Sezam @ 16.12.2024 11:59
Bet es par šo esmu šokā. Es saprotu, ka Marija nemāca, bet dārziņā… būtu vismaz tur iemācīta, nu ļoti dīvaini, varbūt tomēr Vitai arī kādas problēmas, jo nu īsti normāli 4 gados pamperā nokārtoties nav. Runā, saprot taču labi.
Sezam @ 16.12.2024 11:59
Bet es par šo esmu šokā. Es saprotu, ka Marija nemāca, bet dārziņā… būtu vismaz tur iemācīta, nu ļoti dīvaini, varbūt tomēr Vitai arī kādas problēmas, jo nu īsti normāli 4 gados pamperā nokārtoties nav. Runā, saprot taču labi.
Citronpipars @ 16.12.2024 12:47Nu jā, Marijai ir arī iespējams depresija, bet iemesli depresijai ir pašas radīti un vēl tiek kultivēti tālāk, tāpēc žēl gan man nav. Depresija radusies no bezspēcības sajūtas ka dzīvē iet garām, naudas nav, vīrieti arī saprotu ka viņa sev ļoti grib, bet tas ar nav (ne bagāts ne nabags) nakotne ne tikai nestabila, bet ļoti tumša, tūlīt vēl Kristapa 500eur tiks nomazināti. Un tā vietā, lai nosplautos par to ko domās Hohlovi un Kačiņas un ietu strādāt algotu darbu un paralēli ņemtos ar savu NL, turpina fantazēt ka gan jau viss kaut kā nokārtosies pats no sevis un bus atkal tie laiki kad ar Rafu sedeja villā pie baseina, Neits laimigs lekaja pa Spanijas ārēm, vakari pagaja restorānos ar spāņu draugiem, celojumi, šopingi utt. Protams ka jārud nonstop.
Citronpipars @ 16.12.2024 12:47Nu jā, Marijai ir arī iespējams depresija, bet iemesli depresijai ir pašas radīti un vēl tiek kultivēti tālāk, tāpēc žēl gan man nav. Depresija radusies no bezspēcības sajūtas ka dzīvē iet garām, naudas nav, vīrieti arī saprotu ka viņa sev ļoti grib, bet tas ar nav (ne bagāts ne nabags) nakotne ne tikai nestabila, bet ļoti tumša, tūlīt vēl Kristapa 500eur tiks nomazināti. Un tā vietā, lai nosplautos par to ko domās Hohlovi un Kačiņas un ietu strādāt algotu darbu un paralēli ņemtos ar savu NL, turpina fantazēt ka gan jau viss kaut kā nokārtosies pats no sevis un bus atkal tie laiki kad ar Rafu sedeja villā pie baseina, Neits laimigs lekaja pa Spanijas ārēm, vakari pagaja restorānos ar spāņu draugiem, celojumi, šopingi utt. Protams ka jārud nonstop.
Japānas princese @ 16.12.2024 13:52Varbut viņai tiešām ir depresija, nezinu, neesmu ārsts. Jo depresija patiešām ir nopietna slimība.
Tikai nez kāpēc, kad parādās pie apvāršņa, kāds vīrišķis, vai kad kacha pasauc uz fotosesiju bodijā, tad tomēr pieceļas un pat aizbrauca nopirkt džinsus un bodiju un vēl fotogrāfēties. Bet dienu pirms tam savu meitu uz eglīti aizvest nevarēja saņemties. Un tas ir briesmīgi. Stāsta, ka bērni ir prioritāte, bet darbos tieši pretēji.
noidea @ 16.12.2024 14:08Man ir klīniska depresija, lietoju AD, eju uz terapiju, ar to cīnos jau +/- 10 gadus. Var pateikt to, ka Mashkai pilnīgi noteikti nav depresija. Ja ir klīniska depresija, neviens nesaņemsies aiziet uz fotosesiju, vai vispār vāvuļot instagram story utt. Varbūt viņai vajadzētu mainīt savu dzīvi, un noteikti, ka viņai ir kaut māda agrīna fāze, kas velk uz depresiju, bet nevajag salīdzināt pinci ar pirkstu. Man besī, ka cilvēki, kas nav piedzīvojuši smagas depresijas sekas, atrunājas ar to. Nenovēlu nevienam.
Japānas princese @ 16.12.2024 13:52Varbut viņai tiešām ir depresija, nezinu, neesmu ārsts. Jo depresija patiešām ir nopietna slimība.
