Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Patīk
Reitings 54618
Reģ: 12.10.2022
amnēzija @ 03.01.2025 13:41

B3 tas ir DS?
Kur tad ir tie jaudīgie rezultāti? Atkal bija visādas atlaides un "izdevīgie" piedāvajumi, un ar visu šo ir tik skābi? ?
Un Alise tā atskaitās katru dienu, ka strādā, bet beigu beigās ir tikai A.. ?
Foxa tāda pati kā Maša. :D Kāpēc viņas nav sirdsdraudzenes? Abām patīk slinkot, gulēt un imitēt strādāšanu. Atšķirība bērnu skaitā un tas, ka Foxas bērnam ir tēvs, ar kuru komunicē, bet nodirst publiski šad tad arī patīk.
Active nozīmē vismaz 70PV, bet zem 750 PV, kad sākas Master kvalifikācija.
Lai būtu uzskatāmāk par Foxas ienākumiem no Joyou, kas ir viņas pamatdarbs. :D
70 PV = 14 eiro.
200 PV = 66 eiro + 45 dāvanu eiro.
400 PV = 135 eiro + 90 dāvanu eiro.
Lai saņemtu naudu uz konta, jānomaksā nodokļi vēl. :D
03.01.2025 18:52 |

Reitings 1800
Reģ: 07.02.2024
Marija nebeidz pārsteigt. Nu, cik var melot. Nebrauca ar mašīnu, jo gtibēja ar bērniem pastaigāt, Ilons pagulēs svaigā gaisā, lai nav jāsēž mašīnā, kamēr Neits pie privātskolotājas. Marija! Ja viņai būtu apskate mašinai, tad loğiski nevajadzētu pastaigāties tik tālu un nēs atceramies tos daudzos storijus no mašinas, kur viņa sēdēja kamēr Ilons gulēja. Nu ko var gvelzt, viņa tiešăm domā, ka neviens neko nesaprot un neredz.
Un bērni čīkstēja mājupceļă, Marijai atkal depresija, ieslēdzas vannasistabā un gulēt. Ja es katreiz, kad bērni čīkst, ieslēgtos vannaistabā, es tur dzīvotu.
03.01.2025 18:55 |

Patīk
Reitings 54618
Mashka Kakashka @ 03.01.2025 13:52

Kā viņas pašas neesaprot, turklāt arī uzņēmuma vadība, ka paaugstinot precēm cenas, apgrozījums kritīsies. Tie jaunie Joyou produkti, kuri aizvieto NL produktus, tie paši vēži tikai citā kulītē, nedos vēlamo rezultātu finanšu ziņā. Ir simtiem alternatīvu viņu produktiem, kas nemaksā ne 29, ne 39 un ne 59 eiro. Nevar cilvēki atļauties tērēt tādu naudu par "no name" sūdiņiem.
Un visi tie Joyou s*di par 39/49/59 eiro ir uz 10-20 dienām.
03.01.2025 18:55 |

Reitings 1800
Reģ: 07.02.2024
Marija nebeidz pārsteigt. Nu, cik var melot. Nebrauca ar mašīnu, jo gtibēja ar bērniem pastaigāt, Ilons pagulēs svaigā gaisā, lai nav jāsēž mašīnā, kamēr Neits pie privātskolotājas. Marija! Ja viņai būtu apskate mašinai, tad loğiski nevajadzētu pastaigāties tik tālu un nēs atceramies tos daudzos storijus no mašinas, kur viņa sēdēja kamēr Ilons gulēja. Nu ko var gvelzt, viņa tiešăm domā, ka neviens neko nesaprot un neredz.
Un bērni čīkstēja mājupceļă, Marijai atkal depresija, ieslēdzas vannasistabā un gulēt. Ja es katreiz, kad bērni čīkst, ieslēgtos vannaistabā, es tur dzīvotu.
Mashka Kakashka @ 03.01.2025 18:51
Marija tikko kā normāli sapinās savos melos par Mustangu.
Marija: Kamēr Neitam ir privātskolotājs, izdomāju pastaigāt ar bēbīšiem, it īpaši Īlonam tieši bija miedziņa laiks, es domāju, nu ko mēs tur mašīnā sēdēsim, paelpos svaigu gaisu. Interesanti paskatīties cik tūkstoš soļus mēs izstaigājām, jo es tādā diezgan tempiņā eju un tagad jau dodamies savākt Neitu no nodarbībām.
Arī Marija: Līdz mājām iet kādas 30 minūtes..
Tad viņa liek noprast, ka vedusi Neitu ar automašīnu uz nodarbību, jo saka "ko mēs tur mašīnā sēdēsim", tad saka, ka Īlons un Vita sāka čīkstēt un līdz mājām vēl jāiet 30 minūtes.
Par to slēpšanos vannas istabā man pat negribas izteikties, jo šeit būtu tikai rupjības Marijas virzienā.
Marija esi cilvēks un atdod savus bērnus audzināšanā viņu tēviem, tā būs labāk. Saved savu dzīvi kārtībā, vienatnē.

