Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 908
Reģ: 16.09.2021
Sezam @ 16.12.2024 11:59

Bet es par šo esmu šokā. Es saprotu, ka Marija nemāca, bet dārziņā… būtu vismaz tur iemācīta, nu ļoti dīvaini, varbūt tomēr Vitai arī kādas problēmas, jo nu īsti normāli 4 gados pamperā nokārtoties nav. Runā, saprot taču labi.

Man bērns gāja dārziņā un arī mājās viņai bija savs podiņš un plika pakaļa vai biksītes. Un ko var dàrziņā iemācīties, ja viņa tur ir retāk kā mājās, kur nekas netiek mācīts.
16.12.2024 12:07 |

Reitings 6602
Reģ: 20.09.2022

Bet es par šo esmu šokā. Es saprotu, ka Marija nemāca, bet dārziņā… būtu vismaz tur iemācīta, nu ļoti dīvaini, varbūt tomēr Vitai arī kādas problēmas, jo nu īsti normāli 4 gados pamperā nokārtoties nav. Runā, saprot taču labi.

Nu, dārziņš nevar izdarīt visu to ko mājās neizdara. Dārziņā varbūt pa dienu radina bez pamperiem, bet majās jau situācija paliek iepriekšējā. Man ir aizdomas, ka tiem bērniem nemaz mājās tāda mazpodiņa nav.
16.12.2024 12:18 |

Reitings 141
Reģ: 06.09.2024
Nu jā, Marijai ir arī iespējams depresija, bet iemesli depresijai ir pašas radīti un vēl tiek kultivēti tālāk, tāpēc žēl gan man nav. Depresija radusies no bezspēcības sajūtas ka dzīvē iet garām, naudas nav, vīrieti arī saprotu ka viņa sev ļoti grib, bet tas ar nav (ne bagāts ne nabags) nakotne ne tikai nestabila, bet ļoti tumša, tūlīt vēl Kristapa 500eur tiks nomazināti. Un tā vietā, lai nosplautos par to ko domās Hohlovi un Kačiņas un ietu strādāt algotu darbu un paralēli ņemtos ar savu NL, turpina fantazēt ka gan jau viss kaut kā nokārtosies pats no sevis un bus atkal tie laiki kad ar Rafu sedeja villā pie baseina, Neits laimigs lekaja pa Spanijas ārēm, vakari pagaja restorānos ar spāņu draugiem, celojumi, šopingi utt. Protams ka jārud nonstop.
16.12.2024 12:47 |

Reitings 498
Reģ: 09.02.2024
Bet viņai ir jāsaprot, ka antidepresanti jau neko neatrsinās, tie vienkārši notrulinās sajūtas, nenāks raudiens, bet problēma jau paliek nerisināta, bez terapijas tiem AD nav nekāda jēga. Ne jau no AD viņsi atgriezīsies dzīvesprieks un nauda makā paliks
16.12.2024 12:52 |

10 gadi
Reitings 1334
Reģ: 11.04.2010
Marija saka, ka depresija un raudāšana viņai esot bez jebkāda iemesla. Nu nerodas tas viss vakuumā, visiem skaidrs, ka depresiju radījis viņas feikās dzīves sagruvums. Toties kas nav normāli - noliegums un delulu skatījums uz savu dzīvi, jo tas liedz produktīvi un mērķtiecīgi rāpties ārā no bedres (sākot ar normāla darba atrašanu). Viņas galvā viņa ir karaliene, spējīga, veiksmīga, bagāta, bet reālajā dzīvē nekas no tā nav patiesība jau dažus gadus. Bet prāts nespēj to pieņemt, tā nu turpina gvelzt par magnijiem un savu superbiznesu un augsti vērtēto mr prezident.
16.12.2024 12:55 |

Reitings 6602
Reģ: 20.09.2022
Citronpipars @ 16.12.2024 12:47
Nu jā, Marijai ir arī iespējams depresija, bet iemesli depresijai ir pašas radīti un vēl tiek kultivēti tālāk, tāpēc žēl gan man nav. Depresija radusies no bezspēcības sajūtas ka dzīvē iet garām, naudas nav, vīrieti arī saprotu ka viņa sev ļoti grib, bet tas ar nav (ne bagāts ne nabags) nakotne ne tikai nestabila, bet ļoti tumša, tūlīt vēl Kristapa 500eur tiks nomazināti. Un tā vietā, lai nosplautos par to ko domās Hohlovi un Kačiņas un ietu strādāt algotu darbu un paralēli ņemtos ar savu NL, turpina fantazēt ka gan jau viss kaut kā nokārtosies pats no sevis un bus atkal tie laiki kad ar Rafu sedeja villā pie baseina, Neits laimigs lekaja pa Spanijas ārēm, vakari pagaja restorānos ar spāņu draugiem, celojumi, šopingi utt. Protams ka jārud nonstop.