Tikai nez kāpēc, kad parādās pie apvāršņa, kāds vīrišķis, vai kad kacha pasauc uz fotosesiju bodijā, tad tomēr pieceļas un pat aizbrauca nopirkt džinsus un bodiju un vēl fotogrāfēties. Bet dienu pirms tam savu meitu uz eglīti aizvest nevarēja saņemties. Un tas ir briesmīgi. Stāsta, ka bērni ir prioritāte, bet darbos tieši pretēji.
noidea @ 16.12.2024 14:08Man ir klīniska depresija, lietoju AD, eju uz terapiju, ar to cīnos jau +/- 10 gadus. Var pateikt to, ka Mashkai pilnīgi noteikti nav depresija. Ja ir klīniska depresija, neviens nesaņemsies aiziet uz fotosesiju, vai vispār vāvuļot instagram story utt. Varbūt viņai vajadzētu mainīt savu dzīvi, un noteikti, ka viņai ir kaut māda agrīna fāze, kas velk uz depresiju, bet nevajag salīdzināt pinci ar pirkstu. Man besī, ka cilvēki, kas nav piedzīvojuši smagas depresijas sekas, atrunājas ar to. Nenovēlu nevienam.
Vai Vitai visu laiku ir pampēri,vai tikai uz nakti?Sezam @ 16.12.2024 11:59
be.beta @ 16.12.2024 14:18
nu nezinu, klīniski depresija izpaužas dažādi un tiek izšķirtas dažādas smaguma pakāpes.
esmu gājusi to ceļu, un lieliski saprotu, ka tad, kad vajag - "tu vari saņemties", un visiem parādīt, ka "viss ir ok", tikai tapēc, lai neviens nenojaustu, kādā bedrē patiesībā atrodies. bet tad, kad ienāc atpakaļ mājās, tā maska nokrīt un ir vēl lielāka bedre, jo tāda tēlošana apēd tā jau neesošo enerģiju, tad noteikti pa virsu tiek ierauts alkohols un nākošais rīts ir tieši tāds kādu regulāri redzam Marijai.
un protams, ka viņai ir nepieciešama terapija - nr1! un tad jau var domāt par AD. jo AD vieni, neko nemainot, neko neatrisinās.
Bet kā terapeits var palīdzēt cilvēkam, kas neatzīst savas kļūdas? Kas pats visu labāk zina.Japānas princese @ 16.12.2024 14:11
Piekrītu šim. Man nav bijusi depresija, bet no cilvėkiem, kuriem ir bijusi, dzirdu to pašu. Terapeitu gan viņai vajadzėtu, lai sakārtotu galvu.
Tas tiešām ir crazy, kad naudas tā jau nav, vēl papildus ieguldīties grimstošā uzņēmumā. Ko viņas ar to iestudēto fotosesiju cenšas pierādīt?Mashka Kakashka @ 16.12.2024 13:58
Viņa bērniem nevar nopirkt autokrēslus, lai tos droši pārvadātu, bet viņa var nopirkt jaunus džinsus un bodiju bezjēdzīgai džodžo fotosesijai. Tai sievietei bērni nekad nav bijuši prioritāte.
Noklausījos garo Mašas monologu par viņas "skarbo" dzīvi, un ko lai saka. Pati vien sevi tur ievilkusi.Citronpipars @ 16.12.2024 12:47Nu jā, Marijai ir arī iespējams depresija, bet iemesli depresijai ir pašas radīti un vēl tiek kultivēti tālāk, tāpēc žēl gan man nav. Depresija radusies no bezspēcības sajūtas ka dzīvē iet garām, naudas nav, vīrieti arī saprotu ka viņa sev ļoti grib, bet tas ar nav (ne bagāts ne nabags) nakotne ne tikai nestabila, bet ļoti tumša, tūlīt vēl Kristapa 500eur tiks nomazināti. Un tā vietā, lai nosplautos par to ko domās Hohlovi un Kačiņas un ietu strādāt algotu darbu un paralēli ņemtos ar savu NL, turpina fantazēt ka gan jau viss kaut kā nokārtosies pats no sevis un bus atkal tie laiki kad ar Rafu sedeja villā pie baseina, Neits laimigs lekaja pa Spanijas ārēm, vakari pagaja restorānos ar spāņu draugiem, celojumi, šopingi utt. Protams ka jārud nonstop.