darbu, jo pat jauns tīkla mārketings neko nedos, cik daudzas lēkā no viena uz otru. Noslēpties interneta vidē varbūt viņai būtu mazāk apkaunojoši nekā publiski ar visu dalīties. Viņa kopš 2022.gada ir tikai slīdējusi uz leju. Skaista nebija nekad, bet bija nauda, tāpēc bija kopta, un attiecības nebija ar visiem sarāvusi. Ja viņa neatradīs jaunu darbu, viņai ar steigu jāmeklē vīrietis, kas gribēs viņu un bērnus uzturēt, bet vai tāds atradīsies.. varbūt kāds ārzemnieks, kuram ir 70 gadi, kurš nevar atrast tradicionāli skaisto sugar baby un Marija salīdzinoši liksies hot. :D
Psihologs nemaz nevar izrakstīt AD, to var ģimenes ārsts, bet ne visos gadījumos, un psihiatrs. Es arī šaubos, ka Maša ir devusies pie ārstiem, tā vietā nopirkusi alkohola pudeles un tā ārstējusi savu depresiju.Dainuviete @ 06.01.2025 09:50
Bet kā ir jādzer un cik daudz ir jādzer, lai šādi iekrāsojas apakšlūpa?
Man garšo sarkanvīns, reizēm esmu atļāvusies pa vakariem kādu glāzi iedzert, bet neatceros ka man būtu šādi.
Ja jau Maškai ir tāds Minhauzena sindroms, varbūt arī viņas stāsts par psihologu, AD un apstiprinātu depresiju arī ir tik kārtējā pasaciņa ko lej saviem sekotājiem.
Nav vilkme un piķis, sēž un tēlo depresiju, kolīdz kāda neliela vilkme, piķis vināram - tā uzreiz hepī hepī un lekā storijos - plusā vēl bērni kādam nogrūzti, atradusi kādu joberi un uzpošas.
Sieviete cirks! Un ko teiks, ka pa īstam depresija viņu piemeklēs, jo šādi noliedzot realitāti un dzīvojot utopijā, imperatorei tiešām var slikti beigties.
Tā filma vai seriāls iznāca nesen, tāpēc ir fanu pulciņš, bet cik ilgi? Mūsdienās, lai paliktu uzmanības centrā, ir jābūt nemitīgā apritē, jo citādi tevi aizēnos nākamais projekts, seriāls, filma.amnēzija @ 06.01.2025 12:55
Viņai taču tagad ukraiņu fanu pa pilnam, tāpēc noteikti ir tā vervelēšana krievu valodā.
CallMeAnnika @ 06.01.2025 12:56Mašai vajag bagātu ārzemnieku, un uz tādiem jau rindā stāv sievietes, kuras tīko pēc bagātiem papikiem. Maša ir mūžam nogurusi, aizpampusi mājsaimniece-alkoholiķe. Nu kuram tādu vajag? Pat parastam latvju bāleliņam tādas kā Maša vajadzīgas uz vienu nakti vai labākajā gadījumā FWB. Ne tur mīlestība, ne rūpes, ne cieņa no Mašas puses, tikai mērķis, lai vīrietis uzturētu viņu un visu viņas taboru.