Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Patīk
Reitings 48182
Reģ: 12.10.2022
Mashka Kakashka @ 16.12.2024 13:58

Viņa bērniem nevar nopirkt autokrēslus, lai tos droši pārvadātu, bet viņa var nopirkt jaunus džinsus un bodiju bezjēdzīgai džodžo fotosesijai. Tai sievietei bērni nekad nav bijuši prioritāte.
Neaizmirsti, ka viņa nopirka arī Joyou džemperi par 70 eiro un zeķes par 10. :D Gan jau uzkrājums ir un apmaksāja 50% no dāvanu naudas.
Bet, ja man šķita, ka viņai kaut kāda pasīvā NL nauda ienāk mēneša sākumā, tad tagad liekas, ka viņa tikai no bērnu un alimentu naudas izdzīvo.
16.12.2024 15:32 |

Reitings 6602
Reģ: 20.09.2022
noidea @ 16.12.2024 14:33

Viss, ko es gribēju pateikt ir tas, ka ja ir depresija, tad viennozīmīgi nav iespējams aiziet uz fotosesiju, dzimšanas dienu utt. Protams, ka ir dažādas pakāpes un stadijas, bet viņa to pozicionē tā, ka neko nevaru, uz eglīti Vitu aizvest nevaru, bet varu saņemties aizbraukr uz fotosesiju.
Un te bija par alkoholu - visticamāk viņai ir alkohola ierosināti depresīvie traucējumi, miksēti ar krīzi, jo nav naudas un mīlestības, vai jebkāda atbalsta izņemot pa retai reizei mammas palīdzību.

Ne tikai uz fotosesiju, bet vēl pirms tam uz veikalu, lai nopirktu jaunas bikses un bodiju..
16.12.2024 17:21 |

Patīk
Reitings 48182
be.beta @ 16.12.2024 14:18

nu nezinu, klīniski depresija izpaužas dažādi un tiek izšķirtas dažādas smaguma pakāpes.
esmu gājusi to ceļu, un lieliski saprotu, ka tad, kad vajag - "tu vari saņemties", un visiem parādīt, ka "viss ir ok", tikai tapēc, lai neviens nenojaustu, kādā bedrē patiesībā atrodies. bet tad, kad ienāc atpakaļ mājās, tā maska nokrīt un ir vēl lielāka bedre, jo tāda tēlošana apēd tā jau neesošo enerģiju, tad noteikti pa virsu tiek ierauts alkohols un nākošais rīts ir tieši tāds kādu regulāri redzam Marijai.
un protams, ka viņai ir nepieciešama terapija - nr1! un tad jau var domāt par AD. jo AD vieni, neko nemainot, neko neatrisinās.
Bet kā tas ir - kad vajag saņemties bērniem, tad nevar, bet kad vajag saņemties, lai izrādītu sevi bodijā un skrietu pa randiņiem, tad var?
Saņemties uz visu, kas saistīts ar slavu, varu un naudu var, bet saņemties uz bērniem, kuri Mašai ir "nr.1 prioritāte", nevar.
16.12.2024 17:22 |

Reitings 6602
CallMeAnnika @ 16.12.2024 17:22
Bet kā tas ir - kad vajag saņemties bērniem, tad nevar, bet kad vajag saņemties, lai izrādītu sevi bodijā un skrietu pa randiņiem, tad var?
Saņemties uz visu, kas saistīts ar slavu, varu un naudu var, bet saņemties uz bērniem, kuri Mašai ir "nr.1 prioritāte", nevar.

Tas saucas - "Es esmu karaliene"..
16.12.2024 17:24 |

Reitings 13703
Reģ: 06.07.2022
Es laikam nesaprotu jūsu heitu pret šo Mariju. Man viņas ir žēl. Nesekoju ikdienā, jo neinteresē, bet šad tad paskatos. Pirmkārt, man viņa šķiet tiešām skaista sieviete - nekādi neredzu to jūsu piesaukto uzpampumu, nesmukumu utt. Vnk skaista sieviete. Konstantā dzeršana vēl nav ļoti manāma, jo viņai maz gadu. Tas ar laiku parādīsies, ja turpinās trekterēt.
Otrkārt, ļoti cienu to, ka viņa runā latviski, būdama krieviete. Un viņas valoda man šķiet pat bagāta, īpaši, ja salīdzina ar tām pārējām sektantēm. Treškārt, viņā redzu - un tas arī raisa žēlumu - tādu naktstauriņa vaibu, kas dzīvo vienam mirklim un nedomā ilgtermiņā. Tāds stulbs naivums komplektā ar prostitūtas domāšanu. Sievietei šāds koncepts neko labu nesola, un Maša tagad varbūt sāks to saprast. Viņas sapņi būvēti uz naudu un eventuālo vīrieti, bet tagad nav nekā no izsapņotās dzīves. Un nebūs arī, kamēs nebūs savu skolu saņēmusi. Un vēl - kā viņai ir noveicies ar savu māti!! Viņa noteikti ir pēdējā d*rsa pret šo kundzi, bet kundze paralēli savai aktīvajai ikdienai ikdienai vēl atrod laiku "glābt" meitu un viņas bērnus... Respect. Vārdsakot, man viņas žēl. Es nespētu kā viņa - tik agros gados sataisīt 3 bērnus, kas laikam taču visi radīti merkantilu apsvērumu dēļ, un cerēt, ka tu esi kā izredzētā, kurai viss būs un sanāks bez piepūles. Auč, kāds smags kritiens tagad...
16.12.2024 17:31 |