Marija: Kamēr Neitam ir privātskolotājs, izdomāju pastaigāt ar bēbīšiem, it īpaši Īlonam tieši bija miedziņa laiks, es domāju, nu ko mēs tur mašīnā sēdēsim, paelpos svaigu gaisu. Interesanti paskatīties cik tūkstoš soļus mēs izstaigājām, jo es tādā diezgan tempiņā eju un tagad jau dodamies savākt Neitu no nodarbībām.
Tad viņa liek noprast, ka vedusi Neitu ar automašīnu uz nodarbību, jo saka "ko mēs tur mašīnā sēdēsim", tad saka, ka Īlons un Vita sāka čīkstēt un līdz mājām vēl jāiet 30 minūtes.
Par to slēpšanos vannas istabā man pat negribas izteikties, jo šeit būtu tikai rupjības Marijas virzienā.
Marija esi cilvēks un atdod savus bērnus audzināšanā viņu tēviem, tā būs labāk. Saved savu dzīvi kārtībā, vienatnē.

Es domāju, nevis lika noprast, ka veda Neitu ar mašīnu, bet taisnojās, kapēc nebrauc ar mašinu. Jo vajag svaigu gaisu bērniem pēkšņi. Nu pataloğiska mele viņa ir. Par to vannasistabu vispār bez komentāriem.
03.01.2025 18:59 |

Reitings 15052
Reģ: 21.09.2023
Japānas princese @ 03.01.2025 18:55
Es kaut kā Vitu nemanīju pastaigas laikā. Un tā muldēšana par auto tiešām jau smieklīga. Patsloģiska mele viņa ir.
03.01.2025 18:59 |

Patīk
Reitings 54618
Sezam @ 03.01.2025 15:42
Opaaaa, tas, ka Marijai ir DS gan ir šoks, man liekas viņai vienmēr DT, kaut kas vienreiz tik šitā ir bijis. Ai ai ai. Tad bail domāt cik ir Marijai! Star vispār sanāk? Vairāk noteikti nav, tur taču vajag vai vismaz vajadzēja to saucamo bokaviku vēl 2500pv lai būtu 1S
Droši vien tur ir domāts, ka šokā par Kačas kvalifikāciju nevis Marijas. :D Lasu un brīnos, kur Mašas kvalifikācija un kā DS ir iespējams. :D
Mašai neiespējami savākt sāna apgrozījumu 2500PV. Foxai nav vairāk par 750PV, Līva arī neko nesavāc, Mašai arī vien viena maza paciņa pa mēnesi atnāk no Joyou, lai ir ko parādīt vismaz storijos. :D
03.01.2025 19:05 |

Reitings 25022
Reģ: 18.08.2022
Jēziņ Marijas dzǐve pašlaik ir vienkārśi wtf,dzivoklĩ galds blakus gultai,gulta bez maz vai blakus izlietnei.
Mašǐnas nav,berniem tēvi nav ,naudas nav,drēbes jaunas nav -labi ka vēl kaut ko kāda sadarbǐba atmet,draugu nav ,kvalifikācijas nav,nav brinums ka Marijai depresija .
Izskatās viņa arǐ galigi sudigi!
Gadu vel kaut kā nofeikoja,ka viss itkā ir kartǐbā,bet nu jau vairs neko nevar noslept,sodienas story nav talu no maznodrosinatas gimenes statusa.
03.01.2025 19:24 |

