Dieviņš nepalīdzēs nomaksāt parādus. :DHermiine89 @ 04.01.2025 14:17Kā jau izmisis cilvēks, kurš neredz izeju no savām problēmām, kuras vajadzētu pašam proaktīvi risināt, Maša glābjas reliģiskajā sektā. Tā teikt noveļ atbildību no saviem pleciem, paļaujoties uz Dievu to kungu. Žanra klasika.
CallMeAnnika @ 04.01.2025 12:41Varbūt tagad mani heitos, bet es Egitas jaunākajā reelā nesaskatu neko ievērības cienīgu, kā viņa ir tikusi pie pirmsdzemdību svara atpakaļ. Nika ex Linde, kura piedzemdēja pāris mēnešus agrāk, izskatās daudz labāk, jo sporto. Un šeit es nerunāju par katras sievietes ķermeņa uzbūvi, bet to, ka ar šiem pulveriem itkā tievē, bet tas neizskatās labi. Daudz labāk būtu sabalansēts parastais ēdiens + sports, lai ķermenis ir veselīgs, spēcīgs un tonusā.
Un kas tur tāds, ka nesatika? Kača pat nav tuvumā pilsētai, kur dzīvo Kerija.Tuana @ 04.01.2025 15:28Šodien tikai pievērsos- Kača tiešām nesatika meitu esot Amerikā, ne Ziemassvētkus un Jaungadu svinot, pat ne ņemot vērā, ka Kerijai šodien dzimšanas diena? Vai arī viņi to slēpj, jo (kā te rakstījāt iepriekš) pēc noteikumiem itkā nedrīkstot tikties?
CallMeAnnika @ 04.01.2025 14:43Bet vai tik vienkārši var skaitīt cilvēki kontā naudu svešiniekiem, lai pasūta preci? VID nav jāatskaitās par to? Tā nav savā veidā arī kaut kāda nauda, no kuras jāmaksā nodokļi? Par šo es neko nezinu.
. Brauc, lai no berniem tiktu promCallMeAnnika @ 04.01.2025 17:06Dieviņš nepalīdzēs nomaksāt parādus. :D
Arvien vairāk rodas pārliecība, ka Maša uz turieni brauc ne tikai svētdien, bet arī sestdien, jo var par brīvu paēst. Kā izskaidrot to apņēmību ar sabiedrisko braukt no Ziepniekkalna uz Maskačku un vēl labu gabaliņu ar kājām nostaigāt?
Nav pirmā reize, kad Mašai nav mājās ko ēst. Kad citas Joyou darbones viņai aizveda pārtiku, tad Maša pati storijos ir teikusi, ka ledusskapis ir tukšs, mājās nav ko ēst. Nu kā tā var ar 3 maziem bērniem? Sektā vismaz visi tiek pabaroti un gan jau nav jāmaksā.
Hermiine89 @ 04.01.2025 14:17Kā jau izmisis cilvēks, kurš neredz izeju no savām problēmām, kuras vajadzētu pašam proaktīvi risināt, Maša glābjas reliģiskajā sektā. Tā teikt noveļ atbildību no saviem pleciem, paļaujoties uz Dievu to kungu. Žanra klasika.
Mashka Kakashka @ 04.01.2025 17:35
Interesanti, kur ir viņas bērni, kamēr viņa pie tās "draudzene" lasa bībeli. Jo tās nav sektas telpas, tas ir tās sektantes dzīvoklis un Marija gāja viena pati. Atkal Neits sīkos pieskata?
Ja nemaldos, tad sodu uzlika 2024.gada janvārī. Viņai jau bija PTAC sods, un paralēli vēl taisīja autostāvvietu sodus, jo "netīšām" vienmēr aizmirsa samaksāt.Mashka Kakashka @ 04.01.2025 17:29
Nevar. Pārdevējam ir jāizraksta rēķins pircējam, kurš ir jāiegrāmato savā grāmatvedībā (jābūt saimnieciskās darbības veicējam). Jāmaksā nodokļi. Vasiļevska šikoja pirmos gadus, neko nemaksāja, grāmatvedību neveda, VID pieķēra, lika nomaksāt nodokļus par visām ienākošajām summām un sodu uzlika. Par šo viņa baigi cepās.
Visām mazajām bitēm ir jāatceras, ka VID jebkurā brīdī var pieķerties pie jebkuras no viņām, veikt kontrolpirkumu, pārbaudīt visus bankas kontus (arī ārzemēs esošos). Ar šo labāk nejokot. Marijai bija tieši tāpat, neko nereģistrēja, tikai šikoja, kad bija jāsaved kārtībā grāmatvedība, tad atklājās, ka viņa ir pārsniegusi apgrozījuma limitu un viņai bija jāreģistrējas kā PVN maksātājai un jāmaksā PVN, tur arī viņai VID uzlika liegumu, noteikti neko nespēja vairs nomaksāt, jo naudu iztērēja pirms vispār zināja, cik viņai paliek pēc nodokļu apmaksas.
praktiski visi prasa konta pārskatus pa pēdējo pusgadu,,un ir pieprasījumi kredītvēsturēs.Mierigi varēja iedot,ja nav zti un kredītvēstures ieraksti par nesamaksātās kredītiemCallMeAnnika @ 04.01.2025 18:15Ja nemaldos, tad sodu uzlika 2024.gada janvārī. Viņai jau bija PTAC sods, un paralēli vēl taisīja autostāvvietu sodus, jo "netīšām" vienmēr aizmirsa samaksāt.