Viņai jau ļoti tas nepatiktu un gan jau uzskata, ka tas nav darbs viņai, bet valodu zināšanas viņai ir un samērā apsviedīga, viņa varēja pieteikties uz to vienu vakanci, kura tika piedāvāta JOYOU kantorī. Būtu konkrēta algas summa kontā, ar kuru 100% var rēķināties un būtu iespēja arī to savu angļu valodas prasmi uzlabot, ko tik ļoti gribēja. Un to savu komandu vai tad nevar būvēt paralēli tam darbam, lai gan, impērijas izveidotāja neies taču strādāt par noliktavas pārzini, vai kāds tur bija tas amats, kur bija arī prasībās angļu valodas prasmes.
16.12.2024 13:03 |

Reitings 908
Reģ: 16.09.2021

Nu bet viņai nekā no tā nav, jo savā galvā viņa ir nezin kas. Kas patiesībā nav. Ja viņa mainītu savu attieksmi un uzskatus, situācija strauji uzlabotos.
16.12.2024 13:14 |

Reitings 2969
Reģ: 10.04.2022
Un atkal forumietēm bija taisnība par Mačku😀😀 beidzot Mačkai beigsies zvaigžņu slimība un skatieni uz cilvēkiem no augšas😀 Nākamā būs Egita!
Ar to kantori nav kkas ok, Vārtiņai depresija, tagad Mačkai..
16.12.2024 13:52 |

Reitings 1300
Reģ: 07.02.2024
Varbut viņai tiešām ir depresija, nezinu, neesmu ārsts. Jo depresija patiešām ir nopietna slimība.
Tikai nez kāpēc, kad parādās pie apvāršņa, kāds vīrišķis, vai kad kacha pasauc uz fotosesiju bodijā, tad tomēr pieceļas un pat aizbrauca nopirkt džinsus un bodiju un vēl fotogrāfēties. Bet dienu pirms tam savu meitu uz eglīti aizvest nevarēja saņemties. Un tas ir briesmīgi. Stāsta, ka bērni ir prioritāte, bet darbos tieši pretēji.
16.12.2024 13:52 |

Reitings 1919
Reģ: 15.09.2023
Japānas princese @ 16.12.2024 13:52
Varbut viņai tiešām ir depresija, nezinu, neesmu ārsts. Jo depresija patiešām ir nopietna slimība.
Tikai nez kāpēc, kad parādās pie apvāršņa, kāds vīrišķis, vai kad kacha pasauc uz fotosesiju bodijā, tad tomēr pieceļas un pat aizbrauca nopirkt džinsus un bodiju un vēl fotogrāfēties. Bet dienu pirms tam savu meitu uz eglīti aizvest nevarēja saņemties. Un tas ir briesmīgi. Stāsta, ka bērni ir prioritāte, bet darbos tieši pretēji.

Viņa bērniem nevar nopirkt autokrēslus, lai tos droši pārvadātu, bet viņa var nopirkt jaunus džinsus un bodiju bezjēdzīgai džodžo fotosesijai. Tai sievietei bērni nekad nav bijuši prioritāte.
16.12.2024 13:58 |

Reitings 704
Reģ: 02.04.2023
Man ir klīniska depresija, lietoju AD, eju uz terapiju, ar to cīnos jau +/- 10 gadus. Var pateikt to, ka Mashkai pilnīgi noteikti nav depresija. Ja ir klīniska depresija, neviens nesaņemsies aiziet uz fotosesiju, vai vispār vāvuļot instagram story utt. Varbūt viņai vajadzētu mainīt savu dzīvi, un noteikti, ka viņai ir kaut māda agrīna fāze, kas velk uz depresiju, bet nevajag salīdzināt pinci ar pirkstu. Man besī, ka cilvēki, kas nav piedzīvojuši smagas depresijas sekas, atrunājas ar to. Nenovēlu nevienam.
16.12.2024 14:08 |