Patīk
Reitings 54618
CallMeAnnika @ 03.01.2025 18:37
Gan jau domāja savilkt vēl augstāku kvalifikāciju ar AirPods izspēli, bet nekā. Vai arī savilka knapi šīs kvalifikācijas.
Kača teica, ka šomēnes ir kvartāla prēmijas, kas nozīmē, ka Katrīne atkal vienīgā saņems Grand bonusu.
Ja tā padomā, tad Kačai pat nav izdevīgi, lai tāda Egita visus mēnešus noturas vismaz DS, jo tad viņai tie 10-15k būs jādala ar divi. Tad, kad Kačai vajag DT1, tad liek gan Egitu, gan Ingu savos storijos, saka, lai reģistrējās arī pie viņas komandas. Decembrī pat neieteica neko tādu, jo nav izdevīgi. Tagad vairākas varēs dalīt Pro bonusu.
Atgādināšu, lai dabūtu Grand bonusu, visos kvartāla mēnešos vajag vismaz DS kvalifikāciju, Pro bonusam vajag vismaz Star visus mēnešus.
Miskūzi. GRAND bonuss ir TOP un augstāk, pareizi te rakstīja. 1S, 2S un DS ir PRO bonuss, un PRO jeb Star ir Starters. :D Pēc 5 gadiem kompānijā lielā līdere Lauva ir turpat, kur bija Sandra, kad viņu sauca par tukšu vietu ar Star kvalifikāciju. :D
Sanāk, ka Kačai aizgāja gar degunu lielais kvartāla bonus.
03.01.2025 19:35 |

Patīk
Reitings 54618
Mashka Kakashka @ 03.01.2025 16:27

Vasiļevskai šis ir baigais kritiens. Pārējām tur vienalga, viņas tur muļļājas katru mēnesi uz augšu, tad uz leju. Janvāris viņām nebūs labāks, cilvēki ir iztērējuši naudu Ziemassvētkos, Jaunajā gadā, turklāt vēl ir ziemas periods, apkures rēķini.
Runājot par Mariju, domāju, ka viņai labākajā gadījumā ir Active, nekas vairāk tur nevar būt. Viņai pat savas komandas nav, vienīgā laikam Alise ir zem viņas, kura pati ir ar Active kvalifikāciju. Domāju, ka Marija jau arī sen vairs nesaņem no Joyou atalgojumu, par ko gan viņai maksāt?
Egitai arī no DS uz S. Pa vidu ir 1S un 2S kvalifikācijas.
Egitai jābūt pateicīgai vīram, jo viņa nogrimtu bez viņa. Ja nav regulāras reklāmas kā influencerei un citi papilddarbi, kā Kačai, tad Joyou agrāk vai vēlāk iedzen bankrotā.
03.01.2025 19:40 |

Patīk
Reitings 54618
ilūzija @ 03.01.2025 18:06
kvalifikacija nenozīmē mazu algu un otrādi( jo apakšā cita var to uztaisīt un noraut piķi ) , galvenais ir jauni cilvēki , pv apjoms sev un komandai ne “amata” nosaukums…..
Audzēt komandu nozīmē audzēt savu kvalifikāciju. Kvalifikācija norāda uz komandu, un pie katras attiecīgās kvalifikācijas mainās %, ko saņem.
Tev kā NL darbonei to vajadzētu zināt.
03.01.2025 19:43 |

Reitings 7198
Reģ: 20.09.2022
CallMeAnnika @ 03.01.2025 19:35
Miskūzi. GRAND bonuss ir TOP un augstāk, pareizi te rakstīja. 1S, 2S un DS ir PRO bonuss, un PRO jeb Star ir Starters. :D Pēc 5 gadiem kompānijā lielā līdere Lauva ir turpat, kur bija Sandra, kad viņu sauca par tukšu vietu ar Star kvalifikāciju. :D
Sanāk, ka Kačai aizgāja gar degunu lielais kvartāla bonus.

Tik brangu bonusu viņa šoreiz nesaņems. Vismaz, pēc mārketinga plāna, nepienākas vairs tik daudz.
03.01.2025 20:28 |

10 gadi
Reitings 17
Reģ: 22.02.2012
SantaBarbara @ 03.01.2025 19:24
Jēziņ Marijas dzǐve pašlaik ir vienkārśi wtf,dzivoklĩ galds blakus gultai,gulta bez maz vai blakus izlietnei.
Mašǐnas nav,berniem tēvi nav ,naudas nav,drēbes jaunas nav -labi ka vēl kaut ko kāda sadarbǐba atmet,draugu nav ,kvalifikācijas nav,nav brinums ka Marijai depresija .
Gadu vel kaut kā nofeikoja,ka viss itkā ir kartǐbā,bet nu jau vairs neko nevar noslept,sodienas story nav talu no maznodrosinatas gimenes statusa.