Tie arī varētu nebūt vienīgie sodi. Kāda iespēja, ka Maša nav paņēmusi ātros kredītus? Es gan nezinu, vai tos vēl dod pa labi, pa kreisi, bet tajā laikā, kamēr viņa vēl nebija saistīta ar ZTI, varbūt paņēma arī tos, lai varētu apmaksāt citus parādus. Ar Kristapa alimentu naudu nesanāca nosegt visus savus sataisītos mēslus. Ak, Maša.
Mashka Kakashka @ 04.01.2025 17:29
Nevar. Pārdevējam ir jāizraksta rēķins pircējam, kurš ir jāiegrāmato savā grāmatvedībā (jābūt saimnieciskās darbības veicējam). Jāmaksā nodokļi. Vasiļevska šikoja pirmos gadus, neko nemaksāja, grāmatvedību neveda, VID pieķēra, lika nomaksāt nodokļus par visām ienākošajām summām un sodu uzlika. Par šo viņa baigi cepās.
Visām mazajām bitēm ir jāatceras, ka VID jebkurā brīdī var pieķerties pie jebkuras no viņām, veikt kontrolpirkumu, pārbaudīt visus bankas kontus (arī ārzemēs esošos). Ar šo labāk nejokot. Marijai bija tieši tāpat, neko nereģistrēja, tikai šikoja, kad bija jāsaved kārtībā grāmatvedība, tad atklājās, ka viņa ir pārsniegusi apgrozījuma limitu un viņai bija jāreģistrējas kā PVN maksātājai un jāmaksā PVN, tur arī viņai VID uzlika liegumu, noteikti neko nespēja vairs nomaksāt, jo naudu iztērēja pirms vispār zināja, cik viņai paliek pēc nodokļu apmaksas.
Redwine @ 04.01.2025 18:45
Nu rēķinus viņas neraksta . Esmu caur Mariju uzacu zīmuļu sūtījusi , skaitīju pa taisno kontā. Arī no Kačas neatceros ko sūtīju , viņai uz LT kontu pa taisno maksāju
Viņas ego. Agrāk nevajadzēja izsmiet. Pat ofisa darbinieki, kas strādā no 9-5, tika izsmieti. Kā te rakstīja, pat apkopējas un pārdevējas ir cienījamas, bet 99% Joyou darbones ir bankrota līmenī.Rumblerx @ 04.01.2025 19:34Es patiesibnesaprotu, kur problèma Marijai iet stràdàt algotu darbu par pàrdevèju, piem?Bèrni skolà, dàrziņà tak iet. Būs regulàri ienàkumi, savus nl sūdus tàpat varès tirgot paralèli, sektu apmeklèt varès pa svètdienàm. Varès gan frizierim samaksàt, gan kàdu jaunu mèteli nopirkt. Un uz darbu savà mustanga varès braukt. Kur ir problèma? Es tiešàm nesaprotu..
Rumblerx @ 04.01.2025 19:34Es patiesibnesaprotu, kur problèma Marijai iet stràdàt algotu darbu par pàrdevèju, piem?Bèrni skolà, dàrziņà tak iet. Būs regulàri ienàkumi, savus nl sūdus tàpat varès tirgot paralèli, sektu apmeklèt varès pa svètdienàm. Varès gan frizierim samaksàt, gan kàdu jaunu mèteli nopirkt. Un uz darbu savà mustanga varès braukt. Kur ir problèma? Es tiešàm nesaprotu..
nu patiesībā darbu 8-17 vai 9-18 nav nemaz tik viegli atrast. Tikko paziņa pusgadu meklēja darbu ar augstāko izglītību un pieredzi.Rumblerx @ 04.01.2025 19:34Es patiesibnesaprotu, kur problèma Marijai iet stràdàt algotu darbu par pàrdevèju, piem?Bèrni skolà, dàrziņà tak iet. Būs regulàri ienàkumi, savus nl sūdus tàpat varès tirgot paralèli, sektu apmeklèt varès pa svètdienàm. Varès gan frizierim samaksàt, gan kàdu jaunu mèteli nopirkt. Un uz darbu savà mustanga varès braukt. Kur ir problèma? Es tiešàm nesaprotu..
Uz pasākumiem viņa tāpat neiet, un lielāko daļu laika mēģina aizbēgt no bērniem, jo tad ir depresija. Pilna laika darbs būtu ideāls priekš Marijas.amnēzija @ 04.01.2025 20:29
Nu, tādā darbā strādājot, nevarēs būt pilna laika mamma saviem bēbīšiem. Nevarēs apmeklēt pasākumus, būs jāņem slimības lapas, bērnu slimošanas laikā. To viņas visu laiku uzsver, cik klātesošas var būt saviem bērniem, esot JOYOU.
Citronpipars @ 04.01.2025 16:23
Lai nu kā tur būtu Kača toč ir ļoti ok māte savām meitenēm, tā kā ja arī nesatikās tad ir iemesls. Un galapunkts tomēr ir Meksika, Amerikāa nav tik maza, lai esot šajā valstī toc ir ērti satikt tos kas dzīvo otrā galā, ASV jau bija tikai kā tranzitvalsts gandrīz uz pāris dienām.