Reitings 1300
Reģ: 07.02.2024
noidea @ 16.12.2024 14:08
Man ir klīniska depresija, lietoju AD, eju uz terapiju, ar to cīnos jau +/- 10 gadus. Var pateikt to, ka Mashkai pilnīgi noteikti nav depresija. Ja ir klīniska depresija, neviens nesaņemsies aiziet uz fotosesiju, vai vispār vāvuļot instagram story utt. Varbūt viņai vajadzētu mainīt savu dzīvi, un noteikti, ka viņai ir kaut māda agrīna fāze, kas velk uz depresiju, bet nevajag salīdzināt pinci ar pirkstu. Man besī, ka cilvēki, kas nav piedzīvojuši smagas depresijas sekas, atrunājas ar to. Nenovēlu nevienam.

Piekrītu šim. Man nav bijusi depresija, bet no cilvėkiem, kuriem ir bijusi, dzirdu to pašu. Terapeitu gan viņai vajadzėtu, lai sakārtotu galvu.
16.12.2024 14:11 |

Reitings 5690
Reģ: 23.08.2022
Japānas princese @ 16.12.2024 13:52

ir ir depresija. viss par to liecina - izskats, alkoholisms, patoloģiskie meli u.t.t.
viss ko dāmas zemāk aprakstījušas - tā dzīvē nokrist un sasisties, plus vēl alkohola iedarbība, domāju, ka šādā situācijā lielakajai daļai būtu depresija - dzīve saulainajā Spānijā, turīgs vecis pie sāniem (un lai viņa nelej - izskatijās ar viņu laimīga), nometa svaru un tiešām vizuāli pievilcīga kļuva, vēlējās vēl sīkos - dabuja, pašai mēnesī alga ap 10k, nopirka tā laika savu sapņu mašīnu, brendu veikali, ceļojumi - tīri šika dzīve - īsāk sakot, dzīvē viss notika pēc viņas stabules.
un tad tas viss pazuda - vecis nav, maziņš dzīvoklis ziepčikā, vientuļa 3bērnu māte, bizness sabrucis, naudas nav, savai bundžai pat skati nevar iziet u.t.t.
protams, ka nezin ko ķert un ko grābt. un alkohols ne cik nepalīdz šajā situācijā, bet viņa jau to nesaprot - jo uz brīdi, kad iedzer viss šķietami paliek labāk, bet ilgtermiņā tas stimulē depresiju.
lielakajai daļai nokrītot no tādiem "augstumiem", kā viņa bija sevi pozicionējusi ilgi ir nolieguma fāze un neadekvātas ekspektācijas, ka tas viss ir atkal un tūlīt sasniedzams, bet tad būs kādā brīdī pagrieziena punkts, kad vai nu saņemsies un visu mainīs, vai nu noies pilnīgi pa burbluli.
ceru uz otro, bet bērnu dēļ.
16.12.2024 14:15 |

Reitings 5690
Reģ: 23.08.2022

nu nezinu, klīniski depresija izpaužas dažādi un tiek izšķirtas dažādas smaguma pakāpes.
esmu gājusi to ceļu, un lieliski saprotu, ka tad, kad vajag - "tu vari saņemties", un visiem parādīt, ka "viss ir ok", tikai tapēc, lai neviens nenojaustu, kādā bedrē patiesībā atrodies. bet tad, kad ienāc atpakaļ mājās, tā maska nokrīt un ir vēl lielāka bedre, jo tāda tēlošana apēd tā jau neesošo enerģiju, tad noteikti pa virsu tiek ierauts alkohols un nākošais rīts ir tieši tāds kādu regulāri redzam Marijai.
un protams, ka viņai ir nepieciešama terapija - nr1! un tad jau var domāt par AD. jo AD vieni, neko nemainot, neko neatrisinās.
16.12.2024 14:18 |

Reitings 1758
Reģ: 25.01.2023

Vai Vitai visu laiku ir pampēri,vai tikai uz nakti?
16.12.2024 14:23 |

Reitings 141
Reģ: 06.09.2024

Piekrītu. Tas ir vienkarsi ieilgusi nomāktība, kas tiek veicināta jo nekas netiek darīt lietas labā. Tas noteikti nav stavoklis par ko viņu tagad žēlot. Tās ir ilgas pēc nepiepildītiem sapņiem un saprašana ka šī ir jauna realitate kas nav tik skaita kā bija iedomāts.
16.12.2024 14:29 |

Reitings 704
Reģ: 02.04.2023
be.beta @ 16.12.2024 14:18

nu nezinu, klīniski depresija izpaužas dažādi un tiek izšķirtas dažādas smaguma pakāpes.
esmu gājusi to ceļu, un lieliski saprotu, ka tad, kad vajag - "tu vari saņemties", un visiem parādīt, ka "viss ir ok", tikai tapēc, lai neviens nenojaustu, kādā bedrē patiesībā atrodies. bet tad, kad ienāc atpakaļ mājās, tā maska nokrīt un ir vēl lielāka bedre, jo tāda tēlošana apēd tā jau neesošo enerģiju, tad noteikti pa virsu tiek ierauts alkohols un nākošais rīts ir tieši tāds kādu regulāri redzam Marijai.
un protams, ka viņai ir nepieciešama terapija - nr1! un tad jau var domāt par AD. jo AD vieni, neko nemainot, neko neatrisinās.

Viss, ko es gribēju pateikt ir tas, ka ja ir depresija, tad viennozīmīgi nav iespējams aiziet uz fotosesiju, dzimšanas dienu utt. Protams, ka ir dažādas pakāpes un stadijas, bet viņa to pozicionē tā, ka neko nevaru, uz eglīti Vitu aizvest nevaru, bet varu saņemties aizbraukr uz fotosesiju.
Un te bija par alkoholu - visticamāk viņai ir alkohola ierosināti depresīvie traucējumi, miksēti ar krīzi, jo nav naudas un mīlestības, vai jebkāda atbalsta izņemot pa retai reizei mammas palīdzību.
16.12.2024 14:33 |

Reitings 12653
Reģ: 21.09.2023
Japānas princese @ 16.12.2024 14:11

Piekrītu šim. Man nav bijusi depresija, bet no cilvėkiem, kuriem ir bijusi, dzirdu to pašu. Terapeitu gan viņai vajadzėtu, lai sakārtotu galvu.
Bet kā terapeits var palīdzēt cilvēkam, kas neatzīst savas kļūdas? Kas pats visu labāk zina.
16.12.2024 15:08 |

Reitings 12653
Reģ: 21.09.2023
Mashka Kakashka @ 16.12.2024 13:58

Viņa bērniem nevar nopirkt autokrēslus, lai tos droši pārvadātu, bet viņa var nopirkt jaunus džinsus un bodiju bezjēdzīgai džodžo fotosesijai. Tai sievietei bērni nekad nav bijuši prioritāte.
Tas tiešām ir crazy, kad naudas tā jau nav, vēl papildus ieguldīties grimstošā uzņēmumā. Ko viņas ar to iestudēto fotosesiju cenšas pierādīt?
16.12.2024 15:10 |

Patīk
Reitings 48182
Reģ: 12.10.2022
Noklausījos garo Mašas monologu par viņas "skarbo" dzīvi, un ko lai saka. Pati vien sevi tur ievilkusi.
Viņai nepalīdzēs AD vai terapija, kamēr domās, ka Joyou būs atkal ziedu laiki. Vienalga, NL, Joyou, tas ir viens un tas pats.
Sēdēt dīvānā, raudāt, ņemt no darba (bezdarba) pauzi, ir lieki. Viņai tieši vajag nodarbi - darbu, kur nopelnīs, iepazīsies ar jauniem cilvēkiem nevis nozombētām aitām, un lēnām izrāpsies no finansiālās un mentālās bedres.
Un viņa vēl atļaujas noreklamēt pa starpu Joyou/NL magniju. Ja brīnumlīdzeklis Biodrons nepalīdzēja, tad ko spēs magnijs? :D Iepriekš jau arī bija magnijs, tas nepalīdzēja, tagad palīdz?
Par cik Maša vispār nedomā strādāt, tikai zvilnēt uz dīvāna, tad viņu gaida pavisam bēdīga nākotne. Domāju pusgads un būs jāpārvācas pie mātes, jāpārdod Mustangs par grašiem un pat nezinu, kā viņa plāno tālāk izdzīvot ar savu taboru.
Jā, depresija, ir grūti, bet ja cilvēks grib sēdēt dīvānā, čīkstēt, tad nekas nespēs palīdzēt. Un būsim atklāti, Mašas lielākā depresija ir naudas trūkums un tur arī dīvānā sēdēšana nepalīdzēs.
16.12.2024 15:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)