Patīk
Reitings 48182
amnēzija @ 16.12.2024 17:24

Tas saucas - "Es esmu karaliene"..
Maša jau gadu normāli nedarbojas NLā, aizbrauc tikai uz pasākumiem un tēlo līderi. Gaidu, kad viņu izlidinās no Joyou. Tas būs labāk viņai, jo varbūt tad beidzot sapratīs, ka šis posms viņas dzīvē ir noslēdzies.
16.12.2024 17:37 |

Reitings 118
Reģ: 03.08.2024
Paskatījos storijus līdz vietai, kur viņa saka, ka bērni redz, ka viņa nelien ārā no pidžamas. Maša, tu gadiem staigā pidžamās un nepārģērbies. Tā nav depresija, tā ir nepieaugušas pusaudzes nevēlēšanās beidzot piecelties un uzņemties atbildību par savu dzīvi un sūdīgajiem lēmumiem. Un slinkums. Tā vietā ir ērti gaudot par depresiju, kas Mašai attaisno visas neveiksmes citu acīs. Es neesmu dakteris, bet šis šķiet izdomāts. Par to ieelpošanu vispār vemt gribas dzirdot. Mamma laida brīvsolī, bērni pa skolu un dārziņu, tak elpo cik lien. Bet var saprast, ka ir grūti ieelpot, ja kaklu žņaudz fakts, ka kontos un gultā vējš svilpo. Maša, tev var vēlēt tikai beigt cerēt uz bagātu vīru un pašai beidzot sākt strādāt īstu darbu.
16.12.2024 17:43 |

Patīk
Reitings 48182
EmilijaArm @ 16.12.2024 17:31
Es laikam nesaprotu jūsu heitu pret šo Mariju. Man viņas ir žēl. Nesekoju ikdienā, jo neinteresē, bet šad tad paskatos. Pirmkārt, man viņa šķiet tiešām skaista sieviete - nekādi neredzu to jūsu piesaukto uzpampumu, nesmukumu utt. Vnk skaista sieviete. Konstantā dzeršana vēl nav ļoti manāma, jo viņai maz gadu. Tas ar laiku parādīsies, ja turpinās trekterēt.
Otrkārt, ļoti cienu to, ka viņa runā latviski, būdama krieviete. Un viņas valoda man šķiet pat bagāta, īpaši, ja salīdzina ar tām pārējām sektantēm. Treškārt, viņā redzu - un tas arī raisa žēlumu - tādu naktstauriņa vaibu, kas dzīvo vienam mirklim un nedomā ilgtermiņā. Tāds stulbs naivums komplektā ar prostitūtas domāšanu. Sievietei šāds koncepts neko labu nesola, un Maša tagad varbūt sāks to saprast. Viņas sapņi būvēti uz naudu un eventuālo vīrieti, bet tagad nav nekā no izsapņotās dzīves. Un nebūs arī, kamēs nebūs savu skolu saņēmusi. Un vēl - kā viņai ir noveicies ar savu māti!! Viņa noteikti ir pēdējā d*rsa pret šo kundzi, bet kundze paralēli savai aktīvajai ikdienai ikdienai vēl atrod laiku "glābt" meitu un viņas bērnus... Respect. Vārdsakot, man viņas žēl. Es nespētu kā viņa - tik agros gados sataisīt 3 bērnus, kas laikam taču visi radīti merkantilu apsvērumu dēļ, un cerēt, ka tu esi kā izredzētā, kurai viss būs un sanāks bez piepūles. Auč, kāds smags kritiens tagad...
Žēl Mašas? Tā arī nesapratu, kāpēc viņa būtu jāžēlo. Mazliet vairāk kā divus gadus atpakaļ ņirgājās par visiem - par apģērbu, mazo bišu mājokļiem, par finanšu trūkumu, jo nevarēja pievilkt astītes.
Cieni to, ka runā latviski? Laikam vajag vairāk pasekot līdzi. Maša nolika latviešus un latviešu valodu, iesāka runāt krieviski, bet skatījumi un sekotāji kritās. Pārgāja uz latviešu valodu. Tas pats notika ar angļu valodu.
Bērnus audzina kā krievvalodīgos, un pēc tam skolā ir problēmas ar latviešu valodu.
Žēlums par naktstauriņa vaibu? :D :D Tam naktstaurenim, vārdā Maša, ir 3 bērni, par kuriem jānes atbildība.
16.12.2024 18:03 |

Reitings 926
Reģ: 29.05.2023
EmilijaArm @ 16.12.2024 17:31

Marija latviski runā tikai tad, kad viņai ir izdevīgi. Patriotisms NAV runāšana valsts valodā un savā IG nikā pieminot konkrētu tautību. Izskatās, ka Tu neesi sekojusi līdz Marijai, cik slikti viņa ir izteikusies par valsti, kurā dzīvo, bet cildinājusi Krieviju un tās nodokļu sistēmu, plus smējusies par latviešiem kā tautību.
16.12.2024 18:06 |

Reitings 926
Reģ: 29.05.2023
Tutuvojies @ 16.12.2024 17:43
Paskatījos storijus līdz vietai, kur viņa saka, ka bērni redz, ka viņa nelien ārā no pidžamas. Maša, tu gadiem staigā pidžamās un nepārģērbies. Tā nav depresija, tā ir nepieaugušas pusaudzes nevēlēšanās beidzot piecelties un uzņemties atbildību par savu dzīvi un sūdīgajiem lēmumiem. Un slinkums. Tā vietā ir ērti gaudot par depresiju, kas Mašai attaisno visas neveiksmes citu acīs. Es neesmu dakteris, bet šis šķiet izdomāts. Par to ieelpošanu vispār vemt gribas dzirdot. Mamma laida brīvsolī, bērni pa skolu un dārziņu, tak elpo cik lien. Bet var saprast, ka ir grūti ieelpot, ja kaklu žņaudz fakts, ka kontos un gultā vējš svilpo. Maša, tev var vēlēt tikai beigt cerēt uz bagātu vīru un pašai beidzot sākt strādāt īstu darbu.

Pidžammā staigā visu laiku, jo nav elementāru zināšu par higiēnu un tīrību, turklāt gadiem viņa ir tajās pidžammās, pat ex Sauliete viņu izsmēja, ka visur tajās dodas. Vienmēr atcerēšos kā metās Lainei virsū, kad tā pateica, ka vairs nav kontakts, jo vērtības atšķiras. Proooootams, Lainei rūp savs bērns, visi, kas atkratījušies no Marijas, var justies laimīgi, viņai pat draudzeņu vairs nav, neviens pie viņas neciemojas un neviens nesauc ciemos.
16.12.2024 18:12 |

Reitings 13703
Reģ: 06.07.2022
CallMeAnnika @ 16.12.2024 18:03
Žēl Mašas? Tā arī nesapratu, kāpēc viņa būtu jāžēlo. Mazliet vairāk kā divus gadus atpakaļ ņirgājās par visiem - par apģērbu, mazo bišu mājokļiem, par finanšu trūkumu, jo nevarēja pievilkt astītes.
Cieni to, ka runā latviski? Laikam vajag vairāk pasekot līdzi. Maša nolika latviešus un latviešu valodu, iesāka runāt krieviski, bet skatījumi un sekotāji kritās. Pārgāja uz latviešu valodu. Tas pats notika ar angļu valodu.
Bērnus audzina kā krievvalodīgos, un pēc tam skolā ir problēmas ar latviešu valodu.
Žēlums par naktstauriņa vaibu? :D :D Tam naktstaurenim, vārdā Maša, ir 3 bērni, par kuriem jānes atbildība.

Tavi argumenti ir cieti, esmu sakauta :) Malacis.
Jā, droši vien es daudz ko nezinu, jo mani viņa vnk neinteresē. Kvīna interesē un tā Jeļa Huseina, citām nesekoju.
16.12.2024 18:42 |

Reitings 2306
Reģ: 30.05.2024
Smaids rodas, lasot lielo žēlotāju tekstus :) Kad Marija teica, ka standarta darbu darītājas ir neveiksminieces, tad jau arī noteikti sita plaukstiņas un atbalstīja ❤️
16.12.2024 19:02 |

Reitings 2969
Reģ: 10.04.2022
Mačka 2022 gadā
Mačka 2024 gadā
Paldies NL, paldies džodžo
16.12.2024 19:03 |