Marijai ir šis statuss.
Jau pirms gada te bija ielikta bilde, kur Marijai vannasistabā stāv lietas no maznodrošināto pakas
03.01.2025 20:45 |

Reitings 2683
Reģ: 15.09.2023
amnēzija @ 03.01.2025 20:28

Tik brangu bonusu viņa šoreiz nesaņems. Vismaz, pēc mārketinga plāna, nepienākas vairs tik daudz.

Jā, es tikko kā paskatījos Joyou prezentāciju par bonusiem. Vasiļevskai oficiāli nepienākas bonuss par kvartālu, jo trešo mēnesi neizpildīja. Uzņēmums varētu censties apiet sistēmu un censties aizmālēt acis citām, izmaksāt Vasiļevskai bonusu, bet tas neuzlabos kopējo situāciju. Joyou grimst no 2022.gada un nekas to vairs nespēj labot.
03.01.2025 20:51 |

Reitings 3711
Reģ: 10.04.2022
Marijai algu maksā uz cita cilvēka kontu, tapēc viņa neuzrādās mēneša kvalifikācijās. Tas ir dēļ visiem tiem ZTI.
03.01.2025 21:00 |

Reitings 1085
Reģ: 13.07.2024
sauliiite.paula @ 03.01.2025 21:00
Marijai algu maksā uz cita cilvēka kontu, tapēc viņa neuzrādās mēneša kvalifikācijās. Tas ir dēļ visiem tiem ZTI.

Diezgan bomzīgi tas ir .
03.01.2025 21:22 |

Reitings 2683
sauliiite.paula @ 03.01.2025 21:00

Bet par ko viņai maksāt algu? Viņai nav savas komandas. Viņai nav kvalifikācijas. Par plikiem krūšu galiem un pulveru rādīšanu storijos, tur neviens neko nemaksā. Marija nepienes nekādu finansiālu labumu uzņēmumam.
03.01.2025 21:40 |

Patīk
Reitings 54618
Šis bija aizslīdējis man garām. Paldies par imperatores rozā poniju pasaules brucināšanu. :D Varbūt Mašai beidzot paliks kauns un sāks atjēgties.
No Mašas vēl joprojām gaidām, kad atrādīs, kā brauc ar savu Mustangu. :D
Ir ziema. Maša, kura nevarēja pat vasarā ar kājām aizvest Vitu uz bērnudārzu 300m, bet brauca ar auto, tagad staigā aukstumā vairākus km ar kājām un mēģina rast attaisnojumus. :D
03.01.2025 22:25 |

Reitings 2683
CallMeAnnika @ 03.01.2025 22:25
Šis bija aizslīdējis man garām. Paldies par imperatores rozā poniju pasaules brucināšanu. :D Varbūt Mašai beidzot paliks kauns un sāks atjēgties.
No Mašas vēl joprojām gaidām, kad atrādīs, kā brauc ar savu Mustangu. :D
Ir ziema. Maša, kura nevarēja pat vasarā ar kājām aizvest Vitu uz bērnudārzu 300m, bet brauca ar auto, tagad staigā aukstumā vairākus km ar kājām un mēģina rast attaisnojumus. :D

Man liekas, ka viņa turpinās stāstīt savus Minhauzena stāstus kā ikdienā pārvietojas ar Mustangu pat tad, kad ZTI Jānis Jonas viņas auto izsolē pārdos. Tai sievietei nav labi ar putniem viņas galvā, nespēj pieņem realitāti kopš 2022.gada. Izvēlas dzīvot savā iedomātajā "rozā junikornu" pasaulē nevis realitātē.
03.01.2025 22:30 |

Patīk
Reitings 54618
SantaBarbara @ 03.01.2025 19:24
Aizmirsi vēl vienu punktu, kas nav - P*SĒJI ARĪ NAV, lai gan Maša cenšas visiem ieskaidrot, ka ir uz izķeršanu. :D
03.01.2025 22:33 |

Patīk
Reitings 54618
Samanta4 @ 03.01.2025 20:45

Marijai ir šis statuss.
Jau pirms gada te bija ielikta bilde, kur Marijai vannasistabā stāv lietas no maznodrošināto pakas
https://www.lm.gov.lv/lv/media/24816/download?attachment Vai šajā norādītajā infografikā par trūcīgo/maznodrošināto statusu, ienākumu apmērā ir iekļauta arī bērnu nauda, alimenti, vai tikai alga un citi ienākumi, neskaitot pabalstus?
03.01.2025 22:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits