Redwine @ 05.01.2025 18:14
Izņēma . Meklēja darbu , haltūru vienalga ko , lai bērnus un kaķi pabarotu. Naudas nav ,kredīti … pilnīgas auzas finanšu ziņā
amnēzija @ 05.01.2025 18:54
Nez, kur, kas, ko izņēma, bet es redzu visus tos storijus.
Redwine @ 05.01.2025 18:58
Tikko paskatījos . It tikai par velkom Vīk story man redzami
CallMeAnnika @ 05.01.2025 17:53Tajā laikā Maša nevarēja saturēt kājas kopā un visu laiku skrēja pie Roberta, bet tagad Robertam viņa nav vajadzīga. Ja nedomā ar galvu, tad pēc tam par savām kļūdām ir smagi jāmaksā. Žēl, ka bērni cieš. Ja Mašai nebūtu bērnu naudas, tad viņa būtu plika kā baznīcas žurka.
Redwine @ 05.01.2025 18:58
Tikko paskatījos . It tikai par velkom Vīk story man redzami
ZANZEZAN @ 05.01.2025 19:34Skatos to blauas ig un sāku saprast. NL nolasās tās, kurām nav citu ko izrādīt kā tikai plikumi, un fake lux dzive. Nu ja var izdomāt uzģērbt zeķubikses šādi un domāt ka tas ir baigais seksualitātes apliecinājums..
Izlasot viņas dzīvesstāstu, var savilkt paralēles ar Mašu finanšu jomā - nestabils darbs, neregulāri ienākumi, lielākoties atkarīga no vīriešiem, kad saņem naudu, to iztērē ceļojumos. Bērni katrs no sava tēva un tagad vēl ir precējusies ar citu, bet vismaz par iepriekšējām attiecībām labi izsakās. Grib tikai filmēties projektos, strādāt nevēlas, un tādas parasti attopas Joyou, jo šķiet, ka būs viegla nauda, bet tur naudas nav vispār. :DZANZEZAN @ 05.01.2025 19:34Skatos to blauas ig un sāku saprast. NL nolasās tās, kurām nav citu ko izrādīt kā tikai plikumi, un fake lux dzive. Nu ja var izdomāt uzģērbt zeķubikses šādi un domāt ka tas ir baigais seksualitātes apliecinājums..
Kā es smējos. :D Maša ar puspogātu pidžamu, pliku vēderu un storijā parādās vīna korķis. :D :D Ai, kā Maša trekterē. :DDainuviete @ 05.01.2025 21:53Marija turpina cilāt glāzes,bet tagad to vairs tik ļoti neatrāda storijos - acis nodod un arī tikko filmētajā storijā Īlons blakus vicina korķu viļķi ar vīna korķi vēl tajā.
Un kāpēc Marija bērnu klātbūtnē nespēj pienācīgi apģērbties? Nu nafig tās divas aizpogātās pogas pidžamas kreklam,apenes kājās,reizēm stringi un tāda defilē pa mājām….
CallMeAnnika @ 05.01.2025 22:07Kā es smējos. :D Maša ar puspogātu pidžamu, pliku vēderu un storijā parādās vīna korķis. :D :D Ai, kā Maša trekterē. :D
MatildeR @ 05.01.2025 22:06Jaa.. Marija sēž uz ADepresantiem un paraleli dzer. Neviens taču netur vīna korķi attaisāmajā nedēļām.. un ar to vēl bērni spēlējās. Vispār arī nesaprotu priekš kam tie storiji kur kaut ko stāsta bet beigās neko nepasaka, jo nevar teikt. Es domāju, ka puse no uzvaras, kad dabūja daudzos skatītājus un līdz ar to arī pircējus Mašai bija laiks, kad atklāti ar visu dalījās. Tagad īsti negribas vairs skatīties, līdz ar ko domāju arī bizness vairs neiet tik labi.
CallMeAnnika @ 05.01.2025 22:07Kā es smējos. :D Maša ar puspogātu pidžamu, pliku vēderu un storijā parādās vīna korķis. :D :D Ai, kā Maša trekterē. :D
amnēzija @ 05.01.2025 22:25
Un lūpas uzkrāsotas, lai nevar redzēt to apakšlūpu tumši sarkanajā krāsā, ko no rīta kāda bija piefiksējusi? ?
Biezlape @ 05.01.2025 22:40
Nauda pudelei Mašai vienmēr atrodas.
MeltedCheese @ 05.01.2025 23:39Marijai Īlons no Rafas vai Roberta? ?
ZANZEZAN @ 05.01.2025 19:34Skatos to blauas ig un sāku saprast. NL nolasās tās, kurām nav citu ko izrādīt kā tikai plikumi, un fake lux dzive. Nu ja var izdomāt uzģērbt zeķubikses šādi un domāt ka tas ir baigais seksualitātes apliecinājums..