Reitings 6602
CallMeAnnika @ 16.12.2024 18:03

Atmiņu stāstos, Nataniels vēl atbildēja Marijai latviešu valodā. Tagad latviešu valodā mājās vispār laikam nerunā, ja jau Marijai viss ir jāpārtulko krievu valodā, ko ir izlasījis grāmatā - lai saprastu par ko stāstā runa.
16.12.2024 19:15 |

10 gadi
Reitings 20
Reģ: 29.01.2009
Kačas slavenību intervija ar Olgu. Ak dievs! Es brīnos, ka Olga, vnk publiski nepasūtīja viņu trīs mājas tālāk. Varēja redzēt kā Olga grib, lai tas viss beidzas 😄 Kača laikam domā, ka ar visiem var runāt kā ar savām NLšicām.
16.12.2024 19:16 |

Reitings 6602
Merilda @ 16.12.2024 18:12

Pidžammā staigā visu laiku, jo nav elementāru zināšu par higiēnu un tīrību, turklāt gadiem viņa ir tajās pidžammās, pat ex Sauliete viņu izsmēja, ka visur tajās dodas. Vienmēr atcerēšos kā metās Lainei virsū, kad tā pateica, ka vairs nav kontakts, jo vērtības atšķiras. Proooootams, Lainei rūp savs bērns, visi, kas atkratījušies no Marijas, var justies laimīgi, viņai pat draudzeņu vairs nav, neviens pie viņas neciemojas un neviens nesauc ciemos.

Bet kur tur ciemiņus uzņemt, visi draudzīgi sēdēs pie TV Marijas gultā, blakus plītij un katliem..
16.12.2024 19:18 |

Reitings 1502
Reģ: 01.08.2021
Tās kuras jau kādu laiku seko Marijai, nu viss šis jau tika paredzēts, tas bija skaidrs ka kritiens būs smags un sāpīgs. Marijai vispār nevajadzēja no Rafas izšķirties. Tā bija viņas šīs dzīves lielais ķēriens. Jā viņa ir glīta, bet raksturs ir briesmgs. Ir daudz glītu sieviešu ar krietni, krietni labāku raksturu. Viņai vajag darbu, bet atkal nav ne izglītības, ne pieredzes, gudri muldēt Instagramā, cik viņa kruta imperatore, neskaitās. Varētu pelnīt Instagramā, bet nu tur atkal viss viņai caur pakaļu.
16.12.2024 20:38 |

Reitings 6602
Hubabuba @ 16.12.2024 20:38
Tās kuras jau kādu laiku seko Marijai, nu viss šis jau tika paredzēts, tas bija skaidrs ka kritiens būs smags un sāpīgs. Marijai vispār nevajadzēja no Rafas izšķirties. Tā bija viņas šīs dzīves lielais ķēriens. Jā viņa ir glīta, bet raksturs ir briesmgs. Ir daudz glītu sieviešu ar krietni, krietni labāku raksturu. Viņai vajag darbu, bet atkal nav ne izglītības, ne pieredzes, gudri muldēt Instagramā, cik viņa kruta imperatore, neskaitās. Varētu pelnīt Instagramā, bet nu tur atkal viss viņai caur pakaļu.

Un, ja ne tā žults izgāšana, kad kaut kas ne pa prātam, tad arī būtu kaut cik ok, komunikācijā ar potenciālajiem sadarbības partneriem (kā piem., ar lidsabiedrību, kurai ir bijuši veltīti vismaz divi live ar kaut kādiem pārmetumiem un nepatiku par kaut kādu konkrētu darbību, kas nebija pa prātam Marijai). Vēl viena lieta, kas ir izteikti mainījusies - kaut kad, laiku atpakaļ, pie reklāmas video vairāk piestrādāja. Tie bija kvalitatīvi labāki. Tagad tāds "cjapļap" izpildījums - ka tik kaut kas ir, lieciet man mieru..
16.12.2024 20:44 |

Reitings 1959
Reģ: 27.04.2023
sauliiite.paula @ 16.12.2024 19:03
Mačka 2022 gadā
Mačka 2024 gadā
Paldies NL, paldies džodžo

Nu tīri cilvēcīgi man ir žēl Marijas. Bet tāda laikam ir tā cena augstprātībai. Mashka, atceries, IZ GRJAZI V KNJAZI? nu tev tagad ir pieredze, ka augstu kāpjot var zemu krist. Nevajag ņirgāties par citiem un to neveiksmēm, pašai viss atnāca atpakaļ.
16.12.2024 20:59 |

Reitings 24851
Reģ: 18.08.2022
Diez ko viņa saka mazajām bitēm,kas par iemeslu depresijai? Tă kā viņa tagad izskatās un dzĩvo diez vai ir motivātors mazajām bitēm pieteikties un plēsties priekš piramĩdbiznesa,nav brĩnums .
16.12.2024 21